.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как да разбера дали е готова?

Хм здравейте ,значи пиша тази тема защото напоследък много се чудя над един въпрос а той е как да разбера дали гаджето ми е готово да правим секс дали го иска..Да най-лесният отговор е да я питам ,но ние преди 2 месеца сме говорили по този въпрос и стигнахме до едино решение да си го оставим да си стане от самосебеси и да не бързаме.И неискам да я питам просто штото ще си помисли че го искам че съм с нея само заради това и сякакви такива женски въображенски работи.Наистина не ми е за това мога да я чакам.Но просто на последък се даржи по така..Има намеци тва онова почти няма задръжки а и просто си мина доста време и по-обикновените нещица почнаха да ни омръзват..И имам чувството че и тя го иска но нз... Хелп , благодаря предварително
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

ми просто остави нещата така... щом не искаш да я питаш недей!остави се на момента по добре е да е спонтанно...!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    ami 6tom kato iska6 i ste si kazali,prosto po4ni da q pipa6 ala bala i tq ako otvyrne zna4e 6te stane rabotata

Еми както казаха преди мен остави нещата да станат спонтанно , тя щом е така разкрепостена значи не е случайно както казваш Ти по добре да не бързаш мн ,че понякога си мислят , че си с тях само заради това имай търпение... Но от време на време загатваи по нещичко и успех \/

дали е готова ли?

Ами оня ден я ебах , честно да ти кажа излгежда вече "напълно готова".

Ама ем ти напрайх услуга, начи ся ти трябва ми напрайш една, ама каква нз. Яла и тебе да трясна и ще сте готови и 2мата.....

.....

Имаш уста и питай...........

Град
    In the middle of nowhere
    Ние от къде можем да знаем тя дали е готова ? Говори с нея и това е
    Come out, come out wherever you are...

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Еми щом се държи по така без задръжки както казваш значи може би вече е готова поговорете си пак.
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Цитирай Първоначално написано от kitty9410
    Еми щом се държи по така без задръжки както казваш значи може би вече е готова поговорете си пак.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от devilsown
    Цитирай Първоначално написано от kitty9410
    еми да иначе ще си останеш само с чуденето

Супер фен
    Не мога да разбера как може да питате такива неща някви непознати...вие с гаджетата си не можете ли да общувате??
    За мене щом не можете да говорите за тва открито..значи не сте за секс.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от neystoim
    Еми както казаха преди мен остави нещата да станат спонтанно , тя щом е така разкрепостена значи не е случайно както казваш Ти по добре да не бързаш мн ,че понякога си мислят , че си с тях само заради това имай търпение... Но от време на време загатваи по нещичко и успех \/
    +1 споко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не мога да разбера как може да питате такива неща някви непознати...вие с гаджетата си не можете ли да общувате??
    За мене щом не можете да говорите за тва открито..значи не сте за секс.
    И аз си мисля ,че би трябвало човек да може всичко да си каже с гаджето си. Но не при всички е така за жалост. Ами моят съвет е , някой път като сте сами двамата и примерно сте се целували и това онова, може леко да спуснеш ръката си надолу и после знаеш предполагам къде да отидеш... ако тя те остави да направиш това,предприеми следващата стъпка - орална. Ако и това мине добре.. както сте разгорещени я попитай нещо от сорта на "искаш ли да пробваме" и има голяма вероятност,ако е достатъчно възбудена да каже "ДА" и така ако каже не.. поговорете си и ти й кажи ,че не бързаш и я накарай да се почувства сигурна в теб и ,че може спокойно да ти каже когато сметне,че момента е дошъл.УСПЕХ!

п.п. На колко сте години и двамата ? От колко време сте заедно? Какво по-точно имаш предвид под "по-обикновените нещица",които ви омръзват?

just do it брат пробвай отидете у вас у тях самии ала бала легнете си някъде и тя ако не иска ше те спре капиш

Сама ще ти покаже..

.викаш я у вас .. сядате на леглото..натискате се.. целувки ала бала ... почваш да я събличаш и ако не те забута ,продължаваш
    няма защо да ми благодариш

Ам просто някой ден останете сами гледайте филм примерно, после целувки милувки едно друго и ти ще разбереш. Предразполагаш я и погледния нещо по особено казваш и нещо намекващо и така.

Според мен я попитай и ако каже "да" значи е готова
    ала бала

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от IronLady
    Ам просто някой ден останете сами гледайте филм примерно, после целувки милувки едно друго и ти ще разбереш. Предразполагаш я и погледния нещо по особено казваш и нещо намекващо и така.
    Да е тва с филмите много действа при мен се случи в периода, в който гледахме много филми Случайност ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си