PDA

View Full Version : грозна съм, стеснителна съм

girl4eety
04-26-2009, 17:45
Оф писна ми като гледам всички момичета на моята възраст /16 години/ си имат гаджета,не са девствени, а аз до сега съм имала само 1 гадже и то в 7 клас и съм девствена -- мисля че проблема е в това че съм грозна и че съм много стеснителна и не излизам никъде та кажете ми плсс какво да направя за да стана по-отворена и да си намеря гадже
Искам също имаме 2 момичета в класа които са много бойни , когато някой им се озъби или не ги послуша веднага скачат на бой зъбят се смели са докато аз не мога така - моля нека който може да ми помогне и за двата пробелма плсс

teenems
04-26-2009, 17:55
я дай те видим .. ии излизай повече от вас .. пък и тея курви като не са девствени и ко голямото добро утро .. пфф

clever
04-26-2009, 17:55
проблемът ти е;че имаш ниско самочувтвие... :(
радвай се на живота;спортувай и не се самоубиждай
бъди общителна
за гаджето-ще си дойде времето :) споко
за двете момичета от класа ти-не им обръщай внимание;а също можеш да се оплачеш на учителите и на директора
8) бъди с високо самочувстие и се радвай на живота 8)
успех! :)

billytalent
04-26-2009, 17:58
Тва,че си девствена не е нищо срамно..
не ги гледай днешните 13 годишни курвички *не всички разбира се*
За това,че си по-стеснителна..
отпусни се повече..
След като казваш 'Аз съм грозна'
няма как другите да си кажат 'Тя е красива'
Имай си самочувствието/в граници разбиира се/

Щом като се орпеделяш като 'грозна'
направи нещо по въпроса..
направи така,че сама да се харесваш..
за Бога та ти си на 16..
По това как се възприемаш ти
зависи и как ще те възприемат околните..
А за тези 'побойнички'
изобщо ама изообщо не им обръщай внимание..
игнорирай ги :)

+1 много точно казано,защо не пуснеш една снимка да те видим сигурна съм,че не си грозна всеки е красив по собствен начин просто много се подценяваш или гледаш други момичета и искаш да бъдеш като тях,но всеки човек е уникален

zloto
04-26-2009, 18:00
Дай снимка...
Ако те харесам, може да си основем заедно "клуб на грозните" :-D
Не, сериозно... всичко е поправимо, освен ако не си 100 килограма, с акне, криви зъби, мазна коса и мустаци (всъщност и това е поправимо)
А за побойничките... искам да имам такива в класа, мерак ми е да се науча да бия :o
Хората ти го казват - всичко е до нагласата, жалко, че аз не съм го проумяла в истинския смисъл. И на мен не ми върви :?

Mihailova
04-26-2009, 18:04
Красотата е в очите на гледащия, но щом и в своите очи не си красива - ситуацията е обсайт. Като си грозна има гримове, които до някаква степен прикриват недостатъците в човешкото лице, а като станеш пълнолетна си направи операция на зоните, които смяташ за недостатъчно хубави и се отърви от комплексите си.
Освен, че си стеснителна, ти си доста затворена очевидно и си позволила на някого да се държи грубо с теб и да те тъпче, като ниска трева в градина в Илиенци .. твоя си е вината. Всеки печели уважението на хората, човек, който те уважава не би се държал така с теб. А това, че си на 16 и си девствена - нито е причина за парадиране, нито е за криене. Това си е твое решение, а дали е поради твоето желание или защото не можеш да си намериш приятел е отделен въпрос. Какво вършиш в леглото си е лично твоя работа.

fashion4etyy
04-26-2009, 18:09
Оф писна ми като гледам всички момичета на моята възраст /16 години/ си имат гаджета,не са девствени, а аз до сега съм имала само 1 гадже и то в 7 клас и съм девствена -- мисля че проблема е в това че съм грозна и че съм много стеснителна и не излизам никъде та кажете ми плсс какво да направя за да стана по-отворена и да си намеря гадже
Искам също имаме 2 момичета в класа които са много бойни , когато някой им се озъби или не ги послуша веднага скачат на бой зъбят се смели са докато аз не мога така - моля нека който може да ми помогне и за двата пробелма плсс

a ot koe te e sram
4e si devstvena, ili 4e ne se bie6 :-o

Mihailova
04-26-2009, 18:14
dedencety Да и защо не ? Ако има пари, какъв е проблема? Аз ако не харесвах нещо в себе си, щях да се подложа на естетическа хирургия. Познавам мацки с операции на носовете - от комплекси, познавам, които ще си правят за намаляване на прасците и тнт. Да, това е решение. При условие, че нещо определено в теб те тормози цял живот и ти заради него се затваряш в себе си и едва ли не, не живееш хубав живот.. Бе еби му майката- една операция и си готов. Друг е въпроса дали имаш парите.

Mi6inka
04-26-2009, 18:18
Красотата е в очите на гледащия, но щом и в своите очи не си красива - ситуацията е обсайт. Като си грозна има гримове, които до някаква степен прикриват недостатъците в човешкото лице, а като станеш пълнолетна си направи операция на зоните, които смяташ за недостатъчно хубави и се отърви от комплексите си.
Освен, че си стеснителна, ти си доста затворена очевидно и си позволила на някого да се държи грубо с теб и да те тъпче, като ниска трева в градина в Илиенци .. твоя си е вината. Всеки печели уважението на хората, човек, който те уважава не би се държал така с теб. А това, че си на 16 и си девствена - нито е причина за парадиране, нито е за криене. Това си е твое решение, а дали е поради твоето желание или защото не можеш да си намериш приятел е отделен въпрос. Какво вършиш в леглото си е лично твоя работа.

:lol: :lol: :lol: ти какви неща приказваш ,бе :lol: :lol:
по темата : 1во... Няма да се даваш някопй или нещо да ти показва ,че е повече от теб! Има хиляди неща ,които можеш да направиш ,за да се чувтваш по-добре... Това че повечето ти врастнички са с по 5 пласта грим,присъдени коси и с по 78458 човека ,с който са спали не ги прави готини!В никакъв случей не искай да подражаваш на някой!Който и да е... сама изгради това което искаш да бъдеш....бъди по-общителна,усмихната..не бъди злобна с хора ,които не са ти направили нищо (но не се и оставай да ти се качат на главата) И най-важното...научи се най-напред ти да се харесваш...както казаха и преди мен ..гаранция е че има хубави неща в теб!У всеки има...Успех {}

Pepincetyy
04-26-2009, 18:19
Дай снимка...
Не, сериозно... всичко е поправимо, освен ако не си 100 килограма, с акне, криви зъби, мазна коса и мустаци (всъщност и това е поправимо)
А за побойничките... искам да имам такива в класа, мерак ми е да се науча да бия :o
Хората ти го казват - всичко е до нагласата, жалко, че аз не съм го проумяла в истинския смисъл. И на мен не ми върви :?
И това с кривите зъби,акнето,мазна коса и мустаци може да се поправи - въпреки , че не вярвам авторката да е такава.
Иначе...по дяволите вдигни си малко самочувствието :o
За всеки влак си има пътници!!!!

safetyMode
04-26-2009, 18:20
Дай снимка...
Точно това искам и аз вие ме разбрахте криво те нве ми правят нищо говорим си с тези побоинички приятелки сме но мисълта ми че искам и аз да се науча като тях да бъда отворена да се бия

а ти коя си бе? :D смисъл авторката не е ли друго момиче

Mihailova
04-26-2009, 18:26
dedencety Какво намесваш чалгата в случая ? Никой ен ти говори за силикон, а за смаляване на нос, премахване на гърбица и тнт. Моля ти се, не ми се водят глупави спорове точно по този въпрос. Говори с хирурзи.

Tutmanik
04-26-2009, 18:31
Всяко момиче си има своя собствена красота.Няма грозни момичета..Не вярвам да е толкова зле положението.И аз не съм шърва красавица,но все се намират момчета,които да проявяват интерес.Това,че нямаш гадже не е заради външността ти,а заради това,че не излизаш с приятели.Много по-приятно ще ти е,ако след дългата изморителна седмица излизаш да се позабавляваш през уикенда.
И аз съм доста стеснителна и знам колко е трудно,но когато спреш да се замисляш и спре да ти пука какво впечатление ще напавиш на другите се улесняваш,вярвай ми.
Аз примерно когато се замисля" ами сега ако направя това дали ще ми се смеят или дали ще се изложа" ми става мн гадно и се чудя какво да правя,затова да не ти пука толкова много...

girl4eety
04-26-2009, 18:33
вийте понейе про4етох 4е сам имала проблеми с побоини4ките не то4но тфа е 4е искам да бада като тяь някои като ми се отфори и да го затапя и да се нау4а да се бия да бада по отжорена а не да се стесняжам
и нямам проблеми с акнето забите коса мустаци подарйам се просто мисла 4е самото лице ми е мн грозно

Tutmanik
04-26-2009, 18:36
Съвет:не си махай мустака ако ти е чувствителна кожата,щото аз съм си патила от това и съм ходила с рани над устните сигурно 1 месец :-D
Не си длъжна да бъдеш като тях..според мен ако някой те обижда по-добре да си замълчиш и да го игнорираш,отколкото да се биеш с него и да си навличаш проблеми.

Umbrella
04-26-2009, 18:38
се повече се убеждавам,че не си наред..
Пластична операция..това ли е решението ти?!
Еми да за човек с комплекси, според тебе не е ли решение? Или просто всички предпочитате да се правите на велики психолози с някви заучени реплики от сорта на "Вдигни си самочувстието..." :-o

давайте сеа да почваме всички да си рпавим пластични операции..
ти не ги гледай там чалга певачктие..
При чалга певиците нали знаеш, че основната нужда от пластична операция е за запълване на пространство някъде там в черепа...където им е доста празно. Това, че ти свързваш пластичната хирургия с неестетични гърди тип либеница значи, че си ограничена, а не че другите са луди. Еми да защо не...който може да си позволи пластична операция да си я прави, който не може да го кара на психологичната част.

Joc
04-26-2009, 18:54
дай снимка и ще ти кажа дали си грозна

Umbrella
04-26-2009, 18:55
Да, човек, представяш ли си каква чест... :grin: Стига де, за десет минути само това ли измисли...според мен пък е решение. Монетата винаги има две страни. Просто гледаш само от едната...бау. :-D

Goddess
04-26-2009, 19:16
се повече се убеждавам,че не си наред..
Пластична операция..това ли е решението ти?!
Еми да за човек с комплекси, според тебе не е ли решение? Или просто всички предпочитате да се правите на велики психолози с някви заучени реплики от сорта на "Вдигни си самочувстието..." :-o

давайте сеа да почваме всички да си рпавим пластични операции..
ти не ги гледай там чалга певачктие..
При чалга певиците нали знаеш, че основната нужда от пластична операция е за запълване на пространство някъде там в черепа...където им е доста празно. Това, че ти свързваш пластичната хирургия с неестетични гърди тип либеница значи, че си ограничена, а не че другите са луди. Еми да защо не...който може да си позволи пластична операция да си я прави, който не може да го кара на психологичната част. :lol: и ти се регистрира специално за да ми изнесеш тази така 'поучителна лекция'
Пластчната операция за мене изощо не е решение ;)
това е начин да се избяга от проблема..

И защо да е бягство ? Ако с това се слага край на комплексите и притесненията, ако това ти помогне да харесаш самият себе си...какъв е проблема ? Абсолютно всеки човек има какво да промени в себе си.
Въпроса е, кога това е необходимост и кога каприз.

CaribbeanGirl
04-26-2009, 19:23
Виж, и аз бях така! Бях със супер ниско самочувствие! Мислех се за супер грозна и с големи уши /така ми се погиграваха преди/! Но НИКОГА, ама НИКОГА не съм се затваряла вкъщи! Излизах си с приятелките и така ми вървеше живота, докато не осъзнах,че съм над другите! Искам да кажа, че на мен ми се подиграваха хора, който едва връзваха 3, а аз - тази, която без проблем си изкарваше 6 им се вързвах! Започнах да обръщам повече внимание на момичетата около мен, защото просто исках да видя те как изглеждат! Всички около мен се гримирваха, а аз не! Можех да си сложа само спирала и гланц! Забелязвах как тези, които с грим бяха супер без него бяха безлични! Виждах момичета с криви носове, редки коси, криви зъби и т.н.! Чак тогава започнах да оценявам моята красота - носът ми е правилен, косата ми е гъста, очите ми са изразителни, зъбите ми са подредени, а усмивката ми е бяла! Започнах да харесвам себе си и то наистина! Тогава забелязах, че и другите започнаха да ме харесват! Това е моята история!

Съветите ми към тебе са:
1. Да започнеш да се оглеждаш, за да видиш колко грозни момичета има, но със самочувствие до небесата!
2. Да оцениш твоята красота! Да видиш хубавата си усмивка, или гъстата си коса, слабите си крака и т.н.!
3. Да бъдеш много, ама наистина МНОГО общителна! Опитвай се да контактуваш с всички, дори и с тези побойнички! Кажи на едната, например, че има хубава блуза, или пък, че ти харесва гривната й...! Просто говори и с тях!
4. Не се комплексирай затова, че си нямала гадже! И за тебе има момче на тоя свят! А за секса - това си е строго индивидуално! Не гледай 13-годишните к*рвички, те и без това освен да се ч*кат друго не могат!
5. Научи се да се шегуваш със себе си и с недостатъците си! Ако някой ти каже ,,Ууу какъв голям нос!'' можеш да кажеш нещо от рода на ,,Да бее, чак ми пречи да си гледам в краката'' :-D

Сори за фермана, който изписах, но трябваше да кажа много неща! Дано да съм ти помогнала! Успех ! :-)

Jesus
04-26-2009, 19:26
теб това че си нямаш гадже май доста те притеснява ? и аз съм същият като теб и истината е че освен че съм грозен съм и ужасен като човек, опитвам се да се променя да стана по-добър човек и може би някой ден ще съм с момичето на мечтите ми, за сега не мога защото съм грозен, стеснителен и лош човек, за мисли се дали ти си добър човек, ако си значи всичко е наред :) ако не си постарай се да бъдеш по-добра като човек и всичко ще се оправи :)

LifeIsGood
04-26-2009, 20:13
dedencety Да и защо не ? Ако има пари, какъв е проблема? Аз ако не харесвах нещо в себе си, щях да се подложа на естетическа хирургия. Познавам мацки с операции на носовете - от комплекси, познавам, които ще си правят за намаляване на прасците и тнт. Да, това е решение. При условие, че нещо определено в теб те тормози цял живот и ти заради него се затваряш в себе си и едва ли не, не живееш хубав живот.. Бе е** му майката- една операция и си готов. Друг е въпроса дали имаш парите.

ЛЕЛЕ!!! Не съм съгласна
Аз на момичето по напред ще и кажа да отиде на психолог терапевт да поговори малко защо така се чувства грозна, това не е нормално. Всеки трябва да се харесва и тези които мислят така като нея може да имат психически проблеми-депресия и т.н.
Дори и тези хора които си правят пластична операция се харесват ако са здрави, просто го правят защото искат да променят нещо но един психически здрав човек не мисли така за себе си според мен. Ниското самочуствие също е признак на депресия и най добре да говори с психолог защото така не е начин да се води пълноценен живот след като има такива мисли за себе си.

Mihailova
04-26-2009, 20:15
LifeIsGood При пластичните хирурзи - говорим за добрите, преди интервенцията и след нея се посещава психолог ;)

Slashy
04-27-2009, 06:05
оф, и аз съм така понякога. някво ми е некомфортно и се чувствам грозна >.< ама тва е сигурно, щото почнах да говоря тихо, абе не точно тихо, ами звучи някво заглушено, и е така откакто сложих шини, тъпо ми е ся, ама кво да направя...

SiSsKkAa
04-27-2009, 09:59
Само едно мога да кажа - ако ти си мислиш,че си грозна и не се харесваш никой няма да те хареса,обаче ако си вдигнеш малко самочувствието и поглеждайки се в огледалото си казваш днес съм хубава излизаш с по-добро настроение ,харесваш се,това им прави на хората впечатление и започват и те да те харесват.Нали знаеш,че един човек не се ли харесва сам,никой не го харесва.

Hilary_
04-27-2009, 10:56
Лелееее и какво като си девствена ... сега това се търси (ако говорим за свестните момчета) ... :? А за това, че си грозна...всеки си има някакъв чар... аз пък не харесвам изкуственото, което на всеки метър има в момента... :lol: :lol: Ако толкова не се харесваш направи нещо за себе си... нова прическа... грим... разни разкрасителни процедури... нови дрешки... така ще се почувстваш много по добре...а да и си пусни нещо весело за слушане не депресиращи песни... :?

pLqmi92
04-27-2009, 12:16
Ми...трябва да се научиш да харесваш себе си.Всеки човек има,както недостатъци,така и положителни черти.Няма перфектни хора.Отиди до огледалото и се погледни-със сигурност ще намериш някоя своя страхотна черта!Харесвай се..ако ти се харесваш,имаш си самочувствие и положителна енергия няма как другите да не го усетят. :) Имам в класа си момиче,леко грозничко в лице и много стеснителна,нооооооо има божествено тяло. 8-) Така че,трябва да се харесаш,да общуваш,да свикнеш с другите. :-D За побойничките...не бъди като тях..и не искай..мен лично са ми смешни такива,защото момичето е създадено да бъде нежно,красиво да си е момиче,а не момиче-момче :lol: Помисли... 8) Бъди готина,пускай шегички,излизай...излез от черупката си .. ще се справиииш :-)

pifiella
04-27-2009, 13:06
Няма перфектни хора.....Сега всеки ти казва да не обръщаш внимание,бъди по-самоуверена и т.н..........Със сигурност знам как се чувстваш,но повървай ми няма значение какво мислят другите и какво говорят.Ти си много повече от тях,независимо как се държат....Живей си живота и не си въобразяваи че си грозна,тъпа и т.н.Замисли се за тези които са хубави,но главите са им празни,толкова жалка картина,че няма накъде повече.Радвай се на "детството ти"защото след години ще го търсиш.......... :-)

BloomF
04-27-2009, 13:21
Точно пък че си девствена е най големия проблем. Просто... ако до 2 седмици не отидеш да те преебат, ше получиш смъртна присъда. :grin:

LittlePrincess
04-27-2009, 13:54
CaribbeanGirl, много съм съгласна с теб. И аз преди 2-3 години не се харесвах, но по едно време се загледах, че тези, които смятах за готини са пълна скръб без всичките тези гримове по лицата. Тогава се замислих и за себе си. Сега си се харесвам много...

За авторката : бъди много общителна, не мисли само за това, че си девствена и че нямаш гадже. Имам чувството, че ти просто искаш да си като тези момиченца - адски много грим, да се ебеш с всеки, да имаш огромно самочувствие.. Поне така излиза от това, което си написала : )

tastethepoison
04-27-2009, 14:24
Е и кво, и аз не се харесвам изобщо, но това не ми пречи да общувам нормално с хората. Съгласна съм, че има много които се влияят от външния вид, но не всички са такива :)

smiLe49
04-28-2009, 13:38
Толкова мн се изговори за грозните носове,еми ето моя има малка гърбица и не си го харесвам.И други неща не си харесвам,но пък се правя така,че да се харесвам и никога не съм се затваряла в себе си.Въпреки недостатъците ми поради това,че си общувам с всички никога не съм оставала без приятели или обожатели.
Винаги има начин да се нагласиш така,че да откриеш нещо хубаво в себе си.Нещо др важно според мен е ако ти се подиграват за нещо или те обиждат никога не показвай слабост.Напротив покажи им,че се харесваш такава каквато си.И ще спрат,защото ще видят,че не им се даваш.Най-често хората дето се държат по този начин са мн по-зле от теб и си намират място за избиване на комплексите,по беззащитните от тях.Просто знаят,че няма да отвърнеш.Общувай с повече хора,бъди такава,че в техните очи да изглеждаш по-отворена,общителна,симпати чна,готина...
Колкото до това за боя..такива като тия от твоя клас.Споко и в моя има същата пачавра.Моля ти се само на такива не обръщай внимание,защото само при мисълта за тикава като тия ми се драифа.
Такива дето само налитат на бой,значи че нямат грам мозък в главата.Е някой път ако започнат мн да прекаляват налага се да отвърнеш...Но както ти каза само при най-малкото нещо скачат на бой...за мене тва е тъпо и просташко.Баси в последните 2,3 години с тия момичешки побоища стана нещо страшно.Коя от коя се прай на по-велика.Разбери,че те си живеят някъв техен начин на живот.Ти щом не мислиш като тях и си различна,значи търсишприятели и момчета като теб.Което значи,че и те ще ги смятат такива за тъпи.Не са по-велики от теб с това,че са "големите битки" и че не са девствени.Аз пък след 2 дни ставам на 15 и съм девствена и знаеш ли кво...радвам се,щото в днешно време трудно ще срешнеш момиче девствено на 15,а не дигнало си краката на 12.Гледам и аз съм девствена и не се бия и не се правя на великата простачка пък съм си жива и си ми е мноо добре.Всичко е в твойта нагласа.
:smt001 :smt001 :smt001

ice__kiss
04-28-2009, 13:57

Не е казано че трябва да си отворена и да не си девствена че да си имаш гадже!!!!!Бъди такава каквато си,не е нужно да се правиш на това което не си!Даже шапка ти свалям че си девствена!А тия момичета след години нямам да са нищо усобено са имат гаджета,но след време няма да са толкова търсени такаче споко за вс има време

guinessgirl
04-28-2009, 14:00
направи нещо за себе си,за да се почувстваш по-добре,по-хубава. отиди на козметик,купи си грим,експериментирай с него,боядисай си косата,купи си лещи,ходи на фитнес,купи си нова дреха,каквото си поискаш,ебати. :)

лично моето самочувствие е нормално,има моменти,когато ходя с вирната глава,има и такива,когато се чувствам като най-тъпото и непривлекателно същество на планената.
сто процента и при теб е така,може би дори в момента си във второто състояние :D

girl4eety
04-28-2009, 15:25
Вижте са ще ви обясня какво не си харесвам значи.....имам страшно много бенки по-лицето както и лунички :o , имам 2 големи белега от шарка и са много грозни :? не мога да си намеря перфекната форма за вежди ходих на козметик и все не се харесвам и имам едно предно криво зъбче
просто тези дефекти ми създават големи проблеми ако може да ми помогнете как да ги оправа ще съм ви много благодарна

guinessgirl
04-28-2009, 17:41
ще отидеш на зъболекар за зъба,ще носиш шини примерно

и грим..

Bianca
04-28-2009, 17:52
Грозна съм, не съм стеснителна. ;)
Сама си прави изводите.

hisy
04-29-2009, 13:48
проблемът е че нямаш съмочуствие... :wink: остави тва че може би си грозна... ЧОВЕК НЕ СЕ ОЦЕНЯВА ПО ВЪНШНИЯ ВИД.. :)

billytalent
04-29-2009, 13:56
проблемът е че нямаш съмочуствие... :wink: остави тва че може би си грозна... ЧОВЕК НЕ СЕ ОЦЕНЯВА ПО ВЪНШНИЯ ВИД.. :)

Жалкото в случая е,че много хора оценяват другите само по външният вид

djudjulinkaa
04-29-2009, 14:04
Ще се повторя може би с някой от по-горните мнения като ти кажа, че всеки си има собствена красота. Според мен ти имаш проблем със себе си.. поогледай се..виж красивите неща в теб, защото няма начин да няма такива..след това осъзнай, че ти трябва да си различна от всички останали с нещо..не мисли, че другите са идеални..просто знаят как да го прикриват..научи се и ти и бъди себе си.. знай, че си имаш собствен стил и собствено мнение..така вероятността някой да те стъпче (като тези от твоя клас) е много по малка, защото ще знаеш, че с нещо ти ги превъзхождаш и просто си кажи, че си нещо повече от тях.. Може би почти нищо не разбра от това, което написах, защото и аз не обясних нещата много добре.. но най-важното от всичко е да откриеш себе си, да имаш собствено мнение и някакво самочувствие! Успех :-)

LittlePrincess
04-29-2009, 14:08
Вижте са ще ви обясня какво не си харесвам значи.....имам страшно много бенки по-лицето както и лунички :o , имам 2 големи белега от шарка и са много грозни :? не мога да си намеря перфекната форма за вежди ходих на козметик и все не се харесвам и имам едно предно криво зъбче
просто тези дефекти ми създават големи проблеми ако може да ми помогнете как да ги оправа ще съм ви много благодарна

Само заради тези неща?? Точно тези неща са поправими, зибчето - шини, ако не искаш да се виждат луничките се мажи с качествен ФДТ (да не е няква глупост за 5 лева).. Трябва да се научиш да откриваш красивите неща в себе си.

lams
04-29-2009, 14:26
Тва пък луничките са толкова чаровно нещо (аз съм луничава 8-) ) + че всичките ти дефекти са поправими, защо се вайкаш толкова.. :-| Поиграй си и се направи, така че да се харесваш. Оттам ще дойде самочувствието и ще си по-уверена.:)

Infinity
04-29-2009, 14:30
Сама си прави изводите.
Ти ли на мене ще ми говоиш,че си грозна Ейй!!! :booooomb: :D :-)

HotChickMaggie
04-29-2009, 14:52

Луничките не са грозни :shock: И на мен през лятото ми се появяват лунички и това означава,че съм грозна ли? :shock: Колкото до зъбите,аз не познавам такива хора,на които зъбите да са им перфектно прави без да са си правили нещо.Но ако това те притеснява отиди на зъболекар.А за веждите не знам кво да ти кажа.И аз мойте не си ги харесвам и като ходех на козметик ми ги правеха много зле.Откакто започнах сама да си ги оправям,много добре ми станаха.

И недей да мислиш,че си грозна.Грозни момичета няма,както вече ти казаха.И искам да те попитам дали някой ти е казвал,че си грозна или това си е твое мнение? Защото понякога когато си създаваш представа сам за себе си,е грешна. И аз мисля,че съм грозна,но никой не ми го е казвал досега. :?
И ако все пак искаш,дай някоя снимка,за да те видим. :)

BlueCat
04-29-2009, 16:21
Ха, все едно описа мен :-D А съвета ми е да излезеш с приятелки, да си напазаруваш нови дрешки, да промениш прическата и грима си и от утре си нов човек с ново самочувствие!

Bianca
04-29-2009, 16:26
Сама си прави изводите.
Ти ли на мене ще ми говоиш,че си грозна Ейй!!! :booooomb: :D :-)
;-)

DiScOnEcTeD
04-29-2009, 17:10
не мисля че някой трябва да ти помогне ... ти си си такава кфато си си .... кфо се опитваш да си като другите ... така е по - зле ... бъди такава какфато си и да не ти пука според мен точно там ти е проблема :) :-) :P

Pliok0019
04-29-2009, 18:22
Говори с хирурзи.
Твоят pроблем може да бъде решен само от психолог.

Bianca
04-29-2009, 18:23
Говори с хирурзи.
Проблемът ти може да бъде решен само от психолог.
"Психиатър" е по-правилната дума.

teenems
04-29-2009, 19:03
и все пак ние така и така не видяхме как изглеждаш на мене лично ми е много любопитно :-o

billytalent
04-29-2009, 19:08
и все пак ние така и така не видяхме как изглеждаш на мене лично ми е много любопитно :-o

+1

Carmen_Kass
04-29-2009, 19:40
Тва,че си девствена не е нищо срамно..
не ги гледай днешните 13 годишни курвички *не всички разбира се*
За това,че си по-стеснителна..
отпусни се повече..
След като казваш 'Аз съм грозна'
няма как другите да си кажат 'Тя е красива'
Имай си самочувствието/в граници разбиира се/

Щом като се орпеделяш като 'грозна'
направи нещо по въпроса..
направи така,че сама да се харесваш..
за Бога та ти си на 16..
По това как се възприемаш ти
зависи и как ще те възприемат околните..
А за тези 'побойнички'
изобщо ама изообщо не им обръщай внимание..
игнорирай ги :)

+1 много точно казано,защо не пуснеш една снимка да те видим сигурна съм,че не си грозна всеки е красив по собствен начин просто много се подценяваш или гледаш други момичета и искаш да бъдеш като тях,но всеки човек е уникален

+2

posssesssed
04-30-2009, 12:35
Маамка му, накарахте ме пак да пропиша в тоя форум от чувствителност.

първо - не мисля, че като казваш '' аз съм грозна '' чакаш съпричастност и взаимно режене на вените, а по-скоро успокояване, и доказване на противното. Затва земи цапни една снимка да получиш така желаното мнение, а не догадки относно външния ти вид.
второ - ако мислиш, че ще се омъжиш за огледалото, си повтаряй 'сяка сутрин, че си грозна...
трето - не показвай пред другите к'во ти е слабото място, щото може ти да се имаш за грозна, ама някаде там да си крие някоя завистлива дрисня и да ти срива самочувствието от завист .. ggl

happyfacex
05-01-2009, 15:28
^
апфф хора хора ...тфа че си грозен не значи че не може да си надут просто се направи на интересен купи си нови дрешки мажи се с
нещо ако имаш пъпки или акне сложи някфи брекити примерно и ще се оправиш всичко е попревимо просто трябва да си създадеш самочувствие и помни- както се възприемаш ти така ще те възприемат и другите :grin:

Rza
05-01-2009, 15:45
Моме,аз бих ти казал,че който трябва да те хареса,ще те хареса каквато си..няма идеални много теенове имат проблеми като теб.Даже не съм сиг,че са проблеми,мен лично луничките мн ме кефат :grin: То и аз имам едни досадни пъпки ама сега какво няма да се затварям ч :) смело и това е :0 има кифли дето са по 100 кила или някви такива ама със самочувствие до небето.Няма начин да не се сещаш за какво ти говоря :)

akinom
05-01-2009, 17:06
На теб някой ти е втълпил това..не е възможно да не се харесваш, как така човек няма да се хареса?
Ако ли наистина смяташ че си грозна ( :-o ) се вгледай в огледалото по- внимателно и открий чертите, които те правят уникална и рабери колко си хубава всъщност. И.. вземи излизай с приятели по- често. :)

Rza
05-01-2009, 17:10
На теб някой ти е втълпил това..не е възможно да не се харесваш, как така човек няма да се хареса?
Ако ли наистина смяташ че си грозна ( :-o ) се вгледай в огледалото по- внимателно и открий чертите, които те правят уникална и рабери колко си хубава всъщност. И.. вземи излизай с приятели по- често. :)
много правилно :0 ако ти е проблема с приятелите тук виж колко потребители има драсни една тема кажи от къде си и си готова ще се запознаеш с много хора от твоя град ще си излизате по кафета на по биришка количка кино али бали и те така

xcomplicatedx
05-01-2009, 20:51
.......

Jesus
05-01-2009, 21:05
абе и аз никак не се харесвам, обаче знаеш има 1 момиче, което като се сетя за нея вече не ми пука за нищо друго освен това да е накарам да се усмихне :) намери си и ти някого когото да е целият всят за теб :)

SoFarSoG00d
05-02-2009, 07:11
Хората се отнасят с човек,така както той се отнася със себе си.
Горе главата и стига с тези комплекси.Изглежда си изпаднала във вид депресия,което пък е напълно нормално за твоята възраст-все пак хормоните бошуват.
В тази възраст се чувствах грозна и дебела,а не бях нито едно от двете,просто гледната ти точка е изкривена и сякаш се гледаш в криво огледало,но все пак-трудна възраст.
Няма какво да се притесняваш от факта,че си девствена,все пак това не е някакво състезание ,всичко с времето си.

boniboon
05-02-2009, 13:12
Това , че си девствена на 16 е похвално . . Не говори че си грозна , а си придай самочувствие , а за гаджетата - те не падат от небето. Излизай с приятели , общувай , все ще намериш твоята сродна душа ;)

girl4eety
05-02-2009, 13:54
вижте може и да сте прави 4е си въобразявам 4е съм грозна но проблема е 4е няма с кой да излизам от моя квартал немам фр имам от даскалото но те са по дале4е от мен и не става да излизам с тях
а и искам да направя някаква промяна в мен--може ли някой да ми помогне искам сега за 7 май като сме на даскало да бъда нов човек, променена и да спра така сама да се унижавам...Но не знам каква промяна да направя мислех да отида и да си купа нови дрешки /както вие ми предложихте/кажете нещо друго да се променя благодаря

Mi6inka
05-02-2009, 14:30
амии даа.. купи си нови нещица ,може да смениш прическата .. цвета на косата ако искаш...бъди по-общителна запознавай се снови хора ,бъди позитивна и усмихната и готово :) Успех :*

CaribbeanGirl
05-02-2009, 14:39
Ако искаш да се промениш можеш да изпълниш някое от следните неща:

1. Купи си нови дрехи (ако носиш панталони си купи една пола да видиш как ти стои, а и може да ти харесат повече от панталоните)
2. Смени си прическата (ако си с дълга коса, я скъси, ако си с къса пък си пусни дълга коса, даже можеш да си направиш кичури)
3. Бъди по-контактна (опитай се да говориш с всички от класа)
4. Научи се да се шегуваш със себе си, и от време на време хвърляй по някоя шега, която се отнася за тебе
5. Можеш да започнеш да тренираш нещо (балет, аеробика, лека атлетика, фитнес..)
6. Можеш да се регистрираш в някой сайт за запознанства ии да търсиш хора със сходни на твоите интереси
7. Бъди винаги, ама ВИНАГИ усмихната!!! (една усмивка действа много добре, предразполага хората за разговор по-лесно)

Дано да съм помогнала! Успех! :-)

wateran
05-02-2009, 16:52
:-o :-o :-o за притеснението - и аз съм така... не бих се определил по скалата на красотата над симпатичен, но не това ми е проблемчетуу... :-o :-o :-o
Просто се :oops: като говоря с някои хора и тряа да съм пил, че да не обръщам внимание на нищо... :shock: :-D 8-)
Амм - за твоя външен вид - остави на другите да преценят...
Направи си профилче в сайтче за запознанство - препоръчвам ти aha.bg - най-свободно откъм разни надути гъзарчета, не е като импулс и ще видиш че ще те харесат, и по-важното - и на теб ще ти хареса... 8)
:-o :-o :-o просто идея... :-o :-o :-o

TikvenaElhichka
05-03-2009, 10:27
Какво сега - искаш да те изчука някакъв си кретен, за да не си девствена, щото повечето не са ли? (;
И липсата на гадже не е толкова критична, има много хора на 18 и нагоре, които също си нямат половинки. То да не е лов - оп, и си фащаш някой.
Светът не се свършва с това. А стеснителността хората я преодоляват сами, защото те си внушават разни неща. Обикновено като спрат да си втълпяват глупости, нещата изглеждат по-прилични.
Аз за себе си знам, че съм крокодил и че повечето мъже няма да ме погледнат дори, но знам че имам адостатъчно други качества, с които да съм доволна. Просто трябва да откриеш своите!

heiress
05-03-2009, 10:36
Момиче, не си създавай комплекси от нищото. Отчаянието си личи от километри и дори и да не си грозна, ако си отчаяна това отблъсква хората. Просто се научи да се обичаш.. така и другите ще започнат да те ценят. И не прави грешката да ставаш от тея момичета, които си мислят, че е голяма работа да си правил секс... Дори и да ти се иска да натрупаш/ наваксаш бройка, ако го направиш има вероятност след време да съжаляваш... а "бойните" мацки са модерни между 6- 9 клас. Така, че по- добре зарежи това.

BigFakeSmile
05-03-2009, 10:42
ти усещаш ли как искаш да се промениш коренно?
тогава какво ще остане от теб??
от доброто мило момиче??
това просто няма смисъл...аз съм сигурна, че не си грозна
просто като си харесаш някой го заговаряй...те нещата се нареждат сами
с времето се свиква...и с опита
я се запитай Искам ли да съм гадна злобна кучка??
а тва за девствеността...омг...секс се прави като чувстваш че имаш нужда..а не щото си на 16..

Infinity
05-03-2009, 15:23
Защо не си дадеш една снимка тук,нека ние пък да преценим каква си...Мисля,че това ще бъде една от първите стъпки,да не си толкова притеснителна,да не се унижаваш и да не се срамуваш от себе си.Пробвай....никой няма да те нагруби,нали все пак тук всички малко или много се опитваме да ти вдъхнем самочувствие по някакъв начин. :) :) :)

Shiver
05-04-2009, 10:59
На 16 за кво ти е да не си девствена?! Я първо си изживей детството, пък пука ти другите кифли кво правят. ; )

NaNa_SladuRana
05-04-2009, 18:42
пусни снимчица

DimovB
05-04-2009, 19:03
не се притеснявай, не всички сме убавци 8-)

и аз почти не излизам, и аз съм стеснителен и супер притеснителен, ако това може да те успокои :)

Jesus
05-04-2009, 19:21
не се притеснявай, не всички сме убавци 8-)

и аз почти не излизам, и аз съм стеснителен и супер притеснителен, ако това може да те успокои :)

ние само за риба 'одим, те рибите не са претенциозни за външният ни вид :)

billytalent
05-04-2009, 19:30
Всеки човек има периоди в които не се понася и се мисли за най-грозното нещо на света,изглежда в момента и при теб е така...на мен много често ми се случва ама кво да направя...

djudjulinkaa
05-04-2009, 20:48
За втори или трети път чета тази тема..защо наистина просто не качиш някои твои снимки или поне 1, за да ти дадем съвети какво можеш да промениш и да ти кажем, кое е красивото в теб според нас.. А иначе според мен млади грозни хора няма..има с декефти ама чак пък грозни..не че всички възрастни са някакви ужасни де..но замисли се с времето тука ти излизат бръчки, след година две и на друго място..тъмни кръгове и торбички под очите..просто умората ти се отразява.. тогава наистина можеш да станеш грозничък..замисли се и за хората, които не виждат, които са сакати и т.н. Тези хора наистина имат проблеми, но продължават да живеят и да вярват в мечтите си.. а ние, които сме здрави стоим пред огледалото от скука и си търсим кусури.. замисляйте се малко какво имате и го оценявайте! :)