.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво можем да впишем в една тетрадка?

Давайте примери какво бихте си писали в една тетрадка,но нямам предвид само дневник,лексикон или за домашни..

.............

Интересно...
    Аз имам отделни тетрадки в които си пиша заглавията на книги, които съм прочела. Преди си имах тетрадка в която пишех спомени, учителки бисери, мъдри мисли и т.н.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на melinor
    Имам една приятелка, коя си пишеше сънищата в една тетрадка / /, но накрая й омръзна "да пише некъв тъп сън 2 часа"
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

аз си имах една книжка за кратки истории които сама си пишех .. друга за мисли и спомени.. :P друга за песни а като бях малка даже имах една в която си рисувах феии и някакви дрехи за тях имах книжки за вицове и смешки но сега започнах да водя нещо като дневник и scrapbook в едно.. много е готино защото всяка страница има различен фон и добавям снимки и пиша информация за тях.. не знам на мен ми е много интересно да си губя времето по този начин

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]аз си имах една книжка за кратки истории които сама си пишех .. друга за мисли и спомени.. :P друга за песни а като бях малка даже имах една в която си рисувах феии и някакви дрехи за тях имах книжки за вицове и смешки но сега започнах да водя нещо като дневник и scrapbook в едно.. много е готино защото всяка страница има различен фон и добавям снимки и пиша информация за тях.. не знам на мен ми е много интересно да си губя времето по този начин
    Какво е scrapbook

PS От Канада ли си ?
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Цитирай Първоначално написано от melinor
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]аз си имах една книжка за кратки истории които сама си пишех .. друга за мисли и спомени.. :P друга за песни а като бях малка даже имах една в която си рисувах феии и някакви дрехи за тях имах книжки за вицове и смешки но сега започнах да водя нещо като дневник и scrapbook в едно.. много е готино защото всяка страница има различен фон и добавям снимки и пиша информация за тях.. не знам на мен ми е много интересно да си губя времето по този начин
    Какво е scrapbook

PS От Канада ли си ?
    това е ..... нещо.... което нз ккак да обясня на бг и затова написах на английски нещо като папка или тетрадка (предполагам и 2те стават) в която слагаш картинки и снимки и даваш информация за тях ето тук има някакви картинки от сорта на как трябва да изглеждат страниците http://www.scrapbook.com/gallery/?m=...&page=1&vote=0

Блааа,Бандитке мерси за страхотната идея,тъкмо се чудех как да разнообразя дневника си,че е станал много тъп.
    Хаха,мерси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си