Влез

View Full Version : Искам да попитам, притеснено ми е...

abz
04-19-2009, 11:38
:)

RAWRRR
04-19-2009, 11:43
Овулацията била ли ти е около тези събития?

abz
04-19-2009, 11:47
Последно ми дойде миналия месец на 28ми :?

Joc
04-19-2009, 11:53
нищо ти няма

RAWRRR
04-19-2009, 11:54
Около 10ти април ти е била овулацията.
Ако това се е случило тогава е по-голяма вероятността,но като цяло е незначителна..

Аз не бих се притеснявала,не бих и пила хапче за спешна контрацепция,защото трябва да знаеш че и те имат своите рискове..
Все пак ти си преценяваш.

След 14 дена тест за да си спокойна.

IronLady
04-19-2009, 12:18
За да не пускам нова тема ще пиша тук. Същия проблем: не е свършвал в мен правихме го на 17-ти и на 18-ти попринцип ми идва. Оволацията ми е била от 1 до 7,8 някъде и затова не се притеснявах, но сега е 19 и още не ми е дошло въпреки че имам симптомите преди да ми дойде , нервна съм и ме боли глава и се чудя дали има проблем или просто заради смяната на сезона така ми закъснява. МОля за компетентни мнения. Мерси предварително

abz
04-19-2009, 12:19
Мерси на всички за отговорите, просто когато се вкараш във филма става страшно.Иначе го правихме вчера на 18ти.И да с хапчетата за спешна контрацепция шега не бива.Благодаря още веднъж за отговорите.. :)

yCheniChkaTa
04-19-2009, 12:25
Ако се е измил след 1вия акт значи нищо не е станало

Crazy_sunchO
04-19-2009, 13:07
да ви знам в мозъците... а я си представи следната ситуация: той е свършил в нея, спермата му е във влагалището й... той като отиде да се измие, сперматозоидите ще изчезнат ли от влагалището на момичето?!? като не знаете, не коментирайте, бе

GameMaster
04-19-2009, 13:10
Според мен няма повод за притеснение.

yCheniChkaTa
04-19-2009, 13:13
да ви знам в мозъците... а я си представи следната ситуация: той е свършил в нея, спермата му е във влагалището й... той като отиде да се измие, сперматозоидите ще изчезнат ли от влагалището на момичето?!? като не знаете, не коментирайте, бе

Момичето каза че е било с презарватив как спермата ще отиде във влагалището----

Не си разбрал правилно

Crazy_sunchO
04-19-2009, 13:15

Не си разбрал правилно
и така да е, как едно измиване след полов акт ще предотврати евентуална бременност?

wilks
04-19-2009, 13:43
ако сперматозоида му е "палав", и една хилядна от грама да попадне в теб може да забременееш
както знаете и един е достатъчен да свърши работата, стига да попадне на точно определеното място
риск винаги си има
на мен ми се беше случило същото веднъж - акт с презерватив, след това само си го вкарах няколко пъти без
като се осъзнах за по-сигурно търчах до аптеката да и купя хапчета, след това тя ми каза, че е имало защо
така че, вие си преценявате риска

neystoim
04-19-2009, 14:04

Не си разбрал правилно
и така да е, как едно измиване след полов акт ще предотврати евентуална бременност?

Аман мн разбирачи значи , еми като не се е измил при втория полов акти сперматозоидите ще попаднат във влагалището , момичто изрично обясни, че не е свършвал в нея , така че аз мисля ,че няма от какво да се притеснява 8) :)

wilks
04-20-2009, 17:38
а случайно да сте чели или чували, че след яекулация колкото и с каквото и да го миеш, в пикочния канал и след изпразване остава някакво количество сперматозоиди, което се изтича само и неусетно и без да има второ празнене
така че до около 30-40 мин след първия акт е рисково да го вкарваш отново без презерватив ;)

Byboleche
04-20-2009, 18:49
като ви е страх защо изобщо правите каквото и да е било без презерватив и после само задавате тъпи въпроси!!! 8-)

RoShaVoTo
04-20-2009, 20:01
E в първия случай дори не е имало секс, само си го е вкарал един път :? не е била в овулация, а дори и да е била риска си остава нищожен така или иначе.То ако се забременяваше толкова лесно...

Pr3t3ntious
04-20-2009, 20:39
За да не пускам нова тема ще пиша тук. Същия проблем: не е свършвал в мен правихме го на 17-ти и на 18-ти попринцип ми идва. Оволацията ми е била от 1 до 7,8 някъде и затова не се притеснявах, но сега е 19 и още не ми е дошло въпреки че имам симптомите преди да ми дойде , нервна съм и ме боли глава и се чудя дали има проблем или просто заради смяната на сезона така ми закъснява. МОля за компетентни мнения. Мерси предварително

бе за да си най-сигурна и спокойна си вземи тест и без тва вече ти е закъсняло - резултата ще бъде валиден, ама за твое успокоение ще ти кажа, че и на мен и на няколко мои приятелки тоя месец ни позакъсня малко, но пак си ни дойде. Причината да не ти идва може да е стрес, смяна на климата, депресия и ред други. Ама за най-сигурно тестче :) нищо не губиш, освен притеснението евентуално :)