View Full Version : Eжедневен грим
Какво си слагате през деня?Какви продукти използвате?
защитен крем с/у слънце,малко пудра и спирала...това е за през деня,когато ще се излиза..
за ежедневието... крем за лице преди пудрата ..малко молив за очи и спирала... и понеже устните ми много лесно се напукват често ми се налага да използвам балсам или гланц за устни.. :) Това е за ежедневието
CaribbeanGirl
05-02-2009, 14:44
Нищо :-D Обикновено ползвам само крем за лице и балсам за устни, а ако излизам си слагам спирала и молив (но не винаги) :-P
Shushu11
05-02-2009, 16:04
оцветен крем, черен молив и спирала,а понякога и гланц :)
sladkish_14
05-02-2009, 16:12
Нищо не си слагам през деня .. Говоря за ден като днешния - никъде не излизам , не ми идват гости и аз не ходя ,, Но иначе спирала и кремче за да ми се предпазва лицето от вредните неща във въздуха :-D
Нищо не си слагам през деня .. Говоря за ден като днешния - никъде не излизам , не ми идват гости и аз не ходя ,, Но иначе спирала и кремче за да ми се предпазва лицето от вредните неща във въздуха :-D :D Да,предпазва крема...
guinessgirl
05-02-2009, 19:57
когато съм си вкъщи,естествено,че без грим.
но когато излизам,си се мацам както обикновено: пудра,черен молив,спирала,червило/гланц,сенки (например кафяви,сиви,бели,тъмно сини).
вечер е същото,но обикновено си слагам черни или по-тъмно сиви сенки.
joannalof
05-02-2009, 20:41
Спиралка и пудра за у-ще :D а в къщи попринцип нищо :)
hahavteen
05-02-2009, 20:44
Сенки, спирала, черен молив и гланц или червило.
Цветовете са в зависимост от това с което съм облечена.
Спирала задължително, другото е относително, различно всеки ден.
Рядко слагам грим за училище или като излизам през деня и, ако слагам, са само черен молив и спирала. Като ходя на дискотека, понякога се мацам повече - слагам сенки, червило и преди имах една блестяща пудра, но малко пострада и се наложи да я изхвърля :D
FancyGirl
05-02-2009, 22:29
Пудра,руж,гланц и спирала(не винаги) :)
Infinity
05-03-2009, 07:31
Крема,спиралата и гланца са задължителни...когато не съм на даскало много често си слагам и сенки :)
По принцип не ползвам особено много грим, но съм решила да започна да експериментирам, за да добия повече опит.
LittlePrincess
05-03-2009, 08:12
Спирала и гланц. Ако имам време и е някой по - специален случай може да сложа и фдт, но е много рядко.
intotheblue
05-03-2009, 20:18
Само малко спирала си слагам.
Понякога се ''мацам'' доста друг път си слагам само един балсам за овлажняване за да не ми се напукват устните.Но общо взето най-често слагам спирала и гланц :)
vlubeno_momi4e***
05-05-2009, 08:56
Пудра,гланц и спирала.
dark_wings
05-05-2009, 09:02
Когато съм си вкъщи-нищо,а когато излизам-молив,спирала и понякога гланц.
Addicted77
05-05-2009, 10:53
Оцветен крем за лице .. спирала и естествено гланц ... :)
Молив за очи,спирала и гланц.Мн ама мн рядко се гримирам..