Влез

View Full Version : eскапел

iLoveChocolate
04-22-2009, 11:14
здравейте, снощи се скъса презерватива, приятелят ми свърши в мен, ще си взема Ескапел,но мн се притеснявам понеже процентите на ефективност не са задоволителни и четох отговора на една дама,която е забременяла след Ескапел, мн ме е страх какво да правя, дали след ескапела да си взема и тест за бременност :( :( :( :(

migancy
04-22-2009, 11:25
Да вземи и тест вземи сега тест и го направи, след това пий Ескапел не зависимо какъв е резултата, и след Ескапела пак тест :) дано не си бременна !

kalpazanka
04-22-2009, 11:25
Тестът за бременност е добра идея, но на първия ден от закъснението или на 14тия ден от гафа!

ukrotitelkataaa
04-22-2009, 11:28
Взимай хапчето до като е време!!!! След като го изпиеш след 7-8 дена трябва да ти дойде като знак, че е подействало. Ако не ти дойде взимай тест за бременност. Успех и дано няма нищо...

ViolentSaint
04-22-2009, 11:30
да бе и 9999 теста да си направиш днес щом вчера те е "напълнил" нема да отчете вярно.
Пии хапа и след 14 дена теста

Rofl4e
04-22-2009, 11:50
теста отчита 7 ДЕНА СЛЕД АКТА а не 14!(това ми го е казвал фармацефт за шуър чек)
И до ся кво се мота че не си го изпила..?!?!?!
Колкото по рано толкова по добре и вероятноста от гафа намлява!

Joffynka
04-22-2009, 12:00
офф най-добрата ми приятелка го изпи.на точната дата си и дойде и точно следмица след като и свърши имала некви капки.(предполага че е от ескапелето) ама ти поне го пиеш щот знаеш че има нещо ,а тя от страх-а тва до колкото разбрах си е бая опасно :) Иначе не се притеснявай няма некви проблеми там квито пише на опаковктата"гадене..."само че наистина си вземи тест преди тва щоту ако по няква случайност има дете е тебе вече то ще го увредиш бая яката.... а що се отнася до презерватива за сега най-добри са спортекс!Дюрекс се късал...

iLoveChocolate
04-22-2009, 13:39
офф най-добрата ми приятелка го изпи.на точната дата си и дойде и точно следмица след като и свърши имала некви капки.(предполага че е от ескапелето) ама ти поне го пиеш щот знаеш че има нещо ,а тя от страх-а тва до колкото разбрах си е бая опасно :) Иначе не се притеснявай няма некви проблеми там квито пише на опаковктата"гадене..."само че наистина си вземи тест преди тва щоту ако по няква случайност има дете е тебе вече то ще го увредиш бая яката.... а що се отнася до презерватива за сега най-добри са спортекс!Дюрекс се късал...
какъв тест бе миличка като на мен снощи ми се скъса. пих тва гадно хапче пък да видим

iLoveChocolate
04-22-2009, 13:41
теста отчита 7 ДЕНА СЛЕД АКТА а не 14!(това ми го е казвал фармацефт за шуър чек)
просто не можах голямото междучасие да изтичкам до аптеката понеже ни сляха часовете. знам че е добре по-рано,аз някъде на 16 час го изпих

summerlove66
04-22-2009, 14:17
Спокойно брей ;) .. Да се надяваме всичко да е наред .. Все пак не си закъсняла , на 16-тия час е добре .. Пък и хапчето има висок % на сигурност така че .. Аз също съм го пила :)

jenichka
04-22-2009, 15:14
Да вземи и тест вземи сега тест и го направи, след това пий Ескапел не зависимо какъв е резултата, и след Ескапела пак тест :) дано не си бременна !що за простотия!!!

а по темата както по нагоре казаха си направи едно тестче след десетина дена и ще се успокоиш!

Rofl4e
04-22-2009, 15:18
просто не можах голямото междучасие да изтичкам до аптеката понеже ни сляха часовете. знам че е добре по-рано,аз някъде на 16 час го изпих
ами можеше снощи веднага след акта

LoLiPoP4o
04-22-2009, 15:20
мхм да човечке първо ескапела и след там 2 седмици си направи тест :)

Joffynka
04-22-2009, 17:13
какъв тест бе миличка като на мен снощи ми се скъса. пих тва гадно хапче пък да видим

абе човек ти за всеки случей...щот и преди си пшравила секс някога когато и да е може нещо да е пропуснало ли незнам,трябваше тестче.ама аз се падам голям педантист и обичм да съм сигурна до край даже аз си правя периодично тестове да си знам...че....

iLoveChocolate
04-23-2009, 10:46
Joffynka e понеже си ми идваше редовно и затова не съм си правила тестове,иначе последния си го правих преди 2 месеца някъде,че се бях уплашила,защото ми закъсня с неколко дена