View Full Version : Харесвам едно момче, но той си има гадже.
yyoonnii
04-21-2009, 06:06
Мисля, че тук е мястото да го напиша и да получа добри съвети. Значи момчето е от нашето училище, но е от друг клас, харесвам го от началото на годината бях казала на една моя приятелка и тя реши да го попита по скайпа. Когато го е питала той и е казала, че ме харесва. След време си е хванал гадже и сега наистина ми е тежко. Да се боря ли за него или просто да го забравя?
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
carinaNebula
04-21-2009, 07:10
Уеййй и при мене е същото,само дето ние си писахме и обстоятелствата са други,ама той е келеш,си ебе майката.Сега..
ако толкова много го харесваш бори се.Смисъл пишете си по скайпа,поздравявайте се и ако не те е срам го покани да излезете,а и ако той те харесва наистина ще приеме и ако си по-готина от сегашната му.Ако те е срам по-добре го забрави. 8-)
Успех.
Jamalska
04-21-2009, 09:09
Изчакай да се разделят.Много е долно да се мешаш в чужди отношения.Така 2 пачаври само щото си падаха по мъжа ми с наглоостта и лицемерието си успяха да провалят двегодишната ни връзка.
Съгласна съм,че е долно да им се мешаш в отношенията.Можеш да изчакаш да видиш как ще се развият нещата между тях,ако се разделят пробвай се с момчето....ако ли не ще си намериш друг.
е,сега човека като си има момиче нищо не можеш да направиш :neutral:
гадно е ама кво да се прави..
Наистина изчакай ги да се разделят, ако наистина го харесваш, пък ако е само тръпка - намери друг обект. :-D
ivcheto0o
04-22-2009, 15:11
катo е зает ще се освободи 8-) бори се за това което искаш и за щастието си :-)
Мисля, че тук е мястото да го напиша и да получа добри съвети. Значи момчето е от нашето училище, но е от друг клас, харесвам го от началото на годината бях казала на една моя приятелка и тя реши да го попита по скайпа. Когато го е питала той и е казала, че ме харесва. След време си е хванал гадже и сега наистина ми е тежко. Да се боря ли за него или просто да го забравя?
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
Бори се.
Явно не те харесва :-| По-добре не го мъчи а се орентирай към някой друг .... не е единствен все пак :wink:
И аз харесвам едно момиче ,ама живее в щатите и го дават всеки ден по МТв-то .......
Бой...бой... бори се бе... 8) Ама има и един друг момент, в който може леееко да са те излъгали, че те харесва...а ако не са те значи се е одтегчил да те чака...ако толкова го искаш или изчакай или действай направо... ама нали знаеш риск печели... 8)
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
Бой.
Ми кат са ти казали,че те харесва (ако е истина изобщо),кво чака толко време докат си хване приятелка бе,дивеч?!
.. DeViL mAy CrY ..
04-22-2009, 17:46
Изчакай да се разделят.Много е долно да се мешаш в чужди отношения.Така 2 пачаври само щото си падаха по мъжа ми с наглоостта и лицемерието си успяха да провалят двегодишната ни връзка.
+ с моята най-добра приятелка се получи същото.По добре изчакай или търси неговото внимание а не ходи при него да му се буташ.Постави се на мястото на другото момиче
bubblebabe
04-22-2009, 17:53
Обречена си.
puhinka93
04-22-2009, 18:56
Бори се.
\:D/ :!:
sextazy_baby
04-22-2009, 18:58
Абе мацка,живееш веднъж,ще се бориш много ясно
vlubeno_momi4e***
04-22-2009, 20:54
Абе като си има гадже вече не се занимавай с него! Не е толкова голяма трагедия , не е и последното момче. ; ))
valdesbg
04-23-2009, 05:50
Що си седиш на ушите да те питам аз? :)
tItEufFf
04-23-2009, 10:15
Недей да им се месиш...
И аз харесвам едно момче от класа ми, но си има гадже, и затова сме само приятели...поне засега!
Много е гадно да се намесваш в отношенията на двама души. Постави се на мястото на това момиче......не е добре, нали?!?!?
Та....ако толкова го харесваш, поддържай си добри приятелски отношения с него и изчакай. Ако се радели с гаджето си....действай. А ако не искаш да чакаш....по-добре си намери друг.
gangsterkata
04-23-2009, 14:41
:shock: ако бях на твое място щеше да е мъртва ... :lol:
Та....ако толкова го харесваш, поддържай си добри приятелски отношения с него и изчакай. Ако се радели с гаджето си....действай. А ако не искаш да чакаш....по-добре си намери друг.
Но и това е добра идея
Това с чакането...бавна работа(ами ако не се разделят в близките 1-2 г....викате да чака , а ??...на който му се чака да чака) ... заеми с момчето ...покажи му че го харесваш и се бори...и аз така ще нарпаввя в моя случай, който е подобен ;).
VilleBaby
04-23-2009, 22:46
Абе и вие сте едни...
Бори се , бори се...
Я се поставете на мястото на приятелката му!
Няква си там да сваля мъжа й...
Е , извинете много няма да ви е особено приятно...
Почакай да видиш как ще се развият отношенията им - ако се разделят , действай...
А да попитам , като толкова го харесваш защо не направи нещо ПРЕДИ да си хване гадже и като е казал , че те харесва...
Сега вече може и да не чувства нищо към теб... :?
Абе и вие сте едни...
Бори се , бори се...
Почакай да видиш как ще се развият отношенията им - ако се разделят , действай...
А да попитам , като толкова го харесваш защо не направи нещо ПРЕДИ да си хване гадже и като е казал , че те харесва...
Айде сега..да се поставям в положението на другия...дрън дрън :P..от опит знам че това поставяне за нищо не става.Друг е въпроса от ако ги познавам и двамата...тогава вече найстина няма да се меся...но при положение че не го познавам...какво ми пука.
Към автора...давай напред и това с чакането ...забрави го...само се страда.
Това да не ви е сапунката от 5 - "бори се, не се предавай" и незнам си какво още.
Днес те кефи утре може и да не се сещаш за него, недей си го поставя като фикс идея, че трябва задължително да си с него...
оффф въобще не се занимавай накрая ще останеш с пръст в устата...и ти ще си наранената...не вярвай на посредници от собствен опит го знам...ходи и го попитай ако не те е шубе, ако те е не им разваляй връската..да си троши главата с нея!!!
sladkish_14
04-25-2009, 14:10
Защо не действа по - рано , когато още си е нямал гадже , ми чак сега !? Поговори с него и ако усетиш , че имаш шанс , направи нещо. Ако ли не просто си стой настрана ,, :)
gobabygo
04-25-2009, 14:23
:shock: ако бях на твое място щеше да е мъртва ... :lol:
yes we :lol:
Не им се мешай :wink: Пък и щом е тръгнал с нея значи я харесва...защо ще се вреш и ти в мазалото...няма смисъл :)
firegirlll
04-29-2009, 13:00
И аз съм в същото положение и ми е супер гадно.. самата мисъл, че е зает е доста обезсърчаваща, но.. случва се. :)
LittlePrincess
04-29-2009, 13:31
Не ти е казал той, че те харесва, нали? Има си гадже - не им се мешай във връзката, защото е страшно тъпо. А и си накарала приятелката ти да го пита дали те харесва и той е казал да може би просто, за да не те нарани (или твоята приятелка те е излъгала по същата причина), защото ако те харесваше едва ли щеше да си хваща гадже без да се пробва с теб. ; )
slun4ice_90
04-29-2009, 13:40
Никога не моли, някой друг да ти прави услуга за момче...Още повече момиче!!! :? :-o Закъсняла си...
dydolinkka93
04-29-2009, 15:55
изчакай да се разделят .. [/img]
странни животни сте "да се боря ли" ... ми земи го питай .... КОМУНИКАЦИЯ, КОМУНИКАЦИЯ, КОМУНИКАЦИЯ ( без намеци )
много е кофти от последствията.послущаи ме не се занимаваи с него много ще те боли като е при нея.не се занимаваи от личен опит ти казвам.на мене ми е 3 та година болката по един такав случаи като твоя :(
polina11
04-29-2009, 20:42
interesno haresva teb a v si6toto vreme si e hvanal drugo devoi4e :-o iz4akai bez da predpriema6 kakvoto i da bilo deistvie,ako ne se vijda kraqt na vrizkata im,nai dobre 6te e da go iztrie6 ot sirceto si.Kakvoto i da se slu4i priemi situaciqta hladnokrivno i prodilji napred s optimizim i usmivka 8)
IndependentGirl
04-29-2009, 20:44
Не ти е казал той, че те харесва, нали? Има си гадже - не им се мешай във връзката, защото е страшно тъпо. А и си накарала приятелката ти да го пита дали те харесва и той е казал да може би просто, за да не те нарани (или твоята приятелка те е излъгала по същата причина), защото ако те харесваше едва ли щеше да си хваща гадже без да се пробва с теб. ; )
+1 8)
Wrathchild
04-30-2009, 04:00
Абе и вие сте едни...
Бори се , бори се...
Айде сега..да се поставям в положението на другия...дрън дрън :P..от опит знам че това поставяне за нищо не става.Друг е въпроса от ако ги познавам и двамата...тогава вече найстина няма да се меся...но при положение че не го познавам...какво ми пука.
Към автора...давай напред и това с чакането ...забрави го...само се страда.
Така ще мислиш, докато не се появи някоя разярена приятелка, която да ти счупи канчето.
Бори се... вие имате ли идея колко досадни стават някои такива девойки?
joan4ety
05-01-2009, 10:55
Редактирано от ProstoAz
1 точка от правилника!
Бори се до последно!!! И тези дето викат че е долно да се мешаш в отношенията им... ами да долно е само че тя ако тръгне да се зарибявас него, това не опзначава че се меши в отношенията им. ;) Ако наистина го искаш и го обичаш //но не щото нямаш с кой да излизаш и такиа работи// бъди малко кучка и мисли за себе си... ако го обичаш повече и от аверката му.. ми да не ти пука... б0ри се, защото ако го обичаш повече от нея ти го заслужаваш повече от нея и трябва да е твой ако той има някакви чувства към теб ;).. успех [-o< :-|