- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път? Смучка? Лубрикант? Помагайте!
Здр, значи с приятелката ми вече сме решили, че ще превим секс, но и на двамата ще ни е за първи път! Затова имам няколко въпроса към вас! Да използваме ли лубрикант и ако да как... хах смисъл как се слага този лубрикант преди да си сложа презерватива или върху външната страна на презарватива...И също така кажете какво представлява смучката... как се прави!? Така осъзнавам, че въпросите ми са от-тъпи по-тъпи, особено за 16-годишно момче, но за всичко си има първи път, рано или късно
Плс отговорете ми на тези 2 въпросчета
![]()
Лубриканта се слага на вагината на приятелката ти.
Смучка е хммм хмммм еми хващаш и смучиш някъде по тялото и![]()
ПП. Внимавай как смучеш да не стани като @cococanamito![]()
Ако не те мързеше поне малко щеше да цъкнеш "Търсене" и да намериш отговор на въпросите ти....
Можеш ли да ми кажеш как точно трабва да сложа лубриканта на вагината й, че не ми стана много ясно...Първоначално написано от Genetix
![]()
Лубриканта се слага само в случай на несъразмерни полови органи или иначе казано ти е много голям за нейната пеперудка. Основната му цел е да улеснява триенето или да се прониква по лесно. Нанася се с пръст по входа на влагалището, както отвън така и навътре(не много на вътре 1 2 см).
ПП. Абе няма ли такава тема някъде![]()
sloji lobrikanta sled kato si sloji6 prezervativa-otgore se majepo-lesno e otkolkoto da burka6
e i efektivno est
smy4ka emi probvai da si zasmy4e6 kojata na rukata i da hape6 leko vkarai e ezik ako iska6 pooprajnqvai se i 6te se nay4i6posle ve4e moje i v/y neq
![]()
yspeh :P
лубриканта се слага на вагината на приятелката ти или .. можеш и пенсиа да си омажеш(но върху презерватива не от вътрешната страна) в презервативите спортекс има и пакетче лубрикант..![]()
а смучката .. почваш да я случеш на място на което искаш да има смучка.. .. се едно не знаеш как се смучи ..![]()
Приеми лубриканта за плажно масло. Хващаш го и й намазваш леко вагината. Смучки.. как да го обясним? Хващаш и смучеш..еба ли го!
Дано знаеш поне как се слага ПРАВИЛНО презерватив.
Don't tell me what I can or can't do !
За сму4ка ве4е ти обяснихаа за лубриканта мн е лесно поставя се внимателно или върху пениса който се намира в презерватива размазваш и готово
ако не на вагината,но върху пениса ти ще е по-лесно
успех и да не забравиш да пишеш какво е станало
![]()
![]()
![]()
Смучка незнаеш как се прави, пък секс тръгнали да прават. Е аз все още не съм спала с никой, но поне смучки знам как се правят.
![]()
Лубриканта трябва да го намажеш с пръст около входа на влагалището й.. а за смучката вече ме смая...![]()
Да бъдеш някого, но себе си в свят,който прави всичко възможно , ден и нощ , да те превърне в някой друг,означава да се биеш в най-трудната битка, в която някое човешко същество може да се бори..
![]()
![]()
![]()
magitu1 написа:
"Смучка незнаеш как се прави, пък секс тръгнали да прават. Е аз все още не съм спала с никой, но поне смучки знам как се правят. "
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Няма смисъл да слага и върху презерватива лубрикант, тъй като те са достатъчно влажни..лигави..нз как точно да се изразя(а пък и тея по-качествените и по-скъпите си има заедно с тях лубрикант, а колкото да цената не мисля, че някой ще тръгне да спестява и да се стиска точно от такова важно нещо). Само трябва да се разнесе на входа на влагалището и..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
+Първоначално написано от magitu1
![]()
ми не съ използвала лубпикант и нз,но за смучката до скоро и аз неможех да просмуквам направо със зъби смучеш и остава една линийка само и бързо се маха,но почвам да хващам
![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Скоро и на мен ще ми е първият път с приятелката. И двамата все още не сме го правили и е много нетрадиционно за мен да пиша такива работи по форумите, но се притеснявам. Не за моята девственост разбира сеА за това,че нямам опит и първта ми ще бъде девственна и незнам как точно да подходя. Естественно,че ще е със durex и няма да имам нужда от лубриканти те си имат достатъчно, но се притесням повече заради нея. Дали ще се справя колко внимателен и нежен трябва да съм и след отварянето на хименът дали ще и стани по-приятно или ще я боли много и т.н. И дали после да си свърша в нея тъй като съм с презерватива или може малко преди да свърша да го махна и върху нея стига тя да иска? Та некви съвети и подкрепа?
![]()
![]()
Скии ся-цвръкваш си на пръста и мажеш обилноПървоначално написано от bugav
ОМФГ-бахти въпроса,чесна дума.Сериозно ли не можеше да се сетищ сам?
бтв-не го мажи по презерватива-от личен опит знам че изсъхва буквално за секунди и латекса става на пипане като ластик. А това на нея хич няма да и хареса.
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Първоначално написано от ImSoFly
![]()
![]()
ako tq se navlajnqva dobre ne ti trqbva lubrikant ina4e se slaga ili v vaginata i ili na xuq ti i v dvata slu4eq e dostatu4no efektivno
a za sm4kata mi probvai 1-vo na rakata ti i posle davai smelo vurhu neq![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
А на мен явно никой няма да отговори или сподели опит ;]
Първоначално написано от hamacs463
+