View Full Version : Мошеници по телефона
cookie_power
04-29-2009, 15:38
така правя тая тема защото не искам на никой никога да му се случва това което преживях преди половин час. значи звъни се на домашния а аз си играя най- спокойно симс на компа. вдигам телефона и няква ревяща жена ми казва: стана нещо ужасно. аз: кой е? тя(през сълзи): аз съм. аз: бабо ти ли си? тя: аз съм, аз съм. слушай, ние катастрофирахме. счупено ми е ченето. аз: ама как сте? тя: слушай сега. обади се на тоя телефон (и ми диктува някъв телефон мръсната кучка) и търси майор гайдарски. аз: ама дядо добре ли е? тя: при катастрофата блъснахме едно детенце и питай как е, ние сме добре, в районното сме.
аз звъня на тоя педераст. обяснявам му за какво се обаждам и тоя вика: да, да, катастрофата. аз: казаха ми да питам как е блъснатото дете (а през цялото тва време аз съм на ръба на неква нервна криза и вече умирам от ужас. ама не се сещам да се обадя на който и да било и да питам дали е така (повярвайте ми ако бяхте толкова паникьосващи се като мен, и вие щяхте да повярвате.)) и тоя гей сменя темата и вика: то те са пресекли с кола неправилно на червен светофар. аз: ама добре ли е детето? и тоя вика: детето почина. и аз вече изпаднах в некъв рев и се обаждам на баба ми (другата и и казвам така и така ела си вкъщи и некви такива, станало е нещо с баба и дядо сериозно) и тоя почва: казах на прокурора (сега като го повтарям не виждам как толко бързо е стигнало до прокурора ама тогава изпаднах в невиждана паника) че с дядо ти сме братовчеди и че трябва да ни измъкне. иска да им даде 6 години затвор и да платят 100 000 лева, обаче ше можем да ги измъкнем ако сега го подкупим и трябва бързо да действаме. какви пари имаш в себе си? и аз викам: ама как ще имам аз съм непълнолетна ! и тоя: е добре нямаш ли в банка или нещо. да знаеш има ДНКа на детето по колата и ше ги хванат (а представете си за кво животно става въпрос, щом като разбра че съм малка и продължава да говори лайнотии а аз рева неистово) и некъв продължава да говори как трябвало да дадем пари и как на никого да не казвам. обаче в следващия момент ми звънна баба ми и ми каза че нищо не се е случило и да затворя. аз затворих и после оная курвата дето се представяше за другата ми баба ми звъни пак и няква ревяща ми говори (беше точно като някъв хорър филм, направо си изкарах акъла) ама пак й затворих.
честно ви казвам тва беше най ужасното нещо което ми се беше случвало някога. имах чувството че всеки момент ще получа некъв удар. затва когато и да ви се обадят и ви кажат че нещо се е случило на ваш близък, не вярвайте, защото са некви скапани педерасти, които лъжат, искат пари и само ви изкарват ангелите.
MrUndaztood
04-29-2009, 15:43
Съжалявам,но на твое място,след като разбрах истината,така щях да ги напсувам,че нервната ми криза ще отиде при тях.
cookie_power
04-29-2009, 15:54
о напсувах ги много
но все пак беше супер стресиращо
леле... съжелявам много :shock: това сигурно е голям стрес .....
ужас :(
да не му се случва на човек :-o ...
Darkkiss
04-29-2009, 16:08
така правя тая тема защото не искам на никой никога да му се случва това което преживях преди половин час. значи звъни се на домашния а аз си играя най- спокойно симс на компа. вдигам телефона и няква ревяща жена ми казва: стана нещо ужасно. аз: кой е? тя(през сълзи): аз съм. аз: бабо ти ли си? тя: аз съм, аз съм. слушай, ние катастрофирахме. счупено ми е ченето. аз: ама как сте? тя: слушай сега. обади се на тоя телефон (и ми диктува някъв телефон мръсната кучка) и търси майор гайдарски. аз: ама дядо добре ли е? тя: при катастрофата блъснахме едно детенце и питай как е, ние сме добре, в районното сме.
аз звъня на тоя гей. обяснявам му за какво се обаждам и тоя вика: да, да, катастрофата. аз: казаха ми да питам как е блъснатото дете (а през цялото тва време аз съм на ръба на неква нервна криза и вече умирам от ужас. ама не се сещам да се обадя на който и да било и да питам дали е така (повярвайте ми ако бяхте толкова паникьосващи се като мен, и вие щяхте да повярвате.)) и тоя гей сменя темата и вика: то те са пресекли с кола неправилно на червен светофар. аз: ама добре ли е детето? и тоя вика: детето почина. и аз вече изпаднах в некъв рев и се обаждам на баба ми (другата и и казвам така и така ела си вкъщи и некви такива, станало е нещо с баба и дядо сериозно) и тоя почва: казах на прокурора (сега като го повтарям не виждам как толко бързо е стигнало до прокурора ама тогава изпаднах в невиждана паника) че с дядо ти сме братовчеди и че трябва да ни измъкне. иска да им даде 6 години затвор и да платят 100 000 лева, обаче ше можем да ги измъкнем ако сега го подкупим и трябва бързо да действаме. какви пари имаш в себе си? и аз викам: ама как ще имам аз съм непълнолетна ! и тоя: е добре нямаш ли в банка или нещо. да знаеш има ДНКа на детето по колата и ше ги хванат (а представете си за кво животно става въпрос, щом като разбра че съм малка и продължава да говори лайнотии а аз рева неистово) и некъв продължава да говори как трябвало да дадем пари и как на никого да не казвам. обаче в следващия момент ми звънна баба ми и ми каза че нищо не се е случило и да затворя. аз затворих и после оная курвата дето се представяше за другата ми баба ми звъни пак и няква ревяща ми говори (беше точно като някъв хорър филм, направо си изкарах акъла) ама пак й затворих.
честно ви казвам тва беше най ужасното нещо което ми се беше случвало някога. имах чувството че всеки момент ще получа некъв удар. затва когато и да ви се обадят и ви кажат че нещо се е случило на ваш близък, не вярвайте, защото са некви скапани педерасти, които лъжат, искат пари и само ви изкарват ангелите.
ха-ха след 5-тия ред спрях да чета
ма некъф такъв се опитал да дрънка дядо ми за 5000-6000 кинта уш съм блъснал некъв и са щяли да ме убият
и дядо ми си играл с тях 2-3 часа
а от сичкото на горе онея се вързали и дошли в моя кв
и после яли яко бой....
кви са жалки.... не оцелиха че дори не съм в България :D
Случвало се е и на майка ми...напсувала ги е. И на мен да ми се обадят и аз така ще направя...не знам какво очакват. Хората вярно, че се връзват, паникъосват се (нормално), но все пак е логично, че ще се досетиш по някое време - ще се обадиш на уж пострадалия, за да си сигурен как седят нещата...
Лошото е, че така, както се гаврят с хората, ще попаднат на някой възрастен човек, със слабо сърце примерно...То и на здрав човек можеш да му докараш инфаркт. Но вече се изтъркаха...щом 11 - годишния ми братовчед не е потрепнал, ами им е казал да си гледат работата, смятай. :lol: Но да не се случва наистина, защото за момент наистина въобще не можеш да мислиш...
Едит: Ако попаднете в такава сутуация, питайте за име !! Ако не ви кажат или кажат грешно, прокълнете ги тях и родата им до 9-то коляно и затворете. :Д
got2Bthe1
04-29-2009, 16:18
леле... съжелявам много :shock: това сигурно е голям стрес .....
ужас :(
да не му се случва на човек :-o ...
+
Jumbie483
04-29-2009, 16:34
Оф знам ги тея :-x
Преди време един се обади на майка ми (добре, че цялото семейство беше вкъщи) и ревейки и вика, че е станало нещо много лошо.. И тя майка ми го пита кой е и той вика: Аз съм, сина ти !
Майка ми веднага затвори..
На мен не ми се е случвало, сигурно защото аз телефон не вдигам, но това е друг въпрос.
А теб наистина е гадно, че са те изплашили така.
Друг път ако се обадят им затвори и се обади на човека за когото са се представили за да се увериш, че всичко е наред.
ThePowerOfLove
04-29-2009, 16:54
И у нас звъняха някви подобни. Диктуваха и те някакъв номер, на който да се свържем с някой, който ще помогне :? и баща ми се усети веднага и се обади в полицията, каза им номера, а те просто казаха да не вдигаме..
mynichka
04-29-2009, 17:04
Оф същото се беше случило на бабата на братовчедка ми..ама тя толкова се панирала, че взела всичките пари, които имала и тръгнала да ги носи на някакви спирка и трябало да ги затиска с камъни ...абе добре, че бащата на братовчедка ми се усетил на време и отишъл да я прибере. Но наистина в първия момент като чуеш блъснато дете, трябват пари ..и :x
marin4itu
04-29-2009, 17:20
На едната ми баба й званял такъв. Той й казвал "познай кой е", ама баба ми са усетила и му казала "кажи кой си де" и той пак "познай кой е, де", ама баба ми пак "кажи кой си де" и оня й казал "свирки прайш ли" и затворил. Баба ми после много се смя. :D
MrUndaztood
04-29-2009, 17:46
На едната ми баба й званял такъв. Той й казвал "познай кой е", ама баба ми са усетила и му казала "кажи кой си де" и той пак "познай кой е, де", ама баба ми пак "кажи кой си де" и оня й казал "свирки прайш ли" и затворил. Баба ми после много се смя. :D
Изорд :D :lol: :razz:
Vincitore
04-29-2009, 17:58
ОООО знам ги тея ве ... даже е същия там майор.. скоро звъняха на леля ми и тя по същия начин се паникиосала ,добре че после разбрала че децата са и добре.Иначе и на нея са и продиктували някакъв номер,на когото да се обади,обаче тя се е усетила и се обадила на полицията и им го е продиктувала и те казали че имат вече сформирани отряди за тея идиоти :x :x :x На майка ми също званяха,обаче и казаха че бил сина и а тя син няма :-D Просто ако на някого му се обадят преди да прави каквото и да е било трябва да се обади на "жертвата " : ))
не им се връзвайте. вече са банални...
тея са ужаснии ,ейй няма да се спрат тцтц :?
vesito13
04-29-2009, 19:13
Нищо ново , от доста време вече се говори за такива телефонни измами . Би трябвало да си се сетил/а , но все пак под стрес всеки понякога , не може да осъзнае и прости неща .
mArMaLaDkA
04-29-2009, 19:27
Нямаме домашен телефон,но ако имахме и някой ми бе звъннал,и ми бе казал,че с мой близък се е случило нещо ужасно и има,и други пострадали,последното нещо,за което щях да се сетя,е че е телефонна измама.В такива моменти се шокираш,панираш,изтръпваш и изобщо не мислиш логично,което е напълно нормално.
Tokio_Hotel_Fanka_forever
04-29-2009, 19:31
Знам ги тея и на майка ми се е случвало...тя като им се развика хубаво ги подреди а аз ги напсувах.Обаче леля ми им се върза един път и за малко да плати сумати пари. :o
Biskfitka
04-29-2009, 19:36
И на мен ми се случи преди време и веднага загрях ;д
Аз-Да?
Той-от полицията се обаждам.Има ли шофьори у вас?
Аз-Има,баща ми.....
Той-ахам,Г-ЖО той е катастрофирал (даже някъф се прай на баща ми ;д)
Аз-първо не съм г-жо...второ ако мислиш,че ти вярвам си адски зле..
Той затвори.. :(
Тъкмо почнахме да си говорим :(
cherrypezz
04-29-2009, 20:18
Оф тези са пълни идиоти! 2 пъти са се обаждали, но не съм вдигала аз :(
thelideto
05-02-2009, 15:06
оо случвало ми се е дори да са ми на вратата и да звънят ама не им се вързах :D :D :grin: