Влез

View Full Version : Няколко мита.

Nitroglycerin
04-23-2009, 14:00
Мит 1 - Мъжете който носят боксерки ,средно им е с 1-2 см по-дълъг всравнение с тези който носят тясно бельо.
Мит 2 -(част от мит 1) Мъжете който ходят без бельо пенисът им е по-дълъг с 4-5 см (този мит идва от африка ,тъй като африканското население ходи единствено с една препаска)
Мит 3 - Доказано е ,че ако мъж носи тежест от 500г.-1 кг в продължение на 1 година ,пенисът му се удължава с 1/3 ,но това дали е влиае върху дебелината на пениса.

Темата е за да се обсъди дали тези митове са верни или грешни.

Shia
04-23-2009, 14:02
Първите два-Грешни.Не от бельото ти зависи големината на пениса,момчето може да смени вида му много лесно

Shia
04-23-2009, 14:04
Жена с прашки-малка дълбочина на вагината-прашката я притиска
Момиче без бельо-голяма дълбочина-двободно "развяване"
Момиче с гащички-плоски срмни устни-гаштичките ги "разтилат"

:shock: :shock: :shock:

Nitroglycerin
04-23-2009, 14:13
Жена с прашки-малка дълбочина на вагината-прашката я притиска
Момиче без бельо-голяма дълбочина-двободно "развяване"
Момиче с гащички-плоски срмни устни-гаштичките ги "разтилат"

:shock: :shock: :shock: За тези е ясно и тях ги прегледах ,но точно тези ме осъмниха ,че може да са верни ,тъй като гравитацията влиае на пениса като в мит 3.

Shia
04-23-2009, 14:24
Как си ги прегледал,като си ги измислих :shock: :D :D :D
Много тясно бельо-по-скоро крив пенис,отколкото промяна в дължината

Rofl4e
04-23-2009, 17:02
:lol: измишлиотини колкото щеш...

komar40
04-23-2009, 18:17
нищо от това не е вярно и третото е почти невъзмовно щото аз ако дигам 500 аз няма да ги дигам със (извинявам се) хуя ми де :)

n0waY
04-23-2009, 20:18
Първите два-Грешни.Не от бельото ти зависи големината на пениса,момчето може да смени вида му много лесно

Хаха по скоро бельото ти зависи от пениса ;)

Blo0dG1rl
04-23-2009, 20:56
Първото : М.. Бившия ми приятел е с много голям пен*С и носи слипове едва ли зависи от вида на belioto

Ecstasy
04-23-2009, 21:38
Мит 1 - Мъжете който носят боксерки ,средно им е с 1-2 см по-дълъг всравнение с тези който носят тясно бельо.
Мит 2 -(част от мит 1) Мъжете който ходят без бельо пенисът им е по-дълъг с 4-5 см (този мит идва от африка ,тъй като африканското население ходи единствено с една препаска)
Мит 3 - Доказано е ,че ако мъж носи тежест от 500г.-1 кг в продължение на 1 година ,пенисът му се удължава с 1/3 ,но това дали е влиае върху дебелината на пениса.

ОMFG! :razz:

JenataNaShefa
04-24-2009, 15:33
Небивалици бих казала :D

Joro951
04-24-2009, 16:31
Значи, аз да кажа от собствен опит.По принцип нося по-тесно бельо и ми е направило впечатление, че като съм с широки и свободни боксерски ми е по-голям от колкото като съм с тесни боксерки.Според мен тва се получава шот като е тясно и ограничава до някаква степен нахлуването на кръв в пениса.. :Д

Nitroglycerin
04-24-2009, 19:52
Значи, аз да кажа от собствен опит.По принцип нося по-тесно бельо и ми е направило впечатление, че като съм с широки и свободни боксерски ми е по-голям от колкото като съм с тесни боксерки.Според мен тва се получава шот като е тясно и ограничава до някаква степен нахлуването на кръв в пениса.. :Д Попринцип тясното бельо не се препоръчва за мъже ,тъй като прекъсва артерийте който внасят кръв във външните полови органи ,но в мита се обяснява ,че 2-ма мъже единият от които не е носил тясно бельо в продължение на 5 години и друг който е носил само тясно бельо и тесни дънки и разликата между двамата е 1,6 см ,а преди това и двамата са били с еднакви по размер пениси ,но това е мит ,тъй като може да влият и други фактори.

loveme
04-24-2009, 21:10
Измислици...

denim4o
04-28-2009, 18:38
Значи, аз да кажа от собствен опит.По принцип нося по-тесно бельо и ми е направило впечатление, че като съм с широки и свободни боксерски ми е по-голям от колкото като съм с тесни боксерки.Според мен тва се получава шот като е тясно и ограничава до някаква степен нахлуването на кръв в пениса.. :Д Попринцип тясното бельо не се препоръчва за мъже ,тъй като прекъсва артерийте който внасят кръв във външните полови органи ,но в мита се обяснява ,че 2-ма мъже единият от които не е носил тясно бельо в продължение на 5 години и друг който е носил само тясно бельо и тесни дънки и разликата между двамата е 1,6 см ,а преди това и двамата са били с еднакви по размер пениси ,но това е мит ,тъй като може да влият и други фактори.
Хехехехе тоо тясното бельо да не влиза в теб, че чак пък прекъсва артерии..... Според мене няма никакво значение :-o аз си нося плътни по мене боксерки и нямам проблем въобще с растежа на к*ра ми :D