View Full Version : Секс връзка не прави, но горко му който го няма...
FreeSpirit
04-11-2009, 20:19
Какво ще кажете по въпроса?
За вас може ли да съществува една връзка основана само на секса, а може ли обратното- секса да липсва?
Миличка, мисля че ако се позмислиш ще се сетиш поне за едно момче, което се прави на голям газар(ся момчетата да не се обиждат не всички са такива, а има сиг и момичета като тва момче) , но без никво покритие ;) та така де тва момче, което умее да ухажава всички момичета и те му се вързват независимо, че знаят какъв е... възползва се момчето..
...а и много връзки..може би повечето или поне половината са започнали секса пред 1 месец или след,ние с приятеля ми понякога не се разбираме.. и секса ни зближава повече и решаваме мирно, без войно спора.. ;) :P
..други пък и 10 години да ходят сиг няма да правят секс.. или защото наистина много се обичат или пък не се чувстват готови за тая "стъпка" ;)
Mihailova
04-11-2009, 20:42
"За вас може ли да съществува една връзка основана само на секса, а може ли обратното- секса да липсва?"
Връзки основани само на секс има предостатъчно и примерите са безброй , някои хора , неготови за силна емоционална връзка и обвързаност по този начин засищат сексуалния си апетит. Няма нищо лошо в тях , стига и двете страни да са сигорни в това , което правят.
Сексът няма как да липсва в една връзка според мен и тя да е пълноценна , по простата причина , че партньорите няма да са задоволени. Поради незадоволеността ще се породят проблемите , скандалите , раздразнението , които в крайна сметка след известен период от време ще доведат до края на връзката.
Bellatrix
04-11-2009, 20:48
Сексът няма как да липсва в една връзка според мен и тя да е пълноценна , по простата причина , че партньорите няма да са задоволени. Поради незадоволеността ще се породят проблемите , скандалите , раздразнението , които в крайна сметка след известен период от време ще доведат до края на връзката.
+1, а дори наистина да се обичат, някой ще кривне от пътя и ще изневери. Задоволяване на човешки нужди. Не зависи от сърцето. Ако не получаваш, търсиш другаде.
IronLady
04-11-2009, 22:44
ако има любов и хората си подхождат секса пак трябва да е спр, но има случей в които не е така и аз незнам как ще стане връзка истинска без секс и задоволяване, както казаха преди мен липсата на секс води и до други проблеми.
CrazyBear
04-12-2009, 09:41
От връзка основана на секс-все може и да излезе и нещо повече!
Но връзка в която няма секс-е обречена! Това е като да ти кажат,че можеш да ядеш,но не и да пиеш-все в някой момент тялото ти се предава и умира-така и връзките в които няма секс-разпадат се :? -СЕКСА е НУЖДА НА ТЯЛОТО! :)
Странно ми е и не разбирам онези които винаги и на 100% свързват любовта и секса! :?
Едното е духовна потребност,другото телесна!
Може да ти куца секса с любимия човек-тогава започват проблемите-когато и секса се прави от съжаление-партньора да не ходи незадоволен,да не се сърди,да не кръшка....-нелепо е! :x :?
А може секса за една вечер с някого който ви кара да треперите само като ви погледне-да не знаете почти нищо за него- и все пак да спите с него-може да ви донесе супер яки усещания и спомен! :grin:
СТРАСТТА,желанието,лова на някоя плячка-тогава трепета и спомените остават най-дълго в нас!
ThisIsMe
04-12-2009, 10:27
Май не може едното без другото,ама тогава тия малките на по 12-13-14 секс ли да правят ,за да бъде пълноценна връзката им.И всъщност коя връзка на тези години може да се нарече пълноценна?Всяка двойка си преценя кога какво да правят.Нашата връзка с приятеля ми за сега се основава само на любов,но като порасна няма да е така..ще се включи и секса,но все пак всичко с времето си.
BePoHuKa
04-15-2009, 03:48
Може връзка без секс за няколко месеца, но секс без комуникация ... ще е забавно само в началото .
Връзка основана на сеска е напълно възможно, и хората които имат такава са милярди по света..
Връзка без секс е възможна само ако партньорите са твърде малки и тялото им не си го иска, или не са готови за тази стъпка. Но който и да ми каже че на 20+ има връзка без секс, няма да повярвам. :)
Mmm.... Naistina moje da ima vr1zki osnovani samo na sexa :) no samo ako nego naistina si go biva , a tova edvali 6te stane ako partniorite ne si podhojdat , ne samo fizi4eski , no i du6evno :)
A za vr1zka bez seks ... Emi ne znam ... Pri momi4etata edva li 6te ima problemi , no pri mom4etata ne e taka :) Smisal mom4eto daje i da e vliubeno do u6i v momi4eto , nqma na4in da izdarji bez seks. E vqrno ima takiva vr1zki no samo ako partniorite sa na po max 14-15godini. Sled tova vaprosa iznikva sam i ..... Nqkak si nqma da stane nomera :)
ukrotitelkataaa
04-15-2009, 18:18
Връзка основана само на секс... :? . Мисля, че може да съществува връзка без секс, но в днешно време това би било много рядко срещано явление :D
FreeSpirit
08-04-2009, 18:37
Точно днеска гледах едно предаване и говориха за тийновете и за ранното им сексуално развитие и това как 14 годишните вече имат физическата нужда от това да правят секс(това го казаха няколко тийна разбира се)...=>дори връзката м/у 15годишни е невъзможна без интимни отношения...
Punisherrr
08-04-2009, 18:50
дори връзката м/у 15годишни е невъзможна без интимни отношения...
Дрън-дрън... те си мислят така и си приказват и си втълпяват,че е така. Всичко около тях го набива в глупавите им тиквенца. Тва е едно изкуствено желание.
Аз като започнах връзката си на 14 години съвсем лесно прецених,че ми е рано за секс,но това не значи,че ми е рано за да имам взаимоотношения с някой. И сега все още мисля така.
Но да кажа конкертно по темата >
Връзки,основани само на секс > с лопата да ги ринеш - но за мен това не е истинска връзка,а просто начесване. Повдига ми се като знам колко хора споделят този миг с някой,към който нямат чувства нито имат връзка.
А връзка без секс може да има за определен период от време (независимо дали е 2 седмици или 2 години - това зависи от обстоятелствата и двамата партньора). Не е важно колко време ще продължат по този начин ако причината е основателна и за в бъдеще и двамата искат и имат намерение да правят секс.
дори връзката м/у 15годишни е невъзможна без интимни отношения...
Дрън-дрън... те си мислят така и си приказват и си втълпяват,че е така. Всичко около тях го набива в глупавите им тиквенца. Тва е едно изкуствено желание.
Аз като започнах връзката си на 14 години съвсем лесно прецених,че ми е рано за секс,но това не значи,че ми е рано за да имам взаимоотношения с някой. И сега все още мисля така.
Но да кажа конкертно по темата >
Връзки,основани само на секс > с лопата да ги ринеш - но за мен това не е истинска връзка,а просто начесване. Повдига ми се като знам колко хора споделят този миг с някой,към който нямат чувства нито имат връзка.
А връзка без секс може да има за определен период от време (независимо дали е 2 седмици или 2 години - това зависи от обстоятелствата и двамата партньора). Не е важно колко време ще продължат по този начин ако причината е основателна и за в бъдеще и двамата искат и имат намерение да правят секс.
А твоето тиквенце е толкоз умно,че направо пращи от акъл!
А поговорката е "Брат брата не храни,но тежко тоз ,който го няма!
Тук започна яко редактиране на народни мъдрости.Чудя се какво лище видим още!?
sweetchef
08-04-2009, 20:00
Тъкава връска според мен не може да има,защото секса рано или касно омразва с този човек.Връска без секс също не мога да си представя,имам предвид да си с един човек цял живот и да не го правите :shock:, а ако трябва да чакаш известно време,за да се насладите един на друг по става :)
Aleksandra87
08-04-2009, 20:05
Според мен има "връзка", ако може така да се нарече основана само на секса и тя се изразява в това, че примерно 2-3 пъти (или повече) в месеца двама души се виждат само така - заради единия секс. А доколкото това за връзката без секс - ДА аз мисля че е възможна. Година и половина нямах сексуални контакти с моя приятел, защото не бях готова. Той ме разбра и сега сме заедно 2 години и секса е основан на истински чувства... :oops: