View Full Version : Два еднакви раздела ?
Само аз ли не намирам разлика между "Фън,фън и пак фън" и "Игри"...
rosenhristev
04-30-2009, 07:17
А какво е общото между забавление и игри?
И в двата раздела се играят едни и същи игри...
Отбелязвано е това.
Всички раздели трябва да се оправят, но явно никой няма желанието да започне.)
DjBaloon
04-30-2009, 17:37
Преди си беше един раздел,но понеже пак мрънкаха потребители,че темите за подписи и аватари,какво мислиш за предишния и прочие разваляли идеята на фън,фън и пак фън и там било за друг вид теми,те разделиха раздела на 2
друг е въпроса че не стана това за което се искаше да е фън,фън и пак фън,но така е винаги,иска се нещо дава се и после никои не му се занимава,търси се ново нещо за искане (още 1 пример раздел: Наука)
kalinapet
04-30-2009, 19:16
не си единствен 8)
Spider4eto
04-30-2009, 19:42
И аз съм го забелязала от доста време :D
почти еднакви са ама.. нищо де 8-)
Много жалки раздели...
вие си ги искахте. обърни внимание на това:
Преди си беше един раздел,но понеже пак мрънкаха потребители,че темите за подписи и аватари,какво мислиш за предишния и прочие разваляли идеята на фън,фън и пак фън и там било за друг вид теми,те разделиха раздела на 2
Разделите си ги правите само и единствено вие. Не стига, че удовлетворихме всяко смислено желание за раздел или дори наименования на раздели, ами сега пак има недоволни.
Искахте 2 отделни раздела - имате ги. От там нататък всичко зависи от вас, аз не мисля да ви ходя по задниците, нито пък ще задължавам някой да го прави.
DjBaloon
05-03-2009, 17:02
това не знам защо ми го казваш на мене или е насочено към другите
не си ми прочел внимателно поста,аз не съм бил от искалите го, основен човек искащ промяната беше pchelata_brumze
мене са ми идеални разделите,така че,не виждам на кои с какво му пречат
всъщност с поста си обясних защо ги има двата раздела,защото потребителите са искали,не защото вие така сте решили,но явно пак си решил че се заяждам,много преднамерено
DjBaloon
преднамерен в случая си ти, щото въобще не говорех на теб, а използвах цитат от твоите думи в подкрепа на моята теза.
DjBaloon
05-03-2009, 17:18
моя грешка