Влез

View Full Version : Проблем с кожата

Bianca
04-29-2009, 17:17
Здравейте. От миналото лято си махам космите на подмишниците с пинсета. Не съм ги махала преди това, защото нямах, не ме мислете за някакъв орангутан. :D Веднага щом израснаха някакви, ги махнах. Обаче има един проблем. Доста голям. Като ги махах за пръв път, ми се появиха ужасни червени пъпчици и разни подобни. Оттогава насам НИКОГА не са изчезвали. :( Винаги ходя с почистени подмишници, обаче ме е срам да си вдигам много-много ръцете, защото подмишниците ми въобще не са гладки. :shock: Някаква грапава повърхност, пъпки, etc. :booooomb: Кожата ми е супер чувствителна, може и заради това да е, и все пак аз искам да направя нещо по въпроса, омръзна ми да ходя така.
Другият голям проблем е триъгълникът. Там се бръсна от няколко месеца насам, преди махах една част с пинсета. В началото се бръснех всеки ден, после на два дена, сега вече на три-четири, защото разбрах, че не е много хубаво да се бръсна толкова често. Имам същия проблем като с подмишниците. Червеноо, пъпки, грапаво, с една дума – УЖАС! Плюс това, всеки път, като изляза от банята и съм се избръснала, виждам, че от бая места тече кръв. Не, не се режа, просто ми се разранява кожата.
Дайте някакви идеи, омръзна ми. :(

clever
04-29-2009, 17:24
имаш супер чувствителна кожа
някакви кремчета...
посъветвай се с козметик;а най-добре с дерматолог;за да разбереш най-подходящия да теб крем-против чувствителност
успех :)

mechtaq_za_teb
04-29-2009, 17:46
Мисля, че кожата ти доста се е възпалила. Пробвай да ползваш някакво кремче, което да е за чувствителна кожа. Ако не видиш подобрение се посъветвай с лекар.