PDA

View Full Version : корем4ее*

foreverr
04-22-2009, 15:48
Значи проблема ми е, че имам савсем малко коремче под пъпчето и ме дразни.Взех мерки и прави пооо 150-200 коремни на вечер и то в продължение на 2 месеца и половина и ефектът беше точно нищо, само като пипнех и се чувтваше, че отдолу мускула е по стегнат, но на вид пак си имах съвсем малко коремче.Коремните ги спрях, тъй като ми казаха, че као продължбавам с тях могат да ми се появят плочки, а аз не искам.Е според вас как да си махна коремчето като изключим коремните?Вижте http://prikachi.com/files/777933z.jpg го кво е гадно под пъпа : :o

Crystaline
04-22-2009, 16:08
Ти си ненормално слаба..и нямаш никъв корем направо е грозно за мен лично !Иначе не знам ...(мое мнение)

galu6a
04-22-2009, 16:29
леле мислех ,че аз съм зле имала корем момиче ти нямаш нужда от оремни преси ,а от очила :)

foreverr
04-22-2009, 16:33
Aбе то на снимката е по малък на живо имам млако коремче което ме дразниии :o

YourFavoriteMistake
04-22-2009, 16:34
1-во като го снимаш отпред не се вижда нищо, снимай отстрани някак. ддз :D
и 2-ро мазнините на корема се топят не с коремни, а с кардио (т.е. - колело и бягане). упражненията като коремните преси са само за мускулите под мазнините.

Seducti0n
04-22-2009, 16:39
Да си призная и аз щях да я изкритикувам, но като се замисля, проблема и не е в това, че има голям корем, а просто, че не е достатъчно стегнат и като седне се получава едно такова напластяване и аз не знам как точно да го обясня.

При мен е нещо подобно, смисъл като съм права корема ми изглежда добре на допир-стегнат, ама седна ли... :?

Авторката ще каже дали съм права, смисъл дали това, което я притиснява е същото, за което аз си мисля... :-o

Иначе-Няма нищо лошо в това да правиш коремни.
Колкото до плочките-може да ти се появят такива, ако прекаляваш.
Между 30 и 50 бройки на ден е идеално.

П.С-Със свити колене ли ги правиш? :-o

foreverr
04-22-2009, 17:19
Да си призная и аз щях да я изкритикувам, но като се замисля, проблема и не е в това, че има голям корем, а просто, че не е достатъчно стегнат и като седне се получава едно такова напластяване и аз не знам как точно да го обясня.

При мен е нещо подобно, смисъл като съм права корема ми изглежда добре на допир-стегнат, ама седна ли... :?

Авторката ще каже дали съм права, смисъл дали това, което я притиснява е същото, за което аз си мисля... :-o

Иначе-Няма нищо лошо в това да правиш коремни.
Колкото до плочките-може да ти се появят такива, ако прекаляваш.
Между 30 и 50 бройки на ден е идеално.

П.С-Със свити колене ли ги правиш? :-oМ не проблема не ми е ,че като седна ми се свива корема/карче се свива малко, но не ми пречи/ а, че просто имам савсем малко коремче под пъпа и ма кар малко си ме фразни и искам да ми е плосък корема.Иначе за коремните-то то 30-50 бройки са прекалено малко бе аз за 1 мин съм ги направила и пак няма да имат ефект и пак нз как да си махна коремчето.Правя всякъкви видове- и с свити колене и с прави крака и най различни съм правила, но сега съм ги спряла, защото като ми каза господина по тренировки че могат да ми се появят плочки и се отказах да правя, а и то все пак няма ефект.

clever
04-22-2009, 17:28
нищо ти няма
имаш страхотно плоско коремче
няма какво да се оплакваш :wink:

Shia
04-22-2009, 17:29
Аз много се кефя на подобни коремчета,секси е да има малкоооооо месце-притесняваш се,недей

+от формирането на плочките на корема ти се получава подобно "заформяне на коремче",зарди мускулите

Mi6inka
04-22-2009, 17:34
Ей приоблема не е в коремчето ти ,а в главата ти... недей да си въобразяваш мацка...коремчето ти е добре...и в никакъв случей НЕ е грозно..!!!Недей да си втълпяваш тази глупост ,че коремчето ти не изглежда добре ;)

Kras4eto_lp
04-22-2009, 17:46
Имам същия проблем като твоя...и аз се бъхтя с тъпите коремни и никъв ефект няма :D

hottie
04-22-2009, 18:17
Обикновените коремни преси стягат горната част на корема и затова не усещаш промяна.
Съветвам те да ги правиш с присвити колена, каката във въздуха, както и главата. Т.е. събираш крака и лава и после отпускаш.

mArMaLaDkA
04-22-2009, 18:17
Абе вие не разбрахте ли,че коремните единствено стягат?! :-o

EДИТ:Како Хоти(или Оти Боти 8-) ) какво значи обикновени преси?Аз лично свивам краката,тиквам до половината на стъпалото под някой фотьоил,ръцете зад главата и като отивам напред,краката се свиват,а главата отива напред.Та това ли е за теб обикновената преса,или..(не разбрах,ще ме прощаваш)?

zvezdichkaaa
04-22-2009, 18:47
^Да,мисля,че тези имаше предвид под обикновени.А тези за който хоти спомена са едни,който се качваш на едно (във фитнеса го има незнам как се казва) и ръцете ти,като ги поставиш от двете страни на този уред и се задържащ на тях т.е. тялото ти остава във въздуха също и краката и тогава почваш да свиваш краката към корема и това е за долната част.Но незнам дали у дома ще намериш подходящо място да го правиш,а и се съмнявам,че си ме разбрала.Иначе това е за долната част на корема.

П.С.Незнам дали е имала това в предвид,но знам,че това което описах стяга долната част на корема.Значи под пъпчето...

InnchetO
04-22-2009, 19:08
Аз правя една тренировка [ http://www.vbox7.com/play:f85d8436 ] и действа, определено, но стяга отгоре, докато отдолу си седи това коремче :( И аз се чудя как да го махна, ама нестава и нестава.

Ако някой има някакви други идеи да казва :-)

ПП. Ето го моето коремче - prikachi.com/users/inncheto`/79I.jpg

foreverr
04-22-2009, 19:22
Обикновените коремни преси стягат горната част на корема и затова не усещаш промяна.
Съветвам те да ги правиш с присвити колена, каката във въздуха, както и главата. Т.е. събираш крака и лава и после отпускаш.И това съм правила!!По 3 вида коремни на вечер правих.

foreverr
04-22-2009, 19:24
^Да,мисля,че тези имаше предвид под обикновени.А тези за който хоти спомена са едни,който се качваш на едно (във фитнеса го има незнам как се казва) и ръцете ти,като ги поставиш от двете страни на този уред и се задържащ на тях т.е. тялото ти остава във въздуха също и краката и тогава почваш да свиваш краката към корема и това е за долната част.Но незнам дали у дома ще намериш подходящо място да го правиш,а и се съмнявам,че си ме разбрала.Иначе това е за долната част на корема.

П.С.Незнам дали е имала това в предвид,но знам,че това което описах стяга долната част на корема.Значи под пъпчето...Мила това дето ми го описа си го имам на тренировките и треньораа ми беше казал и коремни за долната част на корема и нали ти казвам-всичко правех 2 месеца и половина и се отказах, защото за толкова много време ефекта е нула.

foreverr
04-22-2009, 19:27
Аз правя една тренировка [ http://www.vbox7.com/play:f85d8436 ] и действа, определено, но стяга отгоре, докато отдолу си седи това коремче :( И аз се чудя как да го махна, ама нестава и нестава.

Ако някой има някакви други идеи да казва :-)

ПП. Ето го моето коремче - prikachi.com/users/inncheto`/79I.jpgДам, тези са за горната част на корема, но дори и за долната да правиш не омагат опшитала съм.Аз се замислям дали ако отслабна ще се махне?

InnchetO
04-22-2009, 19:32
Едва ли, според мен. Пък и ти по-слаба за накъде ? :shock: Добре си си, а това коремче, може би ще се махне с тичане. Много хора ми го казват. Взимаш си карта за някой фитнес /че да не тичаш навън../ и всеки ден по 1 час на пътечката, това ако не помогне явно оправия няма о,0 /аз ще пробвам (:/

foreverr
04-22-2009, 19:35
Едва ли, според мен. Пък и ти по-слаба за накъде ? :shock: Добре си си, а това коремче, може би ще се махне с тичане. Много хора ми го казват. Взимаш си карта за някой фитнес /че да не тичаш навън../ и всеки ден по 1 час на пътечката, това ако не помогне явно оправия няма о,0 /аз ще пробвам (:/Според мене и така няма, да стане, защото аз ходя на тренировки и тама тичам, другото е че правя една мноооооого изморителна аеробика в къщи която е 1 час и 15 минути, но нз и аз вече...

sweet_bubka
04-22-2009, 20:23
Аз съм като тебе,но се пробвам да кача а не да го стопя(и има ефект :grin: ).Ти нямаш грам корем.За мен лично това е грозно,още малко и ще ти щръкнат кокалите....но ти си знаеш
п.с.Неискам да те обидя :-)

vlubeno_momi4e***
04-22-2009, 21:00
Екстра си ти е корема .. незнам какво се оплакваш. ;o