- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- грозна съм, стеснителна съм
Оф писна ми като гледам всички момичета на моята възраст /16 години/ си имат гаджета,не са девствени, а аз до сега съм имала само 1 гадже и то в 7 клас и съм девствена -- мисля че проблема е в това че съм грозна и че съм много стеснителна и не излизам никъде та кажете ми плсс какво да направя за да стана по-отворена и да си намеря гадже
Искам също имаме 2 момичета в класа които са много бойни , когато някой им се озъби или не ги послуша веднага скачат на бой зъбят се смели са докато аз не мога така - моля нека който може да ми помогне и за двата пробелма плсс
Първоначално написано от sexy_baby_originale
я дай те видим .. ии излизай повече от вас .. пък и тея курви като не са девствени и ко голямото добро утро .. пфф
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
проблемът ти е;че имаш ниско самочувтвие...![]()
радвай се на живота;спортувай и не се самоубиждай
бъди общителна
за гаджето-ще си дойде времетоспоко
за двете момичета от класа ти-не им обръщай внимание;а също можеш да се оплачеш на учителите и на директора
бъди с високо самочувстие и се радвай на живота
![]()
успех!![]()
+1 много точно казано,защо не пуснеш една снимка да те видим сигурна съм,че не си грозна всеки е красив по собствен начин просто много се подценяваш или гледаш други момичета и искаш да бъдеш като тях,но всеки човек е уникаленПървоначално написано от dedencety
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Дай снимка...
Ако те харесам, може да си основем заедно "клуб на грозните"![]()
Не, сериозно... всичко е поправимо, освен ако не си 100 килограма, с акне, криви зъби, мазна коса и мустаци (всъщност и това е поправимо)
А за побойничките... искам да имам такива в класа, мерак ми е да се науча да бия![]()
Хората ти го казват - всичко е до нагласата, жалко, че аз не съм го проумяла в истинския смисъл. И на мен не ми върви![]()
Красотата е в очите на гледащия, но щом и в своите очи не си красива - ситуацията е обсайт. Като си грозна има гримове, които до някаква степен прикриват недостатъците в човешкото лице, а като станеш пълнолетна си направи операция на зоните, които смяташ за недостатъчно хубави и се отърви от комплексите си.
Освен, че си стеснителна, ти си доста затворена очевидно и си позволила на някого да се държи грубо с теб и да те тъпче, като ниска трева в градина в Илиенци .. твоя си е вината. Всеки печели уважението на хората, човек, който те уважава не би се държал така с теб. А това, че си на 16 и си девствена - нито е причина за парадиране, нито е за криене. Това си е твое решение, а дали е поради твоето желание или защото не можеш да си намериш приятел е отделен въпрос. Какво вършиш в леглото си е лично твоя работа.
Envoi moi ! ;]
a ot koe te e sramПървоначално написано от girl4eety
4e si devstvena, ili 4e ne se bie6![]()
dedencety Да и защо не ? Ако има пари, какъв е проблема? Аз ако не харесвах нещо в себе си, щях да се подложа на естетическа хирургия. Познавам мацки с операции на носовете - от комплекси, познавам, които ще си правят за намаляване на прасците и тнт. Да, това е решение. При условие, че нещо определено в теб те тормози цял живот и ти заради него се затваряш в себе си и едва ли не, не живееш хубав живот.. Бе еби му майката- една операция и си готов. Друг е въпроса дали имаш парите.
Envoi moi ! ;]
Първоначално написано от Mihailova
![]()
![]()
ти какви неща приказваш ,бе
![]()
![]()
по темата : 1во... Няма да се даваш някопй или нещо да ти показва ,че е повече от теб! Има хиляди неща ,които можеш да направиш ,за да се чувтваш по-добре... Това че повечето ти врастнички са с по 5 пласта грим,присъдени коси и с по 78458 човека ,с който са спали не ги прави готини!В никакъв случей не искай да подражаваш на някой!Който и да е... сама изгради това което искаш да бъдеш....бъди по-общителна,усмихната..не бъди злобна с хора ,които не са ти направили нищо (но не се и оставай да ти се качат на главата) И най-важното...научи се най-напред ти да се харесваш...както казаха и преди мен ..гаранция е че има хубави неща в теб!У всеки има...Успех {}
И това с кривите зъби,акнето,мазна коса и мустаци може да се поправи - въпреки , че не вярвам авторката да е такава.Първоначално написано от zloto
Иначе...по дяволите вдигни си малко самочувствието![]()
За всеки влак си има пътници!!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
а ти коя си бе?Първоначално написано от Pepincetyy
смисъл авторката не е ли друго момиче
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
dedencety Какво намесваш чалгата в случая ? Никой ен ти говори за силикон, а за смаляване на нос, премахване на гърбица и тнт. Моля ти се, не ми се водят глупави спорове точно по този въпрос. Говори с хирурзи.
Envoi moi ! ;]
Всяко момиче си има своя собствена красота.Няма грозни момичета..Не вярвам да е толкова зле положението.И аз не съм шърва красавица,но все се намират момчета,които да проявяват интерес.Това,че нямаш гадже не е заради външността ти,а заради това,че не излизаш с приятели.Много по-приятно ще ти е,ако след дългата изморителна седмица излизаш да се позабавляваш през уикенда.
И аз съм доста стеснителна и знам колко е трудно,но когато спреш да се замисляш и спре да ти пука какво впечатление ще напавиш на другите се улесняваш,вярвай ми.
Аз примерно когато се замисля" ами сега ако направя това дали ще ми се смеят или дали ще се изложа" ми става мн гадно и се чудя какво да правя,затова да не ти пука толкова много...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
вийте понейе про4етох 4е сам имала проблеми с побоини4ките не то4но тфа е 4е искам да бада като тяь някои като ми се отфори и да го затапя и да се нау4а да се бия да бада по отжорена а не да се стесняжам
и нямам проблеми с акнето забите коса мустаци подарйам се просто мисла 4е самото лице ми е мн грозно
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Съвет:не си махай мустака ако ти е чувствителна кожата,щото аз съм си патила от това и съм ходила с рани над устните сигурно 1 месец![]()
Не си длъжна да бъдеш като тях..според мен ако някой те обижда по-добре да си замълчиш и да го игнорираш,отколкото да се биеш с него и да си навличаш проблеми.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Еми да за човек с комплекси, според тебе не е ли решение? Или просто всички предпочитате да се правите на велики психолози с някви заучени реплики от сорта на "Вдигни си самочувстието..."се повече се убеждавам,че не си наред..
Пластична операция..това ли е решението ти?!![]()
При чалга певиците нали знаеш, че основната нужда от пластична операция е за запълване на пространство някъде там в черепа...където им е доста празно. Това, че ти свързваш пластичната хирургия с неестетични гърди тип либеница значи, че си ограничена, а не че другите са луди. Еми да защо не...който може да си позволи пластична операция да си я прави, който не може да го кара на психологичната част.давайте сеа да почваме всички да си рпавим пластични операции..
ти не ги гледай там чалга певачктие..
дай снимка и ще ти кажа дали си грозна
то густо, то пусто
Да, човек, представяш ли си каква чест...Стига де, за десет минути само това ли измисли...според мен пък е решение. Монетата винаги има две страни. Просто гледаш само от едната...бау.
![]()
И защо да е бягство ? Ако с това се слага край на комплексите и притесненията, ако това ти помогне да харесаш самият себе си...какъв е проблема ? Абсолютно всеки човек има какво да промени в себе си.Първоначално написано от dedencety
Въпроса е, кога това е необходимост и кога каприз.
Виж, и аз бях така! Бях със супер ниско самочувствие! Мислех се за супер грозна и с големи уши /така ми се погиграваха преди/! Но НИКОГА, ама НИКОГА не съм се затваряла вкъщи! Излизах си с приятелките и така ми вървеше живота, докато не осъзнах,че съм над другите! Искам да кажа, че на мен ми се подиграваха хора, който едва връзваха 3, а аз - тази, която без проблем си изкарваше 6 им се вързвах! Започнах да обръщам повече внимание на момичетата около мен, защото просто исках да видя те как изглеждат! Всички около мен се гримирваха, а аз не! Можех да си сложа само спирала и гланц! Забелязвах как тези, които с грим бяха супер без него бяха безлични! Виждах момичета с криви носове, редки коси, криви зъби и т.н.! Чак тогава започнах да оценявам моята красота - носът ми е правилен, косата ми е гъста, очите ми са изразителни, зъбите ми са подредени, а усмивката ми е бяла! Започнах да харесвам себе си и то наистина! Тогава забелязах, че и другите започнаха да ме харесват! Това е моята история!
Съветите ми към тебе са:
1. Да започнеш да се оглеждаш, за да видиш колко грозни момичета има, но със самочувствие до небесата!
2. Да оцениш твоята красота! Да видиш хубавата си усмивка, или гъстата си коса, слабите си крака и т.н.!
3. Да бъдеш много, ама наистина МНОГО общителна! Опитвай се да контактуваш с всички, дори и с тези побойнички! Кажи на едната, например, че има хубава блуза, или пък, че ти харесва гривната й...! Просто говори и с тях!
4. Не се комплексирай затова, че си нямала гадже! И за тебе има момче на тоя свят! А за секса - това си е строго индивидуално! Не гледай 13-годишните к*рвички, те и без това освен да се ч*кат друго не могат!
5. Научи се да се шегуваш със себе си и с недостатъците си! Ако някой ти каже ,,Ууу какъв голям нос!'' можеш да кажеш нещо от рода на ,,Да бее, чак ми пречи да си гледам в краката''![]()
Сори за фермана, който изписах, но трябваше да кажа много неща! Дано да съм ти помогнала! Успех !![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
теб това че си нямаш гадже май доста те притеснява ? и аз съм същият като теб и истината е че освен че съм грозен съм и ужасен като човек, опитвам се да се променя да стана по-добър човек и може би някой ден ще съм с момичето на мечтите ми, за сега не мога защото съм грозен, стеснителен и лош човек, за мисли се дали ти си добър човек, ако си значи всичко е наредако не си постарай се да бъдеш по-добра като човек и всичко ще се оправи
![]()
ЛЕЛЕ!!! Не съм съгласнаПървоначално написано от Mihailova
Аз на момичето по напред ще и кажа да отиде на психолог терапевт да поговори малко защо така се чувства грозна, това не е нормално. Всеки трябва да се харесва и тези които мислят така като нея може да имат психически проблеми-депресия и т.н.
Дори и тези хора които си правят пластична операция се харесват ако са здрави, просто го правят защото искат да променят нещо но един психически здрав човек не мисли така за себе си според мен. Ниското самочуствие също е признак на депресия и най добре да говори с психолог защото така не е начин да се води пълноценен живот след като има такива мисли за себе си.
LifeIsGood При пластичните хирурзи - говорим за добрите, преди интервенцията и след нея се посещава психолог![]()
Envoi moi ! ;]
оф, и аз съм така понякога. някво ми е некомфортно и се чувствам грозна >.< ама тва е сигурно, щото почнах да говоря тихо, абе не точно тихо, ами звучи някво заглушено, и е така откакто сложих шини, тъпо ми е ся, ама кво да направя...
Само едно мога да кажа - ако ти си мислиш,че си грозна и не се харесваш никой няма да те хареса,обаче ако си вдигнеш малко самочувствието и поглеждайки се в огледалото си казваш днес съм хубава излизаш с по-добро настроение ,харесваш се,това им прави на хората впечатление и започват и те да те харесват.Нали знаеш,че един човек не се ли харесва сам,никой не го харесва.