PDA

View Full Version : Незнам вече !

beb4yy
05-01-2009, 21:32
Здравейте мишоци :) ! хмм незнам как да започна, но ще опитам имам чувството че съм единствения човек на тоя свят, който толкова трудно забравя даден човек. :-o Просто немога каквото и да опитвам от 6 месеца се опитвам да забравя човек в който съм влюбена и немога и немога разбирате ли колкото и да ме обижда каквото и да прави обичам ли го край забравям всичко. Казват ДАЛЕЧ ОТ ОЧИТЕ ДАЛЕЧ ОТ СЪРЦЕТО при всички е правило не се ли получи продължават напред искаше ми се и аз да мога а всички с лекота го правят поне така изглежда отстрани помагайте по някаф начин незнам вече кво да правя и как да се расейвам а имайте предвид че 6 месеца нито сме се виждали нито нищо най- много да пиша нещо и той да се заяде това е ! :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Пп: на 16 съм ще съм ви благодарна ако кажете нещо :?

Take_That
05-01-2009, 21:52
Проблемът ти е не в това, че не можеш, а че не искаш..... иска се воля и то много голяма воля, за да забравиш даден човек :) Така че много силна воля и ще го преодолееш пък и се занимавай с нещо (излизай, спортувай, прави това, което обичаш най-много :))

got2Bthe1
05-01-2009, 21:57
С времето ще забравиш но дотогава сигурно ще боли...няма друга алтернатива...

BigFakeSmile
05-01-2009, 22:05
да знам...много боли..
аз съм така вече почти година
ама усещам, че чувствата ми сега са лееко по слаби
нищо друго не помага така, както времето..колкото и невъзможно да ти звучи това сега...

kael
05-01-2009, 22:09
клин, клин избива на мен само тва ми помага

beb4yy
05-01-2009, 22:35
ВОЛЯ и как да я създам тая воля нима съм толкова слаба ?!!?!? :( :( :( :(

NightGuardian
05-01-2009, 22:37
изтрий му скайпа и не го гледай в импулс

MP
05-02-2009, 07:39
Сърцето ти е пряко свързано със скайп.

vesito13
05-02-2009, 07:44
Като за начало въобще не му пиши в скайпа , няма смисъл . После си намери занимания , развлечения някакви , които да ти заемат времето дотолкова , че да не мислиш за него . Не стой да хленчиш във вас , че той те е зарязал и т.н. Може би болката винаги ще си остане , но нека не тя е на първо място .

Punisherrr
05-02-2009, 08:17
опитвам да забравя човек в който съм влюбена и немога и немога разбирате ли колкото и да ме обижда каквото и да прави обичам ли го край забравям всичко.

Като бях на 13 сигурно така правех и си въобразявах колко съм обичала момчето от отсрещния блок макар той да ме мислеше за пълен looser :lol: ;)
Сега слава богу не ги разбирам как стават тия неща... някой да не го ебе за тебе,а ти да го ''обичаш'' (да...в кавички е ,щото тва за мен е нереално странно) ...изобщо е най-голямата самонавивка да търчиш след някой,който не те иска и да се вкарваш в драмата... ;)

ThePowerOfLove
05-02-2009, 08:30
За да го забравиш трябва да искаш да го забравиш. Той те унижава, а ти го обичаш? И аз не мога да си го представя това.

Take_That
05-02-2009, 11:05
ВОЛЯ и как да я създам тая воля нима съм толкова слаба ?!!?!? :( :( :( :(

Само ти си знаеш дали си слаба (психически имам предвид) или не, но той те мачка, а ти го обичаш и не можеш да го забравиш - не си слаба, наивна си и много влюбена, но разбери, че така не може да продължава ....... пропиляваш си годините и младините и времето, в мисли за някакъв, който дори не заслуважа! Помисли колко пъти те е разплаквал, колко пъти те е карал да страдаш, помисли за всички унижения и тогава го обичай...... :? :? :? Нима си мазохистка?

beb4yy
05-02-2009, 17:11
наивна си и много влюбена!!! = това съм АЗ ДА Ебахти човека добър към всички опитващ се да поправи грешките си тъпа работа :?

Take_That
05-02-2009, 19:56
наивна си и много влюбена!!! = това съм АЗ ДА Ебахти човека добър към всички опитващ се да поправи грешките си тъпа работа :?

Грешки ли?! За какви грешки говориш?! Едва ли си допуснала грешка - грешно е да обичаш ли?! НЕ! Грешно е да унижаваш човека, който те обича....

beb4yy
05-02-2009, 20:04

Грешки ли?! За какви грешки говориш?! Едва ли си допуснала грешка - грешно е да обичаш ли?! НЕ! Грешно е да унижаваш човека, който те обича.... еми аз никога никой не съм унижавала когато е имал чувства към мен но ако говориш че в мойта ситуация е грешно да прав/а си

Oxygen
05-02-2009, 20:09
Хмммм колко ми е познато ....... :( :( :( :( и аз съм така ама моя проблем е още по-голям при мен вече е година от както се разделихме и аз още го обичам :-D :-D :-D ама стига за мен знам как се чувстваш и смятам че ти просто не искаш да го забравиш (и аз не искм )сякаш ще загубиш част от себе си нали ? Пък може и да греша но сега говоря от личен опит . Сега наскоро една приятелка ме убеди да говора с момчето което обичам и да му кажа че го обичами че не съм го забравила нито за миг и го направих после се появи едно страхотно момче и ме накара да спра да мисля за него понеже много го харесах. Моя савет е следния ако момчето е печено може да напраявиш като мен и да говориш с него да си излееш душата и да му кажеш как те кара да се чувстваш на мен ми олека макар и малко а посел те съветвам да излезеш с високо вдигната глава и да се позабавляваш с приятели и дано да срешнеш момче като мен което поне малко да те накара да се откъснеш от тоя целия ад... стискам ти палци надявам се да съм ти помогнала поне малко :( :( :-) :-) :-)

beb4yy
05-02-2009, 20:14
Хмммм колко ми е познато ....... :( :( :( :( и аз съм така ама моя проблем е още по-голям при мен вече е година от както се разделихме и аз още го обичам :-D :-D :-D ама стига за мен знам как се чувстваш и смятам че ти просто не искаш да го забравиш (и аз не искм )сякаш ще загубиш част от себе си нали ? Пък може и да греша но сега говоря от личен опит . Сега наскоро една приятелка ме убеди да говора с момчето което обичам и да му кажа че го обичами че не съм го забравила нито за миг и го направих после се появи едно страхотно момче и ме накара да спра да мисля за него понеже много го харесах. Моя савет е следния ако момчето е печено може да напраявиш като мен и да говориш с него да си излееш душата и да му кажеш как те кара да се чувстваш на мен ми олека макар и малко а посел те съветвам да излезеш с високо вдигната глава и да се позабавляваш с приятели и дано да срешнеш момче като мен което поне малко да те накара да се откъснеш от тоя целия ад... стискам ти палци надявам се да съм ти помогнала поне малко :( :( :-) :-) :-) Боклуците не заслужават любов с тях неможе да се говори това е определението за него просто твоя е бил момче на място радвам се че сега си добре искам също така да благодаря на всички тук за така оказаната помощ защото колкото и тъпо да звучи те са ми като приятели макар и виартуални ако имате казвайте колкото повече ми се говори толкоа по добре ..

krasitoOoO
05-02-2009, 20:29
Мдаа,познато ми е..и аз бях така :( Повече от година неможех да забравя едно момче..но ще ти дам един съвет който се надявам да ти помогне..неможеш да накараш някой да те иска..и искаш или неискаш трябва да се примириш със съдбата..и ако ти не го направиш,то тогава тя ще го направи..а повярвай ми,тя ще бъде жестока!!

lori4ka666
05-02-2009, 20:34
успокой се ще го забравиш но ще мине време през което ще те боли пр не мисли за него не му говори не го гледаи не му пише и тн... еи тва е и така ще го забравиш по лесно

beb4yy
05-02-2009, 20:38
Казват надеждата умира последна обичаше ме беше с мен вярно е сама съм си виновна но нали в този живот винаги трябва да се дава шанс ,защото живота е един сгреших като го отблъснах и казах да си намери друга, но чакай малко нима кат му казах повтаряше ми с месеци колко ме обича и за една седмица той се влюбил бил в нея почна да ме храни дори нямах възможност да говоря с него от всичките обиди това едвали може да го направи човек който обича незнам дали разбрахте опитах се нкртако да ви вкарам в историята..

Take_That
05-02-2009, 21:17

Грешки ли?! За какви грешки говориш?! Едва ли си допуснала грешка - грешно е да обичаш ли?! НЕ! Грешно е да унижаваш човека, който те обича.... еми аз никога никой не съм унижавала когато е имал чувства към мен но ако говориш че в мойта ситуация е грешно да прав/а си

Не говоря, че ти си унижавала, а че той те е унижавал (чела съм твоя предишна тема) Какво е грешно в твоята ситуация? Да обичаш ли?

beb4yy
05-03-2009, 10:17
Да грешно е да обичам боклуци :( ако можех да избирам...

Take_That
05-03-2009, 10:30
Да грешно е да обичам боклуци :( ако можех да избирам...

Не можеш да казваш на сърцето си кой да обича и кой не - любовта е някаква мистерия.. :) Затова не се самообвинявай :)

elsy
05-03-2009, 10:43
И на мен ми е труден процеса на забравяне, спокойно 8-)

beachy_bunny
05-03-2009, 11:10
Снижи му самочувствието до земята на тоя батал и ще го забравиш ... Отиди там където се събира с някой .. стой и го гледай нагло в очите ... псувай го .. нареждай го .. унижи го пред приятелите му и пред теб .. нека да ти падне колкото се може във очите ... такива лайняри сами много познати .. само в скайп знаят ...
САМО УНИЖЕНИЕТО ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ... простооо не виждам изход ...

ImmortalForever
05-03-2009, 12:30
А на мен ми мина от бившия.. Няма да ти казвам колко време ми отне-няма да те стряскам...

ThisIsMe
05-03-2009, 12:32
не че не можеш,по-точно не искаш. :)

Denchoy
05-03-2009, 15:43
Аз също приключих връзка преди 5 месеца и все още се сещам за момчето поне веднъй дневно :) Искам да ти кажа, че няма да го забравиш, докато не си намериш друг..Ако иксаш да го избиеш от глвата си, просто си харесай някого и започни да се занимаваш с него (да си пишете, да се виждате и т.н) така новото момче ще измести старото и новото момче ще ангажира умът ти :)

beb4yy
05-03-2009, 20:27
Ей вие сте моето спасение :-) благодаря а тва с унижаването ЧОВЕК напълни ми душата :D

AFT
05-03-2009, 20:53
Отрицателната частица НЕ

Кога отрицателната частица НЕ се пише отделно от думата, за която се отнася и кога – слято?

Отделяме внимание на този уместен въпрос, защото погрешното слято изписване на НЕ е често явление. В пресата и другите информационни издания такава грешка рядко се допуска, но почти всеки интернетен форум изобилства с “незнам”, “немога”, “неразбирам”. Среща се и отделянето на НЕ, когато трябва да се изпише слято, но общо взето тази грешка се допуска доста по-рядко.

Дори да е изписана неправилно слято или пък разделено отрицателната частица НЕ, общият контекст обикновено подсказва смисъла, който е искал да вложи авторът на написаното. Затова такива грешки не са фатални, но е по-добре да не се допускат. Не само защото показват пропуски в езиковата култура на пишещия, а преди всичко защото изморяват читателя, който трябва да гадае какво е искал да каже авторът на текста.

Основните случаи на употреба на отрицателната частица НЕ са четири.

1. Ако с НЕ се образува нова дума, в която основната част не съществува като самостоятелна лексикална единица, тогава НЕ се пише слято.

Казано по просто - ако махнем НЕ и остава безсмислица, НЕ се пише слято, например негодувам (няма годувам, затова думата се пише слято). Други такива думи са:
небивалица, небрежен, неведение, неведом, невежа, невеста, невзрачен, невинен, невръстен, невъзмутим, негативен, неглижирам, негодяй, недей, незабавно, неизбежен, нелепо, немарлив, немотия, ненавиждам, непоколебим, неутрален, нехаен, нехранимайко,

2. Ако отрицателната частица НЕ се отнася за дума със сказуемна функция, тя се пише отделно от думата. Към този случай се отнасят глаголите и деепричастията.

С други думи, ако с НЕ искаме да посочим отрицание на действие, частицата се пише отделно от това действие. Примери:

Не знам колко е часът.
Не мога да реша тази задача.
Имаше задръстване и не успях да пристигна навреме.
Не гледайки в краката си, детето се спъна и изтърва чантата.
Учениците не разбрали урока и не написали домашните си работи.

3. Когато отрицателната частица НЕ се отнася до дума, която е съществително, прилагателно, наречие или определение, са възможни и двата случая – НЕ да се пише както слято, така и разделено. Зависи от смисъла, който искаме да вложим.

А) Ако искаме да изразим противоположното значение на думата, тогава НЕ се пише слято.

Б) Ако с НЕ искаме да посочим отрицание на смисъла на думата, но без да се позоваваме точно на нейното противоположно значение, тогава НЕ се пише отделно от думата.

Например:

Макар и некрасиво (А), лицето й е миловидно.
Не красива (Б) жена търси, а умна.

Неведнъж (А) сме обсъждали този въпрос.
Този ден се срещнахме не веднъж (Б), а три пъти.

Той е некадърен (А) да върши работата си.
Искат не кадърен (Б) човек, а послушен.

Не пълнотата (Б) й е причина да не я одобрят, а неумението (А) да се облича подходящо.
Непълнотата (А) на събраните доказателства ги прави неизползваеми (А) в съдебното производство.

Глобяват не явилите (Б) се навреме, а неявилите (А) се в определения час.

Учениците, неразбрали (А) урока, дошли с ненаписани (А) домашни работи.

Специално внимание трябва да се обърне на една група глаголи, които се образуват с представката НЕДО-, като недовиждам, недочувам, недоглеждам, недоспивам (си), недояждам (си), недоумявам. При тях представката НЕДО- е неделима, сричката НЕ е част от представката, а не е отрицателната частица НЕ. Образуваните по този начин думи имат самостоятелно значение.
Същевременно съществуват сходни по звучене и буквен състав съчетания, в които НЕ е отрицателна частица и при тях тя се пише отделно от основната дума, която започва с представката ДО-. Затова ако проблемната дума започва с НЕДО-, трябва внимателно да вникнем в смисъла, който желаем да вложим. Ето няколко примера:

Повторете, моля, че недочувам (слухът ми е слаб)
Не дочувам никакъв звук (слухът ми е нормален, но в момента не долавям нищо; основната дума е дочувам)

Разбира се, че ще го уволнят, щом системно недоглежда (работи немарливо, през куп за грош).
Бъди спокоен, не доглеждам филма, а си пиша домашното (не довършвам гледането, а правя друго нещо)

взето от: http://tags.tutmanik.com/%D0%9E%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B5%D 0%BB%D0%BD%D0%B0%20%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8% D1%86%D0%B0%20%D0%9D%D0%95.htm

nyx
05-03-2009, 20:54
ти ок ли си?6 месеца...?нямаш си и представа колко малко са тези 6 месеца...хората са влюбени нещастно по половин живот ти се чудиш за половин година

beb4yy
05-04-2009, 09:20
Отрицателната частица НЕ

Кога отрицателната частица НЕ се пише отделно от думата, за която се отнася и кога – слято?

Отделяме внимание на този уместен въпрос, защото погрешното слято изписване на НЕ е често явление. В пресата и другите информационни издания такава грешка рядко се допуска, но почти всеки интернетен форум изобилства с “незнам”, “немога”, “неразбирам”. Среща се и отделянето на НЕ, когато трябва да се изпише слято, но общо взето тази грешка се допуска доста по-рядко.

Дори да е изписана неправилно слято или пък разделено отрицателната частица НЕ, общият контекст обикновено подсказва смисъла, който е искал да вложи авторът на написаното. Затова такива грешки не са фатални, но е по-добре да не се допускат. Не само защото показват пропуски в езиковата култура на пишещия, а преди всичко защото изморяват читателя, който трябва да гадае какво е искал да каже авторът на текста.

Основните случаи на употреба на отрицателната частица НЕ са четири.

1. Ако с НЕ се образува нова дума, в която основната част не съществува като самостоятелна лексикална единица, тогава НЕ се пише слято.

Казано по просто - ако махнем НЕ и остава безсмислица, НЕ се пише слято, например негодувам (няма годувам, затова думата се пише слято). Други такива думи са:
небивалица, небрежен, неведение, неведом, невежа, невеста, невзрачен, невинен, невръстен, невъзмутим, негативен, неглижирам, негодяй, недей, незабавно, неизбежен, нелепо, немарлив, немотия, ненавиждам, непоколебим, неутрален, нехаен, нехранимайко,

2. Ако отрицателната частица НЕ се отнася за дума със сказуемна функция, тя се пише отделно от думата. Към този случай се отнасят глаголите и деепричастията.

С други думи, ако с НЕ искаме да посочим отрицание на действие, частицата се пише отделно от това действие. Примери:

Не знам колко е часът.
Не мога да реша тази задача.
Имаше задръстване и не успях да пристигна навреме.
Не гледайки в краката си, детето се спъна и изтърва чантата.
Учениците не разбрали урока и не написали домашните си работи.

3. Когато отрицателната частица НЕ се отнася до дума, която е съществително, прилагателно, наречие или определение, са възможни и двата случая – НЕ да се пише както слято, така и разделено. Зависи от смисъла, който искаме да вложим.

А) Ако искаме да изразим противоположното значение на думата, тогава НЕ се пише слято.

Б) Ако с НЕ искаме да посочим отрицание на смисъла на думата, но без да се позоваваме точно на нейното противоположно значение, тогава НЕ се пише отделно от думата.

Например:

Макар и некрасиво (А), лицето й е миловидно.
Не красива (Б) жена търси, а умна.

Неведнъж (А) сме обсъждали този въпрос.
Този ден се срещнахме не веднъж (Б), а три пъти.

Той е некадърен (А) да върши работата си.
Искат не кадърен (Б) човек, а послушен.

Не пълнотата (Б) й е причина да не я одобрят, а неумението (А) да се облича подходящо.
Непълнотата (А) на събраните доказателства ги прави неизползваеми (А) в съдебното производство.

Глобяват не явилите (Б) се навреме, а неявилите (А) се в определения час.

Учениците, неразбрали (А) урока, дошли с ненаписани (А) домашни работи.

Специално внимание трябва да се обърне на една група глаголи, които се образуват с представката НЕДО-, като недовиждам, недочувам, недоглеждам, недоспивам (си), недояждам (си), недоумявам. При тях представката НЕДО- е неделима, сричката НЕ е част от представката, а не е отрицателната частица НЕ. Образуваните по този начин думи имат самостоятелно значение.
Същевременно съществуват сходни по звучене и буквен състав съчетания, в които НЕ е отрицателна частица и при тях тя се пише отделно от основната дума, която започва с представката ДО-. Затова ако проблемната дума започва с НЕДО-, трябва внимателно да вникнем в смисъла, който желаем да вложим. Ето няколко примера:

Повторете, моля, че недочувам (слухът ми е слаб)
Не дочувам никакъв звук (слухът ми е нормален, но в момента не долавям нищо; основната дума е дочувам)

Разбира се, че ще го уволнят, щом системно недоглежда (работи немарливо, през куп за грош).
Бъди спокоен, не доглеждам филма, а си пиша домашното (не довършвам гледането, а правя друго нещо)

взето от: http://tags.tutmanik.com/%D0%9E%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B5%D 0%BB%D0%BD%D0%B0%20%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8% D1%86%D0%B0%20%D0%9D%D0%95.htm Ей, приятелче я се осъзнай на къв се правиш като копваш нещо от правописа хаха :D да дори труда няма да си направа да го прочета,защото ми спамиш в темата :-x

beb4yy
05-04-2009, 09:22
ти ок ли си?6 месеца...?нямаш си и представа колко малко са тези 6 месеца...хората са влюбени нещастно по половин живот ти се чудиш за половин година Но такива колкото мен повечето забравят след 2 3 месеца аз само такива познавам тъй че тва си е много ;] ...

Henn
05-04-2009, 10:29
А да забравиш някой който не е боклук, отрепка... някой който е наистина перфектен.. реален.. истински.. който винаги си търсил?

как се забравя това?

AFT
05-04-2009, 13:14
beb4yy, копнах го, щото меко казано ми е писнало от малоумни хлапета като теб, които не знаят как да пишат без да допуснат и най-елементарните грешки, обаче се правят на много големи и готини. Кви са тея задръстени учители, които са те пуснали да минеш 5-6-7 клас въобще?!?!

beb4yy
05-04-2009, 14:53
beb4yy, копнах го, щото меко казано ми е писнало от малоумни хлапета като теб, които не знаят как да пишат без да допуснат и най-елементарните грешки, обаче се правят на много големи и готини. Кви са тея задръстени учители, които са те пуснали да минеш 5-6-7 клас въобще?!?!хлапе ще викаш ма не на мене не ме познаваш грам за да го кажеш ясно в такива гадни моменти аз не мисля за правописа незнам дали зн и стига спами бе човек писнало ми е от такива като теб

AFT
05-04-2009, 15:18
Аре, моля ти се. В кои моменти въобще мислиш?

nothingSpecials
05-04-2009, 16:30
да знам...много боли..
аз съм така вече почти година
ама усещам, че чувствата ми сега са лееко по слаби
нищо друго не помага така, както времето..колкото и невъзможно да ти звучи това сега...

Aз съм така 3 години ... вече ии боли боли ... не помага нищо ...

beb4yy
05-04-2009, 17:48
Аре, моля ти се. В кои моменти въобще мислиш? толкова ли няма какво да правиш че да неможеш да спреш да пишеш като някой няма желние :)

AFT
05-04-2009, 18:40
Да, немога. Едно е да си глупав и да не знаеш нещо, друго е да те поправят, а ти напук и от мързел да продължиш да бъдеш невеж, особено когато говорим за нещо като правописа и то с ученик, който отдавна е минал 4-5 клас, дори и 7 клас, когато се учеха най-усилено тези неща. Все тая, то си е за теб. ^^

beb4yy
05-04-2009, 21:35
Да ви кажа ужас е с тва забравяне немога да си намеря място вечерите през деня се оправям но вечер мира нямам дори и в съня си :cry: :-# :cry: :-# :cry: :-# :cry: :-# :cry: :-# :cry: :-# какво да правя :?

Bamb0la
05-04-2009, 21:42
Зависи от твоя незабравим ..Ако той наистина е заслужавам много и силно ще го забравиш ,опитай се да не мислиш за него като за начало...

GaBiIi__
05-04-2009, 21:51
iztrii vs negovi snimki ot kompa i tela si ii kudeto oshte imash ( ot koshcheto sushto) vs koeto ti napomnq za nego.. pesni koito ti e prashtal i s koito te e poz.. i tn ... gledai da izbqgvash sreshtite si s nego ne se interesuvai ot tova kak jivee s kogo e i kude e dokato ti mislish za nego ... volqta e nai vajna kazvash si spiram i se stremish malko po malko da spresh !

beb4yy
05-05-2009, 09:27
iztrii vs negovi snimki ot kompa i tela si ii kudeto oshte imash ( ot koshcheto sushto) vs koeto ti napomnq za nego.. pesni koito ti e prashtal i s koito te e poz.. i tn ... gledai da izbqgvash sreshtite si s nego ne se interesuvai ot tova kak jivee s kogo e i kude e dokato ti mislish za nego ... volqta e nai vajna kazvash si spiram i se stremish malko po malko da spresh ! Много си мила мерси ..

GaBiIi__
05-05-2009, 10:22
iztrii vs negovi snimki ot kompa i tela si ii kudeto oshte imash ( ot koshcheto sushto) vs koeto ti napomnq za nego.. pesni koito ti e prashtal i s koito te e poz.. i tn ... gledai da izbqgvash sreshtite si s nego ne se interesuvai ot tova kak jivee s kogo e i kude e dokato ti mislish za nego ... volqta e nai vajna kazvash si spiram i se stremish malko po malko da spresh ! Много си мила мерси ..
znam che ne sum mila ii moje da ti se stori gadno tva no prosto tqbva da zabravish za chuvstvata si za da spresh da naranqvash sebe si s bolkata koqto qvno izpitvash :-)

moneycomeme
05-05-2009, 10:37
Ot възрастта е-и аз съм го преживяла...влюбена си в някакъв образ,но ще разбереш,че това не е това което искаш да е и което търсиш,всъщност никой от форума не е в състояние да ти помогне,колкото и да искаме....въпрос на осъзнаване и воля е...а точно тези проблеми ще те подготвят за живота...... ;]]] Успех и бъди щастлива с това,което имаш,докато се бориш за останалата част,която ти принадлежи :]]

Wrathchild
05-05-2009, 10:42
Какво по-точно й обичаш?
Как те обижда? Да, голяма любов.
Не искаш, ей това е целият ти проблем.

SmeX
05-05-2009, 11:57
И аз съм така г/д 9 месеца вече.Най-странното е,че не можеш да го намразиш нали? Поне при мен е така ....

beb4yy
05-05-2009, 14:05
И аз съм така г/д 9 месеца вече.Най-странното е,че не можеш да го намразиш нали? Поне при мен е така .... хаха същотото немога си намеря причина просто :D а има много ..

beb4yy
05-05-2009, 14:07
znam che ne sum mila ii moje da ti se stori gadno tva no prosto tqbva da zabravish za chuvstvata si za da spresh da naranqvash sebe si s bolkata koqto qvno izpitvash :-) но мойто не беше ирония наистина даваш добри съвети :-)

beb4yy
05-05-2009, 14:10
Какво по-точно й обичаш?
Как те обижда? Да, голяма любов.
Не искаш, ей това е целият ти проблем. ооо шефке :D и най- голямия критик който познавам ти знаеш за кой говоря същност от твоя квартал ...

smith88
05-05-2009, 14:16
Imam edna poznata koqto haresva edno mom4e , koeto vednuj q naplu pred masa hora , ot 6 klas . Sega sme 2 kurs studenti .... ne znam ... dano ne si ot tiq tejki slu4ai 8-)

GaBiIi__
05-05-2009, 15:35
znam che ne sum mila ii moje da ti se stori gadno tva no prosto tqbva da zabravish za chuvstvata si za da spresh da naranqvash sebe si s bolkata koqto qvno izpitvash :-) но мойто не беше ирония наистина даваш добри съвети :-)
emm shte se radvam ako pomognat :-)

beb4yy
05-05-2009, 18:32
Понякога е толкова трудно да продължиш напред особено като нямаш хора който да те прегърнат и да ти каже всичко е наред .. Няма, няма само хора по интереси и за услуги да те търсят ... Иска ми се по някъф начин и аз да почна да мисля за себе си ма се за другите за тва сега сама си страдам и се опитвам да предолея един човек който обичам и се чудя как :?