View Full Version : Чекия с пъпеш
fire_magic
04-15-2009, 11:11
Ч*кия с пъпеш
Сигурно доста си се сгорещил и ще искаш да поохладиш малко страстите. Има страхотен начин за това. Само трябва да внимаваш и голям кеф те чака. За тази малка забава ще ти трябва един пъпеш , не много голям, но и да не е съвсем малък. Сложи го да се изстуди в хладилника. Не го дръж много време, не трябва да е леден. Готов ли си с пъпеша? Ще ти трябва и един нож, гледай да не е с много широко острие. Избери подходящо място върху кората на пъпеша и изрежи кръгъл отвор.Внимавай с размерите му, трябва да е съвсем мъничко по-широк от калибъра на "оръдието" ти.Вкарай ножа вътре през дупката и мушни с него няколко пъти, трябва да пробиеш месестата част и да достигнеш до онази кашообразната със семчиците. Хвърляй ножа, сладурче и се хващай за работа! Лъсни го, намачкай го, приложи му любимата си техника и го надърви възможно най-бързо! Готов ли си? Браво, жребецо! Ако искаш, може да си сложиш презерватив, ако искаш давай направо. Хвани изстудения пъпеш с две ръце и набутай надървеното си парче в отвора. Бавничко, постепенно. Страхотно усещане, нали! Тясната, хладна хватка бавничко пълзи по стволати, докато стигне до кожените топки . Лекичко размърдай пъпеша с ръце. Усещаш ли с главичката малките хлъзгави семчици? Дръж ръцете неподвижни, движи се от кръста надолу. Издърпай назад, извади го почти целия. Отново го вкарай целия, Браво, миличък! Харесва ли ти жвакащия звук? . Сега направи друг трик- извади го половината и започни да ръгаш с по-бързи и къси движения. Всичко стана на каша, нали! Семчиците възбуждащо се пързалят по чепа ти. Давай сега- две дълбоки, мощни движения и две по-къси! Хайде сега, давай с лекички, въртеливи движения на таза! Закови пъпеша с последно яко движение, хубаво да изжвака! Празни се вътре! Супер е, нали? Горещата ти семенна течност се смесва с хладната каша, която се е получила в пъпеша. Продължи докато се празниш лекичко да си го движиш напред-назад! Изцеди ли го добре?
:lol: :lol: :lol:
Бихте ли направили такова нещо?Ако има такива дето са пробвали с пъпеш или някакав друг плод да кажат? :razz:
Веднъж изплющях една череша,беше незабравимо :lol: :lol:
jambo_bs
04-15-2009, 11:28
Неможе ли да сте си нормални ?
Crystaline
04-15-2009, 11:33
Ако бях момче бих го направила,защо не ?
pisentseto
04-15-2009, 11:37
Ако бях момче бих го направила,защо не ?
+++1
FuckLove
04-15-2009, 11:37
ама Вие сериозно ли ??!? :shock:
&ILoveU2
04-15-2009, 11:44
Следва някое момиче да напише наръчник: "Как да получим максимално удоволствие от краставицата". Чакаме следващата тема :D
fire_magic
04-15-2009, 12:10
Чесно казано и аз бих пробвал, но лятото сега няма откаде да взема пъпеш. :-D
Много "Американски Пай" гледате :-D
май май :D
И момче да бях пак не бих :D
ToniStoraro
04-15-2009, 16:11
Не знам как е възможно на човек, който вероятно претендира да е нормален, да му хрумне подобно нещо, че и да го напише тук!
Аз да питам, ти да не би да си пробвал подобно нещо, че да пишеш? :D
ThePhilosopher
04-15-2009, 16:12
Аз пък бих пробвал! Даже веднъж като бях по-малък се опитах да си го събера в отвора на една дамаджана, ама не се събра...
ToniStoraro
04-15-2009, 16:16
Пробвай следващия път да си го навреш в дупката като махнеш канелката на 200 литров пластмасов син бидон ако искаш. Аз това не го намирам даже и за малко нормално.
ThePhilosopher
04-15-2009, 16:21
Ами, и без това съм доста странен и различен от другите. Между другото, има един приятел, който таман щял да пробва дупката на плюшеният си мечок и сестра му (с 2 години по-голяма от него) влязла в стаята :Д
opaaaaaaaaaaaa
04-15-2009, 16:24
и после баба ти да вземе да я изяде 8-)
fire_magic
04-15-2009, 17:27
Не знам как е възможно на човек, който вероятно претендира да е нормален, да му хрумне подобно нещо, че и да го напише тук!
Аз да питам, ти да не би да си пробвал подобно нещо, че да пишеш? :D
Не ама един мой фр. като бяхме по-малки беше набарал неква бутилка от вино и ми разправяше,че се празнел вътре и си я криел данему я вземат,било му мн яко,от налягането на въздуха или нещо такова разправяше. :grin: :-D :grin:
П.С.Така и неможа да я напълни. :razz:
:razz: :razz: :razz:
Мнооого са смях тряа го напрая после ще дам на някой да го изпий :razz:
fire_magic
04-15-2009, 18:07
РЕАЛ ГАВРаАа!
Веднаж компанията се бехме празнили в един презерватив и после викаме на 1 дете тва е балон и оня го наду и ние му викаме дай дай тея са от големите и кат гръмна целия се уля в сперма...тва беше на 1 екскурзия и добре че после нени намериха там неговите...
roksana_1
04-15-2009, 18:10
тфа ми звучи се едно някой разказва , ка е ебал някоя . само , че разликата е в думата . вместо путка е използвал пъпеш :razz: този човек , който го е написал е бил с ебаси голямото въображение :lol: :razz: :razz: :razz:
nezavisim
04-15-2009, 19:31
бааааааахти :-D сякви изроди имало :razz:
kris4ann
04-15-2009, 19:36
май май :D
mimka_1987
04-15-2009, 19:42
Много "Американски Пай" гледате :-D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
6to p1k ne ? moje i da vi haresa ... P1k i ot opit glava ne boli :D
nefchi_bs
04-16-2009, 09:24
Представям си...Как се пръска пъпеша и цялата стая става в пъпеш ...
Представям си...Как се пръска пъпеша и цялата стая става в пъпеш ...
Е, ти ще пъхаш член вътре не пластичен експлозив...Иначе да бих го направил,само ме притесняват тези семки... :(
anyfany2
04-16-2009, 11:54
Ако бях момче,може би щях.. :smt082 :-#
само не става ясно накрая кво се случва със секси пъпеша :-D
пъхаш го обратно в хладилника и вечерта черпиш гостите с него, или го носиш подарък на съседката да опита от новата реколта от градината :D
Веднъж изплющях една череша,беше незабравимо :lol: :lol:
Аз пък съм го правил с ягода... мале да ви кажа голям кеф :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Е такова животно не бЕх виждала :shock:
kasanova1994
04-16-2009, 15:18
ot ne6to takova 6e ustana bej orajie :P
+1 :D :D :D
suffering891
04-25-2009, 23:11
аз пък винаги съм искал да си напълня шишенце от бозица... :razz: ама ми е малко тясна... :oops: ... и ми е мн чудно обаче на авторчето приятеля какво чунчонче има че си го е вкарвал във бутлка от шампанско или вино ли кво каза :D
http://www.catwack.com/pics/210.jpg
metalcheto
04-26-2009, 05:28
:lol: :lol: :lol: :lol: Бих пробвал :razz: :razz: :razz:
egois74e
04-26-2009, 06:39
:lol: :grin: темата е забавна а ако бях момче можеби щях да пробвам :-P
HichNeMiPuka
04-26-2009, 07:09
тфа ми звучи се едно някой разказва , ка е е*** някоя . само , че разликата е в думата . вместо п***а е използвал пъпеш :razz: този човек , който го е написал е бил с ебаси голямото въображение :lol: :razz: :razz: :razz:
да бе...
разказва как е направил дупка с нож в някоя путка и нейните семчици го докосвали ахахахахахха...
8-) 8-) 8-)
ако бях пич щях да го пробвам :lol:
въпреки че не съм тръгнала да си вкарвам туршия в путката 8-)
тфа ми звучи се едно някой разказва , ка е е*** някоя . само , че разликата е в думата . вместо п***а е използвал пъпеш :razz: този човек , който го е написал е бил с ебаси голямото въображение :lol: :razz: :razz: :razz:
да бе...
разказва как е направил дупка с нож в някоя п***а и нейните семчици го докосвали ахахахахахха...
8-) 8-) 8-)
ако бях пич щях да го пробвам :lol:
въпреки че не съм тръгнала да си вкарвам туршия в п****та 8-)
За всичко има време ! 8-) 8-)
Относно темата : само да пуснат пупешите на пазара и ще пробвам с топъл и студен :D
май май :D :smt040
ubuntureload
04-26-2009, 18:30
Абе вие нормални ли сте бе тва си е жива гавра с храна бе ... има хора които умират от глад вие ще се ебавате с пъпеш който би нахранил даден умиращ от глад човек!!!!
Ама то нормално радиацията удря и в мозъка!!!!
BigFakeSmile
04-26-2009, 19:19
що пък не...имаш пишок..пъхаш де що свариш :razz:
stratega
04-26-2009, 19:34
ебати загорелите пръчове.....
john_kaleka
04-26-2009, 21:02
Ебаси чекиярите!
suffering891
04-26-2009, 22:25
бустаня цял харем бе :D :razz: на село имаме ако някои иска... 30 минути 5лв.. 60 минути 8,50лв(промоция) :razz: ако някои пък иска може да си купи девстен пъпеш... апък иначе ако неее гнуслив :D :D :D дините също неса лоши :D :D :D има и за момиченца... :-D краставички малки и големи,тънки и дебели :-D
BlackRevenger
04-27-2009, 08:28
аа не немате представа как съм се смял :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: не падам от стола направо кви хора има да го ръгат на пъпеша :D лелеле
suffering891
04-27-2009, 08:42
аа не немате представа как съм се смял :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: не падам от стола направо кви хора има да го ръгат на пъпеша :D лелеле
неси пробвал явно... незнаеш кво е усещането :) ела ти казвам на бустаня ще има отстъпка като за теб... използван пъпеш 2,5лв...
девствен 5лв.. :D :razz:
Jumbie483
04-27-2009, 09:04
девстен пъпеш
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
XiPiXoPiGiRL
04-27-2009, 09:32
девстен пъпеш
РЕАЛ ГАВРаАа!
Веднаж компанията се бехме празнили в един презерватив и после викаме на 1 дете тва е балон и оня го наду и ние му викаме дай дай тея са от големите и кат гръмна целия се уля в сперма...тва беше на 1 екскурзия и добре че после нени намериха там неговите...
ЛелЕеЛ страшно тема ама тфа горе е класика!!
suffering891
04-27-2009, 09:50
девстен пъпеш
РЕАЛ ГАВРаАа!
е класика че как то и аз съм си от Варна дее :oops:
Достатъчно ми беше да прочета заглавието...от там нататък се отказах... :lol: :lol: :lol:
DinViesel
04-27-2009, 18:01
не знам за вас ама аз повече пъпеш няма да хапна ... ;-)
девстен пъпеш
РЕАЛ ГАВРаАа!
От Варна сме лудаци :-D
suffering891
04-27-2009, 19:41
девстен пъпеш
РЕАЛ ГАВРаАа!
От Варна сме лудаци :-D
Ми да Евала ти викам братле :-D
:lol: :lol:
Минало ми е времето за такива неща...
РЕАЛ ГАВРаАа!
хахахахахаахах пич как става тва... единия си слага презерватива, свършва вътре, след тва друг си слага същия презерватив и свършва, после трети, четвърти ... #-o :-s :-s :-s 8-)
Ааа по темата: Не бих го пробвал това :D Ааа знам един сайт чекия.хит.бг (на латиница) --> има само техники :D :D :D
колко ли девственяци четат тая тема и са готови да го направят тва :lol:
няма такъв майтап :D