PDA

View Full Version : Когато смъртта ти отнеме най-милото

DevilWish
04-19-2009, 18:23
Здравейте. :( Зная, че тази тема не е точно за тук, но нямам къде да напиша, нямам на кой да кажа :(
Толкова ми е мъчно в момента.Толкова съм тъжна.Напоследък няма 1но нещо, което да ме разсмее, а сега това просто уби нещо в мен.
Ето и историята на кратко.
Преди 2 години трябваше да замина за чужбина, а през това време си имах сериозен приятел :( Много го обичах и той ме обичаше ужасно много.Бях му единствената упора.Преди време е имало хора, които са го заплашвали и са му трябвали пари, не е знаел какво да прави и е поискал пари от майка си, тя му дала парите за хапчетата й, които я държали жива (болна от рак), след като не взела хапчетата малко по-късно умряла.Ако моето момче е знаело, че са тези пари, никога нямало да посегне към тях.След това, леля му започва да го обвинява, че той е виновен, няма 1 човек, който да го подкрепя и обича, той почва с дрогата /глупаво, но факт/ и леля му решава, че той трябва да носи всичките си пари от заплатата в къщи и да не получава и стотинка, за да няма пари за дрога :( Той е съгласен естествено, иска да спре.Когато намира едно момиче и най-сетне за първи път се влюбва след 20 години спира с дрогата.Това момиче съм аз.Колко му помагах, колко се грижих за него, той как се грижише за мен, на ръце ме носише направо. :( Както казах трябваше да замина, а нещата у тях ставаха по-лоши, лелята беше сигурна, че той крие пари от нея щом има пари да дойде с мен на кафе, а момчето взимаше по 1 лв от брат си :( само за 1ното кафе :( пред очите ми :( .Когато заминах потдържахме контакт, но за съжаление знаехме, че нищо не може да се получи повече.Той пак почнал с дрогата, отишал е в Испания в комуна, за да се лекува /с мисълта за мен, защото друго просто няма/, но ето ,че 1 месец по-късно, в който се е върнал в Б-я . . . . се е случило нещо ужасно.Приятели ми написаха, че сутринта е имало пред блока му линейка и полиция . . свръх доза :(((( самоубил се е :(((((
Само се моля сега да е при майка си и да е на място, в което няма кой да го обвинява постоянно.
Не искам съвет или нищо просто исках да споделя за най-доброто нещо, което ми се е случвало в този живот :(((
Мерси на всички ,които прочетоха :((
НАистина не зная как ще излезна от този шок.Дори майка ми плаче , защото го познаваше :(( Просто . . драма :(

malka_sladkka
04-19-2009, 18:35
Много тъжно наистина :( Съжалявам :cry:

Take_That
04-19-2009, 18:40
Разплаках се, честно.... Много съжалявам за загубата ти, наистина много. Не знам какво да ти кажа, мисля че е безмислено да ти давам съвети от сорта на "Времето лекува".... мога само да кажа да се бориш и да се усмихваш заради НЕГО! А съдбата си знае работата :)

mimka_1987
04-19-2009, 18:46
Оле сажелявам много за случелото се ако имаш желание можеш да ми пишеш когато имаш трудни моменти сас каквото мога щте ти помогна

KathieXx
04-19-2009, 18:49
Мисля че той би желал да продължиш живота си както преди... Усмихвай се .. спомняй си хубавите моменти и горе главата! успех и съболезнования

помъдрях :shock:

kobrichka
04-19-2009, 18:53
В такъв момент думите са безмислени. Няма как да не ти е тъжно, просто си спомни всички хубави мигове с този човек и никога не го забравяи. И аз загубих близък до мен човек, знам че болката е голяма и че няма как да не плачеш в момента, струват и се че живота е гаден и т.н... няма как да промениш нещата за жалост, няма как да го върнеш...можеш единственно да си спомняш всички хубави мигове с него и никога да не го забравяш. Тъгата остава завинаги в сърцето, но постепенно с времето остават само красивите мигове и започваш да си спомняш с усмивка за този човек. Съжалявам за загубата ти :cry:

DevilWish
04-19-2009, 19:03
Мерси на всички :( прави сте, че трябва да вървя с вдигната глава и да се усмихвам, мислейки за хубавите моменти, но това ще е само маска, защото от вътре не зная кога пак ще съм щастлива.Вчера вечерта го сънувах . . :(((( Тъкмо разказах на майка ми, че съм го сънувала отворих си и-мейла и прочетох ,че сутринта е намерен умрял :(((( И имам нещо от него написано тук при мен, това ще си го сложа в стаята, но дето вика майка ми и олтар да издигна няма да го върна :( Ако можех само минута да имам с него.От всичко най-много искам той да е на добро място сега.Друго не ми трябва.Тогава ще се поуспокоя.
И като се сещам за нашите моменти се сещам, когато той трябваше да иде до в къщи и го чаках в парка . . не се върна час, търсих го къде ли не, мислих си най-лошото, че може да се самоубие и тн, извиках брат му да ми отвори апартамента му да видя там да не се е самоубил :( полудях след 1 час нашият се завърна и ми каза, че видял леля си и тя пак му казала "къде ходиш само бе, уби майка си, ми сега и в къщи не се виждаш" при което той тотално превъртял и е мислил да си сложи край на живота . . тъкмо щял да си бие свръх доза и си представил как плача в този момент и се върнал :(( разбирате ли до каква степен му бях опора :(( знаех, си че тази раздяла ще доведе до нещо много лошо :(( толкова ми е мъчно, сърцето ме боли :(

Crazy_sunchO
04-19-2009, 19:30
И аз изгубих любим човек. Знам как се чувстваш и единственото, което искаш сега, е да го видиш само за миг, просто да го погледнеш в очите...както преди... Болката е неописуема просто... Моите съболезнования ;(;(;( (hug)

ifkataAa
04-19-2009, 19:31
Моите съболезнования.Наистина много боли, когато загубиш човека когото обичаш, а още повече, когато знаеш, че повече няма да го видиш и не е на тази земя. Просто .. :(

FancyGirl
04-19-2009, 19:33
Бъди силна мила... много съжелявам, в живота нищо не е случайно може би сега е на място където е щастлив :(

tfoitakuchka
04-19-2009, 19:34
моите съболезнования (hug)
бъди силна .. той сега е на добро място

ThePowerOfLove
04-19-2009, 19:40
Моите съболезнования за случилото се. Наистина мога да си представя какво ти е. :( Но съм сигурна, че приятелят ти би искал да продължиш напред. Наистина е ужасно..просто и аз не знам какво да кажа :(

lunichkataaa
04-19-2009, 20:11
Моите съболезнования миличка!Толкова добре те разбирам в момента! Преди месец една от най-близките ми приятелки почина.Все още не мога да го проумея и не спирам да се надявам,че всеки един момент ще влезе от някоя врата толкова усмихната,колкото беше и преди, макар да знам че няма как да стане.Всеки ден я сънувам и не мога да си я избия от главата.Болката е ужасна,тъгата също,но за огромно съжаление нищо не може да се промени.Чувствам се ужасно и доста често ми се иска да говоря с някого за това,но няма с кого,което ме кара да се чувствам още по-зле.Имам нужда да споделя с някого всичко,което е вътре в мен,да си излея мъката,но...Дано поне при теб да има такъв човек,защото със сигурност ще ти стане много по-добре.В такива моменти човек не бива да бъде сам.Много ми се иска да я върна поне за няколко минути,да я видя поне още веднъж...сигурна съм,че и за теб важи същото,но животът е гаден и това наше желание няма да стане реалност!!Но не трябва да се отчайваш.Мисли си,че той е там някъде,на някое по-хубаво място и те гледа.Следи всяка твоя стъпка,радва се на успехите ти и е нещастен,когато изживяваш трудни моменти.Знам,че ти липсва,че искаш да чуеш смеха му,гласа му,напълно те разбирам и няма да се опитвам в този тежък момент да ти обеснявам как с течение на времето всичко отново ще е наред,тъй като аз сама себе си не мога да обедя.И все пак нали знаеш,какво казват хората - Господ (не знам дали вярваш,но ... ) прибира при него най-добрите.Не знам дали така изобщо те успокоявам,защото все пак толкова млади (фр ми навърши 18 год. януари,предполагам,че и приятелят ти не е бил много по-стар от нея) те не заслужават такава съдба.Жалко само,че не сме ние тези,които определят това.Сиг ти досадих с моите глупости.Знам че в такъв момент най-малко те интересуват чуждите проблеми,но исках да разбереш,че напълно те разбирам.Заради него обаче трябва да продължиш напред и да не се предаваш.Спомняй си само хубавите ви моменти заедно и се радвай,че си познавала човек,който те е обичал толкова много,защото не всеки може да се похвали с такова нещо!! Успехи и само напред мила!

fluffka1
04-19-2009, 20:50
Ами.... чесно казано останах без думи,.....Аз, да чукна на дърво! никога не съм изпитвала тъгата от загубата на близък. цялата твоя история...незнам... толква е, бих казала нереално! а явно че е истина! Направо ме разплака, чесно!.....каквото и да ти кажа, нищо няма да промени....но все пак, ти пожелавам от тук нататък живота ти да се подобри, да забравиш станалото доколкото можеш и..... просто да бъдеш щастлива....

got2Bthe1
04-19-2009, 21:03
съжалявам...

selens
04-19-2009, 21:08
Моите съболезнования :( В момента думите са безмислени .... но ти пожелавам успех и се надявам че сега този човек е на по-добро място :(

Atika
04-19-2009, 21:27
Тъжно.. тази болка , твоята история .. Може думите ми да ти прозвучат нелепо и глупаво, но времето наистина лекува.. понякога през сълзите се появяват и усмивки , изплуват хубавите спомени има неща които носят дори и малко радост.. само мисълта, че си го познавала, че сте били щастливи заедно и онези прекрасни мигове които сте споделяли .. това никой ама никой не може да ти го отнеме. Именно всичките хубави спомени лекуват (на мен това ми е помогало) и след време когато се сещаш или разказваш на някого се надявам да го правиш с усмивка...

SuperBadSuperFresh
04-19-2009, 21:48
На мен ми стана ужасно тъжно,не искам и да си представям на теб какво ти е.Както казаха преди мен думите са безсилни.Запази го в сърцето си,вярвай че е на по-добро място и помни че Бог прибира ангелите при себе си ....

jghgh
04-19-2009, 21:52
Покъртителна история :(
Не е трябвало да се самоубива, та ти си го обичала...
Трябвало е да продължи..

Но няма смисъл от точно такива изречения.
Съжалявам за историята ти, наистина си е трагедия.
Вярвай че е на по-добро място : )

smileforyou12
04-19-2009, 21:53
моите съболезнования (hug)
бъди силна .. той сега е на добро място

cinderella_gugutka
04-19-2009, 22:23
еми живота понякога е много несправедлив но освен да се примирим друго не ни остава :(

ef4etyYy
04-19-2009, 22:51
Покъртителна история :(
Не е трябвало да се самоубива, та ти си го обичала...
Трябвало е да продължи..

Но няма смисъл от точно такива изречения.
Съжалявам за историята ти, наистина си е трагедия.
Вярвай че е на по-добро място : )

vesito13
04-20-2009, 06:35
Моите съболезнования :( В момента думите са безмислени .... но ти пожелавам успех и се надявам че сега този човек е на по-добро място :(

MadeOfWater
04-20-2009, 10:00
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

vampirekiss
04-20-2009, 11:00
Историята ти наистина ме трогна и ме накра да се замисля.Наистина съжалявам за това,което преживяваш.

Jumbie483
04-20-2009, 11:28
Много тъжно наистина..
.. но както всички ти казаха: Горе главата !

3oPuTy
04-20-2009, 11:54
Преди 2 години и мой приятел се самоуби :( В моя случай обаче нещата са по-сложни,защото никой така и не разбра,защо е постъпил така :( Всеки обвиняваше някого без да знае реалната причина :(
Моите съболезнования :( Знам,че ти е адски трудно,но живота все пак продължава ... Най-важното е да не сдържаш сълзите си!Щом ти се плаче - плачи!!!Аз така успях да превъзмогна всичко и да се успокоя - с много,много,много сълзи :(

Rofl4e
04-20-2009, 12:03
Ужасно.. но е вече факт.. и неможеш да върнеш нещата.. горе главата и знаи че той е на много по хубаво място.

sextazy_baby
04-20-2009, 13:03
Мога да ти кажа единствено съжалявам...и бъди силна

GossipGirl89
04-20-2009, 13:18
В такъв момент каквото и да ти кажем ще е безсилно срещу болката, която изпитваш :( Моите искрени съболезнования и момиче... не се предавай! Не знам какво е и се надявам и да не разбера, но предполагам колко ти е трудно... Трябва да бъдеш силна, да се усмихваш и да го помниш само с добро!

DJEB
04-20-2009, 13:53
тука всякви коментари просто са излишни.На тебе ти казвам просто да се държиш .Ще излезеш от този твой шок,когато ти сама усетиш,че можеш спокойно да продължиш напред .Успех и те подкрепям :)

Adwokat
04-20-2009, 14:51
Много тъжна история... :(

DevilWish
04-20-2009, 16:27
Благодаря на всички за подкрепата.
lunichkataaa- не си ме отекчила ,напротив.Ако ти се говори можеш да ми пишеш лс и аз нямам на кой да споделям, точно когато ми е най-нужно.
Искам още нещо да споделя. .може да ви се сторя откачена, но . . точно вечерта преди да зная, че той се е самоубил го сънувах /а отдавна не бях го сънувала/ бях си дошла в България и отидох при него, прегърнах го и му казах "Видя ли, че ще сме заеднО??" и майка ми ми вика ,то това е било сбогуване и вчера вечерта си легнах при майка ми, защото тя вика ако останеш сама ще плачеш цялата нощ ела при мен и аз отидох . . сутринта си станах за училище - не съм спала минута де, и сега като се върнах майка ми ми каза, че е сънувала, че двете сме в една болница и той идва и ми казва "Успокой се вече де, при теб съм завинаги, няма да те оставя, ще те пазя". и след това си тръгнал и тя се събудила.Мислите ли, че това е просто ,защото тя си е мислила за него или смятате, че може да наистина като послание?!Някой път се чувствам тотално откачила, но толкова се надявам това да е истинско и да зная, че е около мен тогава най-сетне бих се поуспокоила поне мъничко. :( Мерси отново на прочелите

Bellatrix
04-20-2009, 16:41
lunichkataaa- не си ме отекчила ,напротив.Ако ти се говори можеш да ми пишеш лс и аз нямам на кой да споделям, точно когато ми е най-нужно.
Искам още нещо да споделя. .може да ви се сторя откачена, но . . точно вечерта преди да зная, че той се е самоубил го сънувах /а отдавна не бях го сънувала/ бях си дошла в България и отидох при него, прегърнах го и му казах "Видя ли, че ще сме заеднО??" и майка ми ми вика ,то това е било сбогуване и вчера вечерта си легнах при майка ми, защото тя вика ако останеш сама ще плачеш цялата нощ ела при мен и аз отидох . . сутринта си станах за училище - не съм спала минута де, и сега като се върнах майка ми ми каза, че е сънувала, че двете сме в една болница и той идва и ми казва "Успокой се вече де, при теб съм завинаги, няма да те оставя, ще те пазя". и след това си тръгнал и тя се събудила.Мислите ли, че това е просто ,защото тя си е мислила за него или смятате, че може да наистина като послание?!Някой път се чувствам тотално откачила, но толкова се надявам това да е истинско и да зная, че е около мен тогава най-сетне бих се поуспокоила поне мъничко. :( Мерси отново на прочелите
Като цяло не вярвам много-много в тези неща. И е силно вероятно сънят на майка ти да е бил продиктуван от цялата история, от това, че всичко е прясно още.
Но от друга страна, когато дядо си отиде имах 2 подобни сънища и по-късно, поне няколко месеца по-късно, се бях разболяла адски много и го сънувах пак и на сутринта се събудих здрава. Разбира се, може всичко да е въпрос на случайност, но човек никога не знае.
Един известен философ беше казал: "Вселената е много по-странна отколкото предполагаме. Всъщност е дори по-странна, отколкото можем да предполагаме."
Мисли си, че ако не друго, трябва да се радваш, че изобщо сте се срещнали. В крайна сметка, си му дала щастие, което иначе е нямало да получи. Сега се наплачи хубаво и до няколко месеца нещата поне леко ще започнат да избледняват. Времето наистина лекува.

3oPuTy
04-20-2009, 16:57
^^ Честно казано аз вярвам в подобни неща :(
Вечерта преди да стане 1 година от както моя познат се самоуби го сънувах ... Така де по-точно сънувах една изоставена болница до града,разни лекари,гроба му и други подобни гадни неща :( Сънувах,че тогавашния ми приятел влиза в една стая,където беше погребан той (малко странно,но...),но на мен не ми позволява да вляза,защото гледката щяла да ме стресне :( ... На другия ден се видяхме със сегашния ми приятел и тогавашната му приятелка и тя сподели,че го е сънувала и той й е казъл,че всичко било лъжа ... Че там където е не е приятно и спокойно,че няма рай ... започнал да плаче и да повтаря,че съжелява за това,че се е самоубил :( ,че след самоубииството не се е оттървал от проблемите си,че иска да се върне,че всички много му липсваме и че го е страх :cry: Помолил я за цигара,но тя нямала ... После ходихме на гробищата,запалихме 2 цигари и ги забихме в пръстта :( Нямаше грам вятър,но цигарите изгоряха за по-малко от минута ...

Абеее като цяло вярвам в тия неща и наистина се надявам той да е някъде около нас :(

DevilWish
04-20-2009, 17:10
Вечерта преди да стане 1 година от както моя познат се самоуби го сънувах ... Така де по-точно сънувах една изоставена болница до града,разни лекари,гроба му и други подобни гадни неща :( Сънувах,че тогавашния ми приятел влиза в една стая,където беше погребан той (малко странно,но...),но на мен не ми позволява да вляза,защото гледката щяла да ме стресне :( ... На другия ден се видяхме със сегашния ми приятел и тогавашната му приятелка и тя сподели,че го е сънувала и той й е казъл,че всичко било лъжа ... Че там където е не е приятно и спокойно,че няма рай ... започнал да плаче и да повтаря,че съжелява за това,че се е самоубил :( ,че след самоубииството не се е оттървал от проблемите си,че иска да се върне,че всички много му липсваме и че го е страх :cry: Помолил я за цигара,но тя нямала ... После ходихме на гробищата,запалихме 2 цигари и ги забихме в пръстта :( Нямаше грам вятър,но цигарите изгоряха за по-малко от минута ...

Абеее като цяло вярвам в тия неща и наистина се надявам той да е някъде около нас :(
Цялата настръхнах.Много гадно :( Надявам се много този твой познат да е намерил покой.И се надявам моето момче да го наречем С. също е на добро място.Толкова се моля да е най-сетне с майка си, защото винаги само това е искал.

ThisIsMe
04-20-2009, 17:34
миличката ти...сигурно ти е много трудно :cry: доста тъжна история.
Понякога живота ни поднася огромни изненади,но трябва да си силна.
И където и да е в момента приятелят ти,то той ти мисли доброто и те закриля от небето. Моите съболезнования!

bubblebabe
04-20-2009, 20:42
:-) (hug)

Моите съболезнования :(

MoHuTo
04-20-2009, 21:03
Каквото и да кажа ще е излишно! Не мога да си представя каква болка изпитваш и не искам да изпитвам никога! Мога да те посъветвам да бъдеш силна и да не се предаваш. Моите съболезнования...

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-20-2009, 23:57
оххх това е много тъжна история :( мноого гадно се е получило но уви няма как да го върнеш :( на сънища много много не вярвам но понякога се оказват истина. гледай да не се помрачиш много защото и това не е полезно... тъжи но не забравяй че ти си жива и живота продължава :(

slun4ice_90
04-21-2009, 08:29
Разплаках се, честно.... Много съжалявам за загубата ти, наистина много. Не знам какво да ти кажа, мисля че е безмислено да ти давам съвети от сорта на "Времето лекува".... мога само да кажа да се бориш и да се усмихваш заради НЕГО! А съдбата си знае работата :) И аз съм съгласна със Зара.Такива неща и мен ме натъжават,много... :(

curka87
04-21-2009, 11:21
Твоята история наистина ме разплака. Ужасно е.
Вероятно каквото и да кажа ще звучи плоско и някак изкуствено. Не мога дори да си представя какво изпитваш в момента.
Мога само да ти изкажа искрени съболезнования и да ти пожелая да си много силна. Със сиурност болката няма да изчезне, но ти желая поне след време да се научиш да живееш с тази болка. Сигурна съм, че този човек би искал ти да продължиш живота си заради него.......Опитай се да го направиш.

Lysit0
04-21-2009, 11:40

3драсти миличка и моите съболезнования.
Във връзката с точно този твой пост искам да ти кажа,че преди години умря братовчед ми в автомобилна катастрофа беше точно преди бала му....попринцип не говоря на тая тема,защото ми е много болезнена,но след като умрял братовчед ми и (вуйна ми) ,т.e. майка му след няколко седмици или месец,го е сънувала и той и казал на сън следното : ''не плачете за мен аз съм добре и спрете да носите черни дрехи,a носете светли''. Така,че аз напълно вярвам ,че е било някакво послание към теб.Въпреки,че е починал още те обича и иска да те успокои ,за това и се опитай да се поуспокош,защото душата му по този начин неможе да преми в отвъдното.Дай му покой . Хората като умрат и 40 дни са все още на земята,макар и невидими за нас живите.

Aicken
04-21-2009, 12:01
дрогата....

nadety250
04-21-2009, 13:29
:cry: :-# :cry: :smt088

3oPuTy
04-21-2009, 13:33

Цялата настръхнах.Много гадно :( Надявам се много този твой познат да е намерил покой.И се надявам моето момче да го наречем С. също е на добро място.Толкова се моля да е най-сетне с майка си, защото винаги само това е искал.
Щом ти си настръхнала представяш ли си аз как бях,когато това момиче ми каза,че го е сънувала и че той й е казъл тези неща :( Като за капак най-много се стреснах от факта,че и двете сме го сънували в една и съща нощ и сме сънували все гадни неща :(

anity92
04-21-2009, 15:55
лелее много съжалявам мила :( :( :( :cry: :cry: :cry: ужасно е просто .. ако искаш може да ми пишеш на ЛС да споделиш аз винаги съм готова да те изслушвам (hug) БЪДИ СИЛНА и както казаха малко по назад УСМИХВАЙ СЕ заради него :-)

DevilWish
04-21-2009, 16:01
Lysit0- Много съжалявам за братовчед ти наистина :( Сега наистина почвам да се убеждавам, че наистина е бил той.Като ми казваш, че 40 дни е на земята толкова се моля да е при мен и да ме чуе, че толкова го обичам и няма да бъде забравен.Толкова важен е бил за мен. :С Ще се поуспокоя малко до колкото мога, аз от вчера почнах по-малко да плача макар че е трудно.Всяка една секунда съм с мисълта за него.Всяка минута ми се пълнят очите със сълзи.
3oPuTy- Много се надявам вече вашият приятел да е намерил покой.И се надявам и моят приятел да намери покой.
Толкова ми е мъчно.Не зная какво да правя.Бях решила в черно да се обличам, но реших, че това не е хубаво за самия мъртъв, за това реших да си вървя нормално.Но всеки вижда на очите ми, че съм много тъжна и ми казват убита си, какво става (хора ,които не знаят нищо, го виждат на лицето ми).Не мога и няма да мога да го възприема това.Днес му е погребението, а аз съм тук :( Толкова ми е гадно.Поне на този ден трябваше да го овъжа.

fc
04-21-2009, 16:08
Трябва да го преодолееш, въпреки, че е много трудно.

Lysit0
04-21-2009, 16:26
DevilWish

Сега е момента да му кажеш каквото искаш ,той е с теб,дори сега може да е до теб някъде.....дано прости на леля си,че постоянно го е обвинявала.А ти защо не отиде на погребението му?
Според мен точно леля му го е подтикнала към свръх дозата,като постоянно го е обвинявала.Дано след месец да е на по-добро място при майка си.Но сега той е още тук и имаш време да му кажеш мислено каквото искаш..добре не си отишла на погребението,но отиди да запалиш свещичка за него.Той те обича все макар и мъртъв.И нещо друго ще ти кажа,което аз знам и съм чувала и чела,че сънищата са забравеният език на Бога.Сънищата някой път може да се окажат истина макар и след време.Така една много добра приятелка на майка ми е сънувала ,че е с побелели коси и като дъщеря и е видяла в съновника е пишело ''ще разбереш една ужасна истина скоро време''и след известно време тя се блъска в един камион с колата си и загива на място.А беше толкова добра.Ужасната истина е била,че ще умре.

SmiLeEmptYSouL
04-21-2009, 16:37
DevilWish мойте съболезнования ..
Знам колко ти е гадно в момента и как просто не спира и не спира да те боли .. :cry: :cry: Аз самата го изпитах в Неделя .. :-# :-# :-# :-# :-# моят приятел също почина и те разбирам много добре как се чувстваш ... :cry: :cry: Аз все още не мога и не мога да го проумея .. сълзите не спират да текат и отвътре не спира да ме боли ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

lqlqlqqqqqqqq
04-21-2009, 17:13
боже съжалявам много :smt090 :smt089 :(:(:(:(:( .. опитай се да мислиш за хубавите моменти с него въпреки че те предизвикват още повече болка :( :( :(

DevilWish
04-21-2009, 17:29
SmiLeEmptYSouL - Много съжалявам и за твоят приятел :( Гледайте толкова много убийства толкова лоши случки :( просто е ужасно. :( Надявам се твоят приятел да е на много по-добро място от това без болка и тъга.
Lysit0 - Мила, няма как да отида на погребението, аз съм си в Белгия :( Иначе щях да съм там.Много гадно, за тази жена :(( Сънищата значи все пак са истина.Естествено, че е леля му, толкова я мразя тази жена.Като бях в България един път толкова бях ядосана отидох при нея и й казах да се засрами и че не е достойна да им е роднина.Казах й, че дори и сестра й /майка му/ няма да й го прости това, макар и вече мъртва, казах и да спре, защотп ще се случи най-лошото при което получих "Не се бъркай, от мен ако зависи той няма да излиза и от вкъщи и ти няма да влезнеш също туК" и от тогава нито я поздравявам нито нищо.Много я мразя, колкото и пъти да съм си забранявала да мразя който и да е бил човек, защото е лошо чувство към нея имам непоправима омраза.Никога няма да й го простя, едва ли ще я видя повече някога, но зная, че тази жена получаваше всичко, което и трябва, но беше ужасно злобна.Тя й затова си беше мома.Не разбирам какъв човек трябва да си, че да говориш така на собственият си племенник при полужение, че той те изхранва и благодарение на него живееш :С

SmiLeEmptYSouL
04-21-2009, 17:50
DevilWish моят приятел не се самоуби .. ПРи него ситуацията беше друга .. Пиеше много и това доста му влияеше ... Нямам предвид че е ставал агресивен или нещо подобно просто се отразяваше на организма му .. Беше си правил изследвания преди нова година и каза че всичко било 6 .. Явно е скрил истината от мен .. :cry: :cry: Но пък беше ммного свястно момче ... Адски добър и верен приятел, винаги можех да разчитам на него по всяко време .. А за кратката ни връзка мога да кажа , че той беше единствения който се е отнасял някога по този невероятно мил начин с мен .. Буквално ме гледаше като принцеса .. :cry: :cry: :cry: А сега просто си отиде .. Заспа и така и не се събуди :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

rusova
04-21-2009, 18:36
много кофти истории ;( ;( .. леля му колко долно е постъпила дано цял живот да и тежи на савестта, какво е направила ;( ;(

lipsvashh_mi
04-21-2009, 18:54
знам,какво преживяваш-и аз съм губила хора,на които адски много държа и обичам..Знам и ,че с едно -моите съболезнования-с нищо няма да ти помогнем.Болката е прекалено голяма,но това което не те убива те прави по-силна,нали знаеш :) Вдигни глава и смело напред.Живота продължава,колкото и в момента да не ти се вярва :(

BePoHuKa
04-21-2009, 23:07
Прочетох поста ти преди няколко дена и чак сега като че ли събрах сили да напиша отговор. За първи път нечия история ме трогва толкова дълбоко! Не мога да ти опиша колко бих искала да дойда при теб и...просто да ти предложа рамо на което да поплачеш :( Сигурна съм,че в момента ти е адски тежко,но се опитай просто да бъдеш силна и гледай на нещата от тази страна: сега той е далеч от всички злини и мъка. Нещата ще се оправят с времето.. сега просто запази всички хубави спомени с него и помни,че ти си изпълнила последните му мигове с живот! Той ще е винаги жив в твоето сърце! :-) Имаше едно момиче в моят квартал, срещнах я за първи път в един летен ден.Стояхме една до друга и си говорихме..а на следващия ден мой приятел ми каза,че като се прибирала след училище, тъкмо пресичала,слушала силна музика на iPod-а си от което нищо не чувала,а от качулката на главата си нищо и не виждала.. в този момент някакъв камион се задал и... беше в кома известно време :( казаха,че повечето кости на краката и били натрошени.Ударила си и главата много силно и,че шансовете са минимални. След още няколко дни ми съобщиха тъжната новина,че вече не е сред нас :-# :cry: :cry: Така и не получих шанса да я опозная,но ми беше адски мъчно :(

xpower
04-22-2009, 05:26
Съжалявам за загубатата ти :( Но помни , че докато хората , които сме загубили живеят в сърцата ни , те са живи.Със сигурност е на по-добро място . Продължи смело напред.

leoparda93sl
04-22-2009, 08:53
Наистина много тъжна история :( Много съжелявам за загубата.Но знай,че той винаги ще те помни и ще си завинаги в сърцето му макар и спряло,в момента съм сигурен,че е на много добро място до майка си.По твойте думи разбрах,че той я е обичал ужасно много и сигурно направо е било шок за него,когато тя е умряла :( .Каквото и да ти кажа няма да те оправи,но един съвет каквото и да става винаги и само напред :) мисля,че той би се гордял с тебе,ако те види щастлива :) Успехчета за напред и само хубави работи да ти се случват :-)

П.П. Ако искаш ми пиши на Л.С винаги съм готов да те изслушам :)

hamacs463
04-22-2009, 08:58
Може би си мислиш,4е ако ти кажа,4е знам как се 4устваш ще излъжа,но не е така,защото преди по4ти 11 месеца загубих най-най-най добрия си приятел(бяхме малко пове4е от обикновенни най-добри пр).Беше страхотен но една сутрин ми се обади брат му който е доста по голям от мен и него и каза,4е двамата са отивали до болницата и са катастрофирали и 4е брат му е мъртав ( тогава бяха със семейството си в Германия) За това знам какво ти е няма да се впускам в разкази и тем подобни,защото колкото и да говорим и за моя приятел и за твоя и за много други погубени по нелеп на4ин няма да ги върнем :( :( :( Добре е,4е си решила да споделиш с някого вместо да се затвориш в себе си, сигорна съм,4е тои би искал да си щаслива :) за това смело напред и не го забравяй каквото и да става отдели му дори и малка 4аст от сърцето си и го запе4ати там

soul1199
04-22-2009, 09:06
о,милата :-# :-# :-) :-) мн съжелявам...

DevilWish
04-22-2009, 11:45
hamacs463 - Съжалявам за приятелят ти :С :(
Аз и да исках не мога никога да го забравя, но въпроса е там, че не искам.Той е заслужил много повече от 1 час плакане и след това да си живея както преди.Това ще ми остане белег за цял живот.Може би ще ме направи дори малко по-силна, защото при всеки един следващ проблем ще си казвам, че това е нищо сръвнение с това, което изпитвам сега.
За пореден път мерси на всички за подкрепата.Всеки път щом видя нов пост се поуспокоявам малко и събирам кураж да се боря. . заради него ще се боря.Искам да го направя горд с мен.Надявам се, че ще мога.

leoparda93sl
04-22-2009, 16:39
hamacs463 - Съжалявам за приятелят ти :С :(
Аз и да исках не мога никога да го забравя, но въпроса е там, че не искам.Той е заслужил много повече от 1 час плакане и след това да си живея както преди.Това ще ми остане белег за цял живот.Може би ще ме направи дори малко по-силна, защото при всеки един следващ проблем ще си казвам, че това е нищо сръвнение с това, което изпитвам сега.
За пореден път мерси на всички за подкрепата.Всеки път щом видя нов пост се поуспокоявам малко и събирам кураж да се боря. . заради него ще се боря.Искам да го направя горд с мен.Надявам се, че ще мога.

Само така :) :-)

roadrunner
04-22-2009, 17:49
Отдавна тема в този форум не ме беше разтройвала така..Още на обяд прочетох темата ти-доста се шокирах и за това не писах,но се замислих в/у доста неща..Наистина жалко за момчето..Моите съболезнования!
Ти сама знаеш, че живота продължава и трябва да се бориш с него или без него.Трудно е да, но бъди силна..Тежко е да се загуби човек, при това толкова близък,но той ще бъде винаги в сърцето ти и може би ще те гледа някъде там отгоре, ще те закриля и пази, и ще те насочва към правилната посока..
Мисля, че нямаме право да обвиняваме никого за смрътта му (леля му в случая)- той така е решил, въпреки че е поел по грешния и вечен път..
Няма как да се върне и отново да го видиш, от което още повече боли.Продължавай смело напред-живей своя живот, но не забравяй човека, когото някога си обичала,носи го в сърцето си.Сега той би искал само да си щастлива и да си добре.
Успех, мила!Бъди силна и борбена и знай, че той ще е винаги с теб и ще те подкрепя в каквото и да е било, както би правил, ако е тук сега.Поклон пред паметта му ! :-k

weezybaby
04-22-2009, 17:50
Аз съм сигурна,че ти си силен човек и ще се справиш,живота не винаги поднася само хубави неща,но няма как да заобиколиш лошото...Не мога изцяло да ти влезна в положението,но ти съчувствам,защото си представям какво изживяваш..
Горе главата и кураж... :smt049

My6mYLka
04-22-2009, 17:58
мн съжелявам това ме потресе ... Важното е сега да бъдеш силна най вероятно не знам какво ти е но бори се ... :-) :cry:

venom0706
04-22-2009, 18:17
Аз също съжалявам много....Темата ме разчувства...Но...няма как трябва да продължаваш напред...Сигурен съм,че някъде горе той би искал да си щастлива.Успех! :)

DevilWish
04-23-2009, 16:26
Искам още един път да благодаря на всички писали.Мерси за моралната подкрепа.Радвам се, че успях да намеря поне малко утеха при вас.Мисля от днес да не пиша в тази тема, защото всеки път, в който я отворя ми става все по-тъжно и по-тъжно и всеки път започвам да плача отново и отново. :( Малко съм се поуспокоила, не не съм във всъщност и никога няма да мога да съм вече напълно спокойно, но все пак всеки ден се опитвам да си казвам "Вдигни глава, това е , което и той иска" и се опитвам да продължавам силно напред, за да се гордее с мен.
Още един път огромно благодаря на всички ви.Не знаете колко много ми бяхте от полза.Оценявам го.
И пожелавам на никой човек да не му се случи нещо такова и да трябва да изпита ,това, което изпитвам аз, дори на враговете си не бих го пожелала.И още нещо - дано тази случка научи и мен и всички останали, които го прочетоха ,че някой път като имаме малко проблемче се отчайваме и си казваме, че няма на къде - ето сега знаем, колко по-страшни проблеми има.Така че борете се с проблемите си. . Това науичх от цялата случка.
За поред път БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

m3ch3ncee
04-23-2009, 17:42
:cry: :cry: Наистина много съжалявам!Но вашата любов е била доказателство,че сте готови на всичко един за друг! :( Жалко е,че го няма сега до теб,но помни,че истинската любов никога не умира!..Някой ден пак ще си до него! :cry: :)

.. DeViL mAy CrY ..
04-23-2009, 17:53
Много съжалявам найстина.В този момент думите са безсмислени и няма какво да те облекчи.Пази си хубавите ви спомени в сърцето и се опитай да не се сещаш толкова за него-което не е лесно :cry:

malka_diva4ka
04-23-2009, 20:22
мойте съболезнования ..
това е ужасно .. а болката е ужасна ..
за голяма жалост съм го изпитвала ..
един скъп приятел почина и първите два месеца не излизах никъде и не можех да се помръдна от леглото или от компа .. :shock:
но не е това начина .. казвам тi !?.. :?

след време осъзнах,че той сигурно не би искал да тъжа в този момент и да се скъсам от реване .. защото ми беше наистина добър приятел и винаги ми е мислел доброто .. затова бъди усмихната и винаги си спомняи миговете с негу не със сълзи а усмивка ..
наистина няма да го видиш пак,но пък той ще ти е дал хубавите спомени и преживявания със негу .. :-k

и още веднъж мойте съболезнования .. :cry: