Влез

View Full Version : пъпки и черни точки

reAL_TRuth
04-16-2009, 18:59
Пиша ви, защото вече съм отчаяна. Каквото и да ползвам не спират да се появяват. Последно изпозлвах Далацин, обаче нямаше ефект. Сега съм на Акне Аут и вече не ми помага. :cry:
Моля ви помогнете ми. Положението не е толкова фрапиращо, обаче е гадно. Искам да знам за тези, които са успяли да се избавят как са успели? :( Изобщо някога ще имам ли хубава кожа пак :(

Madn3s5
04-16-2009, 19:29
Пробвай с Гарниер Пюр 3 в 1 ..

http://beautycosmetic.biz/images/pure3in1.jpg

FancyGirl
04-16-2009, 19:40
Има хиляди такива теми...разрови се малко

Avon серията за пъпки и черни точки ! :x

sladkish_14
04-16-2009, 19:40
Ами аз успях ,, Ходих на дерматолог , в продължение на няколко месеца и на козметик ,, :)

Maimunche_f
04-16-2009, 19:45
Аз съм се мазала с доста кремчета, но дори и да имаше ефект беше краткотраен. Вече ходя на козметик и има коренна разлика. Ползвам само едно измиващо гелче и тва е.
Така че моят съвет е - КОЗМЕТИК :wink:

toy
04-16-2009, 19:46
няма такова нещо като "Вече не ми помага" ако си постоянна ще ти помага, като не си-няма.
вземи си лепенки на нивеа за черни точки

taNcheto93
04-16-2009, 20:10
На мен ми помага Garnier pure 3 in 1
Мисля че е по-добре да отидеш на дерматолог и да разбереш каква е причината за пъпките и черните точки и как да ги лекуваш

smiLe49
04-16-2009, 20:36
Леле как на всички ви помага Гарниера 3 в 1...при мен няма особен резултат,а аз попринцип нямам пъпки.Рядко се случва.И като го използвам сякаш мн ми изсушава кожата и пъпките се едно ги гори и остава малко белегче от тях.Даже вече и черните точки неще да ми маха. :-o Може би Clean & clear би ми се отразило по-добре. Опитай с тия работи и както казаха от AVON също май са добри. :)

sweet_bubka
04-16-2009, 22:10
На мен ми се изчистиха от самосебе се понеже изкарах пубертета.Сега пак ми се появяват,но по 1-2 и не постоянно.За черните точки незнам и аз се боря с този проблем от доста време...... имам Garnier pure 3 in 1 ,но за черните точки въобще не помага!

Darkkiss
04-17-2009, 03:21
аз ги оцветявам 8)

reAL_TRuth
04-17-2009, 03:57
Аз съм се мазала с доста кремчета, но дори и да имаше ефект беше краткотраен. Вече ходя на козметик и има коренна разлика. Ползвам само едно измиващо гелче и тва е.
Така че моят съвет е - КОЗМЕТИК :wink:Това е супер. Хпдих няколко пъти, но имам чувството че ефектът е само за седмица. След това всичко си е както преди.

За ганиер Пюр 3 в 1 :) Ползвала съм го.

А може ли някой да ми каже за тези лентички на Нивеа. На каква цена са и наистина има ли ефект?

Darkkiss
04-17-2009, 04:07
Така че моят съвет е - КОЗМЕТИК :wink:Това е супер. Хпдих няколко пъти, но имам чувството че ефектът е само за седмица. След това всичко си е както преди.

За ганиер Пюр 3 в 1 :) Ползвала съм го.

А може ли някой да ми каже за тези лентички на Нивеа. На каква цена са и наистина има ли ефект?

скоча ще ти излезе по евтин ;)

dypencity
04-17-2009, 07:08
Пробвай с Гарниер Пюр 3 в 1 ..

http://beautycosmetic.biz/images/pure3in1.jpg

1+

taNcheto93
04-17-2009, 07:12
Лентичките за черни точки на нивеа са около 8-9 лв

GbSy
04-17-2009, 09:23
Oф, и на мене ми писна... аз от много време се боря с кожата, какво ли не пробвах...
Последно ходих на дерматолог (преди седмица) и ми изписа няк'ви неща, ползвам, ама не забелязвам особен ефект.
Сега майка ми ще ми взима Акне Аут, дано вече помогне, че ми писна. :x

reAL_TRuth
04-17-2009, 10:47
Преди малко бях до магазина и реших да си взема нещо. Може да ви се стори супер тъпо, обаче си взех бебешка пудра. Има периоди, когато лицето ми лъщи супер гадно и ми излизат пъпки... пък нали пудрата подсушава :(

MDG
04-17-2009, 11:06
Аз вчера си купих стикът на Нивея за пъпки,но не влагам големи надежди. Само със спирт съм си мазала лицето и не ми е изгарял пъпките, та това ли ще помогне :? Зинерит ползвах,но не бях кой знае колко доволна и от него. Най - добре на козметик..

reAL_TRuth
04-17-2009, 11:09
Аз вчера си купих стикът на Нивея за пъпки,но не влагам големи надежди. Само със спирт съм си мазала лицето и не ми е изгарял пъпките, та това ли ще помогне :? Зинерит ползвах,но не бях кой знае колко доволна и от него. Най - добре на козметик..Това на Нивеа и аз го имам. Пълен боклук е .. :(

vellvet
04-17-2009, 11:18
по принцип всяка кожа е различна и аз имам много мънички пъпчици и съм се мазала с какво ли не но ми писна :-D един съученик ползва серията на AVON и му помогна страшно мн, но аз като цяло не ги уважавам :) ако искаш пробваи една билкова серия вирмата е "биле Гд" нещо такова на мен това ми помага най- много :)

bloodfrozen
04-17-2009, 11:52
За пъпки ти препоръчвам Зинерит - малко скъпичък, ама поне има резултат. От близо месец го ползвам и видимо се забелязва разликата.

Converse333
04-17-2009, 13:38
Купи си почистващите тампони на Гарниер.Гарантирам ти,че няма да ти излизат пъпки и черните точки ще намалеят. ;)

reAL_TRuth
04-17-2009, 13:50
За пъпки ти препоръчвам Зинерит - малко скъпичък, ама поне има резултат. От близо месец го ползвам и видимо се забелязва разликата. Използвала съм го и кожата ми се възпали. :(

За тампоните на Гарниер чувам както добри, така и лоши отзиви, така че не смятам да рискувам. :( :(

taNcheto93
04-17-2009, 16:48
За тампоните на Гарниер чувам както добри, така и лоши отзиви, така че не смятам да рискувам. :( :(
За всеки продукт ще чуваш както лоши така и добри отзиви, но ако не го пробваш няма да разбереш как ще ти подейства на теб. По тази логика ти сиг нищо няма да пробваш

reAL_TRuth
04-17-2009, 18:32
За всеки продукт ще чуваш както лоши така и добри отзиви, но ако не го пробваш няма да разбереш как ще ти подейства на теб. По тази логика ти сиг нищо няма да пробвашНе е точно така. Чувала съм, че могат да изгорят кожата. Поне знам за такива случаи. А ми се е случвало да си патя ...

TonChoY
04-17-2009, 20:13
на мен нищо не ми помагаше

за това си поръчах от AVON clearskin
нанася се само в/у пъпките

имах едно място най - много там ми излизаха ползвах го 5 пъти тфа още в началото и от 2 месеца и повече там не са ми излизали

виж в брошурата на AVON 7 лв е

BiboW
04-17-2009, 20:53
Аз какво ли не пробвам, нищо не помага. Nivea, Lepten, AcneOut..

bubblebabe
04-18-2009, 09:52
Clean & Clear
http://www.blushingbuyer.co.uk/product_images/Medium/CCBCDS150%3BWarehouse%3BWarehouse.jpg

kalpazanka
04-18-2009, 14:16
няма такова нещо като "Вече не ми помага" ако си постоянна ще ти помага, като не си-няма.

Напротив, има такова нещо- резистентност!
Авторке, посети дерматолог. Ако той прецени, ще ти изпише и антибиотици. А може да те насочи и към висша козметика /която е и малко скъпичка, но ефективна/.
Посещаваш ли гинеколога си редовно? Ехография правил ли ти е?

yyoonnii
04-18-2009, 15:59
и аз имам проблеми отидох 1 път на козметик и сега изчезнаха, но сега ми се появи още но ролзвам Garnier Pure 3 in 1 & Clean&Clear: Blackhead Clearing Daily Scrub & Nivea резултата е горе долу добре.
Нещо друго да ме посъветвате ..... използвала съм и бабини глупости. :D

kalpazanka
04-18-2009, 16:08
Съветвам те да отидеш на гинеколог за ехография. Акнето може да е симптом на нещо друго освен бушуващи хормони в периода на пубертета.

Snuffles
04-18-2009, 16:10
Ползвала съм Гарниер Пюр и беше хубав, сега съм с Нивеа Клийн Дийпър. :wink:

LadyDy
04-18-2009, 16:13
Този Гарниер освен да ми направи кожата мека за 1-2 часа, друго не може. Но все пак на всеки действа по различен начин..

Искам да попитам на каква основа се дължи появата на бенки? В областта на лицето? От слънце ли.. какво? И с какво мога да ги махна?
Имам една-две много мънички и освен нещо да ги горя.. ама с какво? Някой да знае? :o

taNcheto93
04-18-2009, 19:30
^Ти луда ли си да си махаш бенките :shock:
Не ги пипай опасно е :?

reAL_TRuth
04-19-2009, 05:58
Не ги пипай опасно е :? Абсолютно!

Snuffles
04-19-2009, 06:06
Да, и според мен не трябва да се махат, а и те не са проблем. :wink:

toy
04-19-2009, 07:11

абе да? много от тях са злокачествени ракови образования. само лекар може да каже опасни ли са или не. стига сте ръсили простотия.

Hilary_
04-19-2009, 07:46
Aaa тоя Garnier ми направи още повече зле кожата... аз се мажа с един крем и от тогава да кажем вече има 4-5 месеца аз нямам пъпки...а преди си имах не много но имах... :? Идеята ми е, че не само известните продукти са качествени... :? Една приятелка полза крема "Bochko" който принципно е за съвсем друга цел... :D ноо и действа супер добре... повярвай ми!!! 8)

reAL_TRuth
04-19-2009, 09:04
Aaa тоя Garnier ми направи още повече зле кожата... аз се мажа с един крем и от тогава да кажем вече има 4-5 месеца аз нямам пъпки...а преди си имах не много но имах... :? Идеята ми е, че не само известните продукти са качествени... :? Една приятелка полза крема "Bochko" който принципно е за съвсем друга цел... :D ноо и действа супер добре... повярвай ми!!! 8)С какъв крем се мажеш ? :)

Mihailova
04-19-2009, 15:39
Единственото спасение е редовното ходене на козметик, правенето на маски веднъж седмично и качествените кремове за лице използвани ежедневно.

KoRnFlAkE
04-19-2009, 17:37
Този Гарниер освен да ми направи кожата мека за 1-2 часа, друго не може. Но все пак на всеки действа по различен начин..

Искам да попитам на каква основа се дължи появата на бенки? В областта на лицето? От слънце ли.. какво? И с какво мога да ги махна?
Имам една-две много мънички и освен нещо да ги горя.. ама с какво? Някой да знае? :o

как ше ги гориш, бе? :?
не може да се махнат. слагай си добър слънцезащитен крем като излизаш, за да не ти излизат повече.

TasteOfSin
04-19-2009, 18:33
Аз по принцип съм много доволна то Акне аут-а, но щом не ти действа пробвай Гарниер пюр 3 в 1 или новото на Нивеа-Clean deeper :)

toy
04-19-2009, 19:13
Единственото спасение е редовното ходене на козметик, правенето на маски веднъж седмично и качествените кремове за лице използвани ежедневно.

понякога козметика може да е най-лошия избор, особено ако е неопитен или някой самозван. освен това не трябва да се прекалява с козметиците, че порите ти ще станат като дупки в кожата, което е адски грозно.
не смятам това, което си написала за спасение, още повече за единствено такова. проблема може да е много много по-сериозен. може да се дължи на здравословен проблем, алергия, хормонален дисбаланс, замърсена кръв и какво ли още не. тогава ако ще и най-добрия козметик да посещаваш и най-скъпата и добра козметика да ползваш, НЯМА да ти помогне.

tery
04-19-2009, 20:03
и аз имам проблем с омазняването на кожата. бях на дерматолог и ми предписа много и скъпи продукти като Зинерит и тн . Редовно ги ползвах, но нямаше особен ефект. Отидох на козметик веднъж и бях много подута и няколко дни след това ми набира даже повече, след 2 седмици отидох пак и така после веднъж месечно . Вече ходя от началото на тази година веднъж месечно или просто като започват да се появяват неприятни пъпки. Използвам лосиони за лице на спиртна основа и Далацин. Добре е да се почиства лицето сутрин и вечер с някакъв лосион и след това да се нанася Солфатиецол(като прахче е ) , но да се нанася с памуче. Всичко отива на вятъра, ако си ги чоплиш или стискаш... недей. Не слагай чист спирт в НИКАКЪВ случай.. може да ги изсуши за един ден но кожата изсъхва много и това я кара да отделя повече и повече мазнина и пъпките да стават все повече и повече. Така че просто започни да ходиш на козметик редовно .. определено ще има ефект :) :)

tery
04-19-2009, 20:08
toy , какво имаш предвид под прекалено посещение на козметик? През пубертета е добре да го посещаваш веднъж месечно зависи от положението, но ако имаш проблем, а щом тя пита чак по форумите , вероятно има :) след няколко посещения започват да намаляват и съответно ходиш по рядко и все по рядко :-D

Mihailova
04-19-2009, 21:02
toy От някъде 4 години ходя на козметик, който ми почиства лицето - и през 4-те години си е бил един и същ. Същата козметичка се грижи и до ден днешен за лицето на майка ми. Посещавам я на всяки 35 дена за цялостно почистване. Кожата ми е идеална и точно на мен да обясняваш какви негативни ефекти може да има .. не , че нещо изпитала съм на гърба си много, но не и причинено от козметик. Лично на моето лице , нищо друго не влияе толкова добре, колкото на козметика. Естествено - маските , които си правя веднъж седмично , ежедневния крем, който й слагам, нещата, с които я почиствам също си казват думата. Всичко е строго индивидуално и не е нужно при даден човек да има хормонален и какъвто друг искаш дисбаланс, за да получи проблеми с кожата си.
Всеки споделя по какъв начин се справя със своите проблеми ,а това е моето решение. Моето ЕДИНСТВЕНО решение.

moon_flower
04-19-2009, 23:11
3в1 на Гарниер е много добро и посещаваш и козметик 1 път месечно и мисля,че е достатъчно за чиста кожа.Може да ползваш и тия кремовете на Нивеа за тийнове,на мен ми помогнаха. :)

justbebsi
04-19-2009, 23:40
Така че моят съвет е - КОЗМЕТИК :wink:+1

GerYy
04-20-2009, 06:39
Само недей да пробваш Гарниер 3 в 1. Когато лицето ти е раздразнено и има пъпки това не е най-добрият избор. В него има малки частички, които ще ти раздразнят още повече лицето. Това е моето мнение. Иначе предлагам дерматолог.

yyoonnii
04-21-2009, 05:20
била съм и на дерматолог и тя като ми предписа някакви скъпи продукти и полза нямаше. отидох сега този месец и на козметичка /близо до нас/ и ми ги почисти, кожата беше така добре изглеждаше, но сега пак се почва същите проблеми. Запазих си един продукт на ``Лореал`` -с микгранули за почистване на черни точки и скоро и него ще си взема. Незнам но мн хора казват,че пъпките се появяват преди цикъл и като спре те си изчезват, но при мен пъпките просто си остават пък за черните точки да не говорим толкова мн по челото,брадичката и носа че.....
бабишките лекове горе долу ги махаха но след 1-2 седмици те пак.... :o :lol: Какво може друго да ми кажете освен ``отиди на козметик`` и това направих сега другия месец пак ще ида. :oops:

kalpazanka
04-21-2009, 06:10
Отиди на гинеколог за ехография. Просто ей така за твое успокоение.

LadyDy
04-21-2009, 06:19

абе да? много от тях са злокачествени ракови образования. само лекар може да каже опасни ли са или не. стига сте ръсили простотия.

Те са още мънички... Тепърва излизат, затова.. Иначе най-вероятно може да ида на дерматолог.. не знам...

toy
04-21-2009, 11:45
toy От някъде 4 години ходя на козметик, който ми почиства лицето - и през 4-те години си е бил един и същ. Същата козметичка се грижи и до ден днешен за лицето на майка ми. Посещавам я на всяки 35 дена за цялостно почистване. Кожата ми е идеална и точно на мен да обясняваш какви негативни ефекти може да има .. не , че нещо изпитала съм на гърба си много, но не и причинено от козметик. Лично на моето лице , нищо друго не влияе толкова добре, колкото на козметика. Естествено - маските , които си правя веднъж седмично , ежедневния крем, който й слагам, нещата, с които я почиствам също си казват думата. Всичко е строго индивидуално и не е нужно при даден човек да има хормонален и какъвто друг искаш дисбаланс, за да получи проблеми с кожата си.
Всеки споделя по какъв начин се справя със своите проблеми ,а това е моето решение. Моето ЕДИНСТВЕНО решение.

козметиците НЕ са лекари, те са просто "любители". те експериментират с теб, като сами оценяват състоянието ти и предприемат евентуално някакви мерки за лечение. почистването е доста добро, абсолютно подкрепям, но не по-често от веднъж месечно (тери това имах предвит, не по-често от веднъж месечно).
за почистване - ок, но не и за някакво лечение и по-строго третиране. както вече казах те не са специалисти и да ти кажа предостатъчно съм видяла напатили се от козметици и са ми пределно ясни.. особено ако е някоя неопитна лелка или какичка..

Mihailova
04-21-2009, 12:17
toy Никой не говори за лечение при козметици , а за почистване при ДОКАЗАЛИТЕСЕ от тях на комедони и тнт. И естествено , че посещенията са веднъж месечно.