View Full Version : Качи ми се на главата .. Помощ
RoCkSpOt
04-11-2009, 09:05
Незнам какво да правя гаджето ми се качи на главата...само ме командва за всяко нещо се сърди... знам че ме обича и аз нея... тя наистина е адски труден характер най-големия инат... даже съм говорил и с майка й и тя ми каза същото ... не искам да я късам и тя не го иска кажете какво да направя с говорене просто не става...Ходиме от 3 месеца... аз съм на 15 тя е на 13 !!! Тя винаги в всичко иска да е най-добрата да е първа... :shock:
Незнам какво да правя гаджето ми се качи на главата...само ме командва за всяко нещо се сърди... знам че ме обича и аз нея... тя наистина е адски труден характер най-големия инат... даже съм говорил и с майка й и тя ми каза същото ... не искам да я късам и тя не го иска кажете какво да направя с говорене просто не става...Ходиме от 3 месеца... аз съм на 15 тя е на 13 !!! Тя винаги в всичко иска да е най-добрата да е първа... :shock:
MOЖЕ би защото е още дете.. и си държи на своето и още не се е научила да прави компромиси...
valdesbg
04-11-2009, 09:09
Варианта да кажеш "не" и да държиш на това "не" пробвали го? Щото в момента те разиграва, щото и играеш по свирката. Я докажи че имаш топки между краката.
NaNa_SladuRana
04-11-2009, 09:14
за 3 месеца ти се е качила на главата,това ще се влошава как си се представяш след 6,като кукла на конци?Ами след година?Две?Повече? Не бих тръгнала с човек,с когото нямам бъдеще и много мразя някой да ме командва,ако бях на твое място,колкото и да я обичам,щтях да и бия шута,просто съм самолюбива и уважавам себе си :)
за 3 месеца ти се е качила на главата,това ще се влошава как си се представяш след 6,като кукла на конци?Ами след година?Две?Повече? Не бих тръгнала с човек,с когото нямам бъдеще и много мразя някой да ме командва,ако бях на твое място,колкото и да я обичам,щтях да и бия шута,просто съм самолюбива и уважавам себе си :)
Подкрепям напълно...едва ли наистина,ако продължават нещата така ще се стигне изобщо до някакво удовлетворение и за двамата,или тя трябва да разбере,че ти е неприятно така и че неможе да те командва постоянно или "Чао,приятно ми беше"...
ghetto_superstar
04-11-2009, 09:35
Сподели и как се чувстваш...нищо че е дете би трябвало да те разбере.Обясни и,че в една връзка един не командва парада,и няма право да се отнася по такъв начин към вашата връзка.
mechtaq_za_teb
04-11-2009, 10:40
Варианта да кажеш "не" и да държиш на това "не" пробвали го? Щото в момента те разиграва, щото и играеш по свирката. Я докажи че имаш топки между краката. :lol: :razz: :-)
hooliganka89
04-11-2009, 12:18
Тва си е напълно детска история.Не можеш да я промениш,тя трябва да порасне.Тва е общо взето.
+100
И как така още никой нищо не е казал по въпроса, че са заедно от 3 месеца и вече се обичат !? :-o
Както казаха преди мен - или я късаш, или си отстояваш твоето! Покажи й, че "не" значи "не"!
summer_mo0n
04-11-2009, 13:10
+1
nebrejnata
04-11-2009, 13:49
налий и малко акъл още е дете какво очакваш
soul1199
04-11-2009, 13:50
Сподели и как се чувстваш...нищо че е дете би трябвало да те разбере.Обясни и,че в една връзка един не командва парада,и няма право да се отнася по такъв начин към вашата връзка.
cinderella_gugutka
04-11-2009, 13:56
толкова ли е трудно както тя си държи на своето така и ти да си държиш на своето и да не отстъпваш :-o ако тръгне да те къса-ами прав й път
ghetto_superstar
04-11-2009, 14:34
толкова ли е трудно както тя си държи на своето така и ти да си държиш на своето и да не отстъпваш :-o ако тръгне да те къса-ами прав й път
Wrong!Това не е начина.Все пак тя няма опит,и няма да е лошо "баткото" да и покаже тва онва.Нека поговори зряло с нея.Сигурна съм,че ще го разбере.Нека и обясни,че в една връзка са двама.Тя ще почувства отношението между нея и истинския "любим човек",и ще започне да се съобразява.
ThisIsMe
04-11-2009, 15:28
обясни и,че не може все нейното да става.В една връзка никога няма да има разбирателство,ако се угажда само на единия.Малка е ,може би е за това.САмо с говорене ще стане,друг начин няма.
beachy_bunny
04-11-2009, 15:52
тц такива момчета като теб най-много мразя ... май не тя е с "трудния" характер .... а ти си момче без характер ... как едно 13 годишно момиче щи са качи на главата бе ... я се дръж малкооо ...
vesSynkaa
04-11-2009, 19:26
Дръж на своето!Първо ще и омръзнеш супер бързо, щото правиш всичко
както тя иска, второ, че не знам как ще издържиш още време с нея ..
Никога никой не ме е командвал.. Мразя го тва просто .. Дръж си на твоето
и тва е .. Като иска да реве, да се тръшка, квото иска да прави .. Бахти лиглата ..
алч 8-) :lol:
Я се стегни, бе. Как 13 годишно нещо ше ти се качи на главата...
Take_That
04-11-2009, 20:52
Тва си е напълно детска история.Не можеш да я промениш,тя трябва да порасне.Тва е общо взето.
Абсолютно съм съгласна.
Та тя е дете - дете, което е свикнало да му се угажда (колко жалко) Ако бях на твое място, колкото и да я обичах бих я оставила, в крайна сметка всеки човек има достойнство, гордост и още нещо всеки човек трябва да има някаква мярка в това, което прави ........ а нейното е направо извън пътя ......
Darkkiss
04-11-2009, 20:54
с пушката
и леко да не гръмнеш своята глава
успех ;)
BlueDream16
04-11-2009, 21:13
обясни и,че не може все нейното да става.В една връзка никога няма да има разбирателство,ако се угажда само на единия.Малка е ,може би е за това.САмо с говорене ще стане,друг начин няма. ако не така ... с бой :-x :lol: