View Full Version : ходите ли боси на нестандартни места?
случвало ли ви се е ходите боси на нестандартни места (по улицата в парка на село и т.н.)
По главната улица на Царево в порой - ама това не е нестандартно, все пак беше следобед - лятото, жива душа нямаше навън ... плюс че аз ли съм виновна че пътъчките ми се разпаднаха :D
Biskfitka
04-18-2009, 18:09
Не..
Jumbie483
04-18-2009, 18:28
само в нас и на село около къщата :D
иначе на морето задължително боса.. но ако излизам из центъра, поне едни джапанки слагам ;)
Mihailova
04-18-2009, 18:50
Имаше случай на една манифестация , вървяхме 1 час , заболяха ни краката , махнахме високите токове и ходихме боси :lol:
лятото,ако съм била с неудобни обувки на дискотека да...
веднъж ми се щупи токчето и вървях боса по центара...то тогава целия ми ден беше каръшки :?
LovelyGirl
04-19-2009, 09:00
Да,правих го преди 2-3 години :oops: .Просто обожавам да ходя боса :oops:
Infinity
04-19-2009, 11:37
Ми да като си тръгвам от плажа,понякога... :-P
Ходих,когато бях 5-6 годишна :D Лятото пред блока ... само чаках майка ми да изчезне от терасата и айдеее всички босички :D
Сега обаче няма начин да направя подобно нещо :? Само лятото вкъщи ходя без пантофки :)
А иначе лятото дори на плажа ми е малко кофти в началото да ходя боса :? Най-вече като изляза от водата и целите ми крака станат в пясък :smt013
Едит:Сега се сетих :) Лятото ходих боса до кръчмата на плажа :D ,нооо това си е нещо нормално :D
IrrieSkyline
04-19-2009, 18:45
Много ясно!! :д 8-)
safetyMode
04-19-2009, 18:47
лятото влязох боса в един ресторант на плажа да помоля да ми развалят пари за сладолед и ми се заби кабърче в крака. от тогава не ходя боса освен вкъщи
m3talmania
04-19-2009, 19:24
Единствения път когато ходих боса на село настъпих една пчела или оса беше и оттогава - не :lol:
Миналото лято много ми се пързаляха чехлите в един дъжд и накрая ги свалих :P
FancyGirl
04-19-2009, 19:25
да в банята :(
Neftochimic
04-19-2009, 19:52
един път в училище ходих до стола бос, че ми бяга мокри чехлите 8-)
Боса по асфалта вървя сии ля ля ля..
: ))))
Traveller
04-20-2009, 00:30
Днес ходих бос в снега... 20 метра.
nesquiky
04-20-2009, 13:45
Еми боса ходя само в къщи, на село - около къщата и на плажа... Иначе НЕ!! :)
soul1199
04-20-2009, 16:42
Не
LittlePrincess
04-20-2009, 16:58
Да. Няколко пъти докато съм се прибирала ни е завалявало дъжд и понеже чехлите ми бяха гадни и само се хлъзгаха си ги хващах в ръчичка и боса от мола до вкъщи 8-) (е то само 10 минути, но.. )
Да, много пъти :lol: :lol: :lol:
stealthyGirl
04-20-2009, 19:30
Ми като ида на село баба ме кара да хвърля обувките, за да взимам енергия от земята. 8-) И на асфалта съм ходила, но само пред нас. Ама вече ме е страх от стоклата от счупени бутилки.
alexandra00
04-20-2009, 20:27
на село винаги съм боса. Но се е случвало... Веднъж обувките ми много ми убиваха и се налойи от МОЛа до нас (Александър Невски) на ходя боса :lol: !
nencuHka
04-20-2009, 23:09
Последния случай е тази събота..ми обикновено като се прибирам в късните часове и съм бесняла цяла вечер на високи обувки и си се прибирам боса :D
KoRnFlAkE
04-21-2009, 02:53
обичам през лятото да ходя боса на цимента, близо до нас.
прекрасно е :)
Seducti0n
04-21-2009, 15:20
:-o не се сещам
Victorious One
04-28-2009, 06:59
асд
sladkish_14
04-28-2009, 07:06
'ходите ли боси на нестандартни места?'
'Когато ходите боси вкъщи,стават ли ви черни ходилата?'
'С какво ходите обути вкъщи?'
Абе ти добре ли си бе ? :shock:
Ходя :grin: но не ми мисля,че е нещо нестандартно
mynichka
04-28-2009, 14:57
Само на плажа и вкъщи
xcomplicatedx
05-02-2009, 20:22
.......
happyfacex
05-03-2009, 14:06
^
да...ехх лято :lol:
moneycomeme
05-05-2009, 19:56
...даа като ми бяха неудобни едни токове за нула време ги събух и по чорапогащник си припках из центъра.. ;]]]
Да ходя в градския кенеф бос. Много е приятно.
Strawberry93
05-14-2009, 16:28
Мм,на коледния бал ... :D :D Току що си бях купила нови доооста високи ботуши и след час и половина танцуване не издържах :D :D :D
Blo0DMoNey360
05-14-2009, 16:47
Никога не съм ходел бос...
nefchi_bs
05-14-2009, 19:16
Лятото вървя боса като си тръгва от плаж,иначе ми се е случвало пред обшината точно си скъсах чехлите и нямаше начин просто :lol:
TheNewReligion
05-14-2009, 19:26
Само, когато никой не ме гледа. Миналата година извървях поляната до Клисурския манастир по чорапи, защото кецовете започнаха да ми запаряват краката. 8-)
ako znaete kolko e poelzno da se hodi bos, pri vsqka otdadena mi vazmojnost go pravq lqtotot est. po tabanite na krakata ima tolkova mnogo nervni okon4aniq i vajnito4ki 4e svqt 6te vi se zavie .......
weezybaby
05-18-2009, 06:17
да в банята :(
+1 :D :D :D :grin:
TheBeastInBlack
05-27-2009, 10:33
Ако правя секс в парка, се събувам бос. :D
FiRe_LaDy
05-27-2009, 13:08
Ми лятото като съм излизала и ми се е случвало по пътя за вкъщи,ако сам умаляла и да с есъбуя боса.А последно боса се прибирах в един студ.Още имаше сняг тук там.Просот бях с токчета и тънки чораппи,а ми беше студено така и неудобно и обух на приятеля ми дебели чорапки и тъй до дома ... малко като луда ма гледаха по - пътя,ама нали ми беше удобно :D
Jumbie483
05-27-2009, 14:20
Наскоро докато ходихме с една приятелка из центъра се наложи да се събуя боса. :D
От маратонката отзад беше излязло някакво като желязо и направо ми беше влязло в кожата. То не бяха рани, кръв.. чудо.
И аз събувам маратонките, чорапките и всичко в плика.. И хайдее на площада боса.. Не ми се смяха много 8-)
Да! Миналата зима ходих по джапанки на училище. Заради 1 бас. :grin:
oddone44
05-27-2009, 16:37
Веднъж се скарах с приятелят ми. Обувките ми бяха в коридора,а то не ме пускаше да си ходя аз скочих през прозореца(бях ме на вилата) за късмет тяхната къща е на един етаж.И беж по чорапки до нас.Да отбележа,че беше зимата,а къщта ни не е много близо.Само се молех някой да не ме срещтне.
веднъж като малка :D сега не :)
Vengeance
05-29-2009, 20:07
дам,наскоро като ми се скъса чехлата докато бях навън и ща не ща трябва да се прибирам и си тръгнах боса 8-)
бтв беше мн яко 8-)
cvetenceto0o
06-01-2009, 17:04
Ми да ходила съм,един път по гребната в плд едната дължина я изкарах боса щото новите чехли супер мн ми убиваха и накрая ги свалих щото не издържах :lol:
Ами като малка, скачахме на ластик с приятелки и да не ни се закачи ластика за джапанките или маратонките, се събувахме боси но през лятото, а и изчиствахме колкото се може повече асфалта, да не се набодем. На село из двора съм ходила боса, но там си е чистичко, на връщане от плажа на морето също! Но това май не са нестандартни места. Ааа и в дискотека съм била боса
DesislIvka
06-07-2009, 06:31
Най-често в дискотеката.
tedity91
06-14-2009, 22:21
Боса ходя главно вкъщи,но дори и там ми сецапат много ходилата и затова винаги съм с черни крака.А при вас как е?
Uniqueness
06-15-2009, 13:23
Може би съм бос само на - Море ,Вкъщи , Село ,Басейн :)
Най-много обичам на село :) През лятото на реката :) :grin:
DevilWish
06-15-2009, 15:27
Не се сещам.Май не.
Боса по асвалта вървяя си,свиркам си и нищоо не тъърся... :-({|=
На село редовно си ходя без джапанки, първите няколко дни е трудно да свикнеш, но после чувството е суупер готинно.
Изкарах и една сватба боса- имаше тоолкова много танци, а сандалите ми такаа ме убиваха... :D
Lady_Black35
06-15-2009, 18:14
Вкъщи най - често и по басейни, но се е случвало обувките да ме убиват и да минавам и без тях.
На село като малка ходех боса, но само по асфалта, щото иначе не е особено удобно. Но пък там винаги асфалта е ужасно горещ, та по скоро се тича, отколкото се ходи ^^
mustaineforpresident
06-16-2009, 09:43
Ми на мене много ми е кеф да си шляпам бос :D живея и без тва у Варна и сега почнаа да ода на плажа и рядко обувам нещо 8-)
Чак на нестандартни места не съм ходила.
Веднъж обаче ми се скъса джапанката и трябваше да се прибера боса.. Не бях далеч за мое успокоение :lol:
bebence7o
06-16-2009, 15:24
дааа ходя само в леля РенчУуУууу и у мама ДудКъъъъ щото я лофяяя
не уе споко .. не сам так
:o :o :o :o :o :o :o
иоиоиооиоиои
обичам паперсите на бебето антониййй :-P :-P :-P
:-x :-x
:smt013 :smt013 :smt013 [-X [-X :---) :---) :arrow: :arrow: :evil: :evil:
sh0k0ladch3t0o0
06-17-2009, 14:16
Когато съм на плажа,понякога по улиците ама не е мн комфортно през лятото когато си ходиш по асфалта и той целия напечен :D краката ти яката се нагорещяват :D и на село също. :P
Мога и по центъра да си се разкарвам бос, единствено ме притеснява, че е мръсотия и кой знае кво може да настъпя...
В къщи ходя бос, на село в двора....
breathless
06-20-2009, 05:42
Може би съм бос само на - Море ,Вкъщи , Село ,Басейн :)
Най-много обичам на село :) През лятото на реката :) :grin:
Snuffles
06-20-2009, 06:34
Еми, вкъщи често ходя боса. Някой път след плаж, а веднъж бях с високи обувки и тоооолкова ме боляха краката и си ги събух. Боса по асфалта вървя си...
:D :D
DJ_Mrav4o
06-20-2009, 21:31
Аз пък много обичам да си шляпам боса. Случвало ми се е по улицата да се събуя и престо да си вървя без обувки. И в къщи, особено през лятото. Не виждам защо тука доста хора го смятат за селяния :-x :-x
DarinCetYy
06-21-2009, 07:21
:D по центъра на Слънчев Бряг Да
vesito13
06-21-2009, 08:06
На морето съм ходила , това е ясно . Даже не го смятам за нестандартно . А иначе веднъж бях с едни обувки , търпях болка , търпях , о когато вече кръв ми течеше от краката , реших , че щее по-добре да ходя боса , отколкото така и през целия град боса съм се прибирала :-D
Не, обаче ми е голяма мечта да ходя боса докато вали... Жалко, че никой не се навива да върви с мен. Иначе на село често ходя боса. 8)
kotetokateto
06-22-2009, 19:10
* На село се разхаждам боса, но само в двора.
Когото се прибирам от плаж през целия път съм боса, освен, ако не съм с кола.
Веднъж бяме в Копривщица и като заваля един порой, а ние бяме (с братовчеда) в един ресторант и си тръгваме, а аз по джапанки/чехли, и ги събух, та боса до хотела, който не беши много близо :grin:
от големите петт киушета до редута с едната обувка в ръка и с един крак с чорап съм обикаляла по тая мръсотия, ма пустите convers-ки ми е*баха краката 8-)
lifelesscorpse
06-25-2009, 09:35
Вие май изобщо си нямате и на идея колко е полезно да се ходи бос(повечето от вас де.грешка...)...Аз ако можех и по Софийските улици бих се разхождала така,но не се знае какво ще настъпя и т.н.На село и аз обожавам да ходя боса.По центъра сме се разкарвали с една приятелка,защото валеше,а и на двете ни се пързаляха джапанките и...Шеметно беше :grin: :lol:
MrUndaztood
06-25-2009, 09:39
Поне в седмицата по веднъж вървя вървя около 30-1 час и да вали и да е слънчево няма значение,не ми пука и какво ще си мислят за мен.Много е приятно,особено ако ходиш върху груб асфалт :D
kinkygirl
06-26-2009, 20:12
досега не ми се е случвало,но преди 2-3години си спомням беше лято и бях навън с приятели.по едно времесе спънах без да искам и хоп :D и сандалката ми се скъса :D вместо да ходя боса побързах отидох до най-близкият магазин купих си нови старите в коша и 1иста работа :-D :grin:
kinkygirl
06-26-2009, 20:12
досега не ми се е случвало,но преди 2-3 години си спомням беше лято и бях навън с приятели.по едно време се спънах без да искам и хоп :D и сандалката ми се скъса :D вместо да ходя боса побързах отидох до най-близкият магазин купих си нови старите в коша и 1чиста работа :-D :grin:
PainMonopoly
07-05-2009, 19:33
Еми да, на морето се случва. :D
На село най- редовно. (из двора ) и на моето на плажа :)
Victorious One
07-24-2009, 12:38
Обожавам да ходя бос..като ходя бос се чувствам..адски свободен 8-)
+1
това е най-природосъобразния и естествен начин за ходене, но не знам защо обществото го е обявило за нещо недопустимо и селско
обаче в повечето градове земята е просто прекалено гнусна. но в някое по-чисто градче или морски курорт си е супер да ходиш бос
хе ходя по пирони и стъкла, ако тва са нестадартнми неща :lol: :lol:
веднъж бях с мноооого неудобни обувки на центъра и бях цялата в пришки. много ме болеше, махнах ги и си ходих босичка :-D
като играехме с децата на дама или там нещо за скачане ... излизах с едни чехли, дет много шляпаха и ги махах :-D
иначе вкъщииии ... боса по килима, въррвя си ... :razz: :lol:
NeverTheSame
07-24-2009, 17:23
ако плажа минава за нестандартно място :D
y0uRfav0ritedRuG
07-24-2009, 19:23
В час по физкултура :D Маратонките не ми се побират в чантата, а не искам отсъствие.
Откакто ми се заби пирон в кракът, не :-o
valence7o
07-24-2009, 19:45
Ми да. Скъсах си каишите на единия сандал и трябваше така да шляпам по центъра та до нас чак. :D
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 15:04
Тва да не е некфа нова мода .... аз си харесвам чехли или обувки :razz: :razz:
Гаден Метъл
10-03-2009, 09:43
Не, аз не си свалям кубинките. 8)
Luscious_Heart
10-03-2009, 11:32
Не. :) Най-много боса из двора на вилата да съм ходила...
На Царево винаги си ходя боса от плажа до нас :grin:
А тука само 2 пъти като ми се скъсаха чехлите 8-)
Мне. Ходя вкъщи, на вилата, на двора понякога и по сватбите 8-) .
Прибирала съм се боса през целия център в най - големия дъжд :lol:
Makaveli96Don
10-06-2009, 08:49
Прибирала съм се боса през целия център в най - големия дъжд :lol:
било в мега свежо.... ем ходил съм бос,да,по морето ей тка от плажа до квартирата,баскетче съм играл бос,щот бях с чехли :D :D
Victorious One
11-18-2009, 15:57
случва се
someonerandom
11-18-2009, 16:17
На село и на лозе съм ходил доста бос,иначе из къщи си обикалям редовно и по стълбите да ида до някой съсед(в нашия блок повечето сме роднини а с другите се познавам-4 етажа сме-така че всички се познаваме и няма от кого да ме е срам :grin:
alexandraloui
11-19-2009, 14:19
мда 8-)
на село покрай къщата
на морето
като си тръгвам...от морето
през лятото когато е напечена земята понкога ходя боса щото е полезно...таке де не в центъра
тва е май 8-)
psychopath
11-20-2009, 02:12
веднъж на морето, толкова се бях напил предната вечер, че цял ден съм ходил бос по улиците, защото са ми изчезнали обувките... :D
и като някакво чудо...накрая се появиха xD
Даа.. :razz: беше лятоо.. и бяхме с мойте дружки на наща улица като спря тока и аз с чехлите къде се пребих и си изгубих едната,другата изобщо нз що я нямаше на крака мии :razz: :razz: :razz: ама важното е,че бях боса хахах и си пях 'Боса по асвалта...въървя сии :razz: ' беше доста забавно и адски смешно. . ; :D
Ами веднъж слезнах да отворя на приятелката си .. по хавлия (живея в блок на 5 етаж без асансьор) :lol:
boniboon
11-27-2009, 12:51
Ами ходила съм . . с наи-добрата ми приятелка често ни се е случвало. Няколко пъти в дъжд , други пъти сме вървяли боси по тревата. Последният случай е от преди два дена. След няколко часа размотаване на токчета доста ни бяха заболяли крачката и във нашия квартал вече не издържахме и се събухме :D
ами да. след плаж, понякога към плажа,
някой път вечер лятото след дискотека (като съм на морето),
в София не - само вкъщи, но доста често, дори и сега...
gret4ety
12-22-2009, 17:47
Още щом започне лятото свалям обувки маратонки джапанки... и само боса ходя 8-) На село на морето на язовир или река като ходим ;) В града се обувам защото ще ме помислят за клошар а и има много стъкла :D
graphicflower
12-22-2009, 22:12
Лятото ми беше толкова топло, че се бях влюбила в едни сандалки. Една вечер докато изпращах гаджето до метрото, той ме настъпи на няколко пъти докато се закачахме и сандалките се скъсаха и ми се наложи да ходя боса от метрото чак до нас през студеите павета, калните локви и улици и тн...идеше ми да се гръмна. Кой знае как съм изглеждала от сстрани. :D
Веднъж на връщане от магазина ми се беше скъсала чехлата и тогава събух и двете. Но то беше принудително.
da po4ti winagi hodq bos do plaja do magazina do parka po trewata :grin:
FantaMen
01-01-2010, 19:35
Ооо да лятото редовно ..Живея на морето и ходя да тичам и плувам всяка сутрин в 6 бос винаги.. Към 11 като отидем с компанията на плажче пак бос.. Следобед я до магазин нещо бос пак... към 6 някъде малко да поскачаме в моренцето че мн жега през една от главните улици по която в това време си има доста хора пак бос... Вечер ако излизам на разходка около нас пак бос ... :D :D
с една приятелка сме ходили боси по улиците на квартала..беше лято и улиците адски много пареха ама беше голямо шоу :razz: :razz:
aloveyou
01-02-2010, 09:34
НЕ
Даа.. по центъра..просто обувките ми убиваха ужасно много и се принудих да ги махна.. То беше и по сред нощите добри че не съм стъпила на нещо. :D
не още не ме е хванала кризата :D
kyklichka01
01-08-2010, 18:47
ооо дааа :grin:
на моретоо
на язовир или рекааа
по сватби като ми заболят крачката от токчетата а пък и много танци
и на другарскатаа
веднъж минах през целия център на врацаа боса щото валеше и ми се хлъзгаха чехлите а трябваше да бързам :-D :razz:
тука във видин не ми се е случвало ама на селоо редовно си ходим босички с мойте приятелки а и асфалта е топличък и е супер джапанките са ни под ръка че натам има пиронии стъкла и кво ли нее а на вилата и по двораа обувка НИКОГА няма на крака ми вкъщи целогодишно съм с боси крака или зимата някви чехлички мразя да ми е жегаа на кракатаа :D :lol:
ДА на морето из къщи ако нещто ми се наложи. :grin: :grin:
JordanaBrewster
01-10-2010, 14:24
охоо Аз направо си обожавам да ходя боса :grin: дости си е удобничко веднъж (по мое нежелание) ходих по гората боса и после ходилата много ме боляха и сега като се сетя пак ме болят. Иначе с приятелите си се разхождаме в квартала и по парка босички :grin: :grin: :grin: :grin:
liim0nka
01-10-2010, 15:17
По миналата година беше до колкото си спомням-лятото..имах едни сандали много хубави, обаче адски ми се хлъзгаха...и докато се прибера вкъщи (защото е доста стръмна улицата през която трябва да мина) и ходих боса.. 8-) иначе..само на плажа и вкъщи лятото
Krasencety
01-10-2010, 17:10
много ясно! :grin: на морето особено.. :grin:
мм миналата година ми бяха изгоряли краката долу до пръстите ии ме болеше адски много и на връщане от даскало ходих бос из града :(
да .. на центъра и в мола .. :lol: :lol:
lilincituuuu
02-12-2010, 20:00
Много ясно!! :д 8-)
8-)
UnForgettableDream
02-13-2010, 07:54
Това лято нещо много ми се късаха джапанките (поне 6-7 чифта съм сменила :D ) та единия път беше като се прибирах от тренировка и трябваше да бягам, за да не ме гледат хората, но то беше тъмно и се обадих на баба ми да ми донесе чехли :D :razz: :razz: Сега като се сетя ми е адски смешно..
Neopitom3na
02-13-2010, 13:44
Ми не
angel4eto966
02-13-2010, 13:48
ми един път не знам защо реших да тръгна с възможно най не подходящите чехли и посредата на центъра се скъсаха и повървях малко боса докато стигна до един магазин че да си куъпя други :D
DqdoVihronrav
03-26-2010, 15:39
Всеки път, когато мога.
Добре, че се стопли. 8-)
Ми да като си тръгвам от плажа,понякога... :-P
chocolatedidi
03-31-2010, 19:12
Лятото... когато съм на токчета и ме заболят вече МНОГО краката си ги хващам в ръчичка и така !
Ми да като си тръгвам от плажа,понякога... :-P иначе и в София бих ходила боса примерно по улиците, ама после ще има да си вадя 5 часа стъкла от ходилата и още 5 часа да ги мия. дада :lol:
LittleCuteStar
03-31-2010, 19:51
амм . . . Да на едно язовирче неможеше да се мине с кола и ние трагнахме пеша но колкото наближавахме терена ставаше неравен и се плазгаше и си събух обивкте да не се пребия :D а един път в Ахтопол огромен порой улиците бяха реци направо и тогава всички ходиха така и защото кадето спяхме беше много висок и страмен път и леко се пързаляше . А и доктора ми ми каза че е супер полезно за краката ми и за самото ми тяло ако имате леко изгърбен гръб (аз нямам просто ми беше интаресно) е добре да оделяте по 1 1.30 часа за ходене боси ! :D :D :D
nefchi_bs
03-31-2010, 19:54
Да лятото особено..Един път ми се скъсаха чехлите на манифистация и си ходих боса като селянче ...
skullseeker
04-13-2010, 16:49
по улицата 6от един фр ме изнерви адски и бях бос в нас и го изгоних :-x :-x
Greennight
04-14-2010, 15:05
Ми само на плажа или лятото на село,но само около къщата! :D ама не е мн хубаво да се ходи бос навсякъде,щото може да ти се забият кърлежи особено през лятото :o
brokeninside13
04-14-2010, 15:11
Освен у нас, на морето и на село около къщата - не...
y0urhottie
04-15-2010, 16:08
да обаче си отварям очите за стъкла,имах лоша случка преди това ,но продължавам лятото да си вървя боса от време на време :D
raliichkaa
04-15-2010, 19:41
хаха в училище хода като имаме физическо и се разхождам така :D :D
ми ходя,как ми кефне,и кога ми кефте...никой не мое ме спре.. :grin:
bootyboy
11-01-2010, 20:58
ходил съм бос само със единият крак :D скъса се чехлонката мии :oops:
BaffaLsc
11-02-2010, 04:14
Лятото ходя боса по градинките и улиците.. ама от лиготия разбира се .. 8-)
SweetAngell
05-13-2011, 19:28
дааа на райграса в къщи :D
Grommash
05-13-2011, 21:29
На село само съм вървял. :-D
StolenBliss
05-13-2011, 22:09
Баси темите, баси чудото.
ch0c0late44
05-14-2011, 16:27
Лятото..у нас,на плажа.Иначе по улиците си е доста мръсно особено в големите градове,ако тръгнеш да ходиш бос краката ти ще станат.. :D
Лятото ходя боса по градинките и улиците.. ама от лиготия разбира се .. 8-)
И аз! :lol: Иначе вкъщи си ходя и по терасата боса. :grin:
KumchoValcho
05-14-2011, 21:16
Като малък ОБОЖАВАХ лятото вечер да се разхождам босичък по улицата пред нас. Нямаше коли и се чувствах супер свободен, даже ме ударя на носталгия като се сетя за подобен момент 8-)
FunkyBoy
05-15-2011, 14:30
не, миришат ми краката и плаша хората
По улицата на морето... във входа... :D
По улицата в горещия летен ден ... ех какви времена бяха
IchLiebeHardcore
05-17-2011, 07:25
Много често ми се случва.
На една дискотека си бях взела едни 10 см токчета и накрая така ме боляха краката, че се събух по чорапи и от дискотеката до хотела босичка. :D
Или като бях на село ходихме до няква река и после до къщата 3 км пеша боса :)
Иначе лятото след плажа, почти винаги се прибрам с джапанките в ръка :D
infected9
05-17-2011, 08:22
Ми не..от малка имам нещо като фобия :D Като изляза от банята (като се изкъпя) не мога да ходя боса по килимите.Не знам защо..странна работа :D
VampireLover3
05-17-2011, 18:14
Когато бях на село по улиците се разхождах и беше много приятно.
LoveMnmL
05-17-2011, 23:35
По главната улица на Царево в порой - ама това не е нестандартно, все пак беше следобед - лятото, жива душа нямаше навън ... плюс че аз ли съм виновна че пътъчките ми се разпаднаха :D
В Царево ли си ходил/а ?
Иначе доколкото имам спомен,не съм ходила боса. :)
cigarettekisses
05-18-2011, 12:56
да,като малка.:D