View Full Version : Подготовка за онова нещо
Ми значи искам ви мнението и евентуално някоя др идея .Скоро си хванах ново гадже и много си я харесвам.Въпроса е че е девствена(споко няма да задавам въпроси от рода " как да я накрам да се чука с мене'') .След 5 дена се връща от Гърция от почивка с тяхните и искам да я изненадам.Мисля нещо от рода ароматни свещи,затъмнена стая,легло с цветя и лека подбрана музичка въпроса е че тя досега е имала няколко гаджета и на никой не е пуснала апак на мене ми каза неща които според нейните твърдения не е казвала на никой преди... Та дали ще се получи и евентуално какво мога да добавя към подготовката Аз съм на 18 тя е на 15 и както казах е изкл. сладка. :-D
TheBeliever
04-16-2009, 21:06
Една тема в раздел "Секс" беше напълно достатъчна.
Inkheart
04-16-2009, 21:07
Не избързвай ,брат. Хубаво си го подготвил- започнете по план , а пък , ако видиш , че в даден момент леко се дърпа , не се притеснявай - покажи и ,че държиш на нея и ще я изчакаш колкото е необходимо. Успех :-) :-)
Една тема в раздел "Секс" беше напълно достатъчна. знам но там не получавам отговорите които очаквах повечето там имам чувството че са на по 12-13.Сори :oops:
TheNewReligion
04-16-2009, 21:12
Не знам какво значи "скоро", но щом използваш тази дума, май наистина е скоро. Не бързай толкова и не бъди сигурен, че тези "неща" ги е казвала само на теб. :)
П.П.: "...и много СИ я харесвам" звучи сякаш става дума за новата ти блузка или гривничка. :?
Не знам какво значи "скоро", но щом използваш тази дума, май наистина е скоро. Не бързай толкова и не бъди сигурен, че тези "неща" ги е казвала само на теб. :)
П.П.: "...и много СИ я харесвам" звучи сякаш става дума за новата ти блузка или гривничка. :?
Може да съм прозвучал като повърхностен човек но и аз си имам принципи просто много и се радвам.Досега само с някакви разглезени момиченца съм ходил апък тя е супер пекана и страхотна и просто нямам думи.Като че ли съм се влюбил като никога досега :oops:
колко такива теми си пуснал бе пич?
колко такива теми си пуснал бе пич?
тази е 2ра и последна.В другата все едно споря с 10 годишни
Еми ако я посрещнеш с украсено легло ще я стреснеш :D Това значи: секс , секс, секс ... ти хубаво искаш изненада, ама карай по-полека бе ...
Как да я накрам да се чука с мене - хаха еми ти това питаш, предразполагането за какво друго да е :D
Еми ако я посрещнеш с украсено легло ще я стреснеш :D Това значи: секс , секс, секс ... ти хубаво искаш изненада, ама карай по-полека бе ...
Как да я накрам да се чука с мене - хаха еми ти това питаш, предразполагането за какво друго да е :D
Въпроса е че и тя го иска .. а не съм толкоз загорял че да я карам насила... + това тя знае че ще има нещо такова преди да замине и намекнах и тя разбра намека 8)
хмм сега като се замислих цветята наистина са твърде много :-D
mitkom89
04-16-2009, 21:27
Няма ли да е по-гот просто ей така да си станат работите... бахти кви женчовци сте... ароматни свещи дивотии...
Няма ли да е по-гот просто ей така да си станат работите... бахти кви женчовци сте... ароматни свещи дивотии...
братле и на мене ще ми е по кеф да си направя 1 оргия ама тва не го правя за мене ами за нея ;)
да е..само една табла ти трябва слагаш го на нея и й го поднасяш....
LudoMlado
04-16-2009, 21:30
Брат да ти кажа внимавай с връзката щот попринцип момичетата се влюбват често в тоя от който са загубили дественноста и после става кофти ако се обърка нещо в връзката.
Мене ми се случи и не исках аз да съм и първия щот месец след тва тряаше да заминавам за чужбина и щете мн да я заболи та кофти станаха нещата...
Иначе добре си се приготвил :grin:
между другото ако искаш да спечелиш доверието и направи и изненада : направи една приятна обстановка за да гледате някое филмче или и направи обяд , но не прави така че всичко да говори за секс намеквай и го но не и директно да я вкараш в стая в която всичко говори за секс ... ти и покажи че го искаш , че можеш да и изчакаш колкото трябва а тя ако ти вярва ще ти пусне по бързо от колкото си мислиш !
знам и за влюбването и за обстановката просто тя го очаква и искам да и задоволя очакванията иначе аз съм търпелив по природа
ПП. Познавам се с момичето от 10 години така че доверие ми има :) :) :) :) :)
mitkom89
04-16-2009, 21:36
дядо ти и баба ти само на легла от цветя са спали...
дядо ти и баба ти само на легла от цветя са спали... ок де отказах се от цветята :D
mitkom89
04-16-2009, 21:39
прекалено голямо внимание обръщаш на това... бахти... не останаха ли мъже с топки на тоя свят...
като се върне можеш да я посрещнеш с някакъв малък и сладък подарък като ключодържател, гаджето ми например щеше да ми бере жълтурчета което за мен е много мило :D . Нз къде ще сте после , но ако е във вас почисти едно хубаво направи и един обяд да види че и ти си човек и можеш да сложиш няколко хубави ароматни свещички , само внимавай да не стане пожар и просто после бъди нежен и мил . Нз аз обстановката от първия ми път не си я спомням , но неговите думи и лицето му ще ги помня винаги !
прекалено голямо внимание обръщаш на това... бахти... не останаха ли мъже с топки на тоя свят...
Ок ти си с 2 чифта братле щото можеш да псуваш и караш Москвич 12 .Въпросът е че аз искам да и стане кеф на нея на мене да не мислиш че ми е кеф да се лигавя тъй а?Просто съм се решил да го направя 1 път и твоите комплекси няма да ме спрат! ;)
mitkom89
04-16-2009, 21:58
все още не мога да повярвам, че си на 18 години... човече какво си правил 18 години :-o
Хаха ее щом и тя го иска, по-става :D Според мен ще и е най-яко ако е изненада ... в смисъл ти сам каза, че тя очаква нещо ... така че, може да го направиш малко по-лудо ... Ей така направи си това с леглото и тн каквото си си решил, ама преди това я изведи на разходка примерно, нещо из парка - уж че това е изненадата , пикник, някакви глупости и по някое време се приберете, ти си подготвил всичко и а! изненадааа :D
Aмии ако наистина искаш да знаеш колкото и да ти е странно от 15-17 някаде минах към 6-7 момичета но просто такъв ми е подхода при нея това че ти не разбираш жените си е твой проблем.Имаше 1 момиче чак с поглед я разбирах какво иска.Въпроса е че с тази наистина искам да се задържа малко повечко пък и не искам да я отвратя от нещо толкова прекрасно.Пич разбери колкото и да се правиш на мачо няма да ти върши работа.Ще си намериш някое курве ще си го ебеш.Ами после... 1 жена трябва да бъде задоволявана за да те задоволява и теб.Помни че след няколко години сиг ще се оглеждаш за жена която да ти е спътница в живота .Докато си играеш на мачо няма да я намериш повярвай ми...
Току що ми писа че е пристигнала.Може да си имам неприятности с модераторите но за невярващите
[00:59:56] Аз: emi
[00:59:58] Аз: 4eta tyka
[01:00:00] Аз: 1
[01:00:02] Аз: knijka
[01:00:10] Аз: i 4akah da mi pi6e6
[01:00:16] Аз: :*
[01:01:18] Тя: mhmmmmm.. i az mn ne6ta 4akam
[01:01:22 |Тя: 4e da vidim :D
[01:02:07] Аз: 6te ostane6 priqtno iznenadana
[01:02:11] Аз: obe6tavam
[01:02:27] Тя: hah..
[01:02:30] Тя: ne se sumnqvam
Darkkiss
04-17-2009, 03:05
е не го знам онова нещо
valdesbg
04-17-2009, 05:55
Човече, които ти отговарят в раздел секс, ще ти отговарят и тук. Средната възраст на форума е около 13-14 :)
И да - няма нужда от чак толкова лигавене. Бъди уверен и сериозен - клиширано но факт.
mitkom89
04-17-2009, 06:12
"Но заради кучка това не може да стане...
защото щом ми стане най-много да ме хване " :D
Ти да нямаш идея да си с тая мацка 600 години ?!? Чакай я да стане на 16 и и предложи брак... баси майна кво се закотвяте от млади :?
jambo_bs
04-17-2009, 10:17
Никога не бих направил такова нещо - цветя,затъмнено,тиха музика :razz: :razz: нещо ми е нереално.Аз не снимам филм 8-)
Пич тя е на 15.По-добре и купи няква кукла...
Bellatrix
04-17-2009, 10:33
Защо толкова глупаво подхождаш? Това и е първият път. Ако мислиш, че няма да е нервна, лъжеш се. Като види всички приготовления най-много да се спече и да се почувства задължена да го направи. не защото ти я задължаваш, а защото си направил всичко това и няма да иска да те разочарова. Ще се изнерви, стресира, ще се сети за болката и тн и цялата работа ще се осере яко.
Съвет: Просто я заведи у вас, хапнете нещо, накарай я да ти разкаже как е минало в чужбина, започнете да се натискате и нека си стане от само себе си. Триста пъти по-доволни ще сте и двамата.
slun4ice_90
04-17-2009, 11:09
Няма ли да е по-гот просто ей така да си станат работите... бахти кви женчовци сте... ароматни свещи дивотии... Имаш право,но и тези неща допълват ефекта.Цветята и другите неща...Аз лично харесвам романтиката. :wink:
П.С.А,ти авторе не я притеснявай за това.Ще стане,когато тя го иска.Не знам и от колко време ходите,но я изчакай.
YourFavouriteDrug
04-17-2009, 11:13
Защо толкова глупаво подхождаш? Това и е първият път. Ако мислиш, че няма да е нервна, лъжеш се. Като види всички приготовления най-много да се спече и да се почувства задължена да го направи. не защото ти я задължаваш, а защото си направил всичко това и няма да иска да те разочарова. Ще се изнерви, стресира, ще се сети за болката и тн и цялата работа ще се осере яко.
Съвет: Просто я заведи у вас, хапнете нещо, накарай я да ти разкаже как е минало в чужбина, започнете да се натискате и нека си стане от само себе си. Триста пъти по-доволни ще сте и двамата.
+
По-добре не я изненадвай. Не казвам да й кажеш 'да го направим тая вечер', просто остави да стане спонтанно.
Свещите и музиката и приглушената светлина са за напреднали 8)
slun4ice_90
04-17-2009, 11:14
хмм сега като се замислих цветята наистина са твърде много :-D :shock: Да не си взел една дузина?... :D Не прекалявай,ей...И ти правя евала,че искаш да направиш всичко това за нея.
moon_flower
04-17-2009, 12:30
Не мисля,че ще ти "пусне" щом е девствена и ходите от скоро.
Иначе идеята би била много хубава,но според мен ако го направиш сега не трябва да очакваш от нея секс.Вероятно ще ти се наложи да почакаш известно време. :)
Ми на мен ми харесва и така идеята ти... :wink: Евентуално можеш само да добавиш нещичко за хапване.... :wink:
Take_That
04-17-2009, 16:43
като се върне можеш да я посрещнеш с някакъв малък и сладък подарък като ключодържател, гаджето ми например щеше да ми бере жълтурчета което за мен е много мило :D . Нз къде ще сте после , но ако е във вас почисти едно хубаво направи и един обяд да види че и ти си човек и можеш да сложиш няколко хубави ароматни свещички , само внимавай да не стане пожар и просто после бъди нежен и мил . Нз аз обстановката от първия ми път не си я спомням , но неговите думи и лицето му ще ги помня винаги !
Съгласна съм :)
П.П - не отказвай цветята, може да не са на леглото, но един букет от любимите и, мисля че ще я трогне :) (но това ти си знаеш :))
Ако не е съгласна я убиваш (метод - по избор, ако се колебаеш, пиши ЛС) и rape-ваш трупа :smt003
Това че и е за първи път от една страна има значение от друга не се впрягаи чак толкова . :) Това всичкото дето си го решил е много хубаво но за нея ще е демонстративен намек за секс , не че има нещо лошо ако и двамата сте си намекнали че ще го правите , ако е така всичко е мн хубаво . Ако пък не си и намекнал че ще има нещо такова , това за нея ще е стряскащо и наистина ще се почуства длъжна , заради всичкото това което си направил специално за нея .. :)
bybit0o0
05-02-2009, 21:03
според мен най-много да спече момичето..не е нужно чак тези детайли да бъдат спазени..простоо пусни хубава музичкаа..чисти чаршафи,подредена стая,нещо вкусно за ядене иии другото ако е готова ще си дойде от самосебе си ;]
Darkkiss
05-03-2009, 04:14
онова нещо се казва секс