PDA

View Full Version : Не получавам удоволствие по време на секс

Pr3Sa
04-11-2009, 13:58
Хора помогнете ми моля ви.
Значи проблема е следния:Бях девствена,с приятеля ми го направихме и после дълг време не го правихме.Обаче почнахме по-често да го правим,той си го искаше,но въпроса е там,че аз въобще не изпитвам удоволсвие,даже ми е гадно понякога.Даже май дори оргазъм не получавам.Не мога да разбера,защо е така понякога си мисля да го направя с друг да видя дали ще е същото,или може би да изкачам още малко, незнам.Помогнете ми плсс

summerlove66
04-11-2009, 14:00
Така .. Изчакай още малко .. Колко пъти сте го правили с приятеля ти ;) .. Просто трябва да мине повече време , за да изпиташ удоволствие .. Не бързай да развалиш връзката си :)

nebrejnata
04-11-2009, 14:04
явно не си настроена за секс може би не си в настроение или го правиш само за да задожолиш приятеля си без да влагаш много много или приятелят ти не мойе да ти достави удоволствие ..... нз

JenataNaShefa
Мацка, не прибързвай с пробването с някой друг !
Как така "даже май дори оргазъм не получавам" :shock: :shock: :shock:
Моят съвет е да опитате с приятеля ти повече любовна игра...

Pr3Sa
Еми около 5-6 пъти
Аз съм казвала че го правя само зарад него...въпроса е, че на него му трябва повече от час за да свърши, а през това време на мен ми се е*ава системата и го карам да спрем преди да е свършил и понякога получава някакви болки

nebrejnata
04-11-2009, 14:07
емии значи проблема е в теб щом го правиш заради него а не заради твое удоволствие как мислиш 8)

ubuntureload
04-11-2009, 14:08
Така е щото си на 12

Pr3Sa
04-11-2009, 14:10
емии значи проблема е в теб щом го правиш заради него а не заради твое удоволствие как мислиш 8)

Аз не съм казала,е проблема е в него.Просто искам съвет,защото почвам да се отчайвам вече,че съм някакво странно същество

ха ха не съм на 12 спокойно,на 16 съм

nebrejnata
04-11-2009, 14:10
а ти на колко си :shock:

Supermie
04-11-2009, 14:37
Така е щото си на 12

:razz: :razz:

Krasencety
04-11-2009, 14:40
Това, е защото го правиш заради него, а не заради удоволствието... Според мен ще е същото, ако се опиташ да мастурбираш без желание.. Прави секс тогава , когато това ти доставя удоволствие и нещата ще се оправят! Успех! :-)

Pr3Sa
04-11-2009, 14:46
Това, е защото го правиш заради него, а не заради удоволствието... Според мен ще е същото, ако се опиташ да мастурбираш без желание.. Прави секс тогава , когато това ти доставя удоволствие и нещата ще се оправят! Успех! :-)

Да но кога ще стане това,много пъти съм си измисляла извинения пред него,но не искам да го ущетявам,достатъчно съм го правила...ся ще кажете "че ако ме обича ще чака" така е ама на мен ми е тъпо така
Понякога си мисля да го оставя да си живей живота без мен, да бъда известно време без приятел да видим кога ще ми се дое*е,винаги мога да намеря с кого да го направя,това е най-макия проблем,но....уж го обичам,понякога си мисля,че може би точно зарад това не ми е приятно като го правим,може би не го обичам достатъчно,незнам

summergir1
04-11-2009, 15:18
Така е щото си на 12
взе ми думите направо...

Pr3Sa
04-11-2009, 15:23
ОМГ не съм на 12

Armani_P
04-11-2009, 15:54
ОМГ не съм на 12

Е няма лошо,и на 13 да си,пак същото...

СЕКС ДЕЦА МОИ НЕ СЕ ПРАВИ ЗАРАДИ ДРУГИЯ,ПРАВИ СЕ ЗАРАДИ ВАС САМИТЕ,ТОВА Е СЯКАШ ДА СЕ КЪПЕШ ЗА ДА НЕ МИРИШЕШ НА ДРУГИТЕ,А НЕ ЗАРАДИ САМАТА СЕБЕ СИ.

Първо порастни,организмът ти е недоразвит и точно заради това не изпитваш удоволствие. - според мен.

ПС - възможно е той да е груб или просто недодялан.Тогава си се оправяй.

04-11-2009, 17:03
охх просто престанете да гаврите момичето, каза че е на 16, пък и като гледам как пише не е от ония фльорци,дето се проебават на 13, само за да бъдат яки като другите.. :x
такаа on topic :D ами мацка изобщо никакъв оргазъм ли не можеш да достигнеш.. клиторен? .. може би ти трябва практика, ако има болка може би той не те предразполага, може да си тясна, може би любовната игра трябва да е малко повече..? възбужда ли те самото момче, тялото му, погледът му? аз те съветвам да го помолиш да те полиже и да видиш ще свършиш ли.. все пак вагиналният оргазъм се постига много по-трудно от клиторния.. ако обаче искаш твърдо вагинален оргазъм пробвайте пози, при които триенето на пениса и G точката е по-голямо.. щом не си свършвала до сега може би ще ти е най-лесно като легнеш по корем на леглото със събрани крака и той застане върху теб.. така триенето е доста голямо.. надявам се да съм ти помогнала малко,ако не.. поинтересувай се малко по-подробно от самите пози,има камасутра, а-у, поговори с приятеля си и се замисли сериозно хубаво ли ти е с него изобщо, или не само сексът не върви.. ако е само сексът не е болка за умиране,това може да се оправи.. ако изобщо не върви междувас бягай.. :?

успех :)

vellvet
04-11-2009, 17:40
спокойно всичко ще си дойде на мястото просто се отпусни ;)

anyfany2
04-11-2009, 17:47
Значи така като ми го обясняваш.. ''даже ми е гадно понякога'' си мисля,че не го искаш.. При жените трябва време..
Спокойно! Всичко ще се нареди!
Бъди сигурна,че го искаш без да го правиш само за негово удоволствие..ти не си кукла..
Вярвам,че когато наистина го поискаш,ще се задоволиш напълно..
Успехче! :-) :-) :-) Бъдете щастливи! Обичкайте се! Всичко друго ще се нареди.. :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt003 :smt003 :smt003 :smt057 :smt057 :smt057

t1n4e7o
04-11-2009, 17:56
И на мен понякога не ми е хубаво защото всичко опира до нагласата. Когато не съм настроена за секс много трудно могат да ме предразположат и аз си мисля нещо съвсем друго и всичко ме разсейва... Трябва наистина да ти се прави секс, а не само за да му угодиш на него..

t1n4e7o
04-11-2009, 17:56
И на мен понякога не ми е хубаво защото всичко опира до нагласата. Когато не съм настроена за секс много трудно могат да ме предразположат и аз си мисля нещо съвсем друго и всичко ме разсейва... Трябва наистина да ти се прави секс, а не само за да му угодиш на него..

anyfany2
04-11-2009, 19:52
Т1нчето,така е.. 8)

Pr3Sa
04-11-2009, 20:21
Амиии значи...определено го искам,дори ми се случи преди малко.Бяхме навънка,натискахме се ии наистина ми се доеба,само че не в най-точния момент просто няма къде да го направим.А винаги като се уговорим да отида в тях например се надявам нещо да излезе,че да не го направим незнам защо...но не мога да кажа,че не го обичам или че не го искам
А това с лизането,всеки път го прави,дори то не ми харесва.само един път ми беше харесало.Но тогава като се замисля доста време се натискахме преди това и бях наистина възбудена.Може би наистина проблема е там,че любовната ни игра е кратна и не мога да се предразположа достатъчно,но няма как да му го кажа,ддз

FreeSpirit
04-11-2009, 20:54
Никога няма да изпиташ удоволствие, ако го правиш заради някого.Секса трябва да се желае и от двамата и тогава доставя истинско удоволствие.
Понякога може и да не изпиташ нищо особено, но наслада да ти донесе чувството, че партньора ти е изпитал нещо силно.
Опознайте телата си(петинга е мн добър за това), след това продължете напред, но когато и двамата го искате и се чувствате в настроение ;)

Neet
04-11-2009, 21:00
Ohmy... вие освен да се чукате, друга работа нямате ли си ?!... Купи си 40см изкуствена пишка и си я напукай... не получавала удоволствие... ОООМММГГГ

loveme
04-11-2009, 21:11
Никога няма да изпиташ удоволствие, ако го правиш заради някого.Секса трябва да се желае и от двамата и тогава доставя истинско удоволствие.
Понякога може и да не изпиташ нищо особено, но наслада да ти донесе чувството, че партньора ти е изпитал нещо силно.
Опознайте телата си(петинга е мн добър за това), след това продължете напред, но когато и двамата го искате и се чувствате в настроение ;)

+1 :-o

IronLady
04-11-2009, 22:25
цялата ти нагласа е спр грешна. Когато го видиш или като се натискате нещо н е ти ли се приисква? мен моя само като ме целуне малко по страсно и съм готова. Пък и е нормално в началото да не изпитваш удоволствие, на жените ни трябва малко повече практика зада стане хубаво. И на мен в началото не ми беше мн яко ама сега сичко е супер. И без да се обиждаш не мисля че мнгоо много обичаш приятеля си, защото използваш фрази от рода на "понякога ми се иска да пробвам с някой друг" или " Уж го обичам". Може и от това да е .... апък ако не е в тези неща проблема, кой знае може да си фригитна... :o

Опитайте с повече любовна игра и най-вече сама се настрой че ще ти е хубаво , всепак на сила хубост не става...

asi_basi
04-15-2009, 17:13
Първо, вие правите секс отскоро...ако питаш някой по-опитен и по-голям на години всеки ще ти каже, че няма от първия път да изпитваш удоволствие от секса....ще мине време докато почнеш да изпитваш удоволствие, ти какво искаше, от първия път да изпиташ егати оргазма ли? :D ...Пък и до тогава с приятеля ти ще сте се нагодили на кой какво харесва и т.н... но и повече трябва да те възбуди естествено, а не прави секс само защото той си го иска.........

thorpe
04-15-2009, 18:34
мома бръкни с пръст в гъза и ще ти стане хубаво :-)

mimka_1987
04-15-2009, 19:07
или не си попаднала на подходящтия човек или не ти е хубаво сас маже а може сас жени

whysosad
04-15-2009, 21:33
Може би наистина проблема е там,че любовната ни игра е кратна и не мога да се предразположа достатъчно,но няма как да му го кажа,ддз

В една връзка трябва да се говори, трябва да се споделя.
Не намирам нещо лошо или срамно, в това да седнете и да поговорите... да му кажеш какво искаш, какво ти харесва.
Той сигурно също има какво да ти каже.
Винаги има какво да се каже, повярвай.
Ако това не можеш да направиш... незнам... :?
Просто знай, че едва ли някой тук ще ти помогне... ние не можем да направим така, че да започне да ти харесва сексът...
Или сама си помагаш като например пробвате нови неща, поговорите... или си офкаш изкуствено и пускаш теми от този вид...
Късмет!

smiLe49
04-15-2009, 22:13
Ми една моя приятелка дето от 1 година го правеше с приятеля си до преди месец не беше стигала до оргазъм с него :shock: и то беше,защото той не я предрасполагаше...по-скоро го правеха заради неговото удоволствие. :-o
Аз на твое място бих говорила с него,ако и при вас е така...но и все пак не сте го правили кой знае колко пъти,че да искаш веднага да ти е толкова кеф.Но все си мисля,че ако момчето се постарае ще ти достави желаното удоволствие.