Влез

View Full Version : Ако ходя на фитнес за стягане на тялото, каква храна само

NaskoKaulitz
04-28-2009, 09:55
трябва да ям......моля някой компетентен човек да ми изброи храните, които мога да ям, докато тренирам.Щото като направя мускулна треска и после се натъпча с нещо дето не трябва, усещам че няма никакъв ефект от тренировката

martinelka_kuklata
04-28-2009, 10:08
Ами като знаеш, че не трябва защо ги ядеш тия гадости :? По принцип ако говориш за чипсове, снаксове, вафли и т.н. наистина не трябва да ги ядеш, дори и да не е за резултат от тренировката. Сега идва лято - старaй се да ядеш здравословно. Яж плодове, зеленчуци, чисто месо(без мазнини) и не наблягай на хляба. Шоколад си позволявай един път в седмица, но не да се тъпчеш ами бавно си го яж за наслада. А чипсовете и другите неща ги отпиши. Може да си хапваш пържени картофки - не, че са много диетични, но поне нямат толкова калории и боклуци. А иначе си яж на разделно хранене, защото и аз така правя седя до вечерта без да ям и после като вълк - ефекта никакъв 8-) Айде успех с тренировките и послушай съветите ми.. :) :-) :)

NaskoKaulitz
04-28-2009, 12:44
Ами като знаеш, че не трябва защо ги ядеш тия гадости :? По принцип ако говориш за чипсове, снаксове, вафли и т.н. наистина не трябва да ги ядеш, дори и да не е за резултат от тренировката. Сега идва лято - старaй се да ядеш здравословно. Яж плодове, зеленчуци, чисто месо(без мазнини) и не наблягай на хляба. Шоколад си позволявай един път в седмица, но не да се тъпчеш ами бавно си го яж за наслада. А чипсовете и другите неща ги отпиши. Може да си хапваш пържени картофки - не, че са много диетични, но поне нямат толкова калории и боклуци. А иначе си яж на разделно хранене, защото и аз така правя седя до вечерта без да ям и после като вълк - ефекта никакъв 8-) Айде успех с тренировките и послушай съветите ми.. :) :-) :)Благодаря, аз по принцип чипсове, снаксове и такива неща не ям, ама например мама като се прибере веднага или спагети, пържоли, картофки ми прави и аз как да откажа :( а дали може да карам само на плодове и зеленчуци :oops:

mimsssssss
04-28-2009, 13:32
определено неможеш да караш само на плодове и зеленчуци.задължително трябва белтъци-чисто месо,яица,кисело мляко,кашкавал,сирене...
гледай да не ядеш пържено
тестени храни също забрави-хляб главно(кроасани,тутманици и подобни :D )

anitram
04-28-2009, 13:37
насе насе не мога да ти се нахилЯ :D

NaskoKaulitz
04-28-2009, 13:39
определено неможеш да караш само на плодове и зеленчуци.задължително трябва белтъци-чисто месо,яица,кисело мляко,кашкавал,сирене...
гледай да не ядеш пържено
тестени храни също забрави-хляб главно(кроасани,тутманици и подобни :D )Ахам мерси :)

NaskoKaulitz
04-28-2009, 13:40
насе насе не мога да ти се нахилЯ :DСмехът е полезен :lol: :lol: :lol:

Kras4eto_lp
04-28-2009, 13:58
Недей да караш само не плодове и зеленчуци, защото не съдържат нужните на организма ти вещества. Яж месо....запредпочитане пилешко както и риба(но не панирана, а печена). Картофите и оризът ги изключи също...а от плодовете бананите. Ако ядеш салати не слагай олио а зехтин. Спагетите по-добре не ги яж или поне ги намали защото са тестени продукти и хич не са полезни ако искаш да отслабнеш.
За това се сещам сега. :D

martinelka_kuklata
04-28-2009, 18:09
Не съм казала само плодове и зеленчуци бе.. 8-) Месото също е полезно и трябва да ядеш. Както вече казах, да не е мазно, а чисто..А тесто не трябва да ядеш, но от време на време си хапвай по половин филийка хляб, защото без хляб не се тренира, а и хляба помага на мозъка, доколкото съм чувала. Ама спагетитее.. :? спри ги! Айде успех :)