- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ходите ли боси на нестандартни места?
случвало ли ви се е ходите боси на нестандартни места (по улицата в парка на село и т.н.)
не, това е селяния
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По главната улица на Царево в порой - ама това не е нестандартно, все пак беше следобед - лятото, жива душа нямаше навън ... плюс че аз ли съм виновна че пътъчките ми се разпаднаха![]()
Noooo
само в нас и на село около къщата![]()
иначе на морето задължително боса.. но ако излизам из центъра, поне едни джапанки слагам![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Имаше случай на една манифестация , вървяхме 1 час , заболяха ни краката , махнахме високите токове и ходихме боси![]()
Envoi moi ! ;]
He....
веднъж ми се щупи токчето и вървях боса по центара...то тогава целия ми ден беше каръшки![]()
Да,правих го преди 2-3 години.Просто обожавам да ходя боса
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ми да като си тръгвам от плажа,понякога...![]()
To infinity and beyond.
Ходих,когато бях 5-6 годишнаЛятото пред блока ... само чаках майка ми да изчезне от терасата и айдеее всички босички
![]()
Сега обаче няма начин да направя подобно нещоСамо лятото вкъщи ходя без пантофки
А иначе лятото дори на плажа ми е малко кофти в началото да ходя босаНай-вече като изляза от водата и целите ми крака станат в пясък
![]()
Едит:Сега се сетихЛятото ходих боса до кръчмата на плажа
,нооо това си е нещо нормално
![]()
лятото влязох боса в един ресторант на плажа да помоля да ми развалят пари за сладолед и ми се заби кабърче в крака. от тогава не ходя боса освен вкъщи
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Единствения път когато ходих боса на село настъпих една пчела или оса беше и оттогава - не![]()
Миналото лято много ми се пързаляха чехлите в един дъжд и накрая ги свалих :P
да в банята![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
един път в училище ходих до стола бос, че ми бяга мокри чехлите![]()
<N>
Боса по асфалта вървя сии ля ля ля..
: ))))
Само на село
Еми боса ходя само в къщи, на село - около къщата и на плажа... Иначе НЕ!!![]()
Не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да. Няколко пъти докато съм се прибирала ни е завалявало дъжд и понеже чехлите ми бяха гадни и само се хлъзгаха си ги хващах в ръчичка и боса от мола до вкъщи(е то само 10 минути, но.. )
Stay up all night with the stars *