View Full Version : На 22 и все още не съм ....
crazybiker
05-01-2009, 08:00
Rabotata e tam 4e ve4e navar6ih 22g a vse o6te ne sam imal priqtelka i ne sam spal s momi4e:( Nz kade mi e proglema........... nikoq ne mi obra6ta vnimanie nikoe momi4e ne se zaglejda po men:( qvno sam mn antipati4en:( Omrazna mi tazi samota neizdarjam we4e pobarkvam se.......... tolko li mn iskam 1 krasivo momi4e s koeto da sam 6atstliv:( nemoga da razbera kak vseki si namira tolko lesno gadje :( kak stava kade gi namirate:( Pomognete mi
просто бади себе си, все някога ще я срешнеш :-D
Axe_vs_Sword
05-01-2009, 09:28
tolko li mn iskam 1 krasivo momi4e
Големи притенции :?
Дай снимка и ще ти кажем къде ти е проблема...
В цял ръст ако може....
Rabotata e tam 4e ve4e navar6ih 22g a vse o6te ne sam imal priqtelka i ne sam spal s momi4e:( Nz kade mi e proglema........... nikoq ne mi obra6ta vnimanie nikoe momi4e ne se zaglejda po men:( qvno sam mn antipati4en:( Omrazna mi tazi samota neizdarjam we4e pobarkvam se.......... tolko li mn iskam 1 krasivo momi4e s koeto da sam 6atstliv:( nemoga da razbera kak vseki si namira tolko lesno gadje :( kak stava kade gi namirate:( Pomognete mi
аз мисля, че проблема е в това, че не можеш да се научиш да бъдеш щастлив и сам. :) явно си сложил жените, на нещо като пиедестал... мислиш, че като нямаш гадже и си тотално сбъркан, без гадже живота ти не може да продължи и т.н.., а това просто не е така. и накрая... ти търсил ли си си гадже? 8-)
hahavteen
05-01-2009, 11:42
Кирилцата е задължителна!