Влез

View Full Version : проблем

govnotosmed
05-02-2009, 21:51
Здравейте. Няма към кого да се обърна и пиша тук. Имам следния проблем. Когато видя хубаво момиче винаги ми става, но когато трябва да действам не се получава работата и единствения начин да стане е като ме бие с бастун по задника, което ме е срам да призная че ме възбуджа. Какво да правя?

hamacs463
05-02-2009, 21:55
Сериозен проблем :lol: ми като видиш момиче и осетиш,че ти става мисли за баба си и ще подеиства ако не подейства мисли как пипаш баба си по циците :grin: и се опитаи да си регулираш дишането :P а ако когато трябва да деистваш действаш с сериозна партниорка няма от какво да се притесняваш :) ако не отиваш в банята и започваш да се биеш :-D

alizi
05-02-2009, 22:21
закьсал си го

CfEtii
05-03-2009, 11:26
Ритуално самозапалване е решението..

kotenceto_bonbon
05-03-2009, 13:17
Сериозен проблем :lol: ми като видиш момиче и осетиш,че ти става мисли за баба си и ще подеиства ако не подейства мисли как пипаш баба си по циците :grin: и се опитаи да си регулираш дишането :P а ако когато трябва да деистваш действаш с сериозна партниорка няма от какво да се притесняваш :) ако не отиваш в банята и започваш да се биеш :-D

:D :D :D :D :D

HichNeMiPuka
05-03-2009, 13:18

а ако циците на баба му го възбуждат още повече... тогава какво???
:-o

padnaloblak
05-03-2009, 16:36
Ритуално самозапалване е решението..

:-D +1

mgxpower
05-03-2009, 16:42
По улиците може да виждаш много красиви момичета , но може да нямаш възможността да си легнеш с тях и си лягаш със 100 кг "красавици" е тогава не очаквай да ти стане и иди в банята си удари една по-добре ще се почувстваш! ;) Нали знаеш онзи лаф "Чудя се дали да изляза и да гледам това , което не мога да *** или да си остана вкъщи и да *** това , което не мога да гледам" 8) 8) 8)

bebok
05-03-2009, 17:38
По улиците може да виждаш много красиви момичета , но може да нямаш възможността да си легнеш с тях и си лягаш със 100 кг "красавици" е тогава не очаквай да ти стане и иди в банята си удари една по-добре ще се почувстваш! ;) Нали знаеш онзи лаф "Чудя се дали да изляза и да гледам това , което не мога да *** или да си остана вкъщи и да *** това , което не мога да гледам" 8) 8) 8)

xaxa :D

danito0
05-03-2009, 17:39
лош проблем...ама ако ме питаш и супер смешен :razz: :razz:

hahavteen
05-03-2009, 17:48
т.11