PDA

View Full Version : Момче от класа ми ме сваля

sweetkiss74
04-10-2009, 10:59
Здравейте.Ето и проблема.Аз си имам гадже и той е от нашия клас...мн го бичкам.Обаче едно момче пак от нашия клас,който е приятел с моето гадже ме сваля.Постоянно ме хваща за дупето и за ц*ците.На мен тва не ми харесва и един път му се развиках...той продължава...Какво да правя?

П.п Гаджето ми незнае,но ако му кажа "оня" няма да оцелее...и гаджето ми ще си навлече проблеми (най-мн да го изгонят от даскало)

Bellatrix
04-10-2009, 11:02
Говори с класната. Кажи и, че оня те опипва и това ти е много неприятно. Оттам нататък тя ще оправи нещата. Не занимавай гаджето си с нещо, което може да му коства изхвърляне от училище.

Neftochimic
04-10-2009, 11:38
ех, и ние преди бяхме така,
деца, деца :}

имаш няколко вариянта - да кажеш на гаджето ти, да му кажеш ти, че не ти е приятно тва дет го прави, да му забиеш един шамар когато пак те фани за гъза или да си мълчиш и да оставиш да продължава да си те обарва ;)

aciko
04-10-2009, 13:18
На колко години си бе моме 8-)

Bianca
04-10-2009, 13:23
Много си противна с всичките си теми. Ако не ти беше приятно да те хваща за циците и гъза, да си му била едно кроше.
Кypвa безподобна.

alex4e_15
04-10-2009, 17:19
Еми какво да ти кажа :D Най-добре да кажеш на приятеля си и да го помолиш да не прави нищо в даскало.Абе нека си мечтай тоя че ще си някога негова

MoonFruit
04-10-2009, 17:28
Абре гаджето ти не е ли видял че те обарват...ако не е видял абе я му казвай веднага какво ще се занимаваш с тея перверзници......или както казаха шамaрето и толкова...ако и това не помогне....знаеш-класния или класната или гаджето и това е...аа...аман от обарващи човекоподобни...

sweetkiss74
04-10-2009, 17:35

На 15 почти на 16 , бе моминото 8)

sweetkiss74
04-10-2009, 17:36
Много си противна с всичките си теми. Ако не ти беше приятно да те хваща за циците и гъза, да си му била едно кроше.
Кypвa безподобна.

Мн моля без да се обиждаме...и ти не си кой знае к'во нали?
Писнало ми е от такива като тебе... :smt075

sweetkiss74
04-10-2009, 17:38
Абре гаджето ти не е ли видял че те обарват...ако не е видял абе я му казвай веднага какво ще се занимаваш с тея перверзници......или както казаха шамaрето и толкова...ако и това не помогне....знаеш-класния или класната или гаджето и това е...аа...аман от обарващи човекоподобни...

Аз съм го удряла ам...абе то зе да намаля нахалството му,щото...няма зн :oops:

Bianca
04-10-2009, 17:40
Кypвa безподобна.

Е, кypвa не съм, ще ме извиняваш. ;) Барне ли ме някой за циците или за гъза, шут в слабините. От ясно по-ясно е, че на теб ти харесва и си траеш, иначе се правиш на божа кравичка.

MoonFruit
04-10-2009, 17:42
Кypвa безподобна.

Е, кypвa не съм, ще ме извиняваш. ;) Барне ли ме някой за циците или за гъза, шут в слабините. От ясно по-ясно е, че на теб ти харесва и си траеш, иначе се правиш на божа кравичка.Защо трябва да се д1ржиш така?

Bianca
04-10-2009, 17:44
Защото авторката ме дразнииииии. Ако отношението му наистина ѝ беше неприятно, отдавна е щяла да направи нещо по въпроса. И нямаше да пуска тая тема. А тая тема я пуска, за да си повдигне самочувствието, струва ми се. :?

sweetkiss74
04-10-2009, 17:48
Защото авторката ме дразнииииии. Ако отношението му наистина ѝ беше неприятно, отдавна е щяла да направи нещо по въпроса. И нямаше да пуска тая тема. А тая тема я пуска, за да си повдигне самочувствието, струва ми се. :?

Определено на тебе самочувствие не ти липсва нали?Никой не те е карал насила да пишеш,така че... :-x

Mihailova
04-10-2009, 17:48
Айде моля Ви се , щом си позволяват дори да си помислят да Ви пипат , значи толкова и Ви уважават. Щом се стига да ги удряте , смятайте просто докъде сте стигнали.. :razz:

aciko
04-10-2009, 20:09

На 15 почти на 16 , бе моминото 8)
Ми тогава си много зле с акъла,а пък за тоя къде се опитва да те "зариби" да не говорим .... ///

diksi
04-10-2009, 21:00
Айде моля Ви се , щом си позволяват дори да си помислят да Ви пипат , значи толкова и Ви уважават. Щом се стига да ги удряте , смятайте просто докъде сте стигнали.. :razz: +1

MiliVanilly
04-10-2009, 21:12
Абе тоя или няма никво уважение към тебе, или пък няма никво уважение към гаджето ти. Я кажи на гаджето ти....

yahhooo
04-10-2009, 21:17
Опази боже от такива перверзници. Ти какво искаш ние ли да ти решим проблема? Кажи на гаджето си и след училище да му тегли един кютек. И щом продължава да те обарва след като си се развикала значи си лесна