PDA

View Full Version : Как да задоволя една жена?

ThePhilosopher
04-15-2009, 15:57
Здравейте! Нов съм във форума, на 17 (и половина) съм и досега не съм правил секс, даже не съм имал много интимни връзки като цяло - целувал съм се само три пъти, от три връзки - с първата от трите, другите две така и така не ми позволиха, а и аз не бях толкова опитен с момичетата тогава.

Предполагам, че скоро ще правя секс със едно момиче. Но аз съм със изключително малко практика! И все пак искам да я задоволя. Наскоро четох една книга, в която според английският ми пишеше, че една жена не може да бъде задоволена без стимулация на клитора. Можете ли да ми кажете какво всъщност да правя, че да я задоволя? Мога да преодолея всякаква погнуса (даже да оближа превръзка), тоест няма да ми е проблем да я лижа.

Преди си мислех, че ако просто "ръгам" (не като някое дърво, без да показвам страст, но като цяло...), и се сдържам да не свърша (не съм сигурен как ще се справя с това, предполагам, че ще мога) в един момент тя ще почне да свършва, в тоя момент и аз ще спра да се сдържам. Но в тази книга видях, че една жена не може да свърши само от вагинален секс (и стимулиране на гърдите :D ), освен ако някак си не попадна на G точката й - трябва да има и стимулация на клитора - май, или нещо такова... И аз не съм сигурен. Помогнете ми!

Edit: Забравих да добавя, че тя не е девствена и е на около 19.

Между другото, не се обиждам от "обидни" постове, стига да съдържат някаква градивна критика, или въобще нещо, за което "не мога да се досетя сам" (например, че съм тъп 8-) ).

Ecstasy
04-16-2009, 14:20
Здравейте! Нов съм във форума, на 17 (и половина) съм и досега не съм правил секс, даже не съм имал много интимни връзки като цяло - целувал съм се само три пъти, от три връзки - с първата от трите, другите две така и така не ми позволиха, а и аз не бях толкова опитен с момичетата тогава.

Предполагам, че скоро ще правя секс със едно момиче. Но аз съм със изключително малко практика! И все пак искам да я задоволя. Наскоро четох една книга, в която според английският ми пишеше, че една жена не може да бъде задоволена без стимулация на клитора. Можете ли да ми кажете какво всъщност да правя, че да я задоволя? Мога да преодолея всякаква погнуса (даже да оближа превръзка), тоест няма да ми е проблем да я лижа.

Преди си мислех, че ако просто "ръгам" (не като някое дърво, без да показвам страст, но като цяло...), и се сдържам да не свърша (не съм сигурен как ще се справя с това, предполагам, че ще мога) в един момент тя ще почне да свършва, в тоя момент и аз ще спра да се сдържам. Но в тази книга видях, че една жена не може да свърши само от вагинален секс (и стимулиране на гърдите :D ), освен ако някак си не попадна на G точката й - трябва да има и стимулация на клитора - май, или нещо такова... И аз не съм сигурен. Помогнете ми!

Edit: Забравих да добавя, че тя не е девствена и е на около 19.

Между другото, не се обиждам от "обидни" постове, стига да съдържат някаква градивна критика, или въобще нещо, за което "не мога да се досетя сам" (например, че съм тъп 8-) ).

След това, което прочетах останах с впечатлението, че ти изобщо си нямаш идея какво да правиш, нищо че си чел някаква книга.Моят съвет е да действаш импулсивно, не да мислиш предварително какво ще направиш.

Extremescream
04-16-2009, 14:38
Не си бил толкова опитен с момичетата тогава.Еми,след 3 целувки едва ли си станал по-опитен. :?

FreeDom9
04-16-2009, 14:53
Пич ще ти кажа само да не се притесняваш толкова. Щом и тя е девствена надали ще е някакво кои знае какво изживяване първия път :oops: Само действай смело, не се притеснявай и не мисли мн мн, прави това което ти дойде от вътре. И един съвет доста хора като правят секс за първи път свършват страшно бързо, ако случайно ти се случи го имай в предвид. Просто изчакай 5-10мин (през това време нещо я целува там) и почваш пак ;)

Yallama
04-16-2009, 15:19
щом тя има опит, до колкото казваш, по-добре да я оставиш да те научи

lesstats
04-16-2009, 16:20
абе или можеш или неможеш
трябва да си имаш усещане за тия неща
няма как да се научиш толкоз лесно ако го нямаш това
от друга страна ако го имаш не ти трябват никакви съвети ;)

JenataNaShefa
04-16-2009, 21:31
Ами защо просто не се оставиш на течението, на момента ще разбереш как да действаш... по-добре не следвай някакви филмирани планове :)

ThePhilosopher
04-17-2009, 17:27
Ами ако се оставя на инстинктите си ще свърша в първите няколко секунди. А аз искам да задоволя и нея. Освен това, не е вярно, че нещата са по-добре свършени ако са напълно импровизирани - ако човек предварително е подготвен за някоя ситуация, която изисква бърза реакция, той ще реагира много по-добре.

Та, искам да съм подготвен предварително, да си начертая план в главата по който да действам. А, между другото, въпреки че не е девствена, съмнявам се да е правила секс с някой, който знае какво прави - мисля, че не е имала сериозни връзки. Пък и, тя не е от моя град. Така че, с нея сигурно ще можем да правим секс едноцифрен брой пъти (3 дни ще съм в нейния град/село) - и после ще се видим чак лятната ваканция, евентуално.

BaiToq
04-17-2009, 17:50
Чук и Бег :grin:

LovEsIckk
04-17-2009, 17:53
Вземи си кака да те отрака.. в случая ;)

anyfany2
04-17-2009, 18:56
Ами защо просто не се оставиш на течението, на момента ще разбереш как да действаш... по-добре не следвай някакви филмирани планове :)
+1 :P

anyfany2
04-17-2009, 19:02
Първо я целуваш,галиш,наистиа се оставаяш ''на течението'' . Ама много нежно. След това тялото й ще ти покаже накъде да вървиш.
Аз съм ЗА да опознаеш човека срещу теб,за да знаеш какво му харесва,така че единствено мога да те посъветвам да я опознаеш,но ако и двамата сте решили да стане-давайте смело!
Успех!
Искам да ти споделя нещо. :) И моето гадже искаше да има карта-план (нещо такова) в главата си,но когато започнах да прокарвам палаво езичето си,където си поискам той забрави всички планове,които беше заполанувал. :D :-D :-D Отдадохме се на момента и беше превъзходно.
Успехчета!! :-) :-)

JenataNaShefa
04-17-2009, 19:07
Ами ако се оставя на инстинктите си ще свърша в първите няколко секунди. А аз искам да задоволя и нея. Освен това, не е вярно, че нещата са по-добре свършени ако са напълно импровизирани - ако човек предварително е подготвен за някоя ситуация, която изисква бърза реакция, той ще реагира много по-добре.

Та, искам да съм подготвен предварително, да си начертая план в главата по който да действам. А, между другото, въпреки че не е девствена, съмнявам се да е правила секс с някой, който знае какво прави - мисля, че не е имала сериозни връзки. Пък и, тя не е от моя град. Така че, с нея сигурно ще можем да правим секс едноцифрен брой пъти (3 дни ще съм в нейния град/село) - и после ще се видим чак лятната ваканция, евентуално.

Еми добре де, щом ще се филмираме... гледах един филм и там главния герой имаше същото притеснение за бързото свършване и приятелят му го посъветва да си направи една бърза преди това и после ще е по-издръжлив :D

ThePhilosopher
04-17-2009, 20:51
То и аз нямаше да планирам нещата ако в момента имаше кой да "прокарва палаво езичето си". Но както и да е, мисля, че ще се справя, пък и да не успея, езикът ми остава като резервен вариант. Благодаря за помощта ви.

machoka
04-18-2009, 00:40
Така както говориш си мисля, че каквото и да мислиш и сучеш в момента в който тя си свали гащичките и ти го погали - ще я залееш с много голяма сила и мощ )
По-добре тренирай 'ръчно' в това, като свършиш - след това в рамките на 10 мин да си 'боеспособен' отново, за да можете да продължите отначало и когато си по-спокоен, нещата ще се получат.
В началото когато сте интимни един до друг, тя ще си го 'постави' сама и няма да те притесни несръчността ти, споко. Просто не я 'чукай като по филмите', а се стреми да я задоволиш и да видиш по изражението кое и харесва най-много от това, което правиш.