PDA

View Full Version : Съвет

zv3zda7a
04-10-2009, 20:08
Искам да ви попитам какво е мнението ви за презервативите ВИТАЛИС SENSITIVE ЧЕРВЕН?

BuBiTy
04-10-2009, 20:11
ами един път ползвах някви виталиц беез спомен какви бяха точно! Да има презарватив,а какъв е... (ест. не от 0.20 лв) !

Rofl4e
04-10-2009, 20:49
не съм ги ползвала..
по добре използваи дюрекс или спортекс

galu6a
04-11-2009, 08:39
не съм ползвала виталис никога само дюперкс и един път спортекс и никога няма да повторя :)

stratega
04-11-2009, 09:17
МАНИ , аз на презервативи не случвам..... тука бех накупил един стек МАДУРЕКС ЛОВЕ..... от деа знам колко са........... почти от всяка к-ка имаше явно дефектирали и се късаха........

Сложа го и след 5 мин айде........

zv3zda7a
04-11-2009, 19:12
МАНИ , аз на презервативи не случвам..... тука бех накупил един стек МАДУРЕКС ЛОВЕ..... от деа знам колко са........... почти от всяка к-ка имаше явно дефектирали и се късаха........

Сложа го и след 5 мин айде........
Е не винаги, зависи от късмета.

ПС. Ако това на ава. си ти искам да се женим ( само кажи от къде си :) ) :-)

ами един път ползвах някви виталиц беез спомен какви бяха точно! Да има презарватив,а какъв е... (ест. не от 0.20 лв) !
Е тези от 0,20 лв. небих ползвал. Някак то се потразбира че е по-добре без. Ама са ще се пробват тези сигурно ( Виталис )

не съм ги ползвала..
по добре използваи дюрекс или спортекс
Е да, ама сега купих такива. Препоръчаха ми ги, аз нещо съм скиптично настроен ( пък и жена ми ).

не съм ползвала виталис никога само дюперкс и един път спортекс и никога няма да повторя :)
Това не е точна истина. Ползвах един път 'Sportex' и нестана гаф. Малко-Много изсъхна ама тфа е др въпрос.