- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разбера дали е готова?
Хм здравейте ,значи пиша тази тема защото напоследък много се чудя над един въпрос а той е как да разбера дали гаджето ми е готово да правим секс дали го иска..Да най-лесният отговор е да я питам ,но ние преди 2 месеца сме говорили по този въпрос и стигнахме до едино решение да си го оставим да си стане от самосебеси и да не бързаме.И неискам да я питам просто штото ще си помисли че го искам че съм с нея само заради това и сякакви такива женски въображенски работи.Наистина не ми е за това мога да я чакам.Но просто на последък се даржи по така..Има намеци тва онова почти няма задръжки а и просто си мина доста време и по-обикновените нещица почнаха да ни омръзват..И имам чувството че и тя го иска но нз... Хелп , благодаря предварително![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
ми просто остави нещата така... щом не искаш да я питаш недей!остави се на момента по добре е да е спонтанно...!![]()
![]()
![]()
ami 6tom kato iska6 i ste si kazali,prosto po4ni da q pipa6 ala bala i tq ako otvyrne zna4e 6te stane rabotata![]()
Еми както казаха преди мен остави нещата да станат спонтанно , тя щом е така разкрепостена значи не е случайнокакто казваш Ти по добре да не бързаш мн ,че понякога си мислят , че си с тях само заради това имай търпение... Но от време на време загатваи по нещичко
и успех \
/
дали е готова ли?
Ами оня ден я ебах , честно да ти кажа излгежда вече "напълно готова".
Ама ем ти напрайх услуга, начи ся ти трябва ми напрайш една, ама каква нз. Яла и тебе да трясна и ще сте готови и 2мата.....
.....
Имаш уста и питай...........
Ние от къде можем да знаем тя дали е готова ?Говори с нея и това е
Come out, come out wherever you are...
Еми щом се държи по така без задръжки както казваш значи може би вече е готова поговорете си пак.![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Първоначално написано от kitty9410
еми да иначе ще си останеш само с чуденетоПървоначално написано от devilsown
![]()
Не мога да разбера как може да питате такива неща някви непознати...вие с гаджетата си не можете ли да общувате??
За мене щом не можете да говорите за тва открито..значи не сте за секс.
+1 спокоПървоначално написано от neystoim
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз си мисля ,че би трябвало човек да може всичко да си каже с гаджето си. Но не при всички е така за жалост. Ами моят съвет е , някой път като сте сами двамата и примерно сте се целували и това онова, може леко да спуснеш ръката си надолу и после знаеш предполагам къде да отидеш... ако тя те остави да направиш това,предприеми следващата стъпка - орална. Ако и това мине добре.. както сте разгорещени я попитай нещо от сорта на "искаш ли да пробваме" и има голяма вероятност,ако е достатъчно възбудена да каже "ДА" и такаПървоначално написано от Punisherrr
ако каже не.. поговорете си и ти й кажи ,че не бързаш и я накарай да се почувства сигурна в теб и ,че може спокойно да ти каже когато сметне,че момента е дошъл.УСПЕХ!
п.п. На колко сте години и двамата ? От колко време сте заедно? Какво по-точно имаш предвид под "по-обикновените нещица",които ви омръзват?
just do it брат пробвай отидете у вас у тях самии ала бала легнете си някъде и тя ако не иска ше те спре капиш![]()
Ам просто някой ден останете сами гледайте филм примерно, после целувки милувки едно друго и ти ще разбереш. Предразполагаш я и погледния нещо по особено казваш и нещо намекващо и така.
Според мен я попитай и ако каже "да" значи е готова![]()
ала бала
Да е тва с филмите много действаПървоначално написано от IronLady
при мен се случи в периода, в който гледахме много филми
Случайност ?!