Влез

View Full Version : Какво можем да впишем в една тетрадка?

MoonFruit
04-19-2009, 13:30
Давайте примери какво бихте си писали в една тетрадка,но нямам предвид само дневник,лексикон или за домашни.. :o

plmn
04-19-2009, 13:38
.............

Jumbie483
04-19-2009, 13:59
Интересно... 8-)
Аз имам отделни тетрадки в които си пиша заглавията на книги, които съм прочела. Преди си имах тетрадка в която пишех спомени, учителки бисери, мъдри мисли и т.н.

melinor
04-19-2009, 14:45
Имам една приятелка, коя си пишеше сънищата в една тетрадка / :shock: :lol: /, но накрая й омръзна "да пише некъв тъп сън 2 часа" :lol:

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-19-2009, 15:26
аз си имах една книжка за кратки истории които сама си пишех .. :) друга за мисли и спомени.. :P друга за песни а като бях малка даже имах една в която си рисувах феии и някакви дрехи за тях :D имах книжки за вицове и смешки но сега започнах да водя нещо като дневник и scrapbook в едно.. много е готино защото всяка страница има различен фон и добавям снимки и пиша информация за тях.. не знам на мен ми е много интересно да си губя времето по този начин :) :-o :oops:

melinor
04-19-2009, 15:33
a[N]D[i]T[k]a]аз си имах една книжка за кратки истории които сама си пишех .. :) друга за мисли и спомени.. :P друга за песни а като бях малка даже имах една в която си рисувах феии и някакви дрехи за тях :D имах книжки за вицове и смешки но сега започнах да водя нещо като дневник и scrapbook в едно.. много е готино защото всяка страница има различен фон и добавям снимки и пиша информация за тях.. не знам на мен ми е много интересно да си губя времето по този начин :) :-o :oops:

Какво е scrapbook :-o

PS От Канада ли си ?

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-21-2009, 00:31
a[N]D[i]T[k]a]аз си имах една книжка за кратки истории които сама си пишех .. :) друга за мисли и спомени.. :P друга за песни а като бях малка даже имах една в която си рисувах феии и някакви дрехи за тях :D имах книжки за вицове и смешки но сега започнах да водя нещо като дневник и scrapbook в едно.. много е готино защото всяка страница има различен фон и добавям снимки и пиша информация за тях.. не знам на мен ми е много интересно да си губя времето по този начин :) :-o :oops:

Какво е scrapbook :-o

PS От Канада ли си ?

това е ..... нещо.... което нз ккак да обясня на бг и затова написах на английски :D нещо като папка или тетрадка (предполагам и 2те стават) :) в която слагаш картинки и снимки и даваш информация за тях ето тук има някакви картинки от сорта на как трябва да изглеждат страниците http://www.scrapbook.com/gallery/?m=image&id=2090419&type=layout&start=2472&page=1&vote=0 :)

carinaNebula
04-21-2009, 07:15
Блааа,Бандитке мерси за страхотната идея,тъкмо се чудех как да разнообразя дневника си,че е станал много тъп.
Хаха,мерси! :D