- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АНАЛЕН СЕКС !
ТЕМАТА Е АНАЛЕН СЕКС ! КАКВО ВИ Е ЛИЧНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ , УСЕЩАНЕ И БИХТЕ ЛИ ПРОБВАЛИ !![]()
Не съм пробвала не искам и да пробвам => няма и да пробвам![]()
Баси бавните момичета ... ем авера Ви пък може да не иска да ви праска вагинално и кво?
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ще го изгонят като си кажат "да не си единствен?много ти здраве".Първоначално написано от eXpl0d3
той ше си тръгне казвайки си "да не си единствена?много ти здраве".
Не съм пробвала,а дали искам >> общо взето все ми е таяможе да се каже ,че ми е любопитно,но засега и без него ще живея
![]()
Първоначално написано от Rofl4e
Не съм пробвала,няма да пробвам и не искам да пробвам!!!
Не съм пробвала,но искам.
пробвай с повече лубрикантПървоначално написано от Alexandra93
![]()
супер е!
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
От женска гледна точка, аналният секс е интересно и комплексно изживяване и трябва да се имат предвид следните факти:
а) жените нямат простата, т.е. удоволствието е по-трудно намираемо, в сравнение с мъжете.
б) жените има т по-малки ануси, следователно е по-болезнено в началото
в) това е изживяване, което предполага взаимно доверие, особено първите пъти.
г) винаги, винаги трябва да се прави с презерватив, предават се болести иначе и става мазало (буквално и пресносно)
д) Лубрикант!
И след всичкото досега казано, потвърждавам, че макар и без простата, която да ми бъде стимулирана, преживяването може да бъде много приятно!Дерзайте!
Pro Di G.
The Female Pick Up Artist
Момичета защо мисленето ви е толкова ограничено аз не знам ... много от момичетата с , които съм бил са употребявали израза в началото "за теб ще направя всичко ти си моят живот" и после като ги попиташ за анален секс "ооо ама не" като е НЕ защо обещавате всичко?!Аз мисля , че когато обичаш някой би направил всичко , което е по силите ти!Същото е и за свирките - няма да умрете спокойно!
миличък, да те светна малкоПървоначално написано от mgxpower
процентът на жените, които имат нещо против свирките е доста малък
няма да правя изводи с колко момичета си бил тогава
"всичко, което е по силите ти"
ами може аналният секс да не им е по силите![]()
ако не бях такава дрисла с удоволствие бих опитала
Това с обещанията е такава лъжа в повечето случаи,че просто не е истина.....Повечето мн обещават и нищо не правят!->Нищо ново под слънцето...
Пък и защо любовта трябва да се измерва с подобен род ласки,при положение че единият не иска,все пак трябва да се заложи на взаимността.Ултиматумите са излишни!!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Все едно говориш за политицитеПървоначално написано от Mementomori
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Хайде само да не ми викаш миличък и да не се опитваш да ми правиш отчет на момичетата с , които съм билПървоначално написано от HichNeMiPuka
Не говоря само за ласки от този тип говоря по принцип за всичко като цяло наблегнал съм на тази част защото това се засяга в темата....Първоначално написано от Mementomori
![]()
кво значи ''по силите'' ? А ако момчето те уважава и цени и също казва,че би направил всичко за тебе дали ще те моли щом не искаш???Първоначално написано от mgxpower
нещата тряя да са по взаимно желание..
Аз съм пробвала понякога е много ама много хубаво и даже жената получава по бързо оргазам от колкото вагинално.но ако се прикали много боли и може да се получат неприятни инцидентиПървоначално написано от anonimnost
![]()
![]()
.Много зависи от мъжа как го прави ,за да може една жена да изпита удоволствие.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.
Аз не знам защо всички се заядохте с мен просто исках да обърнем внимание на това , че се казват много силни неща , които в последствие не се изпълняват - това ми беше мисълта.Не съм искал да обидя нежната половина на форумаПървоначално написано от Punisherrr
![]()
не се заядох...само ..откликнахПървоначално написано от mgxpower
![]()
Извинен сте![]()