View Full Version : Луд ли съм или силно влюбен?
tunderbird
04-23-2009, 13:26
Здравейте. Миналото лято си хванах гадже, страшно много се обичахме, след което скъсахме заради моя глупост. Сега след повече от половин година аз и се извиних и тя ми прости. От седмица излизаме заедно. Много искам пак да тръгна с нея, просто когато съм без нея изпитвам едно чувство все едно не ти достига въздух, само, че не в дробовете а в сърцето. Тя има гадже, но ми каза, че не го обича и иска да скъса с него. До някъде си личи, че ме харесва, а и фактът, че идва на срещи с мен го подсказва. Много ми е трудно да намеря подходящия начин да и покажа, че я обичам. Довечера сигурно пак ще се видим, моля ви дайте някакви предложения от сорта като закачка ли да го подхвърля или? Много съм объркан и немога да живея без нея, а ако ме скъса ще полудея и ще направя някоя глупост. :-o
Здравейте. Миналото лято си хванах гадже, страшно много се обичахме, след което скъсахме заради моя глупост. Сега след повече от половин година аз и се извиних и тя ми прости. От седмица излизаме заедно. Много искам пак да тръгна с нея, просто когато съм без нея изпитвам едно чувство все едно не ти достига въздух, само, че не в дробовете а в сърцето. Тя има гадже, но ми каза, че не го обича и иска да скъса с него. До някъде си личи, че ме харесва, а и фактът, че идва на срещи с мен го подсказва. Много ми е трудно да намеря подходящия начин да и покажа, че я обичам. Довечера сигурно пак ще се видим, моля ви дайте някакви предложения от сорта като закачка ли да го подхвърля или? Много съм объркан и немога да живея без нея, а ако ме скъса ще полудея и ще направя някоя глупост. :-o
Като цяло трябва да поясниш за твоята глупост,заради която сте скъсали...така по обективно мога ти дам съвет ;)
myNameIsImmortal
04-23-2009, 13:38
Попринцип когато някой се влюби, то той полудява по една или друга причина.. 8-)
Еми щом мислиш, че те харесва няма какво да се тревожиш.
Просто направи нещо което знаеш, че ще й хареса, че ще я накара да си спомни всички хубави мигове с теб и ще те иска отново.
Друго не мога да кажа.. :)
Айде успех! :)
Това, което казава myNameIsImmortal е вярно. Направи някой жест, за който си сигурен, че ще й хареса. После тя сам ще покаже дали иска нещо с теб отново или не.Но не я притискай. Не бързай.
И все пак няма да е лошо да кажеш какво си направил за да скъсате.
tunderbird
04-23-2009, 13:47
Ами няма голямо значение какво съм направил, тя вече ми прости, въпросът е как да подходя, мисля да ви послушам за съвета с жеста. :)
myNameIsImmortal
04-23-2009, 13:49
Ами няма голямо значение какво съм направил, тя вече ми прости, въпросът е как да подходя, мисля да ви послушам за съвета с жеста. :)
Добре ще направиш като се вслушаш в този съвет.
Ти я познаваш, бил си и гадже и знаеш какво харесва и какво не.. :)
Така по този начин можеш да и предложиш по един по-сигорен начин :)
И не е нужно да разказваш какво си направил, за да те скъса ако ти е неприятно да го споменаваш ;)
Добре ще направиш като се вслушаш в този съвет.
Ти я познаваш, бил си и гадже и знаеш какво харесва и какво не.. :)
Така по този начин можеш да и предложиш по един по-сигорен начин :)
И не е нужно да разказваш какво си направил, за да те скъса ако ти е неприятно да го споменаваш ;)
Съгласен съм с myNameIsImmortal, само не съм съгласен с това че му казваш да не си каже за какво са се скарали.
Все тука сме да ти помогнем ;)...няма да те линчуваме.Понеже и аз съм се скарвал с бифшата ми която после ми прости,но не е същото както преди.Зависи колко сериозно е било скарване, използвал ли си обидни думи и т.н. не съм добър в гъдаенето.Затова сподели за какво сте се скарали,така ще ни е по лесно да ти помогнем..иначе коментарите ще се повтарят ;).....в цялата тази работа се иска смелост ;)
Take_That
04-23-2009, 16:43
Според мен няма нужда от закачки или подхвърляния, били сте гаджета, познавате се добре :) Съвета ми е да и кажеш направо какво изпитваш към нея все още, а не да има заобикалки :)
Като се видите и подари цветенце и я целуни... :mrgreen: Такамм...много филми гледам... :D Иначе ако не искаш да е така... просто и го признай... нека тя реши... 8) Успех! :grin:
Както искаш прави, тя си играе и с двама ви, едва ли може да е по-коварна, щом леко изневерява на приятеля си!
marin4itu
04-23-2009, 19:01
Това, че иска да излиза с теб не означава, че задължтелно ще се съберете. Прави постоянно мили жестове, накарай я да се чувства сигурна, че това, което си направил никога няма да се повтори. Но остави я сама да забележи, да й направи впечатление.