Влез

View Full Version : Изневяра ли е..

ChocolateGirl
04-15-2009, 19:19
Здравейте,ето и моя проблем:

Разбрах,че приятеля ми има регистрация в сайт за "разкрепостени запознанства"..реших да си направя регистрация с фалшива снимка,информация и т.н.Писах му писмо с еротичен характер и той ми отвърна..

P.S - дано ви е станало ясно,че не ме бива в обясненията 8-)
Незнам какво да мисля,дали това е само интернет развлечение или се смята като изневяра..Помогнете :(

Tomorrowww
04-15-2009, 19:22
не е точно изневяра , но това показва колко е верен и явно би го направил .. :?

windowlicker
04-15-2009, 19:26
Офицялно не е изневяра, но пък определено не е приятно!
Можеш да го провериш докъде ще стигне. Искай му среща с фалшивата информация и виж дали ще се съгласи... Тогава вече нещата не вървят на добре ако каже да!

myNameIsImmortal
04-15-2009, 19:27
Драсни му 1 лс, от фалшивата регистрация с текст:
"Аз съм <името ти> и сега разбирам колко държиш на мен и как искаш другите момичета.. Сега разбирам какво означавам аз за теб.. Сега разбирам какво представляваш.. Сега слагам край на всичко... "

nebrejnata
04-15-2009, 19:30
по добре първо го питай от фалшивата регистрация дали искате да се видите и тогава ако отговори че иска направи това в предния коментар

Tomorrowww
04-15-2009, 19:31
"Аз съм <името ти> и сега разбирам колко държиш на мен и как искаш другите момичета.. Сега разбирам какво означавам аз за теб.. Сега разбирам какво представляваш.. Сега слагам край на всичко... "

рече и отсече :D .. мисля , че може да не прибързва толкова и да го потормози от фалшивото име .. пък ако продължава да му мисли 8-)

BlueDream16
04-15-2009, 19:38

рече и отсече :D .. мисля , че може да не прибързва толкова и да го потормози от фалшивото име .. пък ако продължава да му мисли 8-) най-добре така ;)

mArMaLaDkA
04-15-2009, 19:42
Всичко в тея сайтове е толкова фалшиво и лицемерно...това,че е смел в сайта,не значи,че ще е такъв и на живо.Може пък и да се осмели..ти нали си го познаваш,знаеш до къде би стигнал,дали е склонен да изневерява.Уговори от фалшивия профил среща и ако се появи,можеш да му натриеш носа.Или си пиши известно време с него,каквото ти хрумне,накарай го да е привлечен от фалшивия профил и изведнъж си изтрий профила. :D Само идиотщини ми хрумват,наистина не знам какво бих направила аз в такава ситуация.

MP
04-15-2009, 19:48
Е няма толкова тъпа тема просто.Изневяра ли било...ХАХАХАХА.ОТКОГА Е ИЗНЕВЯРА ДА КАЖЕШ НА ДРУГА,ЧЕ Е СЕКСИ БЕ?!?!? Съвсем ли се побъркахте вече или просто сте тъпи?По тази логика,ще изневеря на приятелката ми,ако кажа,че искам Скарлет Йохансон по няколко пъти на ден...

ChocolateGirl
04-15-2009, 19:55
Добре а не ти ли се струва странно,че вместо да иска мен,иска някоя друга..дори и само на писане :?

MP
04-15-2009, 20:00
Еми,чакай да помисля...НЕ !?!Това,че си му приятелка не го прави по-малко мъж и не означава,че е задължен да харесва само и единствено теб.Примерът ми важи и тук.

evelinka1122
04-15-2009, 20:03
просто си затвори очите и продължи напред.... голяма работа... мъже са все пак 8-)

FiRe_LaDy
04-15-2009, 20:05
Ако съм на твое място ще му пиша още известно време.Накрая ще го питам дали иска да излезем и ако се съгласи нарочно ще мина от там.Даже няма да му правя проблем.То от реакцията му като ме види ще си проличи ... после ще го оставя да си чака още известно време,а през това време аз ще се прибера и ще му пиша това,което ти предложи myNameIsImmortal

myNameIsImmortal
04-15-2009, 20:10
просто си затвори очите и продължи напред.... голяма работа... мъже са все пак 8-)
грешка..
Моля те - не я подвеждай към най-голямата опасност, то тогава кояго й изневери наистина с някоя от сайта за разкрепостени, то тогава ще трябва да стиска очи.. :-o

.. а и авторката, като ти е гадже, защо въобще има регистрация в сайт за разкрепостени..???

замисли се..!

MP
04-15-2009, 20:38
ХАХА,вече трябва да се сключват предгаджевски договори,включващи клаузи и задължения,както и забрани.Една от тях е,да не се използва скайп и въобще интернет,тъй като те са потенциална опасност за изневяра.

kasidy
04-15-2009, 21:07
Хаха еми не мисля , че е изневяра. Човека трябва да разнообразява по някакъв начин нали? Плюс че в повечето от тези сайтове нещата са на бъзик.

Ако се притесняваш все пак, другите са ти казали какво да направиш :) Пиши му още известно време от този ник, искай среща , ако не се навие бъди хепи :D

Lapin
04-15-2009, 21:32
Ама ти мазохист ли си маа :lol:

Sw3eTy
04-16-2009, 12:25
Аз пък бих продължила да му пиша от сайта, да видя колко далеч ще стигне. В един момент ще поискам да се видим и, ако се навие, ще отида на срещата и ще му КАЖА това, което е предложил myNameIsImmortal (тоя човек много ме радва :-) ). Успех! :)

Shia
04-16-2009, 13:48
Емоцианална изневяра

girls_aloud_
04-20-2009, 15:26
много си зависи ти какво разбираш под изневяра индивидуално си е за всеки човек :( за мене това не е изневяра,обаче е вид предателство от страна на половинката ти и определено заслужаваш обяснение за това :o

soul1199
04-20-2009, 15:30
по добре първо го питай от фалшивата регистрация дали искате да се видите и тогава ако отговори че иска направи това в предния коментар+1 и отиди на срещата и му кажи край :D :D :grin: :grin: :grin: ще бъде голяма изненада за него :razz: :razz:

Lysit0
04-20-2009, 16:59
Емоцианална изневяра
Най-доброто мнение до сега!!!

uNvaLuabL3
08-31-2009, 21:21
Аз пък бих продължила да му пиша от сайта, да видя колко далеч ще стигне. В един момент ще поискам да се видим и, ако се навие, ще отида на срещата и ще му КАЖА това, което е предложил myNameIsImmortal. Успех! :)

много добро съветче, бих постъпила по същия начин
:)

vikipf
08-31-2009, 21:28
Хахахахах изневяра било... : D Т'ва е се едно да му забраниш да се заглежда у момите, кат ги види на чаршията. Моме Калино, другите вече ти казаха к'во тряа напраиш, мари.

Ох, глупости. Аз ако съм бих отишла на срещата и той като ме види ще съдя по неговата реакция. Ако е стреснат и започне да се извинява, значи наистина е мислил да прави нещо с момичето, ако ли не... Е, защо да му се сърдиш? Толкова ли не му вярваш? ; )

3vR
08-31-2009, 21:48
Хахахахах изневяра било... : D Т'ва е се едно да му забраниш да се заглежда у момите, кат ги види на чаршията. Моме Калино, другите вече ти казаха к'во тряа напраиш, мари.

Ох, глупости. Аз ако съм бих отишла на срещата и той като ме види ще съдя по неговата реакция. Ако е стреснат и започне да се извинява, значи наистина е мислил да прави нещо с момичето, ако ли не... Е, защо да му се сърдиш? Толкова ли не му вярваш? ; )

ти ще вярваш ли ако ти се случи това? а най-добре, попишете си известно време, уговорете си среща и като отидеш на тази среща му кажи всичко и най-добре

vikipf
08-31-2009, 21:55

ти ще вярваш ли ако ти се случи това? а най-добре, попишете си известно време, уговорете си среща и като отидеш на тази среща му кажи всичко и най-добре

Вярваш или не ми се е случвало подобно нещо, и точно така съм постъпила. И то не с момче, което не обичам. Просто то е ясно, че той е момче като всички останали и че или ще го приеме такъв с всичките му изневери, или не. Разбира се, че не може да му вярва. Поне на тази тема. Но на тези години трябва ли да ни пука за всяка такава глупост? Или избира да е с него, или следващия, който има 50 на 50 шанс да е същият. Избира и т'ва е.

sLadkaTa_LoRi
09-01-2009, 00:51
И според мен не е изневяра, защото това да се заглежда по други момичета е нещо нормално, но не се знае до къде би стигнал той.. така, че на твое място бих го проверила с една фалшива среща ;)

smiirnoff
09-01-2009, 07:22
И да е било изневяра, вие не виждате ли датата на темата ? ! :?

loveisgonee
09-01-2009, 11:16
Аз пък бих продължила да му пиша от сайта, да видя колко далеч ще стигне. В един момент ще поискам да се видим и, ако се навие, ще отида на срещата и ще му КАЖА това, което е предложил myNameIsImmortal (тоя човек много ме радва :-) ). Успех! :)

Да Да точно така напълно съгласна съм :-)

0nem0retIme
09-01-2009, 22:16
грешка..
Моля те - не я подвеждай към най-голямата опасност, то тогава кояго й изневери наистина с някоя от сайта за разкрепостени, то тогава ще трябва да стиска очи.. :-o

.. а и авторката, като ти е гадже, защо въобще има регистрация в сайт за разкрепостени..???[/size]

замисли се..!