View Full Version : xaxaxaxax
nesquiky
05-01-2009, 08:56
xaxaxax
nesquiky
05-01-2009, 09:01
xaxaxaxax
afterforever
05-01-2009, 09:30
с тоя си приличаме... :lol: :lol:
Не разбрах, гордееш ли се? :-o
sexa_na_kompleksa
05-01-2009, 10:49
Детска му работа...
Jumbie483
05-01-2009, 11:19
сега остава и на теб да предложи !
MetalZone
05-01-2009, 11:24
Детска му работа...
nesquiky
05-01-2009, 11:29
xaxaxaxaxax
....BФФ-та! ...БФФ-та
къде отиде нормалното изразяване в българския език ?!? - ще ви кажа къде - отиде по дяволите !!!
и на тебе кво ти пука от всичко тва? с какво те засяга цялата работа?
ами приятелката ти номер 2 не е никаква приятелка на номер 1 (ако ме разбираш ) макар че имах същия случай,ама сега пак сме си приятелки 8-) и си я обичам адски :-)
got2Bthe1
05-01-2009, 14:57
Еми опитай се да ги сдобриш няма смисъл да се карат за някъв тъпак...а ако или като ти предложи на теб му тегли една яка майна....и ние имаме един пендел в класа който мин година направи същата простотия...
sweet_nothings
05-01-2009, 15:14
Ми ако ми предложи!!! НЕ!! Щото не искам да се карам с приятелки заради некъфф мухльо! :? :?
Според мен, ако ти предложи и ти му кажи Да, така ще сте наравно 3те и няма да се сърдите една на друга, ще разберете че тоз който и да е идиот ва е използвал. И така повече няма да има дрезги м/у вас! 8-)
bebeT0091
05-01-2009, 15:30
Една моя приятелка си беше гадже с едно момче. Обаче нещата не вървяха те постоянно се караха са глупости и не си говореха. :x Като излизахме, тя стоеше на една пейка, а той на друга. Подминаваха се като пътни знаци. :neutral: И един ден решиха да скъсат! :o Вечерта скъсаха и на следващият ден сутринта той предложи на една друга моя приятелка! :shock: А "бившата" му и тази, на която предложи си бяха BФФ-та! И момичето му предложи. На мене и двете ми БФФ-та :-) и беше тъпо... :? .. Както и да е след 5 дена СКЪСАХА! :-s Аз не знам какво иска тоя...!
Писах го да споделите мнение, не за съвети!
10х! :mrgreen:
Ми кво да наебе едната ,после и другата ти приятелка и ги режи.Те са тъпи че му се навиват :D :D да си напраят една тройка за да са водолни и тримата :D :D :D :D :D
alwaysnforever
05-01-2009, 16:01
Кой клас сте бе ? .. :-o
xcomplicatedx
05-02-2009, 16:18
.......
Абе,колко са участниците,от частта,където на сутринта предложил на другата,нищо не хванах. :lol:
tfa e super typo ...golqma prostotiqq,dobre 4e momi4etata ne sa vlagali 4uvstva v toq :D :D ``` smotanqk :-D
nesquiky
05-04-2009, 14:06
xaxaxaxax
Една моя приятелка си беше гадже с едно момче. Обаче нещата не вървяха те постоянно се караха са глупости и не си говореха. :x Като излизахме, тя стоеше на една пейка, а той на друга. Подминаваха се като пътни знаци. :neutral: И един ден решиха да скъсат! :o Вечерта скъсаха и на следващият ден сутринта той предложи на една друга моя приятелка! :shock: А "бившата" му и тази, на която предложи си бяха BФФ-та! И момичето му предложи. На мене и двете ми БФФ-та :-) и беше тъпо... :? .. Както и да е след 5 дена СКЪСАХА! :-s Аз не знам какво иска тоя...!
Писах го да споделите мнение, не за съвети!
10х! :mrgreen:
Иска секс-не е ли очевадно?!? И силно не го ебе как точно ще го получи.
nesquiky
05-05-2009, 09:14
xaxaxax
YourFavouriteDrug
05-05-2009, 20:05
Сритайте му задника дружно.
nesquiky
05-06-2009, 10:41
xaxaxax
FancyGirl
05-06-2009, 10:42
Пфу.. тоя е некъф келеш то е ясно аз ако бях такива шамари бих му играла...
Ходи с момичетата колкото да покаже какъв Playboy и не разбирам защо му се връзват.. бе глупости
TheGirlNextDoor
05-06-2009, 12:15
оуу БФФ-та и училищен playboy-разбивач на сърца :-D
k0k0l1n40
05-06-2009, 12:17
Нов сериал ли почват да излъчват ? :D
TheGirlNextDoor
05-06-2009, 12:20
Нов сериал ли почват да излъчват ? :D
^^проницателен си :)
LittlePrincess
05-06-2009, 12:21
YourFavouriteDrug
^ Това е идея! 8-)
А гледайте развръзката! #-o Вчера излизах с компанията и ТОЙ беше с нас! :? И двете момичета също! :( И през цялото време се натискаше на първото моми4е! :shock: :shock: Целуваше я по устата и не знам си какво! :o :o Обесняваме му да я оостави, ама той си прави оглушки.. ](*,) #-o [-X Е кажете не е ли говедо!?! :neutral:
Говедо е 8-) 8-)
Все пак е 8 клас, кво толкова? Като са ходили по 5 дена, никой не е длъжен на другия с нищо. А това, че си опитва късмета с всяка е негов проблем. Приятелките ти трябва да се стегнат.
YourFavouriteDrug
^ Това е идея! 8-)
А гледайте развръзката! #-o Вчера излизах с компанията и ТОЙ беше с нас! :? И двете момичета също! :( И през цялото време се натискаше на първото моми4е! :shock: :shock: Целуваше я по устата и не знам си какво! :o :o Обесняваме му да я оостави, ама той си прави оглушки.. ](*,) #-o [-X Е кажете не е ли говедо!?! :neutral:
А не ми е ясно как я целува като са скъсали :-o Не би ли трябвало да го мрази?! И тя няма ли си уста да му каже да се разкара, а вие трябва да му го казвате?!
Евентуално ако е глухоняма :S Ръцете каде са й?! За шамари :lol:
----------------------------------------------------------------------------------------
Искам да напишеш нещо след мойто мнение.... :oops:
nesquiky
05-06-2009, 19:41
xaxaxaxax
allergic
05-06-2009, 19:59
Не е лесно да си на 10. :D
Нищо лично но приятелката ти НЕ Я РАЗБИРАМ.... Са да не излиза, че още е влюбена в ТОЯ ДРИСЛЬО?