Влез

View Full Version : Първи път? Смучка? Лубрикант? Помагайте!

bugav
04-20-2009, 21:51
Здр, значи с приятелката ми вече сме решили, че ще превим секс, но и на двамата ще ни е за първи път! Затова имам няколко въпроса към вас! Да използваме ли лубрикант и ако да как... хах смисъл как се слага този лубрикант преди да си сложа презерватива или върху външната страна на презарватива... :oops: И също така кажете какво представлява смучката... как се прави!? Така осъзнавам, че въпросите ми са от-тъпи по-тъпи, особено за 16-годишно момче, но за всичко си има първи път, рано или късно :oops: Плс отговорете ми на тези 2 въпросчета :oops:

Genetix
04-20-2009, 21:56
Лубриканта се слага на вагината на приятелката ти.

Смучка е хммм хмммм еми хващаш и смучиш някъде по тялото и :grin: :grin:

ПП. Внимавай как смучеш да не стани като @cococanamito :grin:

chrz
04-20-2009, 21:56
Ако не те мързеше поне малко щеше да цъкнеш "Търсене" и да намериш отговор на въпросите ти....

bugav
04-20-2009, 22:03
Лубриканта се слага на вагината на приятелката ти.

Смучка е хммм хмммм еми хващаш и смучиш някъде по тялото и :grin: :grin:

ПП. Внимавай как смучеш да не стани като @cococanamito :grin:

Можеш ли да ми кажеш как точно трабва да сложа лубриканта на вагината й, че не ми стана много ясно... :-o

Genetix
04-20-2009, 22:08
Лубриканта се слага само в случай на несъразмерни полови органи или иначе казано ти е много голям за нейната пеперудка. Основната му цел е да улеснява триенето или да се прониква по лесно. Нанася се с пръст по входа на влагалището, както отвън така и навътре(не много на вътре 1 2 см).

ПП. Абе няма ли такава тема някъде :D

bebok
04-21-2009, 17:04
sloji lobrikanta sled kato si sloji6 prezervativa-otgore se maje :D po-lesno e otkolkoto da burka6 :D e i efektivno est
smy4ka emi probvai da si zasmy4e6 kojata na rukata i da hape6 leko vkarai e ezik ako iska6 pooprajnqvai se i 6te se nay4i6 :) posle ve4e moje i v/y neq :) ;) yspeh :P

Rofl4e
04-21-2009, 17:44
лубриканта се слага на вагината на приятелката ти или .. можеш и пенсиа да си омажеш(но върху презерватива не от вътрешната страна) в презервативите спортекс има и пакетче лубрикант.. :D

а смучката .. почваш да я случеш на място на което искаш да има смучка.. .. се едно не знаеш как се смучи .. 8-)

Boyd
04-21-2009, 18:31
Приеми лубриканта за плажно масло. Хващаш го и й намазваш леко вагината. Смучки.. как да го обясним? Хващаш и смучеш..еба ли го!

Дано знаеш поне как се слага ПРАВИЛНО презерватив.

moonwarrior
04-21-2009, 18:40
или пък даваш 3 лв за презервативи с лубрикант :D

hamacs463
04-21-2009, 22:44
За сму4ка ве4е ти обясниха :) а за лубриканта мн е лесно поставя се внимателно или върху пениса който се намира в презерватива размазваш и готово :) ако не на вагината,но върху пениса ти ще е по-лесно :) успех и да не забравиш да пишеш какво е станало :)

magitu1
04-22-2009, 16:24
:D :D :D Смучка незнаеш как се прави, пък секс тръгнали да прават. Е аз все още не съм спала с никой, но поне смучки знам как се правят. :-D

babydoll
05-02-2009, 13:01
Лубриканта трябва да го намажеш с пръст около входа на влагалището й.. а за смучката вече ме смая... :grin:

danito0
05-02-2009, 18:33
:D :D :D Смучка незнаеш как се прави, пък секс тръгнали да прават. Е аз все още не съм спала с никой, но поне смучки знам как се правят. :-D

gia_sena_mono
05-02-2009, 20:29
](*,) ](*,) ](*,)
magitu1 написа:
"Смучка незнаеш как се прави, пък секс тръгнали да прават. Е аз все още не съм спала с никой, но поне смучки знам как се правят. "

InVic7us
05-04-2009, 01:27
Няма смисъл да слага и върху презерватива лубрикант, тъй като те са достатъчно влажни..лигави..нз как точно да се изразя(а пък и тея по-качествените и по-скъпите си има заедно с тях лубрикант, а колкото да цената не мисля, че някой ще тръгне да спестява и да се стиска точно от такова важно нещо). Само трябва да се разнесе на входа на влагалището и.. :)

BeeRy
05-04-2009, 08:24

+ :-D

galu6a
05-04-2009, 09:30
ми не съ използвала лубпикант и нз,но за смучката до скоро и аз неможех да просмуквам направо със зъби смучеш и остава една линийка само и бързо се маха :-D ,но почвам да хващам :-D :grin: :grin:

ImSoFly
05-04-2009, 15:56
Скоро и на мен ще ми е първият път с приятелката. И двамата все още не сме го правили и е много нетрадиционно за мен да пиша такива работи по форумите, но се притеснявам. Не за моята девственост разбира се :) А за това,че нямам опит и първта ми ще бъде девственна и незнам как точно да подходя. Естественно,че ще е със durex и няма да имам нужда от лубриканти те си имат достатъчно, но се притесням повече заради нея. Дали ще се справя колко внимателен и нежен трябва да съм и след отварянето на хименът дали ще и стани по-приятно или ще я боли много и т.н. И дали после да си свърша в нея тъй като съм с презерватива или може малко преди да свърша да го махна и върху нея стига тя да иска? Та некви съвети и подкрепа? :-o :-D

waaaagh
05-04-2009, 18:43
Можеш ли да ми кажеш как точно трабва да сложа лубриканта на вагината й, че не ми стана много ясно... :-o

Скии ся-цвръкваш си на пръста и мажеш обилно
ОМФГ-бахти въпроса,чесна дума. :D Сериозно ли не можеше да се сетищ сам?
бтв-не го мажи по презерватива-от личен опит знам че изсъхва буквално за секунди и латекса става на пипане като ластик. А това на нея хич няма да и хареса.

ImSoFly
05-05-2009, 08:25
Скоро и на мен ще ми е първият път с приятелката. И двамата все още не сме го правили и е много нетрадиционно за мен да пиша такива работи по форумите, но се притеснявам. Не за моята девственост разбира се :) А за това,че нямам опит и първта ми ще бъде девственна и незнам как точно да подходя. Естественно,че ще е със durex и няма да имам нужда от лубриканти те си имат достатъчно, но се притесням повече заради нея. Дали ще се справя колко внимателен и нежен трябва да съм и след отварянето на хименът дали ще и стани по-приятно или ще я боли много и т.н. И дали после да си свърша в нея тъй като съм с презерватива или може малко преди да свърша да го махна и върху нея стига тя да иска? Та некви съвети и подкрепа? :-o :-D

:) :-o

miss_kiss181
05-06-2009, 09:17
ako tq se navlajnqva dobre ne ti trqbva lubrikant ina4e se slaga ili v vaginata i ili na xuq ti i v dvata slu4eq e dostatu4no efektivno
a za sm4kata mi probvai 1-vo na rakata ti i posle davai smelo vurhu neq :shock:

ImSoFly
05-19-2009, 18:25
А на мен явно никой няма да отговори или сподели опит ;]

baby_join_me_in_dead
05-20-2009, 12:09
Ако и правиш френска не използвай лубрикант... само да не ме питаш кфо е френска любов че вечеее :-o
Няма да падна толко ниско да обесня кфо е смучка... Ужас :shock:
ААААААААА и няма как да сложиш лубриканта под презерватива :-o :-o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :-x

baby_join_me_in_dead
05-20-2009, 12:11

:) :-o
След отварянето ... не ме боля то и по време на него не боля... напротив беше мн приятно аммм направи й френска 5-10 мин ще е доста овлажнена и тогава проникваш и предполагам няма да я боли :)
Айде късмет

radinaaa
05-23-2009, 19:12
За сму4ка ве4е ти обясниха :) а за лубриканта мн е лесно поставя се внимателно или върху пениса който се намира в презерватива размазваш и готово :) ако не на вагината,но върху пениса ти ще е по-лесно :) успех и да не забравиш да пишеш какво е станало :)

+