.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Удължаване на коса.

Здравейте.
    Знам, от личен опит, че има много такива теми и ви е писнало да гледате едно и също, аз съм стар потребител на сайта.
    Но проблема е, че мисля да си удължа трайно косата, а моята е много слаба и рядка и не знам кой е най- безвредния метод.
    Рових се много в нет-а, но не можах да намеря информация, която да ме задоволи, затова реших да се обърна към вас.
    Ако може някой с опит да ми каже кой е най- безвредния са косата и безобиден метод, освен този с фибите, ще съм много благодарна.
    Мерси за отделеното време.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз съм с прикачена коса и от опит знам 4е варианта с треса е наи практичен и най-безвреден.Преди да си направя косата на треса , бях с капси (трайно) но това изисква прекалено мн поддръжка - всеки месец трябва да ходиш да ти я повдигат, а да не ти разпраям косата ти на какво заприличва след това. аз бях останала направо без коса след като ми я махнаха... С фиби е най - добре

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    моята преди беше прешита към моята...но нещо взе да пада супер бързо пришитото... и се наложи да го смъкна..
    и както казаха преди мен - най добрия вариян е с фибички,нито ще ти се накъса твоята коса и ще стане на нищо,и хем можеш да си я сваляш когато искаш...

Град
    Manhattan *
    о да забравих и аз да добавя ,че като на EliTyYy и на мен ми се отскубнаха от косата капсите

Значи в крайна сметка няма начин да се сложи трайно и да не вреди, така ли?

Град
    Manhattan *
    еми всички трайни варианти са такива, че да се прикачи към твоята коса , от което се получава накъсване и изтощаване...

Еее... много жалко. Не знам с тези фибички как ще се оправям сама.. струва ми се трудно.. ;(

Град
    Manhattan *
    напротив мн е лесно... разделяш косата топирваш и слагаш
    аз вече толкова съм свикнала,че не ми трябва дори и огледало и за 1-2 мин я слагам

Мега фен Аватара на Infinity
    удълШаване?
    To infinity and beyond.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    удълШаване?
    не, удължашаване

Е, то от това топиране пак се накъсва косата.
    А моята е много, ама много слаба...

^ cool_doll гледа ли сега 'Клюкарката' , оная новата ще я оскубя - нещастница ,,

П.С - По темата няма какво повече да те посъветване , ясно е че с фибички е най - лесния и удачен вариант. Вярно иска си играене за слагане , не е като да ти я пришият обаче все пак ти остава и естествената коса.И аз колко много искам удължена коса , за съжаления мама и татко не са на същото мнение като мене

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Не бях забелязала, оправих го, мерси.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Е, то от това топиране пак се накъсва косата.
    А моята е много, ама много слаба...
    еми нали трябва да се закрепи по някакув начин аз не ти говоря за мн топирване .. съвсем лекичко, пък ако толкова не искаш пръсни малко лак и готово

Оф, не знам.. ще го мисля. Мерси все пак за инфото..

А, само още един въпрос.. като е на щипки косата не си ли личи много?

^ Ако си вземеш хубава , естествена коса не се личи чак толкова много ! С времето ще й хванеш 'цаката' и така ще си я слагаш , че няма да се личи ,,

П.С - Всъщност единственото по което разбират хората , че някой е с удължена коса , не е по това как е сложени ! Просто се зачудваш 'бе тая не може да има толкова дълга коса , сигурно е изкуствена' поне аз така си казвам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Велико Търново
    То не е фибички, а е кабзи Безвредно е Само един съвет от мен.Не си слагай коса със силикон, защото където падне силикон там после коса няма как да има
    Бъди себе си, има достатъчно други хора

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PanaH
    То не е фибички, а е кабзи Безвредно е Само един съвет от мен.Не си слагай коса със силикон, защото където падне силикон там после коса няма как да има
    Първо - казва се треса! Второ - казва се КАПСИ. Преди косата ми беше на капси ,което означава да е зашита за своята собствена коса, а тресата или както го наричате ''Фибички'' е съвсем различно.. маха се и се слага когато искаш...

Ясно.. еми.. значи казвате, че лесно се свиква със слагането.. това е добре.. Значи, реших го.
    Мерси много, пак.

Momi4e ne go pravi!!!!! Kosata ti 6te stane mnogo zle ako q ydulji6. Po dobre si pravi edna mn efikasna maska. Az q pravq i kosata mi porasna s 10 sm za 3 meseca. Kupuva6 si edno 6i6e trivitaminol ( ot veterinarnata apteka ) , hininova voda i malko alkohol. V edna 4a6a slaga6 edna lujica ot trivitaminola, hininovata voda i alkohola, maji6 si kosata i stoi6 taka pone 2 4asa. Posle si izkupi dobre kosata, za6toto trivitaminola e mnogo mazen. Moje6 da q pravi6 2 puti sedmi4no. Mnogo e efikasna!!! Nqma da sgre6i6!!
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си