View Full Version : Много важно :С pls
iNl0Ve_wItX_liFe
04-11-2009, 20:48
Първо искам да ви помоля да не обръщате внимание на старите ми мнения, които са супер тъпи... все едно.. нз какво да правя...
Преди няколко месеца тръгнах с едно момче.. той беше супер мил в началото и се виждаше че ме харесва... ии след като тръгнахме почнахме да се виждаме по-рядко.. пак се държеше супер и вс беше ок. Само че веднъж той поиска да правим секс, аз се уплаших и скъсах с него (най-тъпата ми постъпка) После късахме и тръгвахме 2-3 пъти... Супер много го харесвам... даже съм малко влюбена и нз какво да правя. Той предпочита да кара вместо да сме заедно...казва, че така му било добре и не искал мн задълбочени връзки. Ясно ми е че го приема, все едно ще го вържа да е с мене едва ли не "завинаги"(няков обсебващо) а тва не е което искам... само веднъж през ваканцията той поиска да излезем, а аз точно този ден неможех... и така е мн отдавна. Вече се чувствам мн досадна, а и се чудя дали изобщо ме харесва ,въпреки, че последния път като се видяхме беше сууупер яко. Просто като не е на живо се държи супер тъпо и мн ме дразни... а не искам да се отказвам да сме заедно...какво да правя :(
BlueDream16
04-11-2009, 20:51
Първо : Изясни си за самата себе си чувствата ти към това момче..
Второ : Като сте заедно все някога ще правите секс ..... :-o
Трето : Ако продължава на моменти да се държи тъпо,на моменти не - бий му дузпата по царски и мирна ти глава .. :?
Darkkiss
04-11-2009, 20:53
е тои ако е на 25 а ти на 15
дори ако ви е 5 години разликата
пак забрави
иначе в противен случай.... му пусни бе...
BlueDream16
04-11-2009, 20:58
пак забрави
иначе в противен случай.... му пусни бе... що ве 5 години не са чак толкова много,стига да не е някоя 15 годишна лигла ... :( :?
iNl0Ve_wItX_liFe
04-11-2009, 21:03
Той е на 17 аз на 15... ясно ми е, че като сме заедно ще правим секс... само, че точно когато искам, той прави няква тъпа изцепка, която ме сдухва и нестава... и понеже ся не се виждаме нестава...
Пък и к'во не иска да се виждаме 'щото не му пускам... не мисля, че е така...
Darkkiss
04-11-2009, 21:04
пак забрави
иначе в противен случай.... му пусни бе... що ве 5 години не са чак толкова много,стига да не е някоя 15 годишна лигла ... :( :?
ако за тебе 5 години не са много то изчакай 2-3 години и помисли по този въпрос от ново
BlueDream16
04-11-2009, 21:07
Той е на 17 аз на 15... ясно ми е, че като сме заедно ще правим секс... само, че точно когато искам, той прави няква тъпа изцепка, която ме сдухва и нестава... и понеже ся не се виждаме нестава...
Пък и к'во не иска да се виждаме 'щото не му пускам... не мисля, че е така... не знам какво да ти кажа,ти си го познаваш,ако не друго поговорете поне за тия работи ..... :?
@Darkkiss определено ще се замисля след време :)
iNl0Ve_wItX_liFe
04-11-2009, 21:22
Ами ще се пробвам... ако има някъв начин да си го "върна" ... ще е супер :neutral:
BlueDream16
04-11-2009, 21:23
Ами ще се пробвам... ако има някъв начин да си го "върна" ... ще е супер :neutral: нема начин да нема начин .. ;) успех :)
Take_That
04-11-2009, 21:28
... даже съм малко влюбена...
Стана ми забавно, когато прочетох това, странно определение "малко влюбена" , но както и да е :)
Той ти е казал, че не иска задълбочаващи се отношения, тоест не иска сериозно връзка, прави си изводите тогава .... Не знам само как може да търпиш човек, чийто настроения са толкова променливи - когато сте заедно е мил, а когато не се виждате е някакъв сдухар.... по-добре стой надалеч от такъв човек, от къде да знаеш в кой момент какво му е в главата и защо отказът ти да правиш секс с него, уплаха ти в онзи момент и решението да се разделите да са били глупава постъпка, така си преценила, така си направила :) Съвета ми е да се откажеш от него
gangstata
04-12-2009, 01:30
Такова положение като "малко влюбена" няма..Изясни си първо чувствата към него.
Остави го,не го търси и изчакай той да го направи.Ако има интерес - нещата може и да се оправят.Недей да "досаждаш",както сама се изрази.
:)
valdesbg
04-12-2009, 05:44
Първо искам да ви помоля да не обръщате внимание на старите ми мнения, които са супер тъпи... все едно.. нз какво да правя...:(
А не, това изкърти всичките плочки... :)
По темата - за жалост не знаеш какво искаш... :) Ще порастнеш и ще се промени, надявам се.
по всичко се вижда че момчето иска да те вкара в леглото и до там ...тегли му майната :) :)
Neftochimic
04-12-2009, 08:36
хи, деца 8)
Той предпочита да кара вместо да сме заедно...
Кара какво?
tanchetyy
04-12-2009, 08:56
Преди доста време имах такъв случай. трябва да се говори ако наистина ти държи ще се оправите и ако е по свободен човек определено ще го плашат по задълбочените връзки обясни му че не искаш да го вързваш дай му свобода успех :wink:
iNl0Ve_wItX_liFe
04-12-2009, 20:22
Е да ама не става... преди 1 седмица бил писал на няква кояо търсела мъж за секс... вече съвсем спря да ми отговаря и по елефона и по скайп... даже не разбирам к'во се случва... :shock: :lol:
ThisIsMe
04-12-2009, 20:24
Съвсем ясно ти е заявил,че не желае сериозни връзки.Човека иска развлечение,не е от сериозните момчета ,ти разбираш ли?
Да не би искаш да си поредната изчукана и изоставена?
Леко грубо казано от моя страна,но е истината.ЗА твое добро ще е да не се занимаваш с такива,като него. :)
Darkkiss
04-12-2009, 23:03
не е важно :)
Той предпочита да кара вместо да сме заедно...
Кара какво?
дам наистина , ако е Фордче може да си заслужава
послепис:наи тапата тема на света "тои поиска секс аз се уплаших и скъсах с него" 8-) 8-) 8-) ДАИ СИ ПЪРЖОЛАТА МА КВО СЕ ЧУДИШ ВРЕМЕ ТИ Е