.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Пловдив

Ако ходя на фитнес за стягане на тялото, каква храна само

трябва да ям......моля някой компетентен човек да ми изброи храните, които мога да ям, докато тренирам.Щото като направя мускулна треска и после се натъпча с нещо дето не трябва, усещам че няма никакъв ефект от тренировката

Ами като знаеш, че не трябва защо ги ядеш тия гадости По принцип ако говориш за чипсове, снаксове, вафли и т.н. наистина не трябва да ги ядеш, дори и да не е за резултат от тренировката. Сега идва лято - старaй се да ядеш здравословно. Яж плодове, зеленчуци, чисто месо(без мазнини) и не наблягай на хляба. Шоколад си позволявай един път в седмица, но не да се тъпчеш ами бавно си го яж за наслада. А чипсовете и другите неща ги отпиши. Може да си хапваш пържени картофки - не, че са много диетични, но поне нямат толкова калории и боклуци. А иначе си яж на разделно хранене, защото и аз така правя седя до вечерта без да ям и после като вълк - ефекта никакъв Айде успех с тренировките и послушай съветите ми..
    Let's get away..just for one day..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от martinelka_kuklata
    Ами като знаеш, че не трябва защо ги ядеш тия гадости По принцип ако говориш за чипсове, снаксове, вафли и т.н. наистина не трябва да ги ядеш, дори и да не е за резултат от тренировката. Сега идва лято - старaй се да ядеш здравословно. Яж плодове, зеленчуци, чисто месо(без мазнини) и не наблягай на хляба. Шоколад си позволявай един път в седмица, но не да се тъпчеш ами бавно си го яж за наслада. А чипсовете и другите неща ги отпиши. Може да си хапваш пържени картофки - не, че са много диетични, но поне нямат толкова калории и боклуци. А иначе си яж на разделно хранене, защото и аз така правя седя до вечерта без да ям и после като вълк - ефекта никакъв Айде успех с тренировките и послушай съветите ми..
    Благодаря, аз по принцип чипсове, снаксове и такива неща не ям, ама например мама като се прибере веднага или спагети, пържоли, картофки ми прави и аз как да откажа а дали може да карам само на плодове и зеленчуци

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    определено неможеш да караш само на плодове и зеленчуци.задължително трябва белтъци-чисто месо,яица,кисело мляко,кашкавал,сирене...
    гледай да не ядеш пържено
    тестени храни също забрави-хляб главно(кроасани,тутманици и подобни )

Град
    CrazyLand
    насе насе не мога да ти се нахилЯ
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    определено неможеш да караш само на плодове и зеленчуци.задължително трябва белтъци-чисто месо,яица,кисело мляко,кашкавал,сирене...
    гледай да не ядеш пържено
    тестени храни също забрави-хляб главно(кроасани,тутманици и подобни )
    Ахам мерси

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anitram
    насе насе не мога да ти се нахилЯ
    Смехът е полезен

Недей да караш само не плодове и зеленчуци, защото не съдържат нужните на организма ти вещества. Яж месо....запредпочитане пилешко както и риба(но не панирана, а печена). Картофите и оризът ги изключи също...а от плодовете бананите. Ако ядеш салати не слагай олио а зехтин. Спагетите по-добре не ги яж или поне ги намали защото са тестени продукти и хич не са полезни ако искаш да отслабнеш.
    За това се сещам сега.

Не съм казала само плодове и зеленчуци бе.. Месото също е полезно и трябва да ядеш. Както вече казах, да не е мазно, а чисто..А тесто не трябва да ядеш, но от време на време си хапвай по половин филийка хляб, защото без хляб не се тренира, а и хляба помага на мозъка, доколкото съм чувала. Ама спагетитее.. спри ги! Айде успех
    Let's get away..just for one day..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си