View Full Version : Здравейте, искам да ви споделя 1 нещо..
make_you_mine
05-01-2009, 14:42
Чувствам се малко странно. На цели 19 години съм, уж си харесвам едно момче, ама уви. .. Той очевидно не изпитва симпатии към мен, защото по едно време аз му звънях да излзизаме на кафе, ок, излизахме, след това още веднъж, но той не ми се е обадил по собствена инициатива. Друго, поканих го на един купон, той не дойде, а вчера имаше рожден ден и си го е правил, ама не ме покани.. и аз вече се чувствам гадно, нямам даже желание да му пиша в скайп, защото се чувствам като глупачка.. явно момчето не ме иска и това си е. Аз по принцип съм срамежлива, познаваме се от училище, той е от съседния клас и в даскало хич не сме си говорили. Та не знам, вече и завършваме де, всеки по своя път, ама просто ме е яд, защото много исках, ако не друго, то поне да сме си приятели, ала уви... Не знам, кофти ми е едно. :? Май трябва да спра да се интересувам от него ...
got2Bthe1
05-01-2009, 14:55
Кофти...
Но може просто той да е много дръпнат...
Или сега в края на годината, когато е под напрежение да не му се ходи по купони, а да учи за да завърши с добър успех...
А, пък може и да не си е празнувал рождения ден...
Съгласен съм...само едно нещо темата е за раздел Любов според мен...
sweet_nothings
05-01-2009, 15:05
Случват се такива неща попринцип. Нормално е да се чувстваш като глупачка, но в крайна сметка като се замислиш малко се уверяваш, че не ти, а той е този който е изпуснал шанса си! Ти си направила това което е било възможно, а той нищо ;)
Случват се такива неща попринцип. Нормално е да се чувстваш като глупачка, но в крайна сметка като се замислиш малко се уверяваш, че не ти, а той е този който е изпуснал шанса си! Ти си направила това което е било възможно, а той нищо ;)
Няма да му тичаш по гъза ч..да не е само той.Момчета бол :)
alwaysnforever
05-01-2009, 15:58
Спри да се интересуваш от него, ако той изпитва нещо или иска да сте само приятели..ще те потърси сам. :)
Darkkiss
05-01-2009, 16:54
явно си грозна
но и тъпа...
make_you_mine
05-01-2009, 17:01
Не искам да звуча нескромно, но се мисля за доста хубава и много хора са ми го казвали.. дали съм умна или тъпа, не мога да кажа, само съм по-притеснителна, но когато се оптусна с мен може да се говори за много неща.. и не, празнувал си го е 100 %. Просто явно такова му е отношението към мен и трябва да го приема. .. (така де, той не се замисля, защото очевидно му е все тая, ама на мен не ми е..).
Ще се наложи и на мен да ми стане.
Не искам да звуча нескромно, но се мисля за доста хубава и много хора са ми го казвали.. дали съм умна или тъпа, не мога да кажа, само съм по-притеснителна, но когато се оптусна с мен може да се говори за много неща.. и не, празнувал си го е 100 %. Просто явно такова му е отношението към мен и трябва да го приема. .. (така де, той не се замисля, защото очевидно му е все тая, ама на мен не ми е..).
Ще се наложи и на мен да ми стане.
добре де толкова ли е хубав,че такъв ти е зора за него :o
justbebsi
05-01-2009, 17:06
Спри да се интересуваш от него, ако той изпитва нещо или иска да сте само приятели..ще те потърси сам. :)+1
make_you_mine
05-01-2009, 17:35
Ами просто аз трудно си харесвам някого, а все се случва, че като си харесам, той се оказва неподходящ ...
почти при всеки се е случвало :-o
...да кофти е..ама се случват такива неща.. е няма за какво да съжеляваш ,явно не е за теб.. или пък има и друга причина..ама ти няма как да знаеш след като той те отбягва очевидно...недей да го търсиш повече ..ако наистина не изпитва нищо към теб...здраве да е..както каза.. сега завършвате и всеки по своя път ;) {}
Ще бъда кратък и ясен: не те харесва!!!
SimonaShtonova
05-01-2009, 20:00
Спри да се интересуваш от него, ако той изпитва нещо или иска да сте само приятели..ще те потърси сам. :)
;-)
kristito3
05-03-2009, 15:35
ами то нещата не може да станат от самосебе си :( трябва да започнеш разговор с него малко повече. добре де пишу му (недей да се обиждаш че си глупачка - такива хора няма ) поздравявай го по коридора (само че вие май завършихте :( :( ) тогава продължавай с чатенето, кафета...той не ти обръща внимание, защото ти все едно си останала в сянка :( трябва да премахнеш притеснението. не може така. какъв е този срам? как ще се оправяш в живота с него? недей така. Бъди смела и напълно уверена в себе си! :-D ;) (Ако не успееш да постигнеш това, което искаш няма да се отчайваш! Животът е пред теб! ) :-D :-D ;);)
[/i] mn e gadno taka 4e ili go zabravi ili go spe4eli :)
LittlePrincess
05-04-2009, 15:19
Просто не те харесва.
ако той се мисли за мнго важен..пък ти си срамежлива...нормално е...
ама е кофти.... :(
VerryBerry
05-04-2009, 18:48
Май трябва да спра да се интересувам от него ...
така ще е най-добре :) С времето ще намериш някой,който да те оцени. ;)
Чувствам се малко странно. На цели 19 години съм, уж си харесвам едно момче, ама уви. .. Той очевидно не изпитва симпатии към мен, защото по едно време аз му звънях да излзизаме на кафе, ок, излизахме, след това още веднъж, но той не ми се е обадил по собствена инициатива. Друго, поканих го на един купон, той не дойде, а вчера имаше рожден ден и си го е правил, ама не ме покани.. и аз вече се чувствам гадно, нямам даже желание да му пиша в скайп, защото се чувствам като глупачка.. явно момчето не ме иска и това си е. Аз по принцип съм срамежлива, познаваме се от училище, той е от съседния клас и в даскало хич не сме си говорили. Та не знам, вече и завършваме де, всеки по своя път, ама просто ме е яд, защото много исках, ако не друго, то поне да сме си приятели, ала уви... Не знам, кофти ми е едно. :? Май трябва да спра да се интересувам от него ...
...ми...да, трябва :-o
sweetheart91
05-05-2009, 15:29
Не искам да звуча нескромно, но се мисля за доста хубава и много хора са ми го казвали...
Съжалявам, мацко. Такъв е животът. Повечето момчета се притесняват от красивите жени :? --> което значи, че са страхливци!!!
Ти такъв ли искаш?
П.П. Може пък и да не си негов тип, или да е влюбен...във всички случаи спри да мислиш за него!
djudjulinkaa
05-05-2009, 16:07
Според мен трябва да споделиш чувствата си..щом мислиш, че той няма да ти отвърне направи го в skype колкото и глупаво да звучи.. от една страна ако е така да се каже на живо ще види, че имаш сериозни намерения, но ако той не се интересува от теб в skype ще ти е по-лесно.. Може пък и той да не прави нищо защото не си му казала какво мислиш, чувстваш и т.н. Престраши се..кажи му какво си очаквала от него или нещо такова и от там прецени какво да правиш или пиши пак ако се нуждаеш от съвет :)
явно си грозна
но и тъпа...
ти пък си п.е.д.е.р.а.с.т .с малък х.у.й,айде тихо..
ми просто момчето не те харесва,няма да ти е за първи и последен път,сега..какво да направиш.
момчета - бол,намери си друг. :D