PDA

View Full Version : Проблем !

PlAmSsSsS
04-17-2009, 15:37
abe hora zapo4vam seriozno da se pritesnqvam za zdravoslovnoto si sustoqnie :S 4udq se da li ima nqkoe momi4e s moq problem, a toi e: svur6vaneto mi stava trudno i po-rqdko! zna4i s biv6iq mi priqtel bqh 1g i za tolkova vreme redoven sex da sum svyr6vala s nego nai- mn 20 puti, koeto e tragi4no. sega imam intimni otno6eniq ot krai vreme s drugo mom4e, s koeto sy6to mi e trudno svyr6vaneto. naprimer moje 2h da pravim sex bez da spirame i ne moga da svyr6a. kajete ima li takiva s problem kato moq i kak go prevyzmogvat :oops:

fire_magic
04-17-2009, 15:42
abe hora zapo4vam seriozno da se pritesnqvam za zdravoslovnoto si sustoqnie :S 4udq se da li ima nqkoe momi4e s moq problem, a toi e: svur6vaneto mi stava trudno i po-rqdko! zna4i s biv6iq mi priqtel bqh 1g i za tolkova vreme redoven sex da sum svyr6vala s nego nai- mn 20 puti, koeto e tragi4no. sega imam intimni otno6eniq ot krai vreme s drugo mom4e, s koeto sy6to mi e trudno svyr6vaneto. naprimer moje 2h da pravim sex bez da spirame i ne moga da svyr6a. kajete ima li takiva s problem kato moq i kak go prevyzmogvat :oops:
1.Пиши на кирилица!
2.Еби се по нередовно!!

pam1
04-17-2009, 15:46
по-рядко го прави сменяй пози опитвай нещо ново

PlAmSsSsS
04-17-2009, 15:51
Абе с този, който в момента се опъхвам не го правим редовно. Например на 2 седмици 1 път, или нещо такова, но не евсеки ден или през ден. И пак ми е хубаво, но не мога да достигна до оргазъм

fire_magic
04-17-2009, 15:53
Абе с този, който в момента се опъхвам не го правим редовно. Например на 2 седмици 1 път, или нещо такова, но не евсеки ден или през ден. И пак ми е хубаво, но не мога да достигна до оргазъм
Има религиозни храмове за тая работа ...

DieFrau
04-17-2009, 19:01
Имам приятелка с такъв проблем.. наистина е неприятно

JenataNaShefa
04-17-2009, 19:04

Повече любовна игра може да помогне или може да си вкараш някое вибриращо приятелче с вас в леглото 8-)

clever
04-17-2009, 19:39
можеш да попиташ лекар
успех :)

wilks
04-18-2009, 00:15
абе вие тия лекари безработни ше ги оставите, да му се невиди
Не разбирам какво спира повечето с някакъв, дори и маловажен проблем, да посетят за помощ, съвет или консултация съответния лекар специалист.
Тук и да е имало някоя с подобен проблем, няма гаранция че нейния метод и при теб ще даде същия резултат.
Причината може да е моментен хормонален дисбаланс, или някаква друга персонална само за твоя случай.

swords1010
04-18-2009, 06:09
Пиши на кирилица!