View Full Version : Как да разбера дали е готова?
Хм здравейте ,значи пиша тази тема защото напоследък много се чудя над един въпрос а той е как да разбера дали гаджето ми е готово да правим секс дали го иска..Да най-лесният отговор е да я питам ,но ние преди 2 месеца сме говорили по този въпрос и стигнахме до едино решение да си го оставим да си стане от самосебеси и да не бързаме.И неискам да я питам просто штото ще си помисли че го искам че съм с нея само заради това и сякакви такива женски въображенски работи.Наистина не ми е за това мога да я чакам.Но просто на последък се даржи по така..Има намеци тва онова почти няма задръжки а и просто си мина доста време и по-обикновените нещица почнаха да ни омръзват..И имам чувството че и тя го иска но нз... Хелп , благодаря предварително :)
Byboleche
04-16-2009, 19:34
ми просто остави нещата така... щом не искаш да я питаш недей!остави се на момента по добре е да е спонтанно...! :) :) :)
ami 6tom kato iska6 i ste si kazali,prosto po4ni da q pipa6 ala bala i tq ako otvyrne zna4e 6te stane rabotata :)
neystoim
04-16-2009, 20:05
Еми както казаха преди мен остави нещата да станат спонтанно , тя щом е така разкрепостена значи не е случайно :wink: както казваш Ти по добре да не бързаш мн ,че понякога си мислят , че си с тях само заради това имай търпение... Но от време на време загатваи по нещичко :oops: и успех \:D/
stratega
04-16-2009, 20:13
дали е готова ли?
Ами оня ден я ебах , честно да ти кажа излгежда вече "напълно готова".
Ама ем ти напрайх услуга, начи ся ти трябва ми напрайш една, ама каква нз. Яла и тебе да трясна и ще сте готови и 2мата.....
.....
Имаш уста и питай...........
JenataNaShefa
04-16-2009, 21:23
Ние от къде можем да знаем тя дали е готова ? :? Говори с нея и това е
kitty9410
04-16-2009, 23:47
Еми щом се държи по така без задръжки както казваш значи може би вече е готова поговорете си пак. :)
devilsown
04-18-2009, 08:39
Еми щом се държи по така без задръжки както казваш значи може би вече е готова поговорете си пак. :)
еми да иначе ще си останеш само с чуденето :?
Punisherrr
04-18-2009, 17:31
Не мога да разбера как може да питате такива неща някви непознати...вие с гаджетата си не можете ли да общувате??
За мене щом не можете да говорите за тва открито..значи не сте за секс.
soul1199
04-18-2009, 18:43
Еми както казаха преди мен остави нещата да станат спонтанно , тя щом е така разкрепостена значи не е случайно :wink: както казваш Ти по добре да не бързаш мн ,че понякога си мислят , че си с тях само заради това имай търпение... Но от време на време загатваи по нещичко :oops: и успех \:D/+1 споко 8)
BePoHuKa
04-19-2009, 04:05
Не мога да разбера как може да питате такива неща някви непознати...вие с гаджетата си не можете ли да общувате??
За мене щом не можете да говорите за тва открито..значи не сте за секс.И аз си мисля ,че би трябвало човек да може всичко да си каже с гаджето си. Но не при всички е така за жалост. Ами моят съвет е , някой път като сте сами двамата и примерно сте се целували и това онова, може леко да спуснеш ръката си надолу и после знаеш предполагам къде да отидеш... ако тя те остави да направиш това,предприеми следващата стъпка - орална. Ако и това мине добре.. както сте разгорещени я попитай нещо от сорта на "искаш ли да пробваме" и има голяма вероятност,ако е достатъчно възбудена да каже "ДА" и така ;) ако каже не.. поговорете си и ти й кажи ,че не бързаш и я накарай да се почувства сигурна в теб и ,че може спокойно да ти каже когато сметне,че момента е дошъл.УСПЕХ! :)
п.п. На колко сте години и двамата ? От колко време сте заедно? Какво по-точно имаш предвид под "по-обикновените нещица",които ви омръзват?
snoopypyx
04-21-2009, 17:10
just do it брат пробвай отидете у вас у тях самии ала бала легнете си някъде и тя ако не иска ше те спре капиш ;)
yCheniChkaTa
04-21-2009, 17:36
Сама ще ти покаже..
moonwarrior
04-21-2009, 18:55
.викаш я у вас .. сядате на леглото..натискате се.. целувки ала бала ... почваш да я събличаш и ако не те забута ,продължаваш :)
няма защо да ми благодариш :lol:
IronLady
04-21-2009, 19:39
Ам просто някой ден останете сами гледайте филм примерно, после целувки милувки едно друго и ти ще разбереш. Предразполагаш я и погледния нещо по особено казваш и нещо намекващо и така.
Според мен я попитай и ако каже "да" значи е готова :grin:
BePoHuKa
04-22-2009, 23:21
Ам просто някой ден останете сами гледайте филм примерно, после целувки милувки едно друго и ти ще разбереш. Предразполагаш я и погледния нещо по особено казваш и нещо намекващо и така.Да е тва с филмите много действа :D при мен се случи в периода, в който гледахме много филми :D Случайност ?!