View Full Version : Първият път ... тройка ?!?!
Такам имам една много добра приятелка, която има огромното желание да прави тройка с мен и приятелят си :D И на мен също ми е интересно, НО съм девствена :)
И ... нали първият път трябва да е незабравим...
Та въпросът: дали ще е нормално ако първият път е "тройка" ? :-o
даже по-скоро ще перифразирам.... Как бихте постъпили на мое място :)
ако си сигурна в хората които са 2/3 от 3ката ОК давай, но те са двойка и се обичат, а ти си 3тата нали я знаеш детската игричка 2ма са малко 3ма са много важно е ти как ще се почувстваш ... въпреки че е малко странно :) обикновенно тройките са за разнообразие.. нещо секси, мръснишко, перверзно, диво, страстно... не съм сигурна колко от вс това може да изпита едно девственно момиче
LovelyGirl
04-19-2009, 19:10
Това е пълна простотия за мен..
Като искаш прави си 3ка, но изчакай да мине 1вият ти път.
Аз не бих го направила :smt018
LovelyGirl
04-19-2009, 19:11
След като не си сигурна, по-добре изобщо не рискувай :)
След като не си сигурна, по-добре изобщо не рискувай :) Мда права си. Миси много :-)
Civilizationruller
04-19-2009, 20:14
хахахахаха 2ра тема гледам и неиздържам.. <.<
LostSelf
04-19-2009, 20:24
хммм...не ти ли е малко рано за 3-ка,първия път се помни,сигурна ли си че точно това искаш да си спомняш? Според мен първия път трябва да е по-интимно и специално,но в крайна сметка ти си решаваш... :)
аз ако бях на теб никога не бих го направила бих се оставила за момчето което н аистина обичам и искам да го направя.. и не първият ми път да е с приятелка и приятеля и.. 8) .. но всеки си има гледна точка..
windowlicker
04-19-2009, 21:12
И на мене ми е интересно за тройка, ама ти като си девствена си представям ситуацията. Почти съм сигурна, че ако в крайна сметка решиш да го наяправиш тооолкова много ще се сдухаш като дойде момента...ама идея си нямаш! Второ, първия път не е както си го мислиш...в повечето случаи е мъка и зач двамата(в твоя случай и за тримата :D ) Трето...това е.
Jumbie483
04-19-2009, 21:17
Не го прави..
а btw на колко си ?
Serendipitys
04-19-2009, 21:18
Твърде неопитна си, за да правиш тройка. На твое място не бих се съгласила, рано ти е.
Не не и пак не... ](*,) #-o [-( Никога...и за първи и за който и да е път!!! Не деля!!! :? :o
kitty9410
04-19-2009, 22:44
Такам имам една много добра приятелка, която има огромното желание да прави тройка с мен и приятелят си :D И на мен също ми е интересно, НО съм девствена :)
Абе я вземи първо си го направи като хората а пък после ако искаш и оргия прави :lol: .Първия път трябва да си е нормален за да опознаеш по-добре "техниката" :D .Моя съвет е първо си го направи като хората после другите неща ;) а и едно малко въпросченце на колко си години?
идеята не е много добра според мен :D както ти каза първият път трябва да е незабравим, но за да е незабравим и специален трябва да е с човек който наистина обичаш ;)
stratega
04-20-2009, 12:39
3ка ..... ;) хихихи
pis3ncety
04-20-2009, 13:07
е как тройка е..нали сме големи..дайте четворка :-x
neystoim
04-20-2009, 13:35
Щом си девствена , според мен е по редно да изчакаш , първо се отдай на момче което найстина си заслужава и обичаш , след това мисли за лудорий като тройка , но няма нищо лошо , решението си е изцяло и само твое , но имай в предвид ,че те са двойка и не си струва за едното изч***ане :?
puhinka93
04-20-2009, 14:04
За какво първия пут трябва да ти 3ка. Не мислиш ли че е по-добре да го направиш с някого който наистина обичаш и той да те обича, а не просто е така за 1то разнообразие. Цял живот имаш пред тебе после ако искаш всеки ден прави 3ка.
Според мен не го прави, има си време за сичко! :?
1ви път тройка :lol: :lol: :lol: :lol: ще е много интересно и смешно :lol: :lol: :lol:
еми моя съвет е ... - ДАВАЙ момиче...разпусни задръжките !!!
1вия път е ... голям провал .... не си мисли че ще е незабравим романтичен СЕКС!!!
пускай се в 3ката и се забавлявай! :Д
lifelesscorpse
04-21-2009, 07:37
странна идея имаш...все пак никoй не може да те спре и си свободна да правиш каквото си пожелаеш...ти реши дали искаш да си съсипеш първия път...(не е вярно това,че непременно ще е провал...)май не ти пука много много за това как ще мине и т.н. ...не знам даже какво да ти кажа...прави каквото ти сърце иска...само внимавай какво точно правиш и с кого,за да не останеш пре***ната накрая...
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-22-2009, 03:15
и аз съм на мнение че щом се чудиш не бива да го правиш изобщо ;] пък и не знам защо все си мисля че ти е рано (нз на колко си просто такова чувство имам ) :)
lHaNNiBaLl
04-22-2009, 08:22
Не е нужно първият ти път да бъде незабравим и уникален, за тази цел ти трябва приятел който много да обичаш и бла бла бла дълга и широка, обаче ако ти се чака... чакай :) (но това нети го препоръчвам защото ще изпуснеш много)
Ако искаш тройка много ще ти хареса, но преди това си намери някой да те "отпуши" няколко пъти, дори може това да е гаджето на приятелката ти .. тъкмо ще свикнете поне малко един с друг и за тройката няма да ти е неудобно нито на него . Но за пръв път да ти е и тройка според мен твърдо ! Н Е !
SilverBrilliance
04-22-2009, 09:15
не бих го направила
bebeT0091
04-23-2009, 14:15
Аз също мисля ,че небива 3ката е нещо ,което се прави за разнообразие или някой го правят и от скука за забавление ,а ти искаш ли да бадеш тяхното забавление''опитното им зайче",нали се сещаш че те са заедно и ти след това си излишна? Пък и немисля че ще ти хареса след това просто щот си неопитна и немуе времето. Според мен приятелсвото след секса се променя след това неучаквай да си баде всичко както преди или ще се появят обаркани чувства или нищо няма да устане от приятелството ви. Защо неизчакаш подходящия момент ,момента в който няма да пускаш подобни теми и няма да му мислиш и ще си сигурна че това е подходящия човек ,когато го срещнеш няма да питаш сега или не
неее 3ка не е добра идея :(
по добрия вариант ще е и мене да извикате и 4ката ще стане феноменална :D
Punisherrr
04-26-2009, 17:46
И кво значи са тва '' И ... нали първият път трябва да е незабравим...'' Като гледам теб много много не те интересува ;) каза го все едно некой те кара...
...ако щеш в кенеф го направи.
За мен идеята е изключително тъпа...не само за девствени,но и попринцип. ;) Ама аз си знам де..кво ли разбирам с моите остарели разбирания за тези неща. 8-) секса бил за двама..ХА..
:smt102
идеята е супер. бих казал да го направиш, ако го искаш, рабира се. по незабравимо от 3ка с приятелката ти, кво искаш?
По принцип съм ЗА експериментите в секса...ама какви експерименти като ти още най-нормалните,чисти и красиви отношения с момче не си изживяла...защо трябва да споделяш този момент с приятелката си и от нежен момент,макар и леко плашещ с любимия,да превръщаш първия си път в достояние и на др човек?Според мен е АААДСКи глупаво,но нито ще си първата,нито ще си последната "съвременна" девойка...
BigFakeSmile
04-26-2009, 19:13
зависи...от мнооооОго неща :)
1.Да, ако си без задръжки, неромантична и държиш на всяка цена купон да става!
2.Не! Хубаво е първия път момчето да те предразположи..а..у...да чувстваш, че си си само негова и той само твой :)
NaNa_SladuRana
04-26-2009, 19:39
:)
аз трайка не бих забравила :D и на мен мн ми се прави тройка с още едно момиче,затова няма да давам мнение,пристрастна съм.Но ако го искаш,ако си сиг във себе си,ако мисриш,че това няма да развали приятелството ви,го направи :)
sextazy_baby
04-26-2009, 19:43
Тъпо
Аз съм ТВЪРДО НЕ! и не само НИЕ казваме че първия път трябва да е незабравим а е така! аз също не съм правила секс но не бих позволила девствеността ми да отнеме гаджето на моя приятелка...пфф пълна простотия..Момиче не прави тази грешка #-o