Влез

View Full Version : И нека бъде щастие.. нека има лобов.. (моята история)

myNameIsImmortal
04-24-2009, 19:27
От много време не съм писал теми, а само се опитвах по някакъв начин да помагам на невежите в началото на любовта, момента в който започват да се интересуват от противположния пол.. 8-)

Помните преди харесвах 1 момиче, за което правих много неща, когато бях писал тема "Подарък с панделка -- Развързка" разказвах какво съм правил и въобще какво чувствам към нея. Чувствата бяха несподелени но вече момичето пък като ме види тича да ме прегръща и да ме държи за ръка, но вече нямам чувства към нея.

Защо казвам всичко това?
Защото момичето което в момента играе важна роля в живота ми, момичето за което мисля постоянно беше писала в тази тема.
След това, под предтекст, че съм приличал на някой :-D ми поиска скайп-а и започнахме да си пишем. Е не знам кое я е привлякло и какво я е накарало да започне да ме харесва, но е факт.. В това време когато тя започна да ме харесва и след което ми каза, аз още харесвах миналото момиче и й казах, че все още харесвам момичето с панделката, като можем да сме само приятели (и това става в 3 часа вечерта :-D защото в 1 часа някъде ми писа, че има да ми каже нещо и
че мисли за мен). Мога да кажа, че има желязна воля, и нито 1 път не се оплаквала за това, че постоянно й говорех за момичета, макар да знаех че ме харесва..
След като нещата с момичето с панделката аз се хванах с 1 друго момиче, но нещата не се получиха много добре - не е от значение.. И след това станах типичния развратник.. за което много съжелявам и сега пак съм във форма - чувства само към 1 момиче и вярност. :)
Е увлякох се по едно момиче, след това по друго, и докато се осъзная навлязох в голяма каша.. Опитвах се да разбера колко момичета съм способен да навъртя едновременно.. бройката беше 3 :? Но се осъзнах, че се превръщам в такъв каквъвто всички мразят и се оттърсих от това влечение и останах вярен само на една :)

През всичкото това време въпросното момиче, с което съм сега, се опитваше да мисли за други момчета, излиза с други, харесваше други, но както казват старата любов ръжда не хваща и все още имаше чувства към мен.. А аз вманиячен вече в многото момичета
престанах да й обръщам внимание и да й пиша и кликам.. и знам че й е било гадно и много съжелявам за това.. :( :-o

Но след това започнах да се осъзнавам.. и понякога й пишех колкото да не е без хич.. Минават вече 2 месеца откакто тя ми беше
казала, че ме харесва и че изпитва чувства към мен - знам ще кажете как може да бъде сигорен човек като все още не сме се виждали - еми
може :). Дойдоха празници, и аз ходих в родния град на
майка: Разград, и понеже татко не можеше да ни закара отидохме с влака, но няма директен влак за Разград и минаваме през Русе и след това отиваме в Разград. Писах й смс, че ако иска може да се видим на което отговори: "Ооо да :)", писах и че в понеделник ще се връщам и ще мина през Русе и ще можем да се видим за ~1 час, и след това й се обадих да се дооточним къде да ме чака (на гарата)..
Е тръгнахме към Русе с майка и през цялото време мислих как ще реагира като ме види, дали ще бъда това което тя си е представяла или ще види съвсем различен образ.. Е за мое щастие видя този, за който ме мислеше и който познаваше.. :) Разходихме се, седнахме
на пейките намиращи се близо до гарата където бях оставил майка с багажа да ме чака, а с нея си говорихме.. През цялото време я гледах и й се възхищавах като разбирах, че това беше момента в който прехвърча една изкра и събуди всичко.. това беше момента в който я гледах и си казвах: а сега когато й кажа, че желая да бъда с нея какво ли ще каже? .. По едно време задуха вятър и каза че й е
студено, и протегнах ръка да я прегърна и я прегърнах, даже я питах дали желае да съблека суичъра ми да й го дам за да не й е студено, но каза, че няма нужда. Седнахме на една спирка след това, където продължихме да си говорим. След това дойде време да си ходя, защото влака ми пристигаше (по точно го гарираха, защото началната му гара е Русе), и преди да тръгна я прегърнах. Мислих си дали да я целуна, но се сетих че може да е много нахално от моя страна след всичко което съм й причинил да тръгна да я целувам и оставих нещата така.. [-X
По едно време телефона ми извибрира и видях че имам смс от нея.. в който казваше, че се надява да не съм се разочаровал, но аз й казах че аз съм този, който се надява да не я е разочаровал :)
След това си писахме приблизително 10 смс даже може и повече да са, но от мислите за нея не си спомням колко бяха.. И на другия ден в скайп се разбрахме и изяснихме кой какво изпитва към другия и 2мата се харесваме. :grin:
И както всички знаем - когато 2ма човека се харесват то те тръгват заедно за ръка по неизвесните пътища :)
И този ден тя ме пита: Сега какво ще правим?
а аз отговорих: ти знаеш какво изпитвам и какво искам, другото го решаваш ти..
на което тя каза: емии.. ще ти кажа да запомниш днескащната дата.. :)
След което вече както ви става ясно се сгаджосахме.
Идва проблема че тя е от Русе, а аз от Ракитово (област Пазарджик), но с желание всичко се постига. Сега ще се опитам ако ми се отдаде възможност да я посетя, а лятото ще ходя във Варна за можеби почти цялата лятна ваканция и сутрин хващам влака за Русе, вечер се прибирам с вечерния влак..
А за времето когато не сме заедно, ще има скайп, телефони, вяра и чувства.. :-)

Е това беше моята история, която най-накрая завърши с щастлив край. Край който и 2мата очаквахме от доста време, но най-накрая той дойде. Пожелавам ви на всички сбъднете своите мечти и да бъдете с този човек с който вие искате.. :) Защото обичта е центъра на всичко :)

А сега ще разкрия кое е въпросното момиче. :)
Ник-а във форума му е: ThePowerOfLove, и вчера тя пусна тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=243581 , където описа накратко за началото на нашата връзка, а аз разказах малко по-подробно.

П.П. Мерси на тези, които са прочели темата. Дано да бъдете винаги щастливи! :)

П.П.2 ThePowerOfLove :-)

moon_flower
04-24-2009, 19:38
Радвам се за теб и приятелката ти.Дано са бъдете заедно дълго време и да сте все така щастливи. :)
Благодаря и за пожеланието в края на поста. :)

got2Bthe1
04-24-2009, 19:38
Поздравления бате радвам се за тебе... :grin:

myNameIsImmortal
04-24-2009, 19:42
Мерсии :)
Ще се постарая да сме с нея още дълго време.. :)
Щото при мен нещата бяха на периоди..
1во не можех да направя нищо по въпроса с момичетата, но след това почнаха да се появяват доста и бях в едно увлечение, но вече не е така :)

ThePowerOfLove
04-24-2009, 19:44
Картите са свалени :-D

:-) Много добре си описал всичко :-)

ifkataAa
04-24-2009, 19:44
Чрстито. Пожелавам ви много любов и дълготрайна връзка, в която да не срещате трудности, а и да срещате да ги преудолявате :)

Balmy_I
04-24-2009, 19:53
Честито ти най-сетне дано си щастлив :) и много успехи с момичето 8) :P :)

myNameIsImmortal
04-24-2009, 19:58
Мерсии :grin:

Справка от темата: Харесвате ли някой от форума?

Да, влюбена съм в MynameIsimmortal (нз точно кои букви са главни)
:) :smt007

ПС: Ама тая любов е несподелена :?

Е вече е споделена :oops: :P :-)

ThePowerOfLove
04-24-2009, 19:59
Мерсии :grin:

Справка от темата: Харесвате ли някой от форума?

Да, влюбена съм в MynameIsimmortal (нз точно кои букви са главни)
:) :smt007

ПС: Ама тая любов е несподелена :?

Е вече е споделена :oops: :P :-)

:-) :-) :smt007

sladkish_14
04-24-2009, 20:04
Ти си от Ракитово а тя от Русе ,, Не е истина бе майна :shock: ,, Радвам се за Вас ! Но това е много разстояние , повярвай ми ! Ние имаме къща в Септември и миналата седмица ходихме там у баба , след което се наложи да идем до Русе , абе то ние пътувахме 6 часа ,, Къде е Септември , къде е Ракитово , къде Русе :shock: .. Дано се справите :?

myNameIsImmortal
04-24-2009, 20:07
Ти си от Ракитово а тя от Русе ,, Не е истина бе майна :shock: ,, Радвам се за Вас ! Но това е много разстояние , повярвай ми ! Ние имаме къща в Септември и миналата седмица ходихме там у баба , след което се наложи да идем до Русе , абе то ние пътувахме 6 часа ,, Къде е Септември , къде е Ракитово , къде Русе :shock: .. Дано се справите :?
за прекрасната любов - граници няма! ;)
А и като знам че ще я видя не 6 ами 16 часа ще пътувам ;)
Всеки проблем си има решение..
Нека да не издавам тайни които са ми се заформили в мислите.. :)
П.П. Мерси за пожеланието :)

FlashMX
04-24-2009, 20:07
Браво Immortal човек като тебе заслужава най-доброто!!!!
След като прочетох тази тема нещо се почуствах самотен.. Май е време и аз да зарежа мръсните историй с въртене на "леки" момичета и да си намеря сериозна приятелка :D . Желая ти всичко най-добро!!!!

w0sh
04-24-2009, 20:09
http://i626.photobucket.com/albums/tt345/barbariankitty/Random%20Stuff/21.jpg

само това мога да кажа

myNameIsImmortal
04-24-2009, 20:10
Браво Immortal човек като тебе заслужава най-доброто!!!!
След като прочетох тази тема нещо се почуствах самотен.. Май е време и аз да зарежа мръсните историй с въртене на "леки" момичета и да си намеря сериозна приятелка :D . Желая ти всичко най-добро!!!!
Така е :)
Сериозното си е сериозно - няма нищо по-хубаво от него, а и аз го намерих.. :}
Поздрав специално за теб с: Ac/Dc - Highway to hell
Така че с тея леките направо отиваш там, така че си поиграй още малко с тях и след това хващаш сериозно момиче и ще си намериш място в рая :---)

myNameIsImmortal
04-24-2009, 20:15
http://i626.photobucket.com/albums/tt345/barbariankitty/Random%20Stuff/21.jpg

само това мога да кажа
Благодаря ;)
А аз на теб мога да ти кажа:
http://kachi-snimka.info/thumbs/opt1240604109n.JPG

w0sh
04-24-2009, 20:16
ХАхаха добро попадение...

kypo
04-24-2009, 20:49
сори, като видях думата "съжЕлявам" и се отказах!
ех, не се научихте, че се пише с А!

Hilary_
04-24-2009, 20:52
Ееееееее това ли е момъка брее.... а честито да ви е!!! :grin: :grin: :grin: Всичко най със всички екстри от как ви Ивета... :D :grin: :grin: Много се радвам за вас!!! :grin: :wink:

Lyubeto
04-24-2009, 21:11
Леле , хора осъзнайте се ... :-o :-o :-o

п.п аз се отказах като видях сигОрен ... 8-)

myNameIsImmortal
04-24-2009, 21:14

п.п аз се отказах като видях сигОрно ... 8-)

къв ти е проблема.. ? :x

Ееееееее това ли е момъка брее.... а честито да ви е!!! :grin: :grin: :grin: Всичко най със всички екстри от как ви Ивета... :D :grin: :grin: Много се радвам за вас!!! :grin: :wink:

това е момъкаа :oops: :)
Мерси много :grin: :)

sladur4etyYy
04-24-2009, 21:49
в смисъл вие ходите от 3 дена, така ли? 8-)

3oPuTy
04-24-2009, 22:08
Поредната двойка,която се запознава във форума :-D По моите изчисления е номер 4 за последните 4-5 месеца :)
Честито и на двама ви :) Радвам се за автора :) Време беше и на неговата улица да изгрее слънце,защото наистина го заслужава :-) Надявам се поне на вас растоянието да не ви попречи да сте заедно :) Успех!!!И след месец да пишете как са се развили нещата,ей ;)

vesito13
04-25-2009, 07:33
Поредната двойка,която се запознава във форума :-D По моите изчисления е номер 4 за последните 4-5 месеца :)
Честито и на двама ви :) Радвам се за автора :) Време беше и на неговата улица да изгрее слънце,защото наистина го заслужава :-) Надявам се поне на вас растоянието да не ви попречи да сте заедно :) Успех!!!И след месец да пишете как са се развили нещата,ей ;) +1 ;)
Лошото е , че не съм забелязала връзките , които са тръгнали от форума и има разстояние , да са много сполучливи :( Както и да е , дано с вас е различно , наистина ви го пожелавам :)

sladkish_14
04-25-2009, 08:39
П.П. Мерси за пожеланието :)

Много си влюбен :-D ,, Каква прекрасна любов за 3 дена ,, Нали знаеш 'всяко чудо за 10 дни' .. Няма значение щом Вие сами сте решили да се излагате на тази мъка , желая Ви да не е толкова трудно и ддз ,, Може някой ден съдбата да ви събере в един град 8-) :-P

vivteen
04-25-2009, 08:48
Ехее,браво!Радвам се за вас :grin: По начина,по които пишеш си личи,че си много хлътнал :-D Пожелавам ви да сте си двамата дъъълго време :)

Krasencety
04-25-2009, 08:52
Радвам се за теб! Бъди щастлив! :-) :)

aka6a_vamp
04-25-2009, 09:12
ММ да и повечето пъти не стават работите...но да се надяваме,че при тях ще е различно! :-)
П.П:Мисля,че при почти всички от форума дето не ни беше цветно положението,всичко се подреди :grin: :grin: :-) Ето тва е доказателсвто за другите,никога да не спират да се надяват!

Lyubeto
04-25-2009, 09:15

п.п аз се отказах като видях сигОрно ... 8-)

къв ти е проблема.. ? :x

Порасни с 10 години и ще разбереш . 8-) Вашето си е живо самоубииство и не предричам да изкарате много , пък и да изкарате това не е връзка . Просто не може да се нарече така.Ти би трябвало да го знаеш , нали си много запознат с тези неща.
п.п. къв а :lol:

LovelyGirl
04-25-2009, 09:16
Дано да бъдете много щастливи :smt041
Много се радвам за вас :)

myNameIsImmortal
04-25-2009, 09:18
След месец ще пишем :)
И благодаря за пожеланията :)
Ще си покаже дали сме сродни души и дали ще бъдем дълго време щастливи :)

myNameIsImmortal
04-25-2009, 09:23
Порасни с 10 години и ще разбереш . 8-) Вашето си е живо самоубииство и не предричам да изкарате много , пък и да изкарате това не е връзка . Просто не може да се нарече така.Ти би трябвало да го знаеш , нали си много запознат с тези неща.
п.п. къв а :lol:
да запознат съм, но само ще ти кажа че познавам бая хора които имат връзки от разстояние за повече от 2 години и нещата при тях са супер.
Това че ти не мислиш че е възможно или си имал/а такава връзка, която не е провървяла и сега си скиптично настроен/а не означава че при другите е така..
Точно заради това хората са създали влаковете, колите, рейсовете и останалия вид транспорт.. А само да вметна имам леля в Русе, а и в Разград също имам роднини и е много близко до Русе..
А забравих ли да вметна, че мисля да кандидатсвам там, където е кадидатствал баща ми? В Русе.. Или също мисля и за Варна но има още малко време докато реша ;)

Така че не ме мисли мен, знам как да си живея живота и какво да правя за да ми е добре..

aka6a_vamp
04-25-2009, 09:23
Дано,дано :)

Lyubeto
04-25-2009, 09:24
Ехеее , след месец ще се навлезли в същината на връзката ви сигурна съм . :razz: Какво значи да сте заедно , бе дете . Задно означава наистина да сте заедно , а вие сте на незнам си колко километра един от друг . По скайп ли ще се опознавате?И не се вкарвай във филма ,че лятото всеки ден ще ходиш до Русе и ще се връщаш . Звучи повече от фантастично . Спри сапунките , това е моя съвет . :lol:
п.п Лели ,чичовци , стринки , баби нямат значение ако ще и през един двор да сте . Не сте ли от един град/село забрави дето можеш да наречеш нещо връзка . Най - малкото вие все още сте ученици .

myNameIsImmortal
04-25-2009, 09:25
ММ да и повечето пъти не стават работите...но да се надяваме,че при тях ще е различно! :-)
П.П:Мисля,че при почти всички от форума дето не ни беше цветно положението,всичко се подреди :grin: :grin: :-) Ето тва е доказателсвто за другите,никога да не спират да се надяват!
ДА - НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! :)

А не се знае, може пък тука дълго време да ни споменавате :-D :-)

LovelyGirl
04-25-2009, 09:26
Какво ги упреквате?
Какво ви бърка вас, те как ще се справят.
Оставете хората да си бъдат щастливи и гледайте себе си ;)

myNameIsImmortal
04-25-2009, 09:31
Ехеее , след месец ще се навлезли в същината на връзката ви сигурна съм . :razz: Какво значи да сте заедно , бе дете . Задно означава наистина да сте заедно , а вие сте на незнам си колко километра един от друг . По скайп ли ще се опознавате?И не се вкарвай във филма ,че лятото всеки ден ще ходиш до Русе и ще се връщаш . Звучи повече от фантастично . Спри сапунките , това е моя съвет . :lol:
Така, явно не четеш. Казах, че имам леля в Русе - място където мога да отида когато си поискам и да мога да съм с нея без никакви проблеми.. Казах че Русе е един от градовете където мога да кандидатствам..
Затова ще те помоля - гледай себеси, гледай своя живот, а не моя..
Аз ще се оправя ;)

bubblebabe
04-25-2009, 09:38
Радвам се за вас :)
Успех...

Lyubeto
04-25-2009, 09:44
Мило дете , незнам защо пишеш във форума тази тема , като искаш само похвали без нищо друго . Детинско , не мислиш ли ? Явно критиката на по - зряло мислещите още те дразни . Казах ти порасни 10 години и тогава пак може да говорим на тази тема . :lol:
п.п. хора, спрете сапунките :razz:

nicolepcd
04-25-2009, 09:49
Браво, дано скоро не се отчаяш и не се разстройваш всяка вечер, когато ти е кофти и нея я няма... сложно е това, което сте го намислили, но пък какво ви пречи да опитате.. а и лятото скоро идва :grin:

myNameIsImmortal
04-25-2009, 09:50
Мило дете , незнам защо пишеш във форума тази тема , като искаш само похвали без нищо друго . Детинско , не мислиш ли ? Явно критиката на по - зряло мислещите още те дразни . Казах ти порасни 10 години и тогава пак може да говорим на тази тема . :lol:
Това го правя с цел не да получа "похвали" и добри пожелания, а за да разкажа моята история и да има една от малкото хубави теми, а не тези: "Лигла ли съмммМмм?" "Тъпа ли съм или да" ..
Айде ходи да играеш wow, но ще те посъветвам - играй в Blizzard - там е истината, а не умрялите fun сървъри :lol:
Чао, не ми се занимава да ти отговарям на мненията повече..
И какво като си голяма.. не личи много..

Lyubeto
04-25-2009, 09:59
Съвети най - малкото от тебе приемам , като нека си припомним темата "как да сехаресаме на момиче" . Явно толкова си се комплексирал от всичките ти провали до сега , че сега пазиш нещото което пак нямаш като орлица над поколението си .
Незнам какво общо има моята игра с темата ти . Май като нещо не ти харесва и започваш с нападките и заяжданията .Ама да ти кажа малко ме интересува . Няма после аз да залея с помията си форума и тема от рода на " Тя ми липсва , какво да правя , аз съм малък лигльо" и т.н. .
ПЪк за това дали съм голяма или не точно ти детенце не можеш да кажеш . Излез от сериала и тогава може да си говорим пак . Ако щеш ми отговаряй , примряла съм някакъв малък , грозен лигльо да ми отговаря и то наистина голям разбирач в любовта . А и къде ти е възпитанието???Не са ли те учили ,че на по - големите не се отговаря? :razz:
Сега очаквам включване и от "гаждето".
Айде чао , приятен чат с "гаджето" ,аз излизам на разходка с приятеля ми. :lol: :lol:

vivteen
04-25-2009, 10:05

Не,че нещо ме бърка,но съм сигуна,че приема критики,ама не такива без смисъл.Момчето си казва,че може да ходи там постянно и че може да кандидатства там,което си означава,че ще може да я вижда всеки ден.По твоята логика хората,които са женени и се е налагало да се разделят да кажем за 6 месеца,за да работят в чужбита трябва да се разведат,защото това не била връзка.И едва ли 10 години биха променили нещо,то си е до разума.Нали знаеш,че има хора на по 30 години неосъзнати и тъпи и не знаят какво да правят с живота си и има такива на 18,които почти са изградили живота си.Годините нямат значение,а ума.

Lyubeto
04-25-2009, 10:10
ЕЕЕее ,чакай малко едно е да говорим за брак и временна раздяла . Съвсем друго е да говорим за деца , ученици , които щели да се виждат от дъжд на вятър , а сега лятото той всеки ден щял да пътува от Варна до Русе и да наричат това нещо сериозна връзка . Нали се сещаш за какво ти говоря? Права си ,че всичко е до разума ама така като гледам малко е недостатъчен . Остават му поне 2 години още докато завърши незнам какво обсъждаме повече ... :)

myNameIsImmortal
04-25-2009, 10:10
Lyubeto, приятна разходка..
И пак ме караш да пиша.. ама както и да е..
Ти си мислиш, че мен много ми пука от това което казващ? :?
Айде чао, не ми се занимава повече..
Просто има много неща които не знаеш, а когато не знаеш не трябва да говориш, защото бая работи не съм споменал във тоя форум относно момичетата.. ;)

Lyubeto
04-25-2009, 10:12
А ве дете , като кажеп веднъж чао - чао . Какво ми се обясняваш, като не ме интересува ?

vesito13
04-25-2009, 10:18
п.п Лели ,чичовци , стринки , баби нямат значение ако ще и през един двор да сте . Не сте ли от един град/село забрави дето можеш да наречеш нещо връзка . Най - малкото вие все още сте ученици .Е твойто е малко прекалено . Едно е да се виждат веднъж на 3 месеца , друго е да могат да се виждат по-често , както той самият каза , че е възможно . Това да си гадже с някой , не значи всеки ден да прекарвате по 20 часа заедно . Не ми казвай , че като не виждам приятеля ми , абсолютно всеки ден , ние нямаме връзка . От един град сме , но аз имам приятели , той има приятели , имам да уча и т.н. и заради такива неща , аз не го виждам всеки ден . Но въпреки това ти не можеш да ме убедиш , че това не е връзка :!:

Punisherrr
04-25-2009, 14:17
п.п Лели ,чичовци , стринки , баби нямат значение ако ще и през един двор да сте . Не сте ли от един град/село забрави дето можеш да наречеш нещо връзка . Най - малкото вие все още сте ученици .

Ше прощавате,че се намесвам ама много ме издразни как се дървиш на момчето. ;) Не знам дали точно той ще се справи със ситуацията ама такива неща се случват. Голяма кака разбирачка си явно,но не и в тая област. Или просто си угорчена от някой провал и си говориш на изуст. Не знам ква е причината,но грешиш много! ;) Не мога да разбера такива хора...като не знаеш какво е защо говориш...къде видя,че няма да се получат нещата между момчето и девойката ?? Боб ли хвърля?
И това определено не е никакъв филм,сапунка или квото там го наричаш. Такива неща са възможни! И определено не зависят от това,че каката от форума е казала на дечицата да не се лъжат и да нямат надежди.
Понеже и аз съм малка и глупава...ще кажа само,че и аз започнах такава връзка преди 2 години. Нямаше възможност да се виждаме по-често от 1 път на две седмици. Но имахме планове и знаехме,че си струва. И сега с това същото момче вече не сме само на вирутални разходки. Капиш кво искам да кажа?
(И ако искаш да ми кажеш,че това моето не е било връзка.... > ХА..ХА..ХА... беше..и Е ..много повече от някои други връзки ..независимо дали си живеете в един и същи блок или на 300 км. един от друг... )
Sorry за тона...ама и твоя смърдеше от далеко честно казано.

На автора и на момата им пожелавам да не се дават на трудностите.

selens
04-25-2009, 14:46
Ехххх че завистливи хора е имало бе :lol: И този форум е за тинейджъри а не за вас "големите" каки :lol: Тъйче оставете момчето на мира като не ви харесва темата не пишете бе 8-)

Успех от мен .. все пак няма невъзможни неща :-) :)

leoparda93sl
04-25-2009, 14:55
Ехххх че завистливи хора е имало бе :lol: И този форум е за тинейджъри а не за вас "големите" каки :lol: Тъйче оставете момчето на мира като не ви харесва темата не пишете бе 8-)

Успех от мен .. все пак няма невъзможни неща :-) :)

+1 :)

Lyubeto
04-25-2009, 17:55
Айде , другите сериали се обадиха :razz: :razz: :razz: . Лапешка работа , мушички :lol:
п.п. Хора , не ме ебе за вашите връзки , ако ще и от 9 реки вода да ми носите. Капиш??И ако ми посочиш една причина да завиждам , златна ще станеш. :lol:

valdesbg
04-25-2009, 18:31
Любе сериозно, не знам какво целиш, надявам се че ти знаеш. Ясна идея в постовете ти няма, май важното е да пишеш. Лошо е че сега ще изкараш сестра ми бременна, и ще се наложи да доказвам че нямам сестра.

Тъй по темата - браво на Данчо, диви и щастливи да сте. Вие си знаете кое и как ще става.

selens
04-25-2009, 20:08
Айде , другите сериали се обадиха :razz: :razz: :razz: . Лапешка работа , мушички :lol:
п.п. Хора , не ме е** за вашите връзки , ако ще и от 9 реки вода да ми носите. Капиш??И ако ми посочиш една причина да завиждам , златна ще станеш. :lol:
Нямам време за теб .. аре продължавай си да твариш хората едва ли засягаш много някого :lol: 8-)

AFT
04-25-2009, 20:23
Lyubeto, не се прави на умна/умен, когато пишеш "незнам", защото е направо смешно.
Мен myNameIsImmortal изключително много ме дразни и също мисля, че връзките от разстояние са с почти еднакъв завършек винаги, но реших да не развалям темата, щото искам да видя след време кво ще стане и дали съм била права. ^^

BlindedAngel
04-25-2009, 21:32
Бе ти виж са къф си ушат...Таз твойта да няма перде на очите че не ти е видяла дествения мустак на снимките...Тц тц.Лоша работа.Ама нищо и грозните заслужавате любов... :)

Kostadin_682
04-26-2009, 18:03
Тука съм тукаааа !!!! :grin: :grin: :grin: айде сватба, ракия, мезе 8-) ... айде айде... Братле казвай кога да идвам в Ракитово... 8-) само кажи, че ще има ракийка и идвам 8-)

П.С Айде да сте живи и здрави и да се слушате 8-)

myNameIsImmortal
04-26-2009, 19:20
Тука съм тукаааа !!!! :grin: :grin: :grin: айде сватба, ракия, мезе 8-) ... айде айде... Братле казвай кога да идвам в Ракитово... 8-) само кажи, че ще има ракийка и идвам 8-)

идваййй :grin: ракията и мезето от мене.. салатката от теб :grin: :grin: :grin: :grin:

Kostadin_682
04-26-2009, 19:23

идваййй :grin: ракията и мезето от мене.. салатката от теб :grin: :grin: :grin: :grin:
Малееее... идвам утре съм при тебе братле 8-) ... са отивам да взема салата и ..... всичко точно... ти само гледай да има пиене :razz: 8-)

myNameIsImmortal
04-26-2009, 19:27
имаа, и винце и ракийка и гроздова, и сливова каквато щеш 8-)

Kostadin_682
04-26-2009, 19:31
Човек... направо сърцето ме боли като чуя за алкохол... ох... винце.... малеее ракийка... а пък и гроздова...ъъъъъъъъхххххъъ ъъъъъъммммм
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :lol: :lol: :grin: :grin: 8-) 8-)

AnIcHkAtA
04-26-2009, 19:31
Честито :grin: !Чела съм всичките ти теми и се радвам, че най-накрая си намерил момичето, което те кара да бъдеш щастлив.Желая ви да се разбирате, дано връзката ви бъде силна :)

myNameIsImmortal
04-26-2009, 19:53
Честито :grin: !Чела съм всичките ти теми и се радвам, че най-накрая си намерил момичето, което те кара да бъдеш щастлив.Желая ви да се разбирате, дано връзката ви бъде силна :)
Благодаря :)

myNameIsImmortal
04-26-2009, 19:56
Човек... направо сърцето ме боли като чуя за алкохол... ох... винце.... малеее ракийка... а пък и гроздова...ъъъъъъъъхххххъъ ъъъъъъммммм
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :lol: :lol: :grin: :grin: 8-) 8-)
A да не казвам, че има и кайсиева.. :) :grin: :grin:

ThePowerOfLove
04-26-2009, 20:01
Бе ти виж са къф си ушат...Таз твойта да няма перде на очите че не ти е видяла дествения мустак на снимките...Тц тц.Лоша работа.Ама нищо и грозните заслужавате любов... :)

Ти виждал ли си го наживо? :-o
И дори да беше такъв, какъвто казваш - нямаше да ме бърка ;) Съжалявам ако ти си избираш приятелките по красота, а не по характер..

Kostadin_682
04-26-2009, 20:04
хахахха.... що си не гелдаш работата бе отворко, ти да не красавец бе... то всеки се крие и се представя във форума, с най-ралични снимки... може би не знаеш това, че има и свестни момичета които не ги интересува външния вид... ама явно не си дорасъл за това... айде лека вечер :x

myNameIsImmortal
04-26-2009, 20:06
хахахха.... що си не гелдаш работата бе отворко, ти да не красавец бе... то всеки се крие и се представя във форума, с най-ралични снимки... може би не знаеш това, че има и свестни момичета които не ги интересува външния вид... ама явно не си дорасъл за това... айде лека вечер :x
брат, яла да те черпя в Ракитово по една гроздова и после да обърнем на сливовка 8) пък после вадим уискито и ще запразнимее :grin: :grin:

Kostadin_682
04-26-2009, 20:07
Lyubeto, не се прави на умна/умен, когато пишеш "незнам", защото е направо смешно.
Мен myNameIsImmortal изключително много ме дразни и също мисля, че връзките от разстояние са с почти еднакъв завършек винаги, но реших да не развалям темата, щото искам да видя след време кво ще стане и дали съм била права. ^^
офф... аман от такива като тебе... писна ми чесно ти казвам... :x

Kostadin_682
04-26-2009, 20:08
брат, яла да те черпя в Ракитово по една гроздова и после да обърнем на сливовка 8) пък после вадим уискито и ще запразнимее :grin: :grin:
Идвам братле, идвам. 8-)

myNameIsImmortal
04-26-2009, 20:09
Коцеее, ракиййкааа.. винцееее... представи сиии... :-D :grin: :grin: :grin: 8-) 8-)

XTREMEFREERIDE
04-26-2009, 20:16
Браво на вас.
Възхищавам се на хора с вяра.
Знам какво е да имаш връзка от разстояние и повярвай не е лесно.
Но винаги си казвам "Любовта ни тия километри ли струва?!" ..
Една любов винаги е по - силна от времето и разстоянието...
Лоша е връзка по скайп, но доверие му е майката.
Успех. ;)

Lav40
04-26-2009, 22:11
П.П. Мерси на тези, които са прочели темата. Дано да бъдете винаги щастливи! :)

П.П.2 ThePowerOfLove :-)
ОООО Пич!Аз съм в подобен филм от малко над 2 години :D Дано между вас се получи :)

cinderella_gugutka
04-26-2009, 22:23
твоята история ми вдъхна голяма надежда.благодаря ти много

BlindedAngel
04-27-2009, 04:39
Не съм най - красивия - не го твърдя...Ама тоя охлюв има някво супер голямо самочувствие че разбира от връзки момичета и т.н. а сигурно е и девствен още...Поне има страхотни любовни дръжки на главата...Пък нека да са обичат, кат са разделят ще му дойде ъкъла в главата...

Tera
04-27-2009, 07:19
Не че нещо,ама.... BlindedAngel си е сладур... :-) :-) :-) Поздрави на жена ти... :-D :-D :-D

leoparda93sl
04-27-2009, 07:37
A да не казвам, че има и кайсиева.. :) :grin: :grin:

После няма да е лошо да минете покрай Сливен,да ва черпа по една Сливенска Перла :grin: :grin: 8-) :lol:

AFT
04-27-2009, 08:31

И от кво ти писна? Кво съм казала? Retard.

Kostadin_682
04-27-2009, 13:07

ти никога не си доволна, и всеки те дразни, и си някаква негативно настроена към всичките тия работи... а бе дразнители какво повече мога да кажа...

Hilary_
04-27-2009, 13:16
Не съм най - красивия - не го твърдя...Ама тоя охлюв има някво супер голямо самочувствие че разбира от връзки момичета и т.н. а сигурно е и девствен още...Поне има страхотни любовни дръжки на главата...Пък нека да са обичат, кат са разделят ще му дойде ъкъла в главата...
Чакай малко...ти чел ли си всичко, което е писал във форума...познаваш ли го, за да знаеш дали разбира от момичета или не...и какво ако е девствен това не е критерии за разбиране и много мозък... :? Красив...грозен нали не те бърка...тогава... 8)

Kostadin_682
04-27-2009, 13:30
Чакай малко...ти чел ли си всичко, което е писал във форума...познаваш ли го, за да знаеш дали разбира от момичета или не...и какво ако е девствен това не е критерии за разбиране и много мозък... :? Красив...грозен нали не те бърка...тогава... 8)
Остави момчето да си мисли, каквото иска... нито го познава що за човек е нито нищо, точно заради това ме е яд... говорят без да знаят...

slun4ice_90
04-27-2009, 13:33
:grin: Не мога да повярвам,че тя е пуснала темата за теб.Заслужавате неземно щастие,което ви желая адски силно.Заслужавате го и двамата.Страхотна история,още веднъж казвам.Накара ме да се замисля... :-o

slun4ice_90
04-27-2009, 13:40
П.П. Мерси за пожеланието :) Дано поне вие не се откажете,както направих аз... :( :-o Предадох се преди боя...Обаче на вас не ви позволявам да се предавате!Само яки моменти ви желая.

AFT
04-27-2009, 21:00

ти никога не си доволна, и всеки те дразни, и си някаква негативно настроена към всичките тия работи... а бе дразнители какво повече мога да кажа...

Не ме дразни всеки, дразнят ме определени хора и си им го казвам. Ае стига си мрънкал за глупости.

valdesbg
04-28-2009, 05:43
Оакахте темата на момчето, доволни ли сте вече? Ще спите ли спокойно?

Aicken
04-28-2009, 05:56
ох :-o

дано има успех тая връзка лично много се съмнявам

AFT
04-28-2009, 06:13
Оакахте темата на момчето, доволни ли сте вече? Ще спите ли спокойно?

Е, авторът и онази,чиито ник забравих, разбраха, че всички много им се радват и им пожелават успех, та не мисля, че има още нещо по темата да се каже. So, нищо не сме оакали. ^^

Jingles, за първи път те виждам. =О Или поне не помня, ако съм те виждала..

Aicken
04-28-2009, 06:16

щото нИ я ТЪПКАТТТТТТТТТТТ :x

slun4ice_90
04-28-2009, 10:24
Много сте жалки,беееее...Завистливи лумпери.След като не сте щастливи,си го направете беее!Баси животните имало тук... :o :-x

leoparda93sl
04-28-2009, 16:32
Много сте жалки,беееее...Завистливи лумпери.След като не сте щастливи,си го направете беее!Баси животните имало тук... :o :-x

+1 :D 8-)

aka6a_vamp
04-28-2009, 16:37
Аре спрете с кибер-войната бе...кво седите и си крякате тука.. :D баси,а темата мисля,че е приключена и то отдавна :-o

Re5peC7
04-28-2009, 16:38

душата разяри ли се...по-добре бягайте :D

sextazy_baby
04-28-2009, 17:18
Радвам се за теб,бъди щастлив :)

umri
04-28-2009, 23:05
На колко сте години. ( няма никакъв сарказъм )

slun4ice_90
04-29-2009, 06:24

душата разяри ли се...по-добре бягайте :D О,да ти си ме знаеш... :D :-P

leoparda93sl
04-29-2009, 06:53

душата разяри ли се...по-добре бягайте :D О,да ти си ме знаеш... :D :-P

Много як аватар slun4ice_90 :) 8-) 8-)

slun4ice_90
04-29-2009, 06:55
Мерси и на мен много ми харесва. :grin: Нека всичко е любов... :-P

miss_asi
04-29-2009, 07:10
Честито,честито!Само щастие за напред!