- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако ходя на фитнес за стягане на тялото, каква храна само
трябва да ям......моля някой компетентен човек да ми изброи храните, които мога да ям, докато тренирам.Щото като направя мускулна треска и после се натъпча с нещо дето не трябва, усещам че няма никакъв ефект от тренировката
Ами като знаеш, че не трябва защо ги ядеш тия гадостиПо принцип ако говориш за чипсове, снаксове, вафли и т.н. наистина не трябва да ги ядеш, дори и да не е за резултат от тренировката. Сега идва лято - старaй се да ядеш здравословно. Яж плодове, зеленчуци, чисто месо(без мазнини) и не наблягай на хляба. Шоколад си позволявай един път в седмица, но не да се тъпчеш ами бавно си го яж за наслада. А чипсовете и другите неща ги отпиши. Може да си хапваш пържени картофки - не, че са много диетични, но поне нямат толкова калории и боклуци. А иначе си яж на разделно хранене, защото и аз така правя седя до вечерта без да ям и после като вълк - ефекта никакъв
Айде успех с тренировките и послушай съветите ми..
![]()
![]()
![]()
Let's get away..just for one day..
Благодаря, аз по принцип чипсове, снаксове и такива неща не ям, ама например мама като се прибере веднага или спагети, пържоли, картофки ми прави и аз как да откажаПървоначално написано от martinelka_kuklata
а дали може да карам само на плодове и зеленчуци
![]()
определено неможеш да караш само на плодове и зеленчуци.задължително трябва белтъци-чисто месо,яица,кисело мляко,кашкавал,сирене...
гледай да не ядеш пържено
тестени храни също забрави-хляб главно(кроасани,тутманици и подобни)
насе насе не мога да ти се нахилЯ![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Недей да караш само не плодове и зеленчуци, защото не съдържат нужните на организма ти вещества. Яж месо....запредпочитане пилешко както и риба(но не панирана, а печена). Картофите и оризът ги изключи също...а от плодовете бананите. Ако ядеш салати не слагай олио а зехтин. Спагетите по-добре не ги яж или поне ги намали защото са тестени продукти и хич не са полезни ако искаш да отслабнеш.
За това се сещам сега.![]()
Не съм казала само плодове и зеленчуци бе..Месото също е полезно и трябва да ядеш. Както вече казах, да не е мазно, а чисто..А тесто не трябва да ядеш, но от време на време си хапвай по половин филийка хляб, защото без хляб не се тренира, а и хляба помага на мозъка, доколкото съм чувала. Ама спагетитее..
спри ги! Айде успех
![]()
Let's get away..just for one day..