View Full Version : Искам да попитам, притеснено ми е...
Овулацията била ли ти е около тези събития?
Последно ми дойде миналия месец на 28ми :?
Около 10ти април ти е била овулацията.
Ако това се е случило тогава е по-голяма вероятността,но като цяло е незначителна..
Аз не бих се притеснявала,не бих и пила хапче за спешна контрацепция,защото трябва да знаеш че и те имат своите рискове..
Все пак ти си преценяваш.
След 14 дена тест за да си спокойна.
IronLady
04-19-2009, 12:18
За да не пускам нова тема ще пиша тук. Същия проблем: не е свършвал в мен правихме го на 17-ти и на 18-ти попринцип ми идва. Оволацията ми е била от 1 до 7,8 някъде и затова не се притеснявах, но сега е 19 и още не ми е дошло въпреки че имам симптомите преди да ми дойде , нервна съм и ме боли глава и се чудя дали има проблем или просто заради смяната на сезона така ми закъснява. МОля за компетентни мнения. Мерси предварително
Мерси на всички за отговорите, просто когато се вкараш във филма става страшно.Иначе го правихме вчера на 18ти.И да с хапчетата за спешна контрацепция шега не бива.Благодаря още веднъж за отговорите.. :)
yCheniChkaTa
04-19-2009, 12:25
Ако се е измил след 1вия акт значи нищо не е станало
Crazy_sunchO
04-19-2009, 13:07
да ви знам в мозъците... а я си представи следната ситуация: той е свършил в нея, спермата му е във влагалището й... той като отиде да се измие, сперматозоидите ще изчезнат ли от влагалището на момичето?!? като не знаете, не коментирайте, бе
GameMaster
04-19-2009, 13:10
Според мен няма повод за притеснение.
yCheniChkaTa
04-19-2009, 13:13
да ви знам в мозъците... а я си представи следната ситуация: той е свършил в нея, спермата му е във влагалището й... той като отиде да се измие, сперматозоидите ще изчезнат ли от влагалището на момичето?!? като не знаете, не коментирайте, бе
Момичето каза че е било с презарватив как спермата ще отиде във влагалището----
Не си разбрал правилно
Crazy_sunchO
04-19-2009, 13:15
Не си разбрал правилно
и така да е, как едно измиване след полов акт ще предотврати евентуална бременност?
ако сперматозоида му е "палав", и една хилядна от грама да попадне в теб може да забременееш
както знаете и един е достатъчен да свърши работата, стига да попадне на точно определеното място
риск винаги си има
на мен ми се беше случило същото веднъж - акт с презерватив, след това само си го вкарах няколко пъти без
като се осъзнах за по-сигурно търчах до аптеката да и купя хапчета, след това тя ми каза, че е имало защо
така че, вие си преценявате риска
neystoim
04-19-2009, 14:04
Не си разбрал правилно
и така да е, как едно измиване след полов акт ще предотврати евентуална бременност?
Аман мн разбирачи значи , еми като не се е измил при втория полов акти сперматозоидите ще попаднат във влагалището , момичто изрично обясни, че не е свършвал в нея , така че аз мисля ,че няма от какво да се притеснява 8) :)
а случайно да сте чели или чували, че след яекулация колкото и с каквото и да го миеш, в пикочния канал и след изпразване остава някакво количество сперматозоиди, което се изтича само и неусетно и без да има второ празнене
така че до около 30-40 мин след първия акт е рисково да го вкарваш отново без презерватив ;)
Byboleche
04-20-2009, 18:49
като ви е страх защо изобщо правите каквото и да е било без презерватив и после само задавате тъпи въпроси!!! 8-)
RoShaVoTo
04-20-2009, 20:01
E в първия случай дори не е имало секс, само си го е вкарал един път :? не е била в овулация, а дори и да е била риска си остава нищожен така или иначе.То ако се забременяваше толкова лесно...
Pr3t3ntious
04-20-2009, 20:39
За да не пускам нова тема ще пиша тук. Същия проблем: не е свършвал в мен правихме го на 17-ти и на 18-ти попринцип ми идва. Оволацията ми е била от 1 до 7,8 някъде и затова не се притеснявах, но сега е 19 и още не ми е дошло въпреки че имам симптомите преди да ми дойде , нервна съм и ме боли глава и се чудя дали има проблем или просто заради смяната на сезона така ми закъснява. МОля за компетентни мнения. Мерси предварително
бе за да си най-сигурна и спокойна си вземи тест и без тва вече ти е закъсняло - резултата ще бъде валиден, ама за твое успокоение ще ти кажа, че и на мен и на няколко мои приятелки тоя месец ни позакъсня малко, но пак си ни дойде. Причината да не ти идва може да е стрес, смяна на климата, депресия и ред други. Ама за най-сигурно тестче :) нищо не губиш, освен притеснението евентуално :)