Влез

View Full Version : РаЗлиКа... <==

nahalna
04-10-2009, 17:33
Мислите ли ,че 8 години разлика са много ? Някоя/й,който е имал подобна връзка с толкова по-голям/а да ми каже ,ако може как се е развила ...

VilleBaby
04-10-2009, 17:35
Зависи.
Ако единия е на 20 , другия на 28 няма проблем.
Но ако сте по-малки...Примерно на 13 и 21...
Разликата е огромна :?

nahalna
04-10-2009, 17:36
аз съм на 15,а той на 23 . :) :) :)

mitkom89
04-10-2009, 17:37
голяма е разликата...

NaNa_SladuRana
04-10-2009, 17:37
да съгласна съм с горното мнение.Аз съм склонна да тръгна с момче 5 години по-голямо или 1/2 по-малко :)

xSaShEtOx
04-10-2009, 17:41
abe vie normalni li ste, da vi eba maikata, ne razbrahte li che lubovta ne se dviji v nqkvi parametri i granici, ako shte i da trugnesh s nqkogo s 25 godini po-golqm ot tebe, ako se obichate problemi nqma, lele :D Malko se izpusnah

Presley
04-10-2009, 17:44
Имам връэка с човек 7 години по-голям.
Вече година ще стане.
Чувствата са адските.
Имаше период на раэдяла,эащото шибаните километри се пробваха да ни съсипят,ама нещо не им се получи.

tuzaro
04-10-2009, 17:48
abe vie normalni li ste, da vi e** maikata, ne razbrahte li che lubovta ne se dviji v nqkvi parametri i granici, ako shte i da trugnesh s nqkogo s 25 godini po-golqm ot tebe, ako se obichate problemi nqma, lele :D Malko se izpusnahКва любов на 15 години бе келеш...

mArMaLaDkA
04-10-2009, 17:56
аз съм на 15,а той на 23

Сякаш,такива връзки вече се приемат като нормално нещо.На мен ми е смешно.Вместо 23 годишния(или 21,25,26-годишния-все тая) да си хване или връстничка,или някоя кака,той се хваща с лапе,защото то единствено се хили на плоските му шеги и с една-две по-мили думи,баткото успява да отвори краката на хлапето.Тези връзки за мен не са основани на любов.Момичето може и да се влюби,и да сглупи,както става в повечето случаи,докато от страна на мъжа интереса е само за едното чукане.Брутално,но факт.

soul1199
04-10-2009, 17:56
доста голяма е разликата,но,какво те интересува чуждото мнение?

GossipGirl89
04-10-2009, 17:57
abe vie normalni li ste, da vi e** maikata, ne razbrahte li che lubovta ne se dviji v nqkvi parametri i granici, ako shte i da trugnesh s nqkogo s 25 godini po-golqm ot tebe, ako se obichate problemi nqma, lele :D Malko se izpusnah

А според тебе дали има любов между 15 годишно момиче и 23 годишно момче ? :D Първо - на 15 все още децата са неориентирани и не знаят пика ли им се или им се е*е... Повечето момчета между 20 и 25 да речем си търсят по-малко момиче с една единствена цел - секс. Рядко ама изключително рядко може да се срещне двойка с голяма възрастова разлика (говоря момичето например да е непълнолетно, а момчето с 7-8 и нагоре по-голямо) и истински чувства помежду си...

Моят съвет към авторката е по-добре да не се увлича и да бъде предпазлива, защото няма гаранция, че накрая няма да остане на*бана и зарязана :)

Presley
04-10-2009, 17:59
Тъпо.

Maexxna
04-10-2009, 18:00
abe vie normalni li ste, da vi e** maikata, ne razbrahte li che lubovta ne se dviji v nqkvi parametri i granici, ako shte i da trugnesh s nqkogo s 25 godini po-golqm ot tebe, ako se obichate problemi nqma, lele :D Malko se izpusnah

А според тебе дали има любов между 15 годишно момиче и 23 годишно момче ? :D Първо - на 15 все още децата са неориентирани и не знаят пика ли им се или им се е*е... Повечето момчета между 20 и 25 да речем си търсят по-малко момиче с една единствена цел - секс. Рядко ама изключително рядко може да се срещне двойка с голяма възрастова разлика (говоря момичето например да е непълнолетно, а момчето с 7-8 и нагоре по-голямо) и истински чувства помежду си...

Моят съвет към авторката е по-добре да не се увлича и да бъде предпазлива, защото няма гаранция, че накрая няма да остане на*бана и зарязана :) +1

ViciouSs
04-10-2009, 18:14
Немоа да разбера какъв е проблема с тия големи разлики. Момичетата ли са толкова наивни и невежи или "батковците" немогат да излъжат връсничките си... Няма обяснение. Обществото на младите като цяло е объркано :shock:

ThisIsMe
04-10-2009, 18:17
голяма работа...нашаата е 5 години и КВО???? ..

xSaShEtOx
04-10-2009, 18:19
abe vie normalni li ste, da vi e** maikata, ne razbrahte li che lubovta ne se dviji v nqkvi parametri i granici, ako shte i da trugnesh s nqkogo s 25 godini po-golqm ot tebe, ako se obichate problemi nqma, lele :D Malko se izpusnahКва любов на 15 години бе келеш... Sluchaite sa edinici ama vsichko e vuzmojno v toq jivot nali znaesh :D

ghetto_superstar
04-10-2009, 18:20
Дали ще можеш да му дадеш това от което се нуждае един 23 годишен мъж???

xSaShEtOx
04-10-2009, 18:24
zavisi ot momi4eto kolko e otrakano , ama pak ti kazvam edna macka ot stariq mi klas beshe 6ti klas kogato si hvana edin na 21 i vruzkata im beshe 2 godini taka che pak ti kazvam vs e vuzmojno :-D

LittlePrincess
04-10-2009, 18:25
аз съм на 15,а той на 23

Сякаш,такива връзки вече се приемат като нормално нещо.На мен ми е смешно.Вместо 23 годишния(или 21,25,26-годишния-все тая) да си хване или връстничка,или някоя кака,той се хваща с лапе,защото то единствено се хили на плоските му шеги и с една-две по-мили думи,баткото успява да отвори краката на хлапето.Тези връзки за мен не са основани на любов.Момичето може и да се влюби,и да сглупи,както става в повечето случаи,докато от страна на мъжа интереса е само за едното чукане.Брутално,но факт.

Един 22 годишен, на въпроса ми " защо тръгваш с някакви 13 год пикли? " ми отговори, че е защото на повечето му приятели сериозните връзки започнали с такива момиченца. И че връстничките му били много грозни. Аз простоо останах без думи тогава.

jghgh
04-10-2009, 18:41
О, я стига идеалистични фрази... След твойто мнение реших да не продължавам да чета темата, защото просто не се сдържах - трябва да ти отговоря... ТОВА СА ГЛУПОСТИ. Тъпи шибани bullshits.

Има любов на 15, естествено, нали съм обичала на 13... Но това не променя факта, че връзките с огромна разлика са яко обречени.
На 15 си тийн. На 20 вече разсъждаваш по друг начин.
Момичетата на 15 искат едно определено отношение, което в повечето случаи е невъзможно "баткото" да даде. Емоционално, а и дори физически партньорите имат нужда от други неща.
Ти може да си умно момиче на 15, но все още си на 15, не си живяла много, не мислиш като 20 годишен човек. Годините са важни, мамка му.
И го казвам като човек с опит - голям и горчив опит с не една такава връзка с огромна разлика...
Просто не стават работите и туй то..

Авторке, по-добре не се захващай.

А и правилно, гледам, казват ти че момчета на 20+ които се захващат с "пикли" са пълните лешпери... тъй си е, да. На 20 трябва да имаш някакъв мозък в главата си все пак, и да търсиш нещо повече от един тийн. Трябва да имаш самоуважението да не се хващаш с толкова малки момичета.
Само че повечето "батета" имат затруднения с наборките си и предпочитат някое момиче, което лесно да им се връзва на тъпотиите. Или в не по-малко лош случай - толкова са имбецилни, че самите те имат акъл на 15-6 годишни, но пък тялото им е с мнение като на 20 годишен.. разбирате..

Имаше тука един юзър, buffalo-нещо-си-там, той казваше че над 2 години е п е д о ф и л и я.
Напълно прав е.

xSaShEtOx
04-10-2009, 19:04
ne otri4am ama ima i sluchai v koito za dvama e napulno normalno i za 100ten put shte povtorq che sa EDINICHNI no gima , shvanete go tva

vampirekiss
04-10-2009, 19:12
Зависи от много неща,но по принцип си е доста разликата особенно във вашия случай

iwsyY
04-10-2009, 19:13
Зависи.
Ако единия е на 20 , другия на 28 няма проблем.
Но ако сте по-малки...Примерно на 13 и 21...
Разликата е огромна :?
:) да,съгласна съм..

valdesbg
04-10-2009, 20:11
Във всички случаи е много. Над 3-4 години е смешно...

vesSynkaa
04-10-2009, 20:45
Едва ли ще иска нещо повече от един секс ..
И да тръгнете връзката ви няма да тряе повече от месец ..
Една от класа / 15 / тръгна с един 25 год .. Ходеха 2 мес .
/ през тея мес не му беше пуснала / и докато ходеха , той излизаше
с една 20 и нещо дългокрака руса мадама всяка вечер , без съученичката
ми да знае .. И като и казах си мислеше ,че и завиждам :? .. Та след 2рия
мес от "връзката им" , момичето реши ,че е време да му пусне .. И кво стана?
Пусна му и след 2 седм бяха скъсали :) Така че .. Така става при всички
с такава разлика / поне тези , които познавам / .. Хвани си някой на
твоята възраст или поне на 18 .. А и извинявай, ама като го чуеш тва и ти
става смешно ..

Take_That
04-10-2009, 20:51
Мисля, че разликата е голяма, но все пак това е твоя живот и ти взимаш решенията

vesito13
04-10-2009, 20:58
аз съм на 15,а той на 23 . :) :) :)Вжи сега , съвсем честно разликата не е малка , но това не значи , че е невъзможно да сте заедно . Няколко човека казаха , че до 4-5 години разликата била нормална и какво , ако е с 6 години по-голям от вас , но е перфектният човек за вас , човек за който дори и не сте мечтали да имате , ще го зарежете ли :?: А това , че такава връзка няма бъдеще , че е само за секса , че момчето се възползва от момичето , просто говорите за някакви определени случаи , хората не са били един за друг и дори да са били на една възраст надали пак биха били заедно . Само в момента се сещам 4 семейства , разликата между мъжът и жената във всяко семейство са по 7-8-9 години и тези семейства са заедно от 30-40 години сигурно , децата им вече са големи , а когато са се запознали и са започнали връзката си са били млади , тийнейджъри . Всичко е толкова индивидуално и вие като кажете едно по-голямо момче търси в едно по-малко момиче само секс , от къде сте толкова сигурни , че наистина не се обичат и че това момче уважва момичето , въпреки годините му :?

yahhooo
04-10-2009, 20:59
Ти мАй си ФешАн а?

kotenceto_bonbon
04-10-2009, 21:08

Според мен разликата не е голяма :)
имам фр която също е на 15 и ходи с 25 годишен така че споххх а да и при тях нещата са ОК

iwka95
04-10-2009, 21:14
наистина голяма разлика ;-)

emily_1234
04-10-2009, 21:32
Абе много е тва бе момче !!! :shock:

На къде отива света!?!?! :-o

Ама така е ... знаят си интереса тези конкретни момичетата след 15 години няма да ги е гнус да си легнат с някой дядка с парички, който е, да речем, 9-10 години по-възрастен от тях ... 8)

GeRiTo0
04-10-2009, 21:45
Според мен това няма значение важно е да се обичате.Всички казвате едно и също,но нейният случай може да е по различен и нещата да се получат.

nebrejnata
04-10-2009, 23:29
да не си харесала някой дъртак че и питаш как се е развила :D

got2Bthe1
04-10-2009, 23:49

Загубена кауза сори по мое мнение няма да се получи... :?

mechtaq_za_teb
04-11-2009, 04:20
Много е , да. Но едва ли ти пука :?

Jus7m3
04-11-2009, 04:46
аз съм на 15,а той на 23

+1

anyfany2
04-11-2009, 07:06
Най-важното е да си пасвате като характери,да се разбирате..
За мен няма много голямо значение разликата..
На една моя съученичка майката е с 15 години по-млада от бащата..
Била е на 15,а той на 30 като са се запознали и са почакали малко,оженили са се и досега са щастливи..
Всичко е строго индивидуално и си зависи малко или много от късмета,който имаш.
Аз ти желая успехче! Бъдете щастливи! :-) :) :smt057 :smt057 :smt057 :twisted:

NaNa_SladuRana
04-11-2009, 09:07
xSaShEtOx, как ще реагираш,ако 13 годишната ти дъщеря,на която до скоро си подарявал кукли за рождените дни,тръгне с някое студентче,което кара кола,възможно е да се друса,често седи по цяла нощ на вън,а детето ти още е малолетно...Е съжелявам,но за мен това е педофилство :?

vesito13
04-11-2009, 09:16
xSaShEtOx, как ще реагираш,ако 13 годишната ти дъщеря,на която до скоро си подарявал кукли за рождените дни,тръгне с някое студентче,което кара кола,възможно е да се друса,често седи по цяла нощ на вън,а детето ти още е малолетно...Е съжелявам,но за мен това е педофилство :?Ако 13 годишната ми дъщеря е възпитана както трябва , няма да се занимава с човек , който се друса първото което е . Второ това дали ходи със студентче или с някой 15-16 годишен няма много значение . Зависи си от човека . Освен това , като ходи с него не значи да ми скита по цяла нощ и през деня може да се виждат . Предпочитам 13 годишната ми дъщеря да ходи със студент , който е свестен и наистина я уважава , отколкото с някой 16 годишен пикльо , който само търси как да се похвали пред приятелите му колко см му е к*ра и че е пушил трева или е изпил една бира . От къде си толкова сигурна , че 16 годишния няма да се друса , да е някое наркоманче :?

NaNa_SladuRana
04-11-2009, 09:24
xSaShEtOx, как ще реагираш,ако 13 годишната ти дъщеря,на която до скоро си подарявал кукли за рождените дни,тръгне с някое студентче,което кара кола,възможно е да се друса,често седи по цяла нощ на вън,а детето ти още е малолетно...Е съжелявам,но за мен това е педофилство :?Ако 13 годишната ми дъщеря е възпитана както трябва , няма да се занимава с човек , който се друса първото което е . Второ това дали ходи със студентче или с някой 15-16 годишен няма много значение . Зависи си от човека . Освен това , като ходи с него не значи да ми скита по цяла нощ и през деня може да се виждат . Предпочитам 13 годишната ми дъщеря да ходи със студент , който е свестен и наистина я уважава , отколкото с някой 16 годишен пикльо , който само търси как да се похвали пред приятелите му колко см му е к*ра и че е пушил трева или е изпил една бира . От къде си толкова сигурна , че 16 годишния няма да се друса , да е някое наркоманче :? дадох за премер друсането,зашото повечето хора (да не кажа всичките) на тазе възраст вече са опитали от всичко,не е гаранция,че 16 годишния няма да е същия,но колкото по-голям ставаш,толкова по-отворен си...Дъщеря ти ако ходи с 16 годишни пропадляци,то и 20 годишните,с които щи тръгне няма да са по различни,малко е странно веднъж да ходиш с отворко,а после с някой,който ходи на църква всяка неделя

Na7a6a
04-11-2009, 09:29
Много неща се изписаха и то все обичайните. Разликата ми с моя приятел е почти 7 години, а аз съм на 16. Ако бях питала преди 2 години по разни форуми да тръгна ли с него или не, то най-добре куршума да си бях теглила. Въпрос на личен избор и въпрос на човек. Безпредметно е да се обсъжда, решението е САМО твое. 8)

vesito13
04-11-2009, 09:29
дадох за премер друсането,зашото повечето хора (да не кажа всичките) на тазе възраст вече са опитали от всичко,не е гаранция,че 16 годишния няма да е същия,но колкото по-голям ставаш,толкова по-отворен си...Дъщеря ти ако ходи с 16 годишни пропадляци,то и 20 годишните,с които щи тръгне няма да са по различни,малко е странно веднъж да ходиш с отворко,а после с някой,който ходи на църква всяка неделяНе мога да ви разбера само защото едно момче е по-голямо , той вече не е стока , иска да провали момичето и т.н. Познавам толкова свестни хора на по 19-20-21 години и бих се радвала , ако дъщеря ми се захване с такова . За годините не бих я спряла , но само ако момчето е свестно . Човекът е важен , не годините му :)

NaNa_SladuRana
04-11-2009, 09:49
дадох за премер друсането,зашото повечето хора (да не кажа всичките) на тазе възраст вече са опитали от всичко,не е гаранция,че 16 годишния няма да е същия,но колкото по-голям ставаш,толкова по-отворен си...Дъщеря ти ако ходи с 16 годишни пропадляци,то и 20 годишните,с които щи тръгне няма да са по различни,малко е странно веднъж да ходиш с отворко,а после с някой,който ходи на църква всяка неделяНе мога да ви разбера само защото едно момче е по-голямо , той вече не е стока , иска да провали момичето и т.н. Познавам толкова свестни хора на по 19-20-21 години и бих се радвала , ако дъщеря ми се захване с такова . За годините не бих я спряла , но само ако момчето е свестно . Човекът е важен , не годините му :) и аз познавам супер печени пичове на тая възраст,просто не бих оставила детето си да се занимава с толкова по-големи,не го намирам за нормално,ако 10 години са нищо разлика,сложи още 8 отгоре и може да излизам с наборите на тате :?

unwanted
04-11-2009, 10:11
ако се обичате годините нямат значение..и аз съм на 15,приятелят ми на 19 и вече година сме щастливи заедно.А това за секса и притискането..не зависи от годините,а от самото момче!

moneycomeme
04-11-2009, 10:12
Абе ти ако си го харесваш какво си тръгнала да питаш този и онзи от форума какво мислят за разликата ви?!Явно не си с него защото го харесваш,а защото ще можеш да се хвалиш,че си с ,,батко,, а? :(

OpenedSky
04-11-2009, 10:18
+1 +Това , има ли значение за тебе какво мислят някфи тийнеиджъри , които не те познават ... Ако ти бяхме казали че има значение , щяхте ли да скъсате ? Мислете малко рпеди да правите теми .... :?

nahalna
04-11-2009, 10:26
за какво пък ще ми е да се хваля ,че съм с батко...най-малко пък на анонимни лица :razz: . Идеята ми беше дали от страни примерно като се чуе 8 год. разлика дали е много,защото на мен лично ми се виждат в рамките на нормалното. Един пример ... момиче на мойте години мога да кажа вече 2г и нещо ходи с приятеля си ,а тяхната разлика е 9 или 10 години и са мн добре заедно. Преди ми се струваше ,че тяхната разлика е огромна и не е нормално,но ето ,че и на мен се случи сега мн държа на момчето с което съм,независимо ,че е 8г. по-голям. Въпроса ми беше дали звучат много 8години разлика :smt048 :smt051 :smt074 =P~

citygirl
04-11-2009, 19:47
НЯМА НИЩО ЛОШО !!!!!! ДА НЕ ТИ ПУКА КВО МИСЛЯТ ДРУГИТЕ И 8 ГОДИНИ НЕ СА ЧАК ТОЛКОВА МНОГО !!

moneycomeme
04-11-2009, 20:16
Еми мацка,наистина кво те интересува мнението отстрани? Живей си живота,както ти харесва и както си знаеш иначе винаги ще се намери кой да те оплюе или да не те харесва,така че ако смяташ,че той ти дава това,от което имаш нужда-проблема е решен ;]]

nahalna
04-11-2009, 20:42
мдааа прави сте :-) :-)

dasiquwn
04-11-2009, 22:17
Баща ми е с 7 години по-малак от майка ми..и не виждам да имат някви проблеми, така че не зависи от възрастта (:

Iv4eTy
04-12-2009, 11:20
Зависи от това на каква възраст са хората. Ако единият е на 24-5 а другият - 32-3 няма да е такъв проблем, но ако единият е 15-16 годишен, а другият 20 и няколко годишен вече е проблем, просто защото интересите, разбиранията ще са толкова различни че...

BlueDream16
04-12-2009, 11:52
Зависи от това на каква възраст са хората. Ако единият е на 24-5 а другият - 32-3 няма да е такъв проблем, но ако единият е 15-16 годишен, а другият 20 и няколко годишен вече е проблем, просто защото интересите, разбиранията ще са толкова различни че... именно 8)

Hilary_
04-12-2009, 12:11
Ako si tursish pedofil...mnogo chakat takiva drebni kato tebe... :?

sexa_na_kompleksa
04-12-2009, 12:51
Доста се е писало по тази тема... и ще продължава да се пише. Всеки си има изградено мнение по въпроса и едва ли ще го промени, освен ако не му се случи и на него нещо подобно.
За мен лично разликата не е много голяма. Имала съм приятел с 11 години по-голям от мен, но на акъл определно не му личеше.
Дали вашата връзка има бъдеще, или не - ние не можем да кажеме. Строго индивидуално е. Зависи от вас двамата и какво ви е писано. Важен е начинът ви на мислене, исканията ви от една връзка.
Според мен преди да се започне една такава връзка, трябва да се проведе сериозен разговор.

cinderella_gugutka
04-12-2009, 13:08
за любовта няма граници

nebrejnata
04-12-2009, 18:18
хората на по 26 27 години се занимават с 16 годишни безообразие на тази жъзраст вече трябва да са добре стъпили на земята да имат сериозна приятелка която не е малка пикла :-x тцтцтцтц разочарована съм от това ПЕДОФИЛИ ГАДНИ

Fortuna
04-12-2009, 18:22
Edna priqtelka hode6e s ednin 7 godini po golqm i izkaraha 3 godini ..edva li e s neq zamo za ebaneto nali?I toi o6te q obi4a i iska da q s neq prosto ima problemi koito ne im pozvolqvat da sa zaedno

xSaShEtOx
04-12-2009, 18:30
хората на по 26 27 години се занимават с 16 годишни безообразие на тази жъзраст вече трябва да са добре стъпили на земята да имат сериозна приятелка която не е малка пикла :-x тцтцтцтц разочарована съм от това ПЕДОФИЛИ ГАДНИ E kvo i az bih si hvanah 16 godishna, ama sum razumen i nqma da se vuzpolzvam ot neq... Pedofil li me narichash :o

nebrejnata
04-12-2009, 19:10
хората на по 26 27 години се занимават с 16 годишни безообразие на тази жъзраст вече трябва да са добре стъпили на земята да имат сериозна приятелка която не е малка пикла :-x тцтцтцтц разочарована съм от това ПЕДОФИЛИ ГАДНИ E kvo i az bih si hvanah 16 godishna, ama sum razumen i nqma da se vuzpolzvam ot neq... Pedofil li me narichash :o
беше си хванал и ли си си хванал :shock:
просто ми е гадно малки момиченца да ходят с човек по голям от тях с 11 12 дори и 13 години по големи

xSaShEtOx
04-12-2009, 19:59
na teb da , na men ne 8)

dragonfly92
04-13-2009, 20:41
айде пак всички взеха да обобщават, нали се сещате че хората са много различни.не всички батковци търсят малки момиченца заради секса и не всички малки пикли искат батко за да ги разкарва с колата си и да се хвалят пред приятели.
за мен 8год не са кой знае каква разлика, м/у мен и приятеля ми е повече дори (няма значение колко) ,но това не ни пречи и наистина се обичаме.не ме засяга чуждото мнение. :)

Jumbie483
04-13-2009, 21:01
Авторке, ако го харесваш това момче и го намираш за свестен, въобще не слушай по форумите какво се пише. Всеки човек си е с различно мнение..

gLoRiToO
04-13-2009, 21:27
Еми нашата разлика в годините е точно 8.Той е на 25,а аз съм на 17 и не смятам че е проблем тъй като се обичаме и се разбираме. :-) Всеки си има различно мнение,но аз мисля че в днешния побъркан свят това не е нищо толкова фрапиращо 8)

lifelesscorpse
04-14-2009, 15:13
и при нас има голяма разлика,но нито аз съм с него за да се фукам пред приятелки и тем подобни глупости,нито той е с мен за единия s*x.при всяка двойка си е различно.аз съм на 15,а той на 20,но не сме се избирали по годините,а по акъла.това,че съм с човек,който е по-голям от мен с почти 5 години не ме прави автоматично поредната тъпа хлапачка,която не знае в какво се забърква.всеки сам си преценява.няма да се обяснявам,но просто ми писна да слагате всички под общ знаменател.това е.винаги си има и изключения,така че...както и да е...

mIsSsVanity
04-14-2009, 15:32
В какъв смисъл 27 годишните (напр) си търсят 14 годишна само за секс. Кво ако си хванат някоя колкото тях няма да им пусне ли? В смисъл ако си хванеш 14 годишно девствено момиче по-трудно ще ти пусне и с повече уговорки, отколкото 25 годишна опитна жена.

NiKoLetcHeToO
04-14-2009, 15:57
ChUjdOtO mNeNiE nE tRqBvA dA tE vyLnUvA...
AkO iMaSh ChUvStVa KyM nEgO,ByDi S nEgO..SamO nE mU sE dAvAi mNoGo
LeSnO ;]

evelinka1122
04-14-2009, 19:00
повече от 5 години вече е много...

sweet_sorcerer
04-15-2009, 13:47
na teb da , na men ne 8)
ми като никоя на твоята възраст не ти връзва,хвали се, че си излъгал 16 годишно ДЕТЕ!
По темата - по принцип не са много,но на тази възраст пречат.Вие имате съвсем различни интереси,опит,приоритети,р збирания и т.н.Ако по принцип си зряла за възрстта си,каквато очевидно не си,щом питаш такива неща по форума, не би ви пречело.Лично мнение. :)

nadety250
04-21-2009, 13:45
ами .. любовта няма граници :shock:

nadety250
04-21-2009, 13:47
ами .. любовта няма граници :shock:

ImmortalForever
04-21-2009, 18:23
Боже, миличка, толкова ми е близко в момента , макар че за сега е само платонично и не се познаваме кои знае колко добре с него, но за бога- в момента се моля да са САМО 8 години, а не повече... :(

ImmortalForever
04-21-2009, 18:24
повече от 5 години вече е много...

Тфа у кой кодекс го пише... ?

got2Bthe1
04-21-2009, 18:26
аз съм на 15,а той на 23

+

mOBSCENE
06-09-2009, 20:44
Амии 2 години разлика :-) :grin: