Влез

View Full Version : АНАЛЕН СЕКС !

anonimnost
05-02-2009, 17:32
ТЕМАТА Е АНАЛЕН СЕКС ! КАКВО ВИ Е ЛИЧНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ , УСЕЩАНЕ И БИХТЕ ЛИ ПРОБВАЛИ ! :grin:

woshata
05-02-2009, 17:59
Не, не бих.

Rofl4e
05-02-2009, 20:55
Не съм пробвала не искам и да пробвам => няма и да пробвам :D

eXpl0d3
05-02-2009, 21:13
Баси бавните момичета ... ем авера Ви пък може да не иска да ви праска вагинално и кво?

plmn
05-02-2009, 21:16
Баси бавните момичета ... ем авера Ви пък може да не иска да ви праска вагинално и кво?

ще го изгонят като си кажат "да не си единствен?много ти здраве".
той ше си тръгне казвайки си "да не си единствена?много ти здраве".

BePoHuKa
05-03-2009, 04:05
Не съм пробвала,а дали искам >> общо взето все ми е тая :-D може да се каже ,че ми е любопитно,но засега и без него ще живея :-)

Punisherrr
05-03-2009, 08:24

sladur4eto151
05-03-2009, 09:40
Не съм пробвала,няма да пробвам и не искам да пробвам!!!

vellvet
05-03-2009, 10:46
никога не казвай никога! за сега не но кой знае... :oops:

CfEtii
05-03-2009, 11:17
Не съм пробвала,но искам.

Cable
05-03-2009, 11:42
Аз го харесвам пък аналния секс,чувствам се много добре,като изключим дискомфорта при сядането за известно време след акта.Но като цяло е супер! пробвай с повече лубрикант :)

fire_magic
05-03-2009, 11:46
супер е!

ProDiG
05-03-2009, 15:34
От женска гледна точка, аналният секс е интересно и комплексно изживяване и трябва да се имат предвид следните факти:
а) жените нямат простата, т.е. удоволствието е по-трудно намираемо, в сравнение с мъжете.
б) жените има т по-малки ануси, следователно е по-болезнено в началото
в) това е изживяване, което предполага взаимно доверие, особено първите пъти.
г) винаги, винаги трябва да се прави с презерватив, предават се болести иначе и става мазало (буквално и пресносно)
д) Лубрикант!
И след всичкото досега казано, потвърждавам, че макар и без простата, която да ми бъде стимулирана, преживяването може да бъде много приятно! :) Дерзайте!

mgxpower
05-03-2009, 15:43
Момичета защо мисленето ви е толкова ограничено аз не знам ... много от момичетата с , които съм бил са употребявали израза в началото "за теб ще направя всичко ти си моят живот" и после като ги попиташ за анален секс "ооо ама не" като е НЕ защо обещавате всичко?! 8-) Аз мисля , че когато обичаш някой би направил всичко , което е по силите ти!Същото е и за свирките - няма да умрете спокойно!

HichNeMiPuka
05-03-2009, 15:48
Момичета защо мисленето ви е толкова ограничено аз не знам ... много от момичетата с , които съм бил са употребявали израза в началото "за теб ще направя всичко ти си моят живот" и после като ги попиташ за анален секс "ооо ама не" като е НЕ защо обещавате всичко?! 8-) Аз мисля , че когато обичаш някой би направил всичко , което е по силите ти!Същото е и за свирките - няма да умрете спокойно!

миличък, да те светна малко
процентът на жените, които имат нещо против свирките е доста малък
няма да правя изводи с колко момичета си бил тогава

"всичко, което е по силите ти"
ами може аналният секс да не им е по силите :-o

ако не бях такава дрисла с удоволствие бих опитала

Mementomori
05-03-2009, 15:49
Това с обещанията е такава лъжа в повечето случаи,че просто не е истина.....Повечето мн обещават и нищо не правят!->Нищо ново под слънцето...
Пък и защо любовта трябва да се измерва с подобен род ласки,при положение че единият не иска,все пак трябва да се заложи на взаимността.Ултиматумите са излишни!!

eXpl0d3
05-03-2009, 15:51
Това с обещанията е такава лъжа в повечето случаи,че просто не е истина.....Повечето мн обещават и нищо не правят!->Нищо ново под слънцето...
Пък и защо любовта трябва да се измерва с подобен род ласки,при положение че единият не иска,все пак трябва да се заложи на взаимността.Ултиматумите са излишни!!

Все едно говориш за политиците :razz:

mgxpower
05-03-2009, 16:14

ако не бях такава дрисла с удоволствие бих опиталаХайде само да не ми викаш миличък и да не се опитваш да ми правиш отчет на момичетата с , които съм бил

HichNeMiPuka
05-03-2009, 16:16
Хайде само да не ми викаш миличък и да не се опитваш да ми правиш отчет на момичетата с , които съм бил

ок

mgxpower
05-03-2009, 16:19
Пък и защо любовта трябва да се измерва с подобен род ласки,при положение че единият не иска,все пак трябва да се заложи на взаимността.Ултиматумите са излишни!!Не говоря само за ласки от този тип говоря по принцип за всичко като цяло наблегнал съм на тази част защото това се засяга в темата.... :)

jon
05-03-2009, 16:22
несъм пробвал..но съвсем скоро ще пробвам и ще пиша пак :grin:

Punisherrr
05-03-2009, 18:32

кво значи ''по силите'' ? А ако момчето те уважава и цени и също казва,че би направил всичко за тебе дали ще те моли щом не искаш???
;) нещата тряя да са по взаимно желание..

bebeT0091
05-03-2009, 18:57
ТЕМАТА Е АНАЛЕН СЕКС ! КАКВО ВИ Е ЛИЧНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ , УСЕЩАНЕ И БИХТЕ ЛИ ПРОБВАЛИ ! :grin:
Аз съм пробвала понякога е много ама много хубаво и даже жената получава по бързо оргазам от колкото вагинално.но ако се прикали много боли и може да се получат неприятни инциденти :-D :-D :-D .Много зависи от мъжа как го прави ,за да може една жена да изпита удоволствие.

mgxpower
05-03-2009, 19:08

кво значи ''по силите'' ? А ако момчето те уважава и цени и също казва,че би направил всичко за тебе дали ще те моли щом не искаш???
;) нещата тряя да са по взаимно желание..Аз не знам защо всички се заядохте с мен просто исках да обърнем внимание на това , че се казват много силни неща , които в последствие не се изпълняват - това ми беше мисълта.Не съм искал да обидя нежната половина на форума 8)

Punisherrr
05-03-2009, 19:11

;) нещата тряя да са по взаимно желание..Аз не знам защо всички се заядохте с мен просто исках да обърнем внимание на това , че се казват много силни неща , които в последствие не се изпълняват - това ми беше мисълта.Не съм искал да обидя нежната половина на форума 8)

не се заядох...само ..откликнах 8-)
Извинен сте :-D

mgxpower
05-03-2009, 19:16

не се заядох...само ..откликнах 8-)
Извинен сте :-DБлагодаря ти пич.

howland
05-03-2009, 20:29
Аз го харесвам пък аналния секс,чувствам се много добре,като изключим дискомфорта при сядането за известно време след акта.Но като цяло е супер!

offtopic: Кажи ми, че това на аватара НЕ си ти, за да може да ми спадне пишката и да спя спокойно. :D

От женска гледна точка, аналният секс е интересно и комплексно изживяване и трябва да се имат предвид следните факти:
а) жените нямат простата, т.е. удоволствието е по-трудно намираемо, в сравнение с мъжете.
б) жените има т по-малки ануси, следователно е по-болезнено в началото
в) това е изживяване, което предполага взаимно доверие, особено първите пъти.
г) винаги, винаги трябва да се прави с презерватив, предават се болести иначе и става мазало (буквално и пресносно)
д) Лубрикант!
И след всичкото досега казано, потвърждавам, че макар и без простата, която да ми бъде стимулирана, преживяването може да бъде много приятно! :) Дерзайте!

Хм, извинявай, ама как пък точно реши, че е така; за подточка б) говоря? :)

Ако аргумента ти е, че жените чисто-физически са по-дребнички, не забравяй, че това не важи за всички части на тялото. Ханшът им например не отстъпва по обиколка от този на мъжете, че даже го и превъзхожда.

loveme
05-03-2009, 21:31
не, не искам.. но пък ми е любопитноо :D

SpOrTs_GiRl
05-03-2009, 22:18

cherubic
05-03-2009, 22:32
Когато и на теб ти наврът един х*й отзад, можеш и ти да кажеш, че и ти би направил всичко за нея! Ти прост ли си или .. не знам?! Всичко по силите си или всичко, което тя желае, иска, може и НЕБОЛЕЗНЕНО, дори първите пъти, нещо за нея. НЕ ви разбирам...искате ВСИЧКО, а в замяна на, това което момичето ви дава по време на акта ... вас нито ви боли, нито обръщате внимание как и е на нея след това...За вас важно е, естествено, как ще свършите вие...
70% от жените (вече и момичетата :? ) не свършват, докато вие се наслаждавате ... Защото на вас всякак може да се угоди, но за да угодиш на жената се изисква любов, страние ... и поне малко разбиране на женската физика

Youth_boy
05-03-2009, 23:19
cherubic , ти към БАН ли работиш смисъл правиш статистики в проценти и т.н. ??? Не мислиш ли че примера ти с "ако на теб ти наврът еди кво си как ще се чувстваш" е доста смехотворен тъй като тук говориме за секс между мъж и жена , все едно да кажеш "ами ако на теб ти дадът да лапаш пенис" или нещо от сорта. Всичко това са глупости и смешки , ако едно момиче иска да прави анален нека да прави ако не иска то тогава няма да го прави и точка , както виждаш от стотиците теми за аналният секс има голяма част от момичета които го харесват да не кажа предпочитат , е проблем има ли ? НЕ няма просто се създава изкуствено напрежение. Болката при аналният секс е мит или ако не е то тогава той е прилаган от мъжа с такава цел (маниер който също си има фенки макар че според мен е леко тъпо) иначе ако аналният секс се прави нежно с цел да задоволиш девойката , да я възбудиш на макс и да я докараш до оргазъм то тогава знаеш как тя да не бъде наранена а доволно. Та така нека тука момичетата дето все още не са се впуснали в сексуални авантюри да не остават с изкривено разбиране за този вид секс , защото не е реално да се твърди че едва ли не някаква касапщина или вид извръщение това са супер консервативни теории повече прилягащи на разни чичковци и лелки които дори да го твърдят не спират да го практикуват , къде има една приказка "кво си права под юргана си е моя работа" та така.

skatemore
05-03-2009, 23:44
шибани трамвай копеле

LuCiFersAngeL
05-04-2009, 09:37
Аз съм правила анален секс и сигурно пак ще правя 8-)
Харесва ми, но това естествено зависи и от партньора, а относно "посирането" на мен не ми се е случвало :-)

MrBig
05-05-2009, 04:41
Аз съм правила анален секс и сигурно пак ще правя 8-)
Харесва ми, но това естествено зависи и от партньора, а относно "посирането" на мен не ми се е случвало :-)

Харесва ми да чукам отзад и го правя.Изживяването е неповторимо и за мен и за нея.Неприятния момент за нея е с "посирането"...както казаха по-горе.

JuBaCcA
05-05-2009, 23:26

ако не бях такава дрисла с удоволствие бих опитала
:smt058

Hilary_
05-05-2009, 23:28
И отново ... търсачка... :?

JUSTDNB
05-05-2009, 23:32