Влез

View Full Version : Откачам ..

summerlove66
05-02-2009, 14:45
Леле побърквам се .. Преди около месец точно като ми беше свършил цикълът , даже май беше последен ден и правих секс с гаджето си , но доста рисковано .. Глупаво да знам :) .. Незнам дали има други такива теми и не ме интересува .. Сдухала съм се напълно .. Трябваше да ми дойде на 22 23 най-късно , но ето че вече е 2-ри и нищо .. Правих тест след 10 дни - отрицателен .. Правих и сега преди няколко дена - отрицателен .. Дали е от смяната на сезоните или от това , че този месец така започнах с цигарки .. Незнам .. Има ли нужда от генеколог .. Искам някой съвет просто откачам .. :(

wateran
05-02-2009, 15:39
Да ти кажа - най-вероятно е от сезона, цигарите и така... :-o
Пък и допълнително факторче е притеснението ти... :-o :?
Не се тревожи... :wink: :roll: :-o
Ако имаш личен лекар - добре ще да е жена (мойта е - нищо че съм момчо) :D и да й кажеш.... не е задължително на гинеколог да те препраща - шти каже - лекарското й мнение + нейния опит като жена :oops: ще да е най-доброто, което може да ти предложи...
А и щом досега са отрицателни тестовете... 8) 8) 8)
:shock: :shock: :shock: само в никакъв случай не прибързвай с противозачатъчните! :shock: :shock: :shock:

wateran
05-02-2009, 15:40
...абе я някое момиче се изкаже - аз пак раздавам мнения тук.... 8-) :D :oops:

summerlove66
05-02-2009, 16:33
Евала .. Мерси за съветчето :-)

evil_lady_in_black
05-02-2009, 17:08
Както казах на мен ми се случва често да правя секс след цикъл без презерватив и дори момчето да свърши в мен и до сега 1 път не съм забременяла :)

Rofl4e
05-02-2009, 17:21
много неща могат да окажат влияние на цикъла.. времето цигарите разни хапчета ако си пила.. а и притеснението също може да окаже влияние.. така че се успокои малко ;)

BeeRy
05-02-2009, 18:19
много неща могат да окажат влияние на цикъла.. времето цигарите разни хапчета ако си пила.. а и притеснението също може да окаже влияние.. така че се успокои малко ;)

+1 8)

kapinka
05-02-2009, 18:21
:shock: :shock: :shock: само в никакъв случай не прибързвай с противозачатъчните! :shock: :shock: :shock: [/b]

Какъв е този ужас свързан с противозачатъчните ?!
Мене ми ги изписа гинеколожката(на 16 съм), защото при идването на цикъла ми, страшно много ме боли корема и стигам редовно до Пирогов от болки, от както ги пия цикъла ми се нормализира, не ме боли(почти) и всичко това за ''надебеляването'', ''мустаците'' и тн НЕ Е ВЯРНО.
Абсолютно безвредни са;)

danito0
05-02-2009, 18:24
успокой се малко наистина 8) сигирно ти няма нищо :D но не е лошо , ако не ти дойде да отидеш на лекар :(

bebok
05-02-2009, 18:26
nqma za kakvo da se spi4a6 :) spoks samo i 6te ti doide :)

hamacs463
05-02-2009, 20:46
Няма,защо да се тревожиш от смяната на времето е :P а и цигарките са допълнителен плюс :P но ако до седмица две не ти доиде трябва да идеш за всеки случай :-o :oops:

Sissy90
05-02-2009, 21:49
На мен 3 месеца не ми е идвало. Отидох най-накрая на гинеколог тази седмица и той ми каза, че при момичета на нашата възраст това се поличава обикновено от външни фактори - лекарства, боледуване, стрес, отслабване или промяна на климата. Щом и двата теста са ти били отрицателни, потърси причината някъде другаде.

Sharpay
05-02-2009, 22:15
и на мен ми закъсня този месец с около 2-3 дена.Твойто е повечко,но сигурно причината е същата

kitty9410
05-02-2009, 22:26
хаха не се панирай на мене си ми закъснява винаги с по 10-15 дни :lol: споко не се здухвай и ще ти се наредят нещата :)

wateran
05-03-2009, 07:38
:shock: :shock: :shock: само в никакъв случай не прибързвай с противозачатъчните! :shock: :shock: :shock: [/b]

Мене ми ги изписа гинеколожката(на 16 съм), защото при идването на цикъла ми, страшно много ме боли корема и стигам редовно до Пирогов от болки, от както ги пия цикъла ми се нормализира, не ме боли(почти) и всичко това за ''надебеляването'', ''мустаците'' и тн НЕ Е ВЯРНО.
Абсолютно безвредни са;)

Чакай, чакай... аз не съм акушерка от 60-те, нямам предубеждения свързани с тия хапчонца.... :? :P
Просто никога приемането на такива неща - бил той един аспирин - без причина :-o не е здравословнуу... :-o
Шуптитууу... 8)

vellvet
05-03-2009, 10:57
колкото и страшно и невъзможно да звучи... > СПОКОЙНО< като спреш да се панираш вс ще си дойде на мястото

fire_magic
05-03-2009, 11:59
да исчакай още ч месец и ако нети дойде тогава започвай да се притесняваш!

summerlove66
05-06-2009, 20:29
Незнам .. Все още нищо ..
Май е сериозно :( :( :( :( :(

mahoni
05-07-2009, 07:14
ами след цикъл е почти невъзможно да забременееш ама знам ли.Пробвай направи си още един тест и споко :wink:

key_of_hell
05-07-2009, 14:18
Да ти кажа - най-вероятно е от сезона, цигарите и така... :-o
Пък и допълнително факторче е притеснението ти... :-o :?
Не се тревожи... :wink: :roll: :-o
Ако имаш личен лекар - добре ще да е жена (мойта е - нищо че съм момчо) :D и да й кажеш.... не е задължително на гинеколог да те препраща - шти каже - лекарското й мнение + нейния опит като жена :oops: ще да е най-доброто, което може да ти предложи...
А и щом досега са отрицателни тестовете... 8) 8) 8)
:shock: :shock: :shock: само в никакъв случай не прибързвай с противозачатъчните! :shock: :shock: :shock:

Евала ПИЧ ей това е мнение!

fire_magic
05-07-2009, 14:23
Е нети ли дойде вече де момеее.

malka_zapushalka
05-07-2009, 17:23
Спокойно и на мен ми закъсня много тоя месец,и аз се бях шашнала отвсякъде,но колкото повече се шашкаш,толкова по-зле успокой се,щом е отрицателен и теста го давай по -спокойно, много момичета се оплакват от закъснения тия дни :)

mynichka
05-08-2009, 11:45
На мен 3 месеца не ми е идвало. Отидох най-накрая на гинеколог тази седмица и той ми каза, че при момичета на нашата възраст това се поличава обикновено от външни фактори - лекарства, боледуване, стрес, отслабване или промяна на климата. Щом и двата теста са ти били отрицателни, потърси причината някъде другаде.
на мен ми закъсня 3 месеца и 2 дена ..отначалото се бях уплашила ..колко тестове направих и все отрицателни и така спрях да се притеснявам и след 3 месечно закъснение ми дойде нормално, но сега се чудя дали ще ми дойде следващия месец и така ..

kalpazanka
05-08-2009, 11:49

Абсолютно безвредни са;)
ОК, безвредни ама не напълно. Никой вече не говори за мустаци, надебеляване, но е факт, че страничните им ефекти не са никак малко- водят до задръжка на течности, респективно отоци, главоболие, болки в сърцето, хипертония, че за капак и увеличават риска от тромбози и риска от развитие на рак на гърдата. Използват се за лечение на различни състояния, където просто други препарати няма как да помогнат /както е и в твоя случай/, но това не означава, че трябва да ги рекламираме наляво и надясно.

bebok
05-08-2009, 14:02

Абсолютно безвредни са;)
ОК, безвредни ама не напълно. Никой вече не говори за мустаци, надебеляване, но е факт, че страничните им ефекти не са никак малко- водят до задръжка на течности, респективно отоци, главоболие, болки в сърцето, хипертония, че за капак и увеличават риска от тромбози и риска от развитие на рак на гърдата. Използват се за лечение на различни състояния, където просто други препарати няма как да помогнат /както е и в твоя случай/, но това не означава, че трябва да ги рекламираме наляво и надясно.

+1000000000000