PDA

View Full Version : Удължаване на коса.

heiress
05-02-2009, 11:14
Здравейте.
Знам, от личен опит, че има много такива теми и ви е писнало да гледате едно и също, аз съм стар потребител на сайта.
Но проблема е, че мисля да си удължа трайно косата, а моята е много слаба и рядка и не знам кой е най- безвредния метод.
Рових се много в нет-а, но не можах да намеря информация, която да ме задоволи, затова реших да се обърна към вас.
Ако може някой с опит да ми каже кой е най- безвредния са косата и безобиден метод, освен този с фибите, ще съм много благодарна.
Мерси за отделеното време.
:)

POLLINA
05-02-2009, 11:23
аз съм с прикачена коса и от опит знам 4е варианта с треса е наи практичен и най-безвреден.Преди да си направя косата на треса , бях с капси (трайно) но това изисква прекалено мн поддръжка - всеки месец трябва да ходиш да ти я повдигат, а да не ти разпраям косата ти на какво заприличва след това. аз бях останала направо без коса след като ми я махнаха... С фиби е най - добре :)

ELiTyYy
05-02-2009, 11:26
моята преди беше прешита към моята...но нещо взе да пада супер бързо пришитото... и се наложи да го смъкна..
и както казаха преди мен - най добрия вариян е с фибички,нито ще ти се накъса твоята коса и ще стане на нищо,и хем можеш да си я сваляш когато искаш...

POLLINA
05-02-2009, 11:37
о да забравих и аз да добавя ,че като на EliTyYy и на мен ми се отскубнаха от косата капсите :D

heiress
05-02-2009, 11:56
Значи в крайна сметка няма начин да се сложи трайно и да не вреди, така ли?

POLLINA
05-02-2009, 11:59
еми всички трайни варианти са такива, че да се прикачи към твоята коса , от което се получава накъсване и изтощаване... :)

heiress
05-02-2009, 12:01
Еее... много жалко. Не знам с тези фибички как ще се оправям сама.. струва ми се трудно.. ;(

POLLINA
05-02-2009, 12:08
напротив мн е лесно... разделяш косата топирваш и слагаш :D
аз вече толкова съм свикнала,че не ми трябва дори и огледало и за 1-2 мин я слагам:)

Infinity
05-02-2009, 12:12
удълШаване? :shock:

POLLINA
05-02-2009, 12:14
удълШаване? :shock:
не, удължашаване :D

heiress
05-02-2009, 12:14
Е, то от това топиране пак се накъсва косата.
А моята е много, ама много слаба...

sladkish_14
05-02-2009, 12:15
^ cool_doll гледа ли сега 'Клюкарката' , оная новата ще я оскубя - нещастница :x ,,

П.С - По темата няма какво повече да те посъветване , ясно е че с фибички е най - лесния и удачен вариант. Вярно иска си играене за слагане , не е като да ти я пришият обаче все пак ти остава и естествената коса.И аз колко много искам удължена коса , за съжаления мама и татко не са на същото мнение като мене :(

heiress
05-02-2009, 12:16
Не бях забелязала, оправих го, мерси. :)

POLLINA
05-02-2009, 12:17
Е, то от това топиране пак се накъсва косата.
А моята е много, ама много слаба...
еми нали трябва да се закрепи по някакув начин :D аз не ти говоря за мн топирване .. съвсем лекичко, пък ако толкова не искаш пръсни малко лак и готово

heiress
05-02-2009, 12:18
Оф, не знам.. ще го мисля. Мерси все пак за инфото.. ;)

heiress
05-03-2009, 08:17
А, само още един въпрос.. като е на щипки косата не си ли личи много?

sladkish_14
05-03-2009, 08:22
^ Ако си вземеш хубава , естествена коса не се личи чак толкова много ! С времето ще й хванеш 'цаката' 8-) и така ще си я слагаш , че няма да се личи ,,

П.С - Всъщност единственото по което разбират хората , че някой е с удължена коса , не е по това как е сложени ! Просто се зачудваш 'бе тая не може да има толкова дълга коса , сигурно е изкуствена' поне аз така си казвам 8-)

PanaH
05-03-2009, 08:59
То не е фибички, а е кабзи ;) Безвредно е :) Само един съвет от мен.Не си слагай коса със силикон, защото където падне силикон там после коса няма как да има ;)

POLLINA
05-03-2009, 09:40
То не е фибички, а е кабзи ;) Безвредно е :) Само един съвет от мен.Не си слагай коса със силикон, защото където падне силикон там после коса няма как да има ;)
Първо - казва се треса! Второ - казва се КАПСИ. Преди косата ми беше на капси ,което означава да е зашита за своята собствена коса, а тресата или както го наричате ''Фибички'' е съвсем различно.. маха се и се слага когато искаш...

heiress
05-03-2009, 10:12
Ясно.. еми.. значи казвате, че лесно се свиква със слагането.. това е добре.. Значи, реших го. :)
Мерси много, пак.
:)

Magic_Girl
05-03-2009, 12:35
Momi4e ne go pravi!!!!! Kosata ti 6te stane mnogo zle ako q ydulji6. Po dobre si pravi edna mn efikasna maska. Az q pravq i kosata mi porasna s 10 sm za 3 meseca. Kupuva6 si edno 6i6e trivitaminol ( ot veterinarnata apteka ) , hininova voda i malko alkohol. V edna 4a6a slaga6 edna lujica ot trivitaminola, hininovata voda i alkohola, maji6 si kosata i stoi6 taka pone 2 4asa. Posle si izkupi dobre kosata, za6toto trivitaminola e mnogo mazen. Moje6 da q pravi6 2 puti sedmi4no. Mnogo e efikasna!!! Nqma da sgre6i6!!