PDA

View Full Version : Отива сииииии ;(;(;(

AnIcHkAtA
05-01-2009, 19:51
Ето, утре заминава.Ще ми липсва.Никога повече няма да я видя :smt022 .Отива със семейството си да живее в Америка..Биси, скъпа, винаги си била до мен.Оценявала съм го, но чак сега го разбирам колко ще ми е трудно без подкрепата ти!!Ще ми липсват моментите, в които сме си говорили и сме се смели на глупости.Ще ми липсват моментите, в които сме се подкрепяли за важни решения.Ще ми липсват моментите, в които сме се дразнили, колкото и малко да са били.:smt022 :smt022 :smt022 Винаги сме си говорили, когато нещо ни е тежало и сме били една до друга..Винаги ще имаш подкрепата ми дори не океани, а вселени да ни разделят !! Обичам те, скъпа !! Дано съдбата бъде с теб !! Дано успееш, където и да бъдеш.Вече ми липсваш..Обичам те ! Знам, че няма как да ми помогнете.Знам, че тя това няма да го види.Просто исках да споделя..

got2Bthe1
05-01-2009, 21:41
Изпрати и линк така най-лесно ще разбере че си искренна защото ще знае че всичко идва от сърцето ти...

AnIcHkAtA
05-01-2009, 21:52
Няма значение, че няма да го види, тя го знае, но ми е мъчно :-k

MrUndaztood
05-01-2009, 21:56
Вие сте 2 момичета ли?

afterforever
05-01-2009, 22:09
не, той е момче, но говори в женски род, защото така му е по-лесно :-x :-x :-x

MrUndaztood
05-01-2009, 22:10
Я не ми се ежи!

kir40
05-01-2009, 22:23
Вие сте 2 момичета ли?
Ти си умна

MrUndaztood
05-01-2009, 22:26
Вие сте 2 момичета ли?
Ти си умна

А ти па си още по-умнА.Ако ми беше видялА ника щеше поне вярно да ме определиш,но всее пак ти благодаря.

AnIcHkAtA
05-01-2009, 22:32
Да, 2 момичета сме.Приятелки..

kir40
05-01-2009, 22:45
Вие сте 2 момичета ли?
Ти си умна

А ти па си още по-умнА.Ако ми беше видялА ника щеше поне вярно да ме определиш,но всее пак ти благодаря.
:lol: Точно за това ти написах,че си умна-ебавка се нарича това.А и да те е*а в женския аватар,скъпа

MrUndaztood
05-02-2009, 00:28
Вие сте 2 момичета ли?
Ти си умна

:lol: Точно за това ти написах,че си умна-ебавка се нарича това.А и да те е*а в женския аватар,скъпа

Сори,тя е заета,ама майка й е свободна. Май ще е малко дъртичка,ама предполагам си падаш грантофил...тъй че,нямам нищо против! ;) За мен си остава тази на аватара. 8)
Пълно хахо,ама ще се оправиш все някога.

MrUndaztood
05-02-2009, 00:30
Да, 2 момичета сме.Приятелки..

Просто аватара ти ме беше объркал и за това :)
Но винаги може да поддържате връзка,въпреки че колкото и да искаш,нещата ще се изменят към по-гадният вариянт,за леко или голямо изтудяване на отношенията помежду ви,но е неизбежно и много сме го преживяли,вкл и аз.Но има скайп,има телефони,има интернет и всичо,тъй че всичко най-добро ви желая :)

GbSy
05-02-2009, 09:02
Охх, Ании, аз ти казах снощи, казахме ти с Криси... повярвай, истинското приятелство нищо не го разделя! От опит го казвам. А и ще се видите, никога не казвай "никога", нали?
Хайде, мечета за теб и спокойно!! :) :-)

kir40
05-02-2009, 14:18
Вие сте 2 момичета ли?
Ти си умна

Сори,тя е заета,ама майка й е свободна. Май ще е малко дъртичка,ама предполагам си падаш грантофил...тъй че,нямам нищо против! ;) За мен си остава тази на аватара. 8)
Пълно хахо,ама ще се оправиш все някога.

Майка й ли,предпочитам твоята,щото е по-дъртичка-колкото по-дърта,толкова по-добре :)

bubblebabe
05-02-2009, 14:24
Ето, утре заминава.Ще ми липсва.Никога повече няма да я видя :smt022 .Отива със семейството си да живее в Америка..Биси, скъпа, винаги си била до мен.Оценявала съм го, но чак сега го разбирам колко ще ми е трудно без подкрепата ти!!Ще ми липсват моментите, в които сме си говорили и сме се смели на глупости.Ще ми липсват моментите, в които сме се подкрепяли за важни решения.Ще ми липсват моментите, в които сме се дразнили, колкото и малко да са били.:smt022 :smt022 :smt022 Винаги сме си говорили, когато нещо ни е тежало и сме били една до друга..Винаги ще имаш подкрепата ми дори не океани, а вселени да ни разделят !! Обичам те, скъпа !! Дано съдбата бъде с теб !! Дано успееш, където и да бъдеш.Вече ми липсваш..Обичам те ! Знам, че няма как да ми помогнете.Знам, че тя това няма да го види.Просто исках да споделя..

Oh my fuckin' God
Защо не и го кажеш всичко това на нея, а го пишеш във форума?

afterforever
05-02-2009, 18:49
Вие сте 2 момичета ли?
Ти си умна

Я по-кротко с момичето... бахти пикльовците има по тая Земя. Ти с кой акъл обиждаш момиче бе, льольо??

kir40
05-02-2009, 19:01
Вие сте 2 момичета ли?
Ти си умна

Я по-кротко с момичето... бахти пикльовците има по тая Земя. Ти с кой акъл обиждаш момиче бе, льольо??
:lol:

afterforever
05-02-2009, 19:06
смей се ти!!!! :@
:D:D:D:D

YouCantStopMe
05-03-2009, 17:52
Охх, Ании, аз ти казах снощи, казахме ти с Криси... повярвай, истинското приятелство нищо не го разделя! От опит го казвам. А и ще се видите, никога не казвай "никога", нали?
Хайде, мечета за теб и спокойно!! :) :-)
Да,Ани,спокойно.
Не мисли толкова песимистично.Пък и както казва Габи-никога не казвай никога. :wink:
Мечкааа :smt056