View Full Version : За хигиената преди секс
bonbon4e_to
04-11-2009, 15:58
Как се подготвяте за секс?Каква хигиена спазвате преди да започнете?
Аз смятам,че това би трябвало да се направи:
1.ДА сме изкъпани,чисти
2.Избръснати,гладки навсякъде
3.Да ухаем добре
Още ?
Armani_P
04-11-2009, 15:59
Ако е спонтанно ? За каква подготовка говорим 8-)
ubuntureload
04-11-2009, 16:03
Ако е спонтанно ? За каква подготовка говорим 8-)
За елементарна ежедневна ... Аз във секи един момент съм готов за секс !
Armani_P
04-11-2009, 16:06
Ами аз всяка сутрин си се оправям.Но хигиена точно преди секс,какво толкова да се прави...ако всичко ти е на 6 от сутринта :)
ubuntureload
04-11-2009, 16:10
Ами аз всяка сутрин си се оправям.Но хигиена точно преди секс,какво толкова да се прави...ако всичко ти е на 6 от сутринта :)
Ест. аз преди да мина през едночасови процедури в банята не излизам и тва е всяка сутрин - няма зима няма лято ... а лятно време се къпя и по 3-4 пъти на ден ;)
Armani_P
04-11-2009, 16:11
Лятото като съм по чужбина,я в хотелче я квартира - се къпя по 5-6 часа на ден,обожавам да вися във ваната :grin:
ами къпя се всеки ден после с душ гел с мирис на ШОКОЛАД мн е яко бръсна се през 2-3 дена да съм чистичка :)
Не е задължително да си се изкъпал непосредствено преди секса, важното е да си чист и да не смърдиш на пор... и обезкосмяването също е важно 8-)
neystoim
04-11-2009, 21:02
Не е задължително да си се изкъпал непосредствено преди секса, важното е да си чист и да не смърдиш на пор... и обезкосмяването също е важно 8-)
И Аз мисля така важно е да си чист , да не смърдиш на зла гад и на умряла катерица като изрод , и обезкосмяването определено е мн важно , тези кремове и лусиони ще ги оставя за женската част :-D :-D :grin:
Винаги изкъпан и избръснат на три места (лицето, мишниците и малкия джадай) :D
nebrejnata
04-11-2009, 22:35
:razz:
IronLady
04-11-2009, 22:41
мисля че ежедневната хигиена и примерно някакво интимно гелче са достатъчни и да е гладко не е зле ем това е незнам каква още подготовка :o
Kъпя се всеки ден.. преди да изленза ..ако не излизам преди да си легна,мажа се с лосион за тяло след баня ..
а за обескосмяването не се бръсна а ходя на кола маска ;) (за интимните части говорим)
а краката ръцете и подмишниците си ги оправям с епилатор.. => оправени са ми винаги :)
jambo_bs
04-12-2009, 19:30
То наистина ако е спонтанно ква подготовка.Ама иначе то си е нормално да си къпан и избръснат :?
gia_sena_mono
04-12-2009, 21:26
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
53downfall
04-12-2009, 21:49
Ммм ако може да е спонтанно и тя да ухае на розички но да е малко мръсничка :-D :oops: ммммм...
SiSsKkAa
04-13-2009, 08:54
Ами ако имам възможност (има баня там където съм ) винаги отивам да си се подмия(ако не съм добре избръсната и да се избръсна) преди секса.Мисля,че хигиената преди и след секса си е важно нещо.
anonimnaa
04-13-2009, 10:49
Хигиената си е наистина много важна.Няма да ми е комфортно ако не съм се избръснала и изкъпала преди това.
vessi1989
12-11-2010, 06:41
Възможно ли е да обясните по-подробно в какво се изразява хигиената след секс?
kremen4eto
12-11-2010, 08:50
Възможно ли е да обясните по-подробно в какво се изразява хигиената след секс?
Ами жената като се е подмокрила със своите си течности, няма да е добре да не ги измие след секса. Ако сме потни също трябва да влезем под душа. Въобще сексът си е мръсна работа и след него не си особено чист. :D
Четох скоро някъде, че след секс е добре жената да ходи до тоалетна по малка нужда, за да може ако има някакви микроби на входа на пикочните канали, да ги изхвърли и да не позволява да влезнат по-навътре. Беше в някаква статия във връзка с цистита.
А преди секс според мен няма особена подготовка. Както казаха - трябва винаги да си подготвен. Ако не си, значи си просто нечистоплътен по принцип. Тъпо е за мен като по филмите ... влизат 2ма в стаята и са се награбили и жената казва "Отивам до банята, ти ме чакай" - 1во се разваля моментът, 2ро - звучи ми все едно е мръсна или и се пикае, че отива до банята, което също разваля момента.
dimitar_ak
12-11-2010, 08:59
Има едно простичко правило без значение дали си обвързан или не. Всеки момент трябва да си в такова състояние, че да не те е срам да си свалиш гащите. Сутрешния душ е хубаво нещо.
измиването преди и след според мен е задължително
dimitar_ak
12-11-2010, 09:32
С една бивша се е случвало да пътуваме за някъде и да се наложи да отбием за да се награбим. Баня ли да търсим?
kremen4eto
12-11-2010, 09:38
С една бивша се е случвало да пътуваме за някъде и да се наложи да отбием за да се награбим. Баня ли да търсим?
Като тръгваш на дълъг път, няколко 10 литрови туби с вода в багажника, сапунче, гелче, вадиш самобръсначките, първо единият полива, после другият и се обаждаш да кажеш, че ще закъснееш с няколко часа. :-D
dimitar_ak
12-11-2010, 09:45
А, Кремче, аз съм чувал "отивам в банята". Познай какво се случи там? :oops:
kremen4eto
12-11-2010, 09:55
^ Кажи ми, че не беше нещо миризливо
dimitar_ak
12-11-2010, 10:08
Горещ душ
kremen4eto
12-11-2010, 10:11
^ Сигурно не му е останало време на момичето преди това. :-D И все пак е по-добре така, отколкото да ти лъха като я съблечеш (или да ти боцка).
хорица....не забравихте ли нещо МНОГО важно.... това да минеш през аптеката за презервативи не е ли част от хигиената на секса??
иначе...душ,бръзнач всеки ден,ако може първото дори 2 пъти...а пък и да ви кажа...като ще се награбвате без "подготовка" съмнявам се че ще се награбвате с някого,когото не познавате... т.е. дори и да се случи така че не сте имали възможност за душ,едва ли ще ви помисли за нечистоплътни...пък ако е свалка за една нощ със сигурност се затврорили входната врата на излизане с мисълта че ще чукнете нещо и сте се изчъпкали предварително,нали :)
та като обобщение:
1-зъбки
2-коса
3-косми
4-презерватив
п.с. пропуснах това с парфюма...не мисля че е задължително...някой път (особено мъжете) прекаляват с него :-x ;)
Непосредствено преди секс ми е смешно тепърва да се къпеш,обезкосмяваш и т.н.Ако имаш достатъчно добра лична хигиена,във всеки един момент трябва да си готов за секс.
Подкрепям с 2 ръце, 2 крака и 1 член... :D
anelia_888
12-11-2010, 23:39
Абе вие тук защо си мислите,че някой се интересува от това кой кога се къпе и се бръсне?!?Общо взето е пълно с мноооооооого глупави теми тук!(личи си,4е все деца са ги праили) 8)
mecho888
12-12-2010, 12:05
Това ви е някаква уникална глупост, набита в главите - че момчетата задължително трябва да си обръснат краката и двойката да се изкъпе преди секс.
Еми аз ги обичам малко по-мръснички и естествени (в никакъв случай чак потни и смръдливи). Но къпане всеки път преди секс - еми сеедно съм си хванал надуваема кукла. Тя ще да е толко чиста и безвкусна.
Абе друго си е dirty и влажна.
Косми се махат задължително, но при интимните части може и да има малко (стига да не е гора). Има си срамни прически, на които някои мъже просто не могат да издържат. И това не значи нечистоплътие по никакъв начин, а просто е въпрос на вкус. Никой няма да се оплаче от огледално обезкосмени г** и п**** но това не значи, че ги предпочита така. Също така никой няма да се оплаче от малко косми.
Става въпрос само за интимни части. Иначе най-гадното нещо на този свят е момиче с косми по краката.
Иначе относно мъжките крака - специално мойте няма да бъдат избръснати !
Не знам кой въведе тъпата мода, че мъжа трябва да прилича на гей, но все повече оказваме яростна съпротива. По университетите бръснатата порода изнежен мъж е почти изчезнала. Това е можеби заради разликата разликата в умствения багаж. 8)
Ол и за тоновете парфюм преди секс. Абсолютно отблъскващо. Като и удариш един език отгоре до долу и ти стане парфюмено в устата ззз :?
georgiperov80
12-13-2010, 09:01
Действително да си в собствен сос не е оферта. Става дума за секс, а не за повръщане предизвикано от остра миризма.
Кво значи 'винаги трябва да си готов' ... днес съм бил 15 часа на работа, препОтил съм се дет' се вика, а кво остава ако на някой НЕДАЙ СИ БОЖЕ му се наложи да скокне до някой кенеф през деня, щото да речем е в кофти период със стомаха.. На връщане от работа минаваш през жената, взимаш я, пазарувате си винце, вечеря и отиваме у нас..
в повечето случаи е напълно разбираемо да си теглиш един душ преди интимни отношения. Тамън жената има време да нареже салатка 8-) С МНОГО ОЦЕТ и олио! (оффтопик)
и после g0 g0 fire in the hole.. както се казва.
притеснителното в тоя случай е АКО не се 'оправиш' преди да си легнеш..
иначе тука много секс машини има явно, дето постоянно им излиза 'непредвиден секс' по всякакви заведения и местообитания.. страшни сте, ей )
kiki1991
12-13-2010, 09:46
Ест. аз преди да мина през едночасови процедури в банята не излизам и тва е всяка сутрин - няма зима няма лято ... а лятно време се къпя и по 3-4 пъти на ден ;)
и аз тъка,бръсна се всеки ден на всякаде..защото мразя да съм набола:)мажа се с лосион и съм готова за секс във всеки един момент
SwEeTMuFFiN
12-13-2010, 12:51
аз наското поддържам голяма интимна хигиена. ама с презерватив и мръсен може да си! :D ама не чак в изпражжжж.....
Wikzinka
12-13-2010, 20:54
Аз си взимам душ всяка сутрин преди да излезна и всяка вечер преди да си легна и според мен това е нещото , което всички трябва да правят :) Ако имам възможност си взимам душче преди секс , но след секс задължително :) Иначе космите по цялото тяло ги махам с кола маска , но това вече е въпрос на личен избор :) Друго много важно е грижата за зъбките .... поооне по венъж на ден ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! Попринцип си ги мия сутрин и вечер , а по някой път и през деня , ако съм яла нещо , което остава по зъбите :) Според мен личната хигиена е едно най - важните неща и не би трябвало да има хора , които не се грижат за нея , но лично аз съм попадала на доста такива за жалост :(
Аз си мисля, че тази тема може и 'важна тема' да я направят, хората забравят колко е важна хигиената и то не само заради това, че някой може да ти откаже секс понеже намирисваш. :?
Важно е човек да се грижи за себе си от уважение към собственото си тяло. Никога не съм разбирала хората които след като се събудят не правят поне едното миене на очи и зъби... :-x Още по-ужасно е ако някой симпатичен човек започне да ти говори и ти точно в този момент спираш да го слушаш с надеждата да спреш и обонянието си...
къпете се и правете секс :) радвайте се :D
anonymous708973
12-27-2010, 11:18
Всеки път, преди да изляза с приятеля си, взимам бърз душ и махам всички косъмчета, така че не ми се е случвало да съм неподготвена.
Косми се махат задължително, но при интимните части може и да има малко (стига да не е гора). Има си срамни прически, на които някои мъже просто не могат да издържат. И това не значи нечистоплътие по никакъв начин, а просто е въпрос на вкус. Никой няма да се оплаче от огледално обезкосмени г** и п**** но това не значи, че ги предпочита така. Също така никой няма да се оплаче от малко косми.
Отказвала съм секс, защото съм леко "набола" - два милиметра - достатъчно, за да се виждат гадни, малки, черни точки! Адски ми се правеше, но трябваше да чакам една седмица, за да станат достатъчно за кола маска. Не мога, гадно ми е, не знам какво ще си помисли. Чувствам се хиляди пъти по-добре, когато съм гладка като бебешко дупе.
FuckedUp
12-27-2010, 12:35
Отказвала съм секс, защото съм леко "набола" - два милиметра - достатъчно, за да се виждат гадни, малки, черни точки! Адски ми се правеше, но трябваше да чакам една седмица, за да станат достатъчно за кола маска. Не мога, гадно ми е, не знам какво ще си помисли. Чувствам се хиляди пъти по-добре, когато съм гладка като бебешко дупе.
Тцтц..Не знам какво ти е, ама мене няма да ми направи НИКАКВО впечетление за малко "набола"..Да ти имам разбиранията :D:D
DarkTemplar
12-27-2010, 12:37
Всеки с вижданията си. И аз предпочитам партньорката ми да се е хигиенизирала преди акта, аз също го правя.
NomNomNom
12-27-2010, 15:04
Нямам много време за секс напоследък, но предпочитам да ми мирише на чисто :D Други претенции нямам.
Принципно си взимам душ веднъж дневно , понякога и два пъти, зависи . Но сутрин задължително.
Държа много на чистите зъби.
За космите ми е все тая .
Моите не си ги харесвам .
nikitka_
12-27-2010, 22:09
...
vanesenceto1
12-28-2010, 08:37
Непосредствено преди секс ми е смешно тепърва да се къпеш,обезкосмяваш и т.н.Ако имаш достатъчно добра лична хигиена,във всеки един момент трябва да си готов за секс.
Подкрепям с 2 ръце, 2 крака и 1 член... :D
И аз подкрепям .. добра хигиена ежедневно всеки трябва да си има :) :D
bootyboy
12-30-2010, 21:15
аз по-принцип съм манияк на тема чистота и дори да не правя секс се къпя поне два пъти на ден, зъбките повече от два пъти и бръсненето редовно и така..